Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie, nie myslałas o prowadzeniu bloga kulinarnego? :)

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kto dziś wizytuje oprocz Patrycji?
    Nika- chyba Ty też?:)

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa wrote:
    Musiałam sobie wygooglować co Wy do mnie mówicie :D ale dokształciłam się już :D

Jedyne co mnie pociesza to fakt, że na co jak na co, ale na ciuszki dużo kasy nie poszło, więc też nie mam wyrzutów sumienia (czyt. portfela) :)
    Mnie też ten fakt pociesza. No ale zobaczcie, czyż mogłam odmówić takich pięknych rzeczy dla mojej Nat <3 Dwie kurteczki, śpiworek, czapeczki przepiękne i sukieneczki. Takich rzeczy to ja nie kupowałam więc jakby nie patrzeć przyda się :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/08c8d317ec31.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1368a61ee478.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/6affa8c652d5.jpg
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9ffe38ed855.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/57d175b36f9f.jpg

Nadzieja22, nick nieaktualny, Jeżowa, nick nieaktualny, Kaczorka, nick nieaktualny, Karma88, summer86, Lusesita, olik321, Yoselyn82, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie znad gotującego się lecza :)

Rucola dzięki, że wrzuciłaś jeszcze raz zdjęcie. Boskie jest, a Ty przepięknie wyglądasz :)

Lena super, że chrzciny udane. Kolejna śliczna mamusia :)

Fozzie, Luna nie załapałam się na zdjęcie :(

Patrycja, dobrze, że jedziesz z mężem. Daj znać po wizycie. Trzymam kciuki!

Justyna słodka córcia :)

Summer tam kulinarnego :P Od razu poradnik idealnej Pani domu :D Za TYLE słoików i TAKIE obiadki <3

Aaa za niecałe 26 godzin widzimy się z naszym maluszkiem <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 12:56

Rucola, KateHawke, Patrycja20, JustynaG, summer86, Emiilka lubią tę wiadomość

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa mała kobietka potrzebuje dużo ciuchów :)

Summer ja na razie nie myśle o powrocie, bo u mnie w firmie się wszystko posypało, praktycznie wszyscy z mojego zespołu odeszli, nikogo nie będę znać nawet. Już nie wspomnę o ilości wyjazdów służbowych :/ dlatego u nas wraca temat drugiego dziecka - zobaczymy jak będzie, bo tez ciężko mi sobie wyobrazić życie bez pracy

Lunka nie załapałam się na zdjęcie :(

Justyna przepiękna modelka i super zdjęcia ! Same śliczności na tym naszym forum :)

Trzymam kciuki za wizyty i czekam na wieści i słodkie fotki z usg, już się za nimi stęskniłam

Rucola, JustynaG lubią tę wiadomość

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna przepiękne zdjęcia! Mała jest śliczna!

Summer, myślałam o blogu nie jeden raz, może bardziej o fp na facebooku, ale ja leń smierdzacy do tego kompletnie niesystematyczny :)

JustynaG lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak Was czytam, to naprawdę się cieszę, nie musiałam i narazie nie będę pracować, że zdecydowaliśmy się na drugie dziecko teraz, dopóki jestem w domu. Każda mama, która wraca do pracy po macierzyńskim jest dla mnie bardzo dzielna i zasługuje na podziw. Sama chce zacząć pracę na drugim roku aplikacji żeby jednak wyrobic sobie zdolność kredytową. Jednak nie będę tak odważna, żeby już od stycznia zostawiać mała z opiekunką. Dom może poczekać ten rok dłużej, a nic mi nie wróci pierwszego roku życia Zuzi. Co by nie zdziczeć to planuje raz w tygodniu chodzić do kancelarii patrona, żeby mieć jakieś zajęcie umysłowe

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    A kto dziś wizytuje oprocz Patrycji?
    Nika- chyba Ty też?:)
    Ja już po wizycie. Pani doktor nie miała USG! Zbadała mnie tylko ręcznie na helikopterze, posłuchała serduszka... Normalnie cofnęłam się w czasie o dobre 20 lat :)

No dobra, najważniejsze że zwolnienie k recepty wypisane :/

No i powiedzcie mi, jak to jest że wczoraj przy tej cudownej pogodzie kisiłam się w domu, a dziś, kiedy mam pretekst do ruszenia dupki, to musi padać? Whyyyy? Whyyyyy?

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Próba zrobiona :p ale brzuszek przeszkadza coraz bardziej i zdecydowanie potrzebna lalka do ćwiczeń a nie poduszka!:p może że szkoły rodzenia pozwolą mi pożyczyć?:D
    Choć powiem Wam że ciężko wyobrazić mi sobie wkładanie małego dziecka do chusty...chocby dlatego chciałabym na pierwszy raz mieć "fachowe oko" w domu na naukę i pomoc.
    Ale sama chusta bardzo mi się podoba :)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/db50913c0417.jpg

Patrycja20, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Kaczorka, nick nieaktualny, Morusek, nick nieaktualny, JustynaG, Rucola, summer86, Siwulec, Lusesita, Jeżowa, olik321, KateHawke, Nadzieja22, Yoselyn82, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba powinnam życzyć Nam wszystkim mroźnej zimy, co?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1c42793623c8.jpg
    Przysięgam, sama kupiłam tylko jeden :P

Achia prześliczna ta Twoja chusta!!!

I ogólnie to chciałam powiedzieć, że mam przeczucie, iż Agatka będzie ruda! Co lepsze, mój mąż też tak uważa. Ale nie mamy nikogo rudego w naszych rodzinach, więc to byłoby niespodziewane objawienie się genu :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 15:13

nick nieaktualny, Kaczorka, Rucola, Patrycja20, olik321, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, StaraczkaNika, KateHawke, Nadzieja22, Yoselyn82, Emiilka, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny bo razem z glukozą będę robić morfologie i te przeciwciała na które się ponoć czeka do 5dni roboczych.wyniki chciałabym mieć przed wizytą.
    Wizyta w czwartek 20.09- pytanie czy iść teraz w czwartek na pobrania czy w pt? Faktycznie tyle czekałyście na wyniki przeciwciał? Robię w Luxmedzie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 15:14

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny.
    Wpadłam się tylko zameldować że jeszcze żyje.
    U nas ciągle coś się dzieje, jeździmy od lekarza do lekarza.
    Prawdopodobnie Anastazja ma nietolerancje laktozy i białka. Żeby to potwierdzić musimy zrobić mase badań. Na ten czas lekarz przepisał nam mleko na receptę i czekamy na poprawę. Mam nadzieję że szybko przejdzie,bo się wykoncze.
    Mam nadzieję że u Was wszystko dobrze. Postaram się nadrobić wszystko i zaglądać częściej.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ja przeciwciała mam na drugi dzień, ale w Diagnostyce, do odbioru osobiście

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela to życzę jak najszybszej diagnozy, żebyście razem z Anastazją jak najszybciej poczuły ulgę. Przykro mi, że macie takie problemy, ale na szczęście żyjemy w czasach, gdy wiadomo, jak pomagać przy takich problemach. Dużo zdrówka dla Anastazji i dużo wytrwałości i siły dla Ciebie i męża!

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wierzę że będzie lepiej. Nic innego mi nie pozostało.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Malwas Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena21 wrote:
    O mamo ile tu przemiłych słów dla nas :) bardzo dziękujemy <3

Sukienka jest z mohito z deloltem kopertowym - przed kościołem odcisgnelam porcję mleka bo akurat wypadał czas karmienia a później w lokalu pani z obsługi dała mi klucz do pokoju gdzie mogłam spokojnie w ciszy sobie nakarmić i przebrać maluszka. Mi tak było wygodniej, bo Franio je co 2,5 - 3h a w restauracji było sporo innych gości

Tak wygląda dekolt (tylko na tym zdjęciu go widać :) )
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/66b48f85541e.jpg

Ramki na zdjęcia są z allegro :) każdy rozmiar jest na innej aukcji u tego sprzedającego

https://allegro.pl/ramki-na-zdjecia-18x24-ramka-sonoma-bielona-foto-i6979383750.html
    Bardzo lubię mohito, zawsze coś tam znajdę :). Fajna opcja z kopertowym dekoltem :). Dzięki wielkie za link, ja właśnie szukam takich różnych ramek, będą pasować idealnie do przedpokoju :).

3i49px9iphyqib5j.png
    7u22ugpjteqyoky0.png
    Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo;
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 15:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki kochane! Może któraś z Was polecić jakiś fajny nocleg we Wrocławiu?
    I przy okazji napisać co warto zobaczyć :)
    Bo chyba się zdecydujemy jechać w październiku właśnie tam.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa czyli mamy Ci życzyć śniegu po kolana? :)
    Ja przyznam bez bicia, że mam jeden kupiony śpiworek zimowy (i to najlepsze, że kupiłam go zanim zrobiłam test!), ale liczę, że kupię w grudniu na wyprzedażach. Jak Klara się pospieszy, to chyba w kolorze będzie wychodziła :D

Zdecydowanie zamiast bloga kulinarnego powinnam stworzyć stronę z poradami jak nie zabić męża. Mój np w ramach pomocy dostał mi do pojemnika z solą - cukru :) zupa wylądowała w porcelanie....

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Wierzę że będzie lepiej. Nic innego mi nie pozostało.
    A co u was się konkretnie dzieje? Wybacz jeśli pisałaś a mi wyleciało z głowy

No i współczuję sytuacji... ;(

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Dziewczynki kochane! Może któraś z Was polecić jakiś fajny nocleg we Wrocławiu?
    I przy okazji napisać co warto zobaczyć :)
    Bo chyba się zdecydujemy jechać w październiku właśnie tam.
    Zapraszamy do Trzebnicy! Mamy super hotel w jeszcze lepszym miejscu (stawy, las, basen), a do Wrocławia 10 minut autem :)

‹‹ 1807 1808 1809 1810 1811 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ