X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Melevis Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka my pewnie na wiosnę w przyszłym roku. Co by dziewczyny z okolic już urodziły i mogły się ze mną napić :D

lamka, Jeżowa lubią tę wiadomość

l22nj48ay1qfqnoi.png
    klz9jw4z9e5d3ouc.png
    qb3cg7rfn0fbukfn.png
    02.2017 [*] 6tc
    01.2019 [*] 10tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melevis ja nie chcę nic mówić, ale jest szansa, że my będziemy pić a Ty co najwyżej radlerka 0,0% :-D

Achia, summer86, Fozzie Bear, Jeżowa, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość

• 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajkaaa wrote:
    A co u was się konkretnie dzieje? Wybacz jeśli pisałaś a mi wyleciało z głowy

No i współczuję sytuacji... ;(
    Bajka, u nas mała ma straszny problem z wyproznianiem. Jak ma sie załatwić to jest straszny płacz, aż czasem piszczy. A jak już zrobi kupę to jest twarda i zielona. Mam nadzieję że to ostatnia zmiana mleka i już będzie lepiej, podobno pomaga po 12 godzinach.
    Ja już nie mogłam patrzeć jak moje maleństwo się męczylo i jeczalo z bólu.

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można też poszukać sztucznego okna na Rynku w jednej z kamienic, właśnie na tej ścianie, gdzie jest BZ WBK :D to jedyna ciekawostka o Wrocławiu jaką znam :D

A krasnale faktycznie, myślę, że Alusi też by się spodobały, w końcu ona to obecnie właśnie krasnalek i do zdjęć (jakby się chciała ustawiać) pasowałaby idealnie :) można kupić mapkę (albo może nawet wydrukować z neta? nie jestem pewna), gdzie są pozaznaczane i poszukać, przynajmniej tych w obrębie Rynku czy Ostrowa Tumskiego :)

Melevis no właśnie, Ty nie bądź taka hop siup do przodu, lamka ma rację :P

Ale ogólnie to jak którakolwiek z Was kiedyś tu będzie i będzie miała ochotę się spotkać, to ja zawsze jestem chętna :D ale Kaczorka wybacz, w terminie Twojego przyjazdu to ja pewnie będę albo tuż przed, albo w trakcie, albo tuż po porodzie, to akurat to spotkanie mogłoby się niestety nie udać! :( ale miejscówka na Oławskiej perfekcyjna, sam Rynek, wszędzie blisko. Zorientujcie się też na przykład czy nie ma jakiś biletów dla turystów, w sensie, że kupujecie na MPK a możecie wejść do Zoo taniej. Coś mi się bije po głowie, że takie coś istniało.

W wakacje jeździ też taki stary tramwaj, właśnie z okolic Rynku do Zoo, ale zabij, nie wiem, czy jeździ poza lipcem i sierpniem :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 17:50

Kaczorka lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przez tę dyskusję o Wrocławiu dopisuję go do listy wypraw planowanych na wiosnę ;)

Mam nadzieję, że wtedy już będę mogła pić piwko to i jakiś dobry pub z piwkami kraftowymi się odwiedzi.

lamka, olik321, Rucola lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer, moje ulubione miejsce to browar 100 mostów! Zapisz sobie na liście :)

Byłam na zebraniu w przedszkolu.... Mają przerwę od 24 grudnia do 2 stycznia. Na litość boska....... Muszę wytrzymać do stycznia w dwupaku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 17:58

lamka, malka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam, że nie w temacie, ale muszę bo się udusze :D przyszła nam mata i jest fenomenalna! Jak ciepła kołdra więc strzał w 10 <3 nie cytujcie proszę, zaraz usunę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 19:19

summer86, Achia, Jeżowa, Bajkaaa, lamka, KateHawke, Karma88, Nadzieja22, malka, Aga9090, Kaczorka, olik321, emi2016 lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Summer, moje ulubione miejsce to browar 100 mostów! Zapisz sobie na liście :)

Zapisuję! My już dawno nie byliśmy, ale jak jeździliśmy to odwiedzaliśmy Szynkarnię i Kontynuację. Widziałam też na FB, że Pinta otworzyła jakiś swój lokal.

3i49mg7yu2aqel15.png
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    91Ewela09 wrote:
    Bajka, u nas mała ma straszny problem z wyproznianiem. Jak ma sie załatwić to jest straszny płacz, aż czasem piszczy. A jak już zrobi kupę to jest twarda i zielona. Mam nadzieję że to ostatnia zmiana mleka i już będzie lepiej, podobno pomaga po 12 godzinach.
    Ja już nie mogłam patrzeć jak moje maleństwo się męczylo i jeczalo z bólu.
    To współczuję malutkiej ;( i wam też, moja czasem się prezy ale to tak raz na 4 karmienia więc nie mam co narzekać

Życzę wam by sytuacja się poprawiła

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyskoczyła mi jakaś strona z sukienkami ciążowo/karmnikowymi w promocji. Ja to sobie kupię kiedyś conajwyżej ciążowe dresy, ale może któraś się wybiera w towarzystwo.

https://www.mytummy.pl/wyprzedaz.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=wyprzedaz-2018-lato-70&utm_content=lato-wyprzedaz-do-70_v3-karuzela&utm_term=lookalike-zakup-90dni-k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 18:23

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest kilka fajnych miejsc z piwkiem, m.in. alebrowar, pinta, browar stu mostów, browar wielka wyspa, słynny spiż. Omnomnom...

Fozzie Bear lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    We Wrocławiu byłam 2 tygodnie na praktykach na historii sztuki. Oj chodziłam niewyspana :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj a mi się przypomniało jak poszlismy na obiad do "pod latarniami"- jadlam bodajże kurczaka w migdałach, z miodowym sosem- jezzzzuuuu jakie to było pyyyyszneeeee! potem jedliśmy tam też sniadanie,a wieczorem wpadaliśmy na piwko- mieli duży wybór.
    ale ten kurczak- niebo w gębie!
    i teraz co ja mam zjeść na kolację jak mi się to przypomniało???

Kaczorka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a Patrycja coś pisała po wizycie? Patrycja mam nadzieję że lepiej się czujesz!

Wysłany: 11 września 2018, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mamalekarz wrzuciła fajną ściągę o lekach na przeziębienie w czasie ciąży/kp

https://www.mamalekarz.pl/leki-na-przeziebienie-w-ciazy-i-karmieniu-piersia/

Achia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    A mamalekarz wrzuciła fajną ściągę o lekach na przeziębienie w czasie ciąży/kp

https://www.mamalekarz.pl/leki-na-przeziebienie-w-ciazy-i-karmieniu-piersia/
    O i warto sobie zapisać w ulubionych tą stronę.

Za to dziś mamaginekolog mówiła że będą dodawać do segregatorow ( nie wiem czy wszystkich) ... choinki zapachowe do samochodu.a później że może w ogóle osobno je wypuszczą- chyba bo już wyłączyłam story. Stwierdziłam że to jednak za dużo dla mnie. Ale za to jest też świeży post na blogu o cukrzycy ciążoweej.

StaraczkaNika lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2018, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ona niedługo wypuści papier toaletowy z napisem kupuj mnie regularnie...

StaraczkaNika, Aga9090, lamka, Karma88, Rucola, Fozzie Bear, Emiilka, Lusesita, Lunaris lubią tę wiadomość

Wysłany: 11 września 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, choinki zapachowe? O raaany... Nie, NAWET TO mnie nie zachęci do kupna segregatora.

Co do cukrzycy, to mam cały podręcznik :) w obawie przed cukrzycą wprowadziłam wszystkue rady i dietę od początku ciąży. I wychodzi na to że teraz częściej chodzę niedocukrzona niż mam zbyt wysoki poziom! Przedobrzyłam jednhm słowem. Ale dziś nadrobiłam w podziemnej ukraińskiej knajpie z naszym Boćkiem ;)

lamka, Karma88, Lena21, Nadzieja22, olik321 lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateHawke spotkanie jednak nie wypaliło, będziemy ustalać inny termin.

Summer kupy trochę lepsze, ale jeszcze zalatują na zielony. Od wczoraj daje biogaję.

Nie załapałam się praktycznie na żadne zdjęcia :( ale tak to jest jak się nadrabia forum po trzech dniach

Olik to normalne, że około 4 tygodnia dzieci zwiększają aktywność. Mi od 3 tygodnia Fela w ogóle nie spała w dzień, chyba że jakieś 10-15min przy cycku, ale nie dało się jej odłożyć. Dopiero od drugiego skoku śpi kilka razy dziennie po 30-40min.

Ewela, trzymam kciuki, żeby Anastazji nowe mleczko szybko pomogło.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 19:05

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 11 września 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka a robiłaś coś oprocz dawania probiotyku?

U nas nadal zieleń :/ na szczęscie mamy wizytę w piątek.

3i49mg7yu2aqel15.png
‹‹ 1809 1810 1811 1812 1813 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ