Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa wrote:A co u was się konkretnie dzieje? Wybacz jeśli pisałaś a mi wyleciało z głowy
No i współczuję sytuacji... ;(
Ja już nie mogłam patrzeć jak moje maleństwo się męczylo i jeczalo z bólu. -
Można też poszukać sztucznego okna na Rynku w jednej z kamienic, właśnie na tej ścianie, gdzie jest BZ WBK
to jedyna ciekawostka o Wrocławiu jaką znam
A krasnale faktycznie, myślę, że Alusi też by się spodobały, w końcu ona to obecnie właśnie krasnalek i do zdjęć (jakby się chciała ustawiać) pasowałaby idealniemożna kupić mapkę (albo może nawet wydrukować z neta? nie jestem pewna), gdzie są pozaznaczane i poszukać, przynajmniej tych w obrębie Rynku czy Ostrowa Tumskiego
Melevis no właśnie, Ty nie bądź taka hop siup do przodu, lamka ma rację
Ale ogólnie to jak którakolwiek z Was kiedyś tu będzie i będzie miała ochotę się spotkać, to ja zawsze jestem chętnaale Kaczorka wybacz, w terminie Twojego przyjazdu to ja pewnie będę albo tuż przed, albo w trakcie, albo tuż po porodzie, to akurat to spotkanie mogłoby się niestety nie udać!
ale miejscówka na Oławskiej perfekcyjna, sam Rynek, wszędzie blisko. Zorientujcie się też na przykład czy nie ma jakiś biletów dla turystów, w sensie, że kupujecie na MPK a możecie wejść do Zoo taniej. Coś mi się bije po głowie, że takie coś istniało.
W wakacje jeździ też taki stary tramwaj, właśnie z okolic Rynku do Zoo, ale zabij, nie wiem, czy jeździ poza lipcem i sierpniemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 17:50
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Przez tę dyskusję o Wrocławiu dopisuję go do listy wypraw planowanych na wiosnę
Mam nadzieję, że wtedy już będę mogła pić piwko to i jakiś dobry pub z piwkami kraftowymi się odwiedzi.lamka, olik321, Rucola lubią tę wiadomość
-
Summer, moje ulubione miejsce to browar 100 mostów! Zapisz sobie na liście
Byłam na zebraniu w przedszkolu.... Mają przerwę od 24 grudnia do 2 stycznia. Na litość boska....... Muszę wytrzymać do stycznia w dwupakuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 17:58
lamka, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepraszam, że nie w temacie, ale muszę bo się udusze
przyszła nam mata i jest fenomenalna! Jak ciepła kołdra więc strzał w 10
nie cytujcie proszę, zaraz usunę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 19:19
summer86, Achia, Jeżowa, Bajkaaa, lamka, KateHawke, Karma88, Nadzieja22, malka, Aga9090, Kaczorka, olik321, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Summer, moje ulubione miejsce to browar 100 mostów! Zapisz sobie na liście
Zapisuję! My już dawno nie byliśmy, ale jak jeździliśmy to odwiedzaliśmy Szynkarnię i Kontynuację. Widziałam też na FB, że Pinta otworzyła jakiś swój lokal. -
91Ewela09 wrote:Bajka, u nas mała ma straszny problem z wyproznianiem. Jak ma sie załatwić to jest straszny płacz, aż czasem piszczy. A jak już zrobi kupę to jest twarda i zielona. Mam nadzieję że to ostatnia zmiana mleka i już będzie lepiej, podobno pomaga po 12 godzinach.
Ja już nie mogłam patrzeć jak moje maleństwo się męczylo i jeczalo z bólu.
Życzę wam by sytuacja się poprawiła -
Wyskoczyła mi jakaś strona z sukienkami ciążowo/karmnikowymi w promocji. Ja to sobie kupię kiedyś conajwyżej ciążowe dresy, ale może któraś się wybiera w towarzystwo.
https://www.mytummy.pl/wyprzedaz.html?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=wyprzedaz-2018-lato-70&utm_content=lato-wyprzedaz-do-70_v3-karuzela&utm_term=lookalike-zakup-90dni-kWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 18:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoj a mi się przypomniało jak poszlismy na obiad do "pod latarniami"- jadlam bodajże kurczaka w migdałach, z miodowym sosem- jezzzzuuuu jakie to było pyyyyszneeeee! potem jedliśmy tam też sniadanie,a wieczorem wpadaliśmy na piwko- mieli duży wybór.
ale ten kurczak- niebo w gębie!
i teraz co ja mam zjeść na kolację jak mi się to przypomniało???Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mamalekarz wrzuciła fajną ściągę o lekach na przeziębienie w czasie ciąży/kp
https://www.mamalekarz.pl/leki-na-przeziebienie-w-ciazy-i-karmieniu-piersia/Achia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:A mamalekarz wrzuciła fajną ściągę o lekach na przeziębienie w czasie ciąży/kp
https://www.mamalekarz.pl/leki-na-przeziebienie-w-ciazy-i-karmieniu-piersia/
Za to dziś mamaginekolog mówiła że będą dodawać do segregatorow ( nie wiem czy wszystkich) ... choinki zapachowe do samochodu.a później że może w ogóle osobno je wypuszczą- chyba bo już wyłączyłam story. Stwierdziłam że to jednak za dużo dla mnie. Ale za to jest też świeży post na blogu o cukrzycy ciążoweej.StaraczkaNika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehe, choinki zapachowe? O raaany... Nie, NAWET TO mnie nie zachęci do kupna segregatora.
Co do cukrzycy, to mam cały podręcznikw obawie przed cukrzycą wprowadziłam wszystkue rady i dietę od początku ciąży. I wychodzi na to że teraz częściej chodzę niedocukrzona niż mam zbyt wysoki poziom! Przedobrzyłam jednhm słowem. Ale dziś nadrobiłam w podziemnej ukraińskiej knajpie z naszym Boćkiem
lamka, Karma88, Lena21, Nadzieja22, olik321 lubią tę wiadomość
-
KateHawke spotkanie jednak nie wypaliło, będziemy ustalać inny termin.
Summer kupy trochę lepsze, ale jeszcze zalatują na zielony. Od wczoraj daje biogaję.
Nie załapałam się praktycznie na żadne zdjęciaale tak to jest jak się nadrabia forum po trzech dniach
Olik to normalne, że około 4 tygodnia dzieci zwiększają aktywność. Mi od 3 tygodnia Fela w ogóle nie spała w dzień, chyba że jakieś 10-15min przy cycku, ale nie dało się jej odłożyć. Dopiero od drugiego skoku śpi kilka razy dziennie po 30-40min.
Ewela, trzymam kciuki, żeby Anastazji nowe mleczko szybko pomogło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 19:05
-
Malka a robiłaś coś oprocz dawania probiotyku?
U nas nadal zieleńna szczęscie mamy wizytę w piątek.