Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Summer - nie zdążyłam
ale wierze dziewczynom ze istny słodziak
całuski od e-ciotki
Patrycja - świetna stopa i bardzo się ciesze ze wszystko dobrze i szyjka dluuuuuuga
Rucola - mata super, ale Lew lepszycudowny jest, buziaczki ode mnie
Bajka - moja córa tez miała kłopot z wytrzymaniem po kąpieli i wtedy szybko zakładałam pampersa, zawijałem ręcznikiem i do cyca ( a jak już nie karmiłam to do butli) trochę pojadla i kończyłyśmy kosmetykę
Jeżowa, ale masz piękny zestaw ubrańnie mogę się doczekać kiedy będę mogła wkroczyć w szał zakupów
Patrycja20, Bajkaaa, Jeżowa, summer86, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja cudowna wiadomość
a stopka do wycalowania :*
Rucola ale fajna ta mata! Wstawię naszą jeszcze raz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/29413f5dcb7b.jpg
Tylko niewyprasowana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 21:34
Patrycja20, Lena21, Karma88, Morusek, Rucola, olik321, Siwulec, Yoselyn82, pilik, Emiilka, JustynaG, Nadzieja22, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Patrycja, mi 2 tyg temu doktor tłumaczył że twarzyczka się jeszcze mocno zmieni, ale stopa nie - też oglądaliśmy sobie stopy i u nas stanęło że młoda odziedziczyła paluszki w łuczek po tatusiu. Ja mam takie ścięte na skos jak Twoja dziecinka (stworzone do szpilek). To po Tobie czy po mężu?
A ja się jeszcze pochwalę że 19ego idę na szkołę rodzeniaMąż pracuje wtedy do 21 i nie da rady mi towarzyszyć. Czy na SR zawsze wszystkie przychodzą z mężami?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 20:44
Patrycja20, Achia, Rucola, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bajkaaa, my podobnie jak Malka odpusciliśmy już balsam i póki co jest ok. Już jakoś od miesiąca nie stosuję.
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNika u nas w SR nieskromnie napiszę że mój mąz jest jedyny, który do tej pory był na wszystkich zajęciach. jeden pan opuścił tylko 1 zajęcia-bo praca,a tak to na początku byli wszyscy w parach, a teraz to różnie. uważam ,że warto żeby facet był i posłuchał- czasami dowie się więcej , albo uwierzy że to co mówisz to faktycznie prawda. no i jak Ty coś zapomnisz to druga osoba może akurat to wyłapała. my mamy notesik i zapisujemy,a jak nie wezmę notesu- to później rozmiawiamy i z pamięci wszystko notujemy
i wtedy dyskutujemy jak chcemy żeby coś u nas wyglądało- myślę ,że to fajnie robi naszej relacji.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 20:53
Karma88, lamka, StaraczkaNika, Rucola, Emiilka, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Bajka mata jest super, jak dobrej jakości kołdra, fajna bawełna i wydaje się ciepła. Na pewno będę używać jako kołdry
https://babyboutik.pl/pl/searchquery/Mrb+mata/1/phot/5?url=Mrb,mata
Dziękuję muszę przemyśleć -
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Piękna i cena też mimo promocji hehe
Dziękuję muszę przemyślećtylko byś musiała czekać te parę tygodni
-
Luna1993 wrote:
Rucola ale fajna ta mata! Wstawię naszą jeszcze raz
Tylko niewyprasowanaTylko ta Modelka coś przydużawa
no i wykorzystasz póxniej.
ja swojej nie bardzo, chyba , ze dla drugiego brzdąca a póxniej po prostu sprzedam, bo to się nie zniszczy
Edit. W zasadzie dla Tosi też możesz wykorzystać :p o ja głupiaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 21:25
Luna1993 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
bajka ja smaruję po troszku przy przewijaniu. Czasem stópki, czasem łydki, czasem uda. Rozkładam to sobie na raty, choć przyznaje, ze mój Młody lubi te pieszczoty, szczególnie dolne partie ciała. Z twarzą też nie mam problemu, gorzej z klatka piersiową, ale dajemy radę#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Karma88 wrote:Siwulcu nikt Ci nie zabrania szalec.
Niby nikt, ale czeka nas przeprowadzka. Kupiliśmy mieszkanie i po 20 września wchodzi ekipa remontowa, do końca listopada się musimy przenieść i tak pomyślałam ze teraz nie będę kupować, dopiero jak będę na swoima od grudnia skupiam się już na całej wyprawce
lamka, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:bajka ja smaruję po troszku przy przewijaniu. Czasem stópki, czasem łydki, czasem uda. Rozkładam to sobie na raty, choć przyznaje, ze mój Młody lubi te pieszczoty, szczególnie dolne partie ciała. Z twarzą też nie mam problemu, gorzej z klatka piersiową, ale dajemy radę