Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaletą akademika jest pralnia: dużo sznurków + nasza suszarka, no i dwie pralki, które mogą chodzić równocześnie. Szkoda, że i tak brakło mi już miejsca... A muszę puścić jeszcze 3-4 pralki:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48ae05a87268.jpg
Czy powinnam iść do psychiatry? Pewnie tak...
PS. NO I KTO TO ZA MNIE WYPRASUJE?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 19:29
Luna1993, Aga9090, Rucola, StaraczkaNika, KateHawke, Nadzieja22, olik321, Emiilka, Kaczorka, Lusesita, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Jeżowa wrote:Zaletą akademika jest pralnia: dużo sznurków + nasza suszarka, no i dwie pralki, które mogą chodzić równocześnie. Szkoda, że i tak brakło mi już miejsca... A muszę puścić jeszcze 3-4 pralki:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/48ae05a87268.jpg
Czy powinnam iść do psychiatry? Pewnie tak...
PS. NO I KTO TO ZA MNIE WYPRASUJE? -
Jezowa czyli nie tylko ja zwariowalam z ciuszkami.
moge szalec dalej.
Dzis nie bylam na silach jechac, ale za tydzien jade na dalsze polowanie.
Jeżowa lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 19:55
Luna1993, Jeżowa, Achia, lamka, Bajkaaa, Aga9090, Rucola, Lena21, Karma88, malka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja z pytaniem jak robicie by dzieci nie płakały po kąpieli? Bo moja strasznie płaczę tak że ciężko zrobić toaletę do końca a już o smarowaniu balsamem nie ma mowy bo mi serce pęka...
Aha i teraz drugie pytanie z cyklu matka bez wiedzy... Czy teraz jak ona ma tyle tyg to normalne że wstaje, je, bawi się, a potem ja usypiam? Ona nie powinna jeść przed snem? Czy te czasy minęły i tak tylko w nocy? -
Bajeczko, nasza się wkurzała przy pielęgnacji po kąpieli gdy była głodna. Dlatego karmię ją trochę przed kąpielą, jakieś 30-40 minut i później dojada po kąpieli. Inaczej ciężko było i kończyło się płaczem.
-
Summer załapałam się na zdjęcie Ani w ostatniej chwili, jak chciałam do niego wrócić po chwili, popatrzeć jeszcze raz na tego słodziaka to już nie było! Jest cudowna! Prześliczna dziewczynka
Daje tylko ten probiotyk. Kilka dni dawałam trilac i od wczoraj biogaję. Będę je chyba stosować naprzemiennie. Kupy są od wczoraj lepsze, ale to jeszcze nie to co powinno być.
A serio nienpilas kawy przez tyle czasu od porodu?! Ja piję codziennie dwie
Bajka, u mnie Fela kocha kąpiele, ale ubieranie później nie koniecznie. Jak tylko ją wyciągam z wody to już się krzywi. Żeby nie płakała musi być w miarę wyspana i najedzona. I nie smaruję jej niczym, żeby nie przeciągać. Nie ma problemu ze skórą, zresztą wychodzę z założenia, że im mniej tym lepiej.
U mnie też jest rytm jedzenie-zabawa-spanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 20:12
summer86, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
Jeżowa - przyznaje bez bicia - poszalalas
Summer, nie zalapalam się
Bajka, ja zawsze po kąpieli szybko tylko owijalam ręcznikiem i przytulanki, dopiero później resztaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 20:09
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Jestem
moja księżniczka nadal pozostaje księżniczka ale jest mega wstydliwa i nie chciała pokazać buzi, przez całe usg które trwało prawie godzinę szalała i okopała matkę ...
wazy 364
wszystko jest w jak najlepszym porządku . Szyjka ponad 4cm załączam zdjęcie małej syrki https://naforum.zapodaj.net/thumbs/da8686e1c667.jpg
Achia dziękuje kochana już troszkę lepiej :*Jeżowa, Nadzieja22, Rucola, malka, Karma88, lamka, Achia, KateHawke, summer86, Aga9090, Luna1993, Lena21, Bajkaaa, olik321, Yoselyn82, Izape_91, Emiilka, JustynaG, Kaczorka, emi2016, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Eee a ja jadłam leczo i nie zdążyłam na fotkę
Nika no świetna wizyta! Aż zazdroszczę...
Patrycja daj znać jak wizyta i jak się czujesz.
Edit. O super stopkaCieszę się, że wizyta pomyślna i że trochę lepiej się czujesz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 20:12
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Lunka nie załapałam się na fotkę
a kurcze szkoda, bo bardzo chciałam zobaczyć. Do mnie przyszła moja mata tylko zdjęcie robiłam na próbę po ciemku, jutro bedziemy robic tak na serio, ale dziś wrzuce na szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2018, 21:31
Jeżowa, Patrycja20, lamka, Achia, Siwulec, KateHawke, summer86, Aga9090, Karma88, Luna1993, Lena21, Bajkaaa, malka, JustynaG, Fozzie Bear, Morusek, olik321 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021