Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDokładnie ten
https://m.ceneo.pl/22485453
Mamy go od stycznia bodajże, miałam awaryjne hamowanie z Tosia w tym foteliku i bardzo dobrze ją przytrzymał. Tak jak piszą w opiniach jest spory, szeroki, dziecku jest wygodnie. Dla mnie jedyny minus- nie można go nawet lekko położyć, jak zaśnie to głowa leciFozzie Bear, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Ania,a może jakieś spotkanie forumowe? Z Trójmiasta jest jeszcze Nika i Achia.
Zawsze możemy spotkać się u mnie to i łóżeczko dla Oskara się znajdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 15:39
summer86, Ania1003, StaraczkaNika, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustynaG wrote:Ania,a może jakieś spotkanie forumowe? Z Trójmiasta jest jeszcze Nika i Achia.
Zawsze możemy spotkać się u mnie to i łóżeczko dla Oskara się znajdzie
W nd będziemy jechać.
Pon- M idzie rano na badania i popołudniu musimy zaliczyć sklepy z mundurami.
Wt- M jedzie do Sopotu na seminarium i będę cały dzień sama.
Śr- kolejna runda po mundurach.
Czw- wracamy.
Napięty grafik jest. Ale coś pomyślimy.JustynaG lubi tę wiadomość
-
Malka, to super że się dogadujecie. Mam nadzieję, że dzisiaj Fela już lepiej.
Luna, tak, jak pisałam poprzedniego posta to już w domu byłam.
Fajnie, że ten tydzień ma być taki ładny.. pewnie ostatnie takie ciepłe dni w tym roku. -
Luna1993 wrote:Dokładnie ten
https://m.ceneo.pl/22485453
Mamy go od stycznia bodajże, miałam awaryjne hamowanie z Tosia w tym foteliku i bardzo dobrze ją przytrzymał. Tak jak piszą w opiniach jest spory, szeroki, dziecku jest wygodnie. Dla mnie jedyny minus- nie można go nawet lekko położyć, jak zaśnie to głowa leci
W tym recaro podoba mi się najbardziej czujnik jak dziecko odepnie pasyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 16:22
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFozzie 3 poziomy regulacji pasów, wklejam Ci całą specyfikację
CECHY PRODUKTU
Bezpieczeństwo:
- pięciopunktowe pasy bezpieczeństwa,
- nakładki na pasy zwiększające komfort dziecka,
- homologacja ECE R44/04.
Komfort:
- ergonomiczne podłokietniki,
- regulacja długości pasów,
- wygodna i solidna wkładka dla najmniejszych dzieci,
- regulacja wysokości pasów - 3 poziomy,
- wygodne, obszerne siedzisko,
- lekki (około 5 kg), wygodny w przenoszeniu,
- możliwość demontażu pasów i używania standardowych pasów samochodowych,
- możliwość demontażu oparcia i używania samej podstawki (15-36 kg).
Utrzymanie:
- zdejmowana tapicerka,
- łatwy do utrzymania w czystości,
- bezpieczne i trwałe materiały.
WYMIARY
- szerokość – 44 cm
- głębokość – 44 cm
- wysokość – 70 cm
- max. waga dziecka – 36 kg
- waga fotelika – 5 kg -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Achia - dziewczyny maja racje, skup się na sobie i nie denerwuj się :*
Jezowa - wyglądasz bosko ! Baw się dobrze
Byłam na targach
Generalnie dżem, mydło i powidło.
Bardzo spodobała mi się kurtka jesienna dla ciężarnych, ale nie mieli mojego rozmiaruuznałam to za znak i kupiłam sobie taka bluzę rozpinana - opcja na teraz i na później, może zima będzie łagodna to obskocze do porodu w tej bluzie
Nie mogłam się powstrzymać i zakupiłam pierwszy ciuch dla Borysarozmiar 62 wiec myśle ze do wiosny damy radę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e9bf15248e0.jpgsummer86, Karma88, malka, Luna1993, Aga9090, Kaczorka, Jeżowa, Rucola, Lunaris, Emiilka, Patrycja20, pilik, emi2016, Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Ania1003 wrote:W nd będziemy jechać.
Pon- M idzie rano na badania i popołudniu musimy zaliczyć sklepy z mundurami.
Wt- M jedzie do Sopotu na seminarium i będę cały dzień sama.
Śr- kolejna runda po mundurach.
Czw- wracamy.
Napięty grafik jest. Ale coś pomyślimy.
no to dziewczyny... Achia, Nika, Ania - pomyślmy o wtorku do południa -
Co wpadnie mi w oko jakaś sukienka kopertowa (a przeglądarka jak perpetuum mobile w kółko podrzuca jakieś reklamy) to myślę o Was, więc wrzucę linka, może komuś się przyda:
https://www.showroom.pl/p/156129,lanti-sukienka-asymetryczna-kopertowa?utm_source=facebook&utm_medium=facebook_remarketing&utm_content=ec&utm_campaign=DPAsummer86, Rucola lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Ja jutro będę pierwszy dzień sama z Lewkiem, mam trochę piętra ale myślę, że sobie poradzę.
Z nowości to dziś pozbyliśmy się w końcu resztek pepucha, skóra przestaje się łuszczyć więc jak wszystko będzie dobrze, to jutro czeka nas ostatnia wizyta położnej środowiskowej. To będzie czwartą a pozostałe 2 zostawię sobie na ewentualny telefon, jakby się coś działo, to żeby mieć kogoś kto przyjedzie i pomoże
Dziś byliśmy u teściowej, zakochana we wnuczku i o dziwo mówi do niego po imieniu :p
Mam pytanie, kiedy wróciły ścienne do seksu po porodzie? Ja co prawda jeszcze troszkę krwawię a raczej plamie, ale chciałabym się zorientować jak to wygląda... Macie jakąś różnicę w odczuciach?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:A to nie wiem czy mamy to samo na myśli :p bo to moje nie jest obrzydliwe, wygląda bardziej jak pieprzyk#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:dokładnie tak, taki wypukły pieprzyk. łatwo schodzi po kąpieli
Spędziliśmy popołudnie z bardzo fajna znajomą mojego męża. Plus Dwójka dzieci- chłopczyk 3lata i roczna Dziewczynka, która skradła moje serce..no przeurocze dziecko
I jakie grzeczne!Słodycz nad słodyczami. A znajomą poznałam pierwszy raz, szalenie fajna babka z fajnym podejściem do życia
Aaa i 3 przefajne psyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 18:57
Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Hello,
Wietrzenie głowy zaliczone
Ja mam fotelik Graco Nautilus 9-36
https://www.ceneo.pl/Dla_dziecka;szukaj-graco+nautilus+9-36
To trzeci z kolei fotelik i trochę żałuję że nie kupiłam go po nosidełku ale jeszcze chciałam żeby Franek jeździł tyłem kolejny rok. Jest teraz o tyle łatwiej że zanim Staszek wyrośnie z nosidełka i drugiego fotelika to Franek będzie jeździł bez. Nie muszę więc teraz wcale kupować fotelika
Graco mi bardzo przypasował, jest wygodny, niby pochyla się trochę do "spania" ale to dla mnie taki bardziej pic na wodę. Nie wiem czy któryś fotelik do 36kg ma opcję rozkładania do leżenia. Wtedy trzeba zainwestować w poduszki podróżne żeby głowa nie latała.
https://www.google.com/search?client=firefox-b&biw=1366&bih=693&tbm=isch&sa=1&ei=U4qeW_aMDpGkwAKjgZTADw&btnG=Szukaj&q=poduszka+pod+kark+dla+dziecka