Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTo ja pokaże mój
przy okazji zauważyłam że z dwóch rozstępów zrobiły się cztery.
Mąż mówi że to od słodyczy! Burak jeden :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eca06fc935ec.jpgPatrycja20, Luna1993, Aga9090, summer86, Siwulec, KateKum, JustynaG, Lena21, KateHawke, -Mamunia-, lamka, Karma88, olik321, Izape_91, Lunaris, Jeżowa, Bajkaaa, Emiilka, Nadzieja22, Morusek, Kaczorka, Rucola, Lusesita, emi2016, Yoselyn82, pilik, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Luna, ja tez zaczekałbym do rana, chyba ze skurcze zrobią się bardzo bolesne albo regularne, ja nie miałam krzyżowych a do szpitala wybrałam się przy regularnych skurczach, miałam 1,5cm rozwarcia i powiedzieli ze jestem daleko w lesie... po 3h urodziłam ale dostałam na prawdę bolesnych skurczy - taki bol ze nie jesteś w stanie nic powiedzieć i mi było najłatwiej je „przeczekać” stojąc pochylona. Nie wiem czy Ci pomogłam ale myśle tak jak napisałam wyżej, albo mocne skurcze albo regularne
Patrycja WOW ślicznie wyglądasza jeśli mogę zapytać to co to za panele masz ? Te takie z efektem „starości” ? Patrzyłam na takie co wyglądają na zniszczone ale chyba nie mam odwagi na nie
Edit - Achia Ty również wyglądasz bosko !! No i trochę w tym prawdy co eMek mówiw końcu sama słodyczy w środku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 21:00
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzepiękne macie brzuszki
Achia mój z kolei odwrotnie, jak się żale że jestem grubaskiem to mówi, że to od wody, a wcale nie przytyłam
dobrze go wychowałam
jak coś w nocy się rozwinie to pojedziemy, póki co plecy jak bolały tak bolą, ale znośnie, były dwa obiecujące skurcze i trzeci bardzo nędzny więc idę do lodówki po kaktusa i do łóżka spróbuję zasnąć. Dziękuję Wam za wsparcie :*
Bajka kciuki za jutrzejsze szczepienie, myślę że obędzie się bez nerwów :*Patrycja20, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatrycja20 wrote:Achia piękny
zresztą Ty też jesteś śliczna
Luna-on tak z żartem powiedział. Też mi mówi że pięknie wyglądam i że brzuszek mam piękny.
Dziś w ogóle wczuł się w rolę i zaczął wózkiem jeździć po mieszkaniu i "gadać" do Oskara jakby w nim leżał ;pLuna1993, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Siwulcu dokładnie krono oryginal pinia antique 8mm ac4 . Powiem Ci ze dałam wolna rękę mojemu Emkowi i jak je zobaczyłam jeszcze nie położone to się przestraszylam ale efekt końcowy bardzo mnie zadowolił
planuje teraz w sypialni tez je dać
DziękujeSiwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Patrycja, zapisałam nazwę a teraz muszę się z tym przespać
eMkowi się podobaja ale nie na całe mieszkanie a ja chciałam położyć jeden wzór paneli w pokojach i przedpokoju żeby progów nie robić a teraz mam orzech do zgryzienia
-
Luna, łącze się się w bólach wieczornych.
Wybraliśmy się że Staszkiem dzisiaj razem na dłuższy spacer, od powrotu umieram. Albo mała się ułożyła tak, że mi ucieka Bóg jeden wie co, albo też mam jakieś skurcze. Ból najmniejszy w pozycji "zgon przy barze w knajpie", a boli do tego stopnia, że dostałam biegunki -
Siwulec a mnie właśnie emek namawia żeby w sumie w całym mieszkaniu zrobić te panele .. i tez się zastanawiam bo nie dawno płytki kładliśmy ...
Mamunia ja w sumie chodzę tylko w legginsach .. jeansy zakładam bardzo rzadko i to nie typowo ciążowe ...
Misiu wspolczujeale Twoje teksty mnie zabijają sorrki ale z tego zgon przy barze w knajpie śmieje się jak głupia do telefonu
Edit : Siwulec jeszcze dodam, ze w Ogóle nie widać na nich bruduWiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 21:30
-Mamunia-, Siwulec, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Fozzie - nie fajne to co piszesz, mam nadzieje ze odpoczniesz i będzie dobrze :*
Patrycja - właśnie dlatego myśle o jasnych żeby mnie kurz nie wkurzałale te „Twoje” kuszą mnie coraz bardziej
Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hehehehe to muszę przekonać emka na całe mieszkanie
A tak poza tym ze panele masz ładne i ślicznie wyglądasz to jak się czujesz ? Twoje maleństwo tez już miewa zwiariowane chwile jak moje ?Patrycja20 lubi tę wiadomość
-
Hihihihi
dziękuje
jest ok ostatnio miałam jelitowke ale poszła w zapomnienie
Szybko się mecze i czasem czuje się jak moja babcia przez to
Oj tak miewaco mnie bardzo cieszy, wtedy jestem spokojniejsza
A Ty kochana jak się czujesz ? Chyba to co najgorsze już za nami ... :* -
Mamunia ja mam z HM rurki w rozmiarze 38. Jutro mogę zdjęcie wrzucić bo dziś już cisza nocna u mnie w salonie
Jak chcesz to pisz na priva
Lunka spokojnej nocy w takim razie!
Brzuszki miodzioja robiłam dziś zdjęcie ale takie brudne lustro że szok! Aż sie wzięłam i umyłam wszystkie w domu
Może jutro zrobię w czystym odbiciu.
Tymczasem zmykam spać. Dobranocka!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 21:55
Patrycja20, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Patrycja, mam podobnie z tym zmęczeniem, ale cieszą mnie ruchy bo to jakoś tak spokojniej jak czuje ze fika, a dziś pierwszy raz poczułam czkawkę Borysa
Fozzie ciesze się ze jest lepiej