Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa ostatnio mierzyłam w hm rozmiar 40 ale jeszcze z brzucha mi się osuwaly zresztą cena też kosmiczna. Więc nie wiem czy się w 38 zmieszcze.
Mnie zaś zaczyna coś w nosie kręcić i jest mi zimno, proszę żeby nie była to tylko choroba. A o głowie dzisiaj nie wspomnę.
Kochane ja nadal nie wiem jak nadać synkowi na imie, jakoś żadne mnie nie przekonuje trochę mnie to irytuję -
Fozzie mam nadzieję, że lekarstwa plus odpoczynek przyniosą Ci ulgę... Kurcze, jak to czasem "niewinny" spacerek może mieć takie konsekwencje. Ciało kobiety w ciąży jest nieprzewidywalne.
Luna no tak, a Ty znowu cierpisz... Nie mam już sił do Twojego organizmu, bidulkonie potrafię też doradzić nic mądrego. Ale daj koniecznie znać za jakiś czas, jak tam sytuacja, czy coś przeszło, czy jednak może coś się rozkręca... Dobrze wiesz, że sama już nie wiem, czego Ci życzyć, czy w te, czy wewte...
Achia i Patrycja piękne brzuszki! Śliczne z Was kobiety
Co do ubrań ciążowych, to ja z mojej strony mogę polecić legginsy ciążowe z Tchibo, o ile jeszcze je produkują - dostałam w spadku po bratowej dwie pary, to 5 ciąża tych legginsów i są w stanie IDEALNYM.
Przepraszam, że tak wybiórczo, przeczytałam wszystko, ale nie pamiętam do czego więcej chciałam się odnieśćale dziękuję za wszystkie miłe komentarze odnośnie zdjęcia!
Ja jutro zaczynam walkę o przedłużenie pobytu w akademiku o DZIEWIĘĆ DNI - zgodnie z hierarchią: od pani kierownik naszego akademika, potem z kierownikiem wszystkich akademików, no albo na końcu z rektorem, jak na niższych szczeblach nic nie załatwię. Trzymajcie kciuki proszę, bo szlag mnie trafia z tym tematem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2018, 23:10
Patrycja20, -Mamunia-, lamka lubią tę wiadomość
-
Jeżowa, to całe forum będzie trzymało kciuki za to by Ci się udało
Fozzie, myślę, że Twój organizm Ci powiedział, że ten spacer to dla niego za dużo. musisz dziś odpoczywać a wszystko będzie ok -
Dzien dobry.
Jezowa mocne kciuki za udana walke o akademik.
Fozzie, Luna jak sie czujecie?
Ktore dzis wizytuja?
Ja bede prosila o kciuki jutro za wizyte i w srode za echo serduszka Emi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 05:56
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Cześć
No spać nie mogę coś i od 4;00 się kręcę... a to do mnie nie podobne wiec nie wiem o co chodzi
Lunka i Fozzie jak u Was ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 05:57
-
Dopiero mi się oczy odkleiły
Jezowa trzymam kciuki za wygrana bitwę ! Pamiętaj ze kobiecie w ciąży nie mogą odmówić :*
Karma - mocne kciuki za wizytę i za środowe echo
Ktoś jeszcze chyba prosił K kciuki ale zapomniałam kto - ściskam !!! -
Dzień dobry! Do 3 rano ze 4 razy już ubieralam buty z myślą, że jadę na ip, w końcu chyba już ze zmęczenia zasnęłam.... Póki co cisza na froncie, więc liczę, że to był straszak i pora serio usiąść na d....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 07:06
-
Jeżowa - powiedz, że jak Ci nie przedłużą, to im myszy naślesz :p
I oczywiście trzymam kciuki!
Luna i Misiu - jak sytuacja u Was?
Patrycja i Achia - brzuszki macie słodziutkie
Ja się dalej czuję, jakby po mnie czołg przejechał..
W nocy mi się tak zimno zrobiło, że musiałam się dodatkową kołdrą nakryć, żeby zasnąć.
Na szczęście Alutka ma się lepiej niż ja
Wczoraj skończyła 11m-cy i intensywnie uskuteczniała naukę chodzeniacałkiem nieźle jej idzie
Powodzenia dziś na wizytach! I miłego dnia wszystkimPatrycja20, Lunaris, lamka lubią tę wiadomość
-
Achia i Patrycja, pięknie wyglądacie. Piękne brzuszki!!!
Jeżowa Tobie też nie miałam okazji napisać, że wyglądasz obłędnie!!! Niby szacun za te tańce na weselu do rana
Kaczorka a Aluska już chodzi sama? Tzn kilka kroków już daje radę? Takie długie nogi to chyba ciężko opanować:pPatrycja20 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
My dziś mieliśmy średnia noc, bo Mały wieczorem zwymiotował. Zabrałam Go na noc do łóżka i po każdym karmieniu czyli 23,1.30,4.00 i teraz po 6.30 leżałam i obserwowałam co się będzie działo. W sumie ulał jeden raz po 4 tej ale to troszkę. Wczoraj wieczorem wpadłam w panikę że to przez moje mleko coś nie tak, zastanawiałam się co takiego zjadłam
ale stwierdzam, że to raczej nie jest wina mleka tylko łapczywości jedzenia i ilosci. Dziś przychodzi położna więc zobaczymy ile przybrał...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola - od soboty ćwiczy. Póki co w łóżeczku z jednego końca na drugi jej się udaje. Na podłodze po 2-3 kroki, bo jeszcze się trochę boi
Ale widać, że jej się to podoba :polik321, Patrycja20, Rucola, JustynaG, KateHawke, Aga9090, Emiilka, Karma88, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Rucola my dziś tez mamy wizytę położnej.
Uczymy się dłuższych przerw w nocy od dziś. Nawet nieźle wyszlo zobaczymy jak dalej pójdzie.
Wczoraj od 17 do 19 Marcel nie zamknął nawet na chwilę oka. Już tak drugi dzień. Moze wybrał sobie te godziny na harce, ale pod koniec już był smerf maruda. Walczył ze sobą by nie usnąć.
No i ropieje nam jedno oczko.. rumiankiem czy solą fizjologiczną przemywać ?
Kaczorka to za chwilę bedziesz biegac za malutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 07:44
-
Olik, ja bym wybrała sól.
Kaczorka, pilnuj Alutki żeby nam się za bardzo nie poobijala przy tej nauce, bo nam serca popękają!
Tym czasem, ja idę nadrabiać nockę - poza tym pod kołdrą ciepłej!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 07:57
-
Dziękuje dziewczyny bardzo miło
Frozzie dobrZe, ze cisza oby tak zostało .
Rucola mój Olivier bardzo ulewal, pamietam ze pediatra sugerował refluks .. ale z biegiem czasu przeszło ...
Luna halo ??
Kaczorka zaraz nie będziesz nadążała za Alusia, zacznie biegaćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 07:57
-
Olik, nam mówili że solą lub mlekiem matki, najlepiej kompresem jałowym lub gazikiem od zewnętrznej do wewnętrznej strony oczka. Można też masować wewnętrzny kącik tam gdzie jest kanalik łzowy.
Położna pewnie będzie radziła rumianek.
Karma, masz moje kciuki jutro i w środę! Wiem jaki to stres przed echo serca, ale jestem pewna że będzie wszystko ok.
Amy, jeśli zagladasz tu daj znać co u Was i jak sobie radzicie. Pozdrawiamy!
U nak kolejna kiepska noc, a już tak ładnie było ze spaniem.. zła jestem na eMka, że w ogóle mojego zmęczenia nie widzi, zawsze był troskliwy a teraz jakby w ogole sie mną nie przejmowałna nikogo liczyć nie mogę.. moja mama gdy cokolwiek mówię to tylko dodaje że ona też sobie sama musiała radzić. Szkoda, że bratowej dziecka średnio raz w tygodniu juz w tym wieku pilnowali a u mnie ani razu. Nie mam nawet chwili dla siebie, bo jak mała spi to albo robie obiad, albo ogarniam pranie lub małe porządki. O pakowaniu do przeprowadzki mogę zapomnieć.
-
nick nieaktualnyJestem jestem, miałam godzinną awanturę z 3 latka, miło że akurat jak ojciec pojechał do pracy...
Kaczorka biedna a łykasz coś na to przeziębienie? Alutka już prawie roczek majak to możliwe, że to tak zleciało. W sumie zaraz mam termin więc możliwe
Jeżowa z całej siły trzymamy kciuki żeby udało się załatwić już u najniższego szczebla
Karma w środę cały dzień będę myślami z Tobą (jutro z resztą też), ale echo ma wyjść pięknie
Aż mnie wzdryga jak pomyślę o tym badaniu...
U mnie noc koszmarna, ból jak na @ ale raczej ciągły, kilka skurczyków i już. Plecy lekko ćmią. Trzęsłam się z zimna pół nocy, ale nie czuje żebym się przeziębiła. Jedno wiem, jeśli te straszaki mają trwać jeszcze parę tygodni (a nawet4) to zwariuje...
Fozzie naprawdę musisz przystopować, żeby nie daj Boże nie trzeba było leżeć