Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Olik ojejuniu, jakiż on przeprzeprzesłodki
po prostu cukier lukier
Dziewczyny, administracja uczelni nie dała mi szansy się rozkręcić, na co nie ukrywam miałam ochotę, bo nigdy nie krzyczałam na rektorażartuję oczywiście. Ale po dłuższej rozmowie załatwiłam przedłużenie z kierowniczką naszego akademika, więc możemy tu zostać do 30 września
hip hip hurra!
Achia, Rucola, Luna1993, Patrycja20, Bajkaaa, lamka, Aga9090, Karma88, StaraczkaNika, Nadzieja22, Morusek, KateHawke, Siwulec, blue00, JustynaG, Bobisia, Yoselyn82, olik321, Emiilka, Lusesita, Kaczorka, Lena21, pilik, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Pytanie laika. Jak wygląda takie badanie? Jest podobne do ktg?
Dziewczyny Fozzie, Lunka odpoczywajcie ile się da! To teraz jest potrzebne Wam najbardziej!
Bardziej do zwykłego USG, ale sprzęt jest dokładniejszy i skupiają się na serduszku, jego budowie i pracy. -
nick nieaktualnyKarma wygląda jak zwykle USG, różni się tylko głowica
Jeżowa super!!! Ale ulga
Mnie boli @ ciągle, nawet jak chodzę, siedzę, leżę. Wzięłam magnez, scopolan i zobaczymy
Właśnie Summer, może jakaś poważna rozmowa z emkiem by pomogla?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 09:57
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Oj tak, dziewczynki, ulga niesamowita!
Achia Tym razem mamy tylu chętnych do przeprowadzki, o których nawet nie prosiłam, że muszę już odmawiać... Nie wiem, może przeprowadzka do mieszkania jest bardziej wartościowa i stąd taka frekwencja? Może liczą na parapetówkę? Nie wiem, ale gwarantuję, że w podziękowaniach dostaną tylko miłe słowo, bo za bardzo mnie wszyscy wkurzyli ostatnio
Bajka kciuki za Wasze szczepienie! Oby Zosieńka dzielnie je zniosła.
Lunajuż nie wiem, co pisać w odniesieniu do Twojego bólu, naprawdę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 09:59
Achia, Karma88, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Summer, a jak tam sprawa kuchni i przeprowadzki?
Achia, my również czekamy na wynikAchia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa jakby (nie daj buk) Ci się te chętne osoby wykruszyły, to mogę użyczyć swoich dwóch - trzech harpaganów bez zobowiązań.
cieszę się, że kierowniczka dała se spokój i macie luźniejszą sytuację.
Luna kurcze mam nadzieję, że faktycznie w jedną albo drugą, bo jak masz się tyle męczyć to naprawdę współczuję.
Fozzie dzisiaj nic nie rób! Bierz przykład ze mnie, źle się czułam, poszłam spać o 21.30 i spałam 12h
Kciuki za Emilkę Karmy i wszystkie inne wizyty (kto dzisiaj?).
Olik Marcelek jest przeuroczym chomikiem
Jeszcze 8 dni i podglądamy DomisiaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 10:18
Jeżowa, olik321, agulineczka lubią tę wiadomość
-
Luna, Summer dzięki!
Jeżowa he he a to dobre, człowiek się nabuzuje, gotowy do walki a tu proszę. Oby tak gładko wszystko szło. To na spokojnie możecie ogarniać przeprowadzkę.Jeżowa lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Jeżowa wrote:Olik ojejuniu, jakiż on przeprzeprzesłodki
po prostu cukier lukier
Dziewczyny, administracja uczelni nie dała mi szansy się rozkręcić, na co nie ukrywam miałam ochotę, bo nigdy nie krzyczałam na rektorażartuję oczywiście. Ale po dłuższej rozmowie załatwiłam przedłużenie z kierowniczką naszego akademika, więc możemy tu zostać do 30 września
hip hip hurra!
lamka, Jeżowa, Patrycja20, KateHawke, Nadzieja22, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
Jezowa świetna wiadomość
Olik, słodziutki ten Teoj chomiczek mały
Luna, jak bol nie przejdzie to chyba bym się przeszła na IP, może jednak lepiej sprawdzić o co chodziJeżowa, olik321 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry moje kochane Brzuchatki i Mamusie
(i przyszłe Brzuchatki też bo nie mogę zapomnieć o Dinusiach - też tu są
)
Jeżowa pięknie wyglądałaś na weselichu! Agatka się wytańcowała za wszystkie czasy razem z mamą
Olik Marcel to taki słodziak że aż się rozpływam, Aaach :* :* :*
Luna ojojojojojojoj... Ojojane mniej boli, może ci troszkę ulży bidulkomnie tylko czasem coś zaboli a już się boję, a co dopiero u ciebie... I przytulas jeszcze daję
I to tyle co pamiętam...wybaczcie ale bardzo się stresuję bo mnie dziś dentysta czeka... Ząb boli trochę i muszę iść.Jeżowa, Bajkaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w 17 tygodniu
Z tej okazji po śniadaniu synek wyprawia dzikie harceChyba z radości
Ja dzisiaj jadę pobrać krew na białko s i anty xa, bo w czwartek hematolog.
Bajeczko kciuki za szczepienie.
Jeżowa no i superTo jeszcze 2 tygodnie i wyprowadzka
Pięknie wyglądasz!
Karma jutro i w środę masz zapewnione moje kciuki.
Olik, śliczny synek
Fozzie odpoczywaj kobieto! Ty to chyba nie umiesz chwilę na tyłku wysiedzieć
Luna biedna, że się tak męczyszŚliczny brzuszek
Achia i Patrycja piękne brzuchyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 10:42
Patrycja20, Jeżowa, olik321, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wizytuje w czwartek
)) zleciał ten miesiąc od ostatniej
siostra umówiła się na wizytę 1.10
Luna- podpinam się pod słowa Siwulcu-Czyli, że jak coś to jednak IP
Kate- kciuki za dentystę!
Karma- echo na pewno wyjdzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 11:06
-
A tu mój brzuchol na plaży
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd90e60a25b9.jpgPatrycja20, Luna1993, Achia, olik321, Emiilka, Jeżowa, Siwulec, summer86, lamka, Karma88, Lusesita, JustynaG, Aga9090, KateHawke, Nadzieja22, Bajkaaa, Kaczorka, agulineczka, Lena21, pilik, Madzik34, malka, Lunaris, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Trzymam kciuki za wizyty, badania, szczepienia!!
piękne brzuszki dziewczyny !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 11:12
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyAchia zżera mnie ciekawość jaka będzie beta Twojej siostry
Kate powodzenia u dentysty, oby to nie było nic poważnego co trzeba leczyć :*
Lamka te 8 dni minie w momentciekawe czy uda się zrobić zdjęcie buźki Domisia
Jak ból będzie silniejszy to pojedziemy na ip, tylko mamy problem z opieką dla Tosi, moja mama pracuje i oczywiście weźmie mała na poród, ale jakbym trafiła przed porodem na oddział to nie wiem co wtedydlatego wolę poczekać na spokojnie w domu, może to kwestia paru dni. Chyba coś jest na rzeczy bo mała bardzo spokojna w brzuszku dzisiaj