Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Karma o której masz wizytę? Przepraszam za swojego nieogara ale jako świeżo upieczona matka czuję się usprawiedliwiona
Lunka kurcze ja bym chyba mimo wszytsko rozważyła IP... wiem, ze mogą Cię już zostawić do rozwiązania ale kurcze to chyba nie powinno boleć aż tak, z tego co piszesz to boli bardzo...
Achia czekamy na betę siostry
My po wizycie położnej, mały waży 3610 czyli w 6 dni przybrał 260g. Chyba nieźlesummer86, Luna1993, Jeżowa, olik321, Patrycja20, Yoselyn82, lamka, Emiilka, Achia, Karma88, JustynaG, Aga9090, Nadzieja22, Bajkaaa, Lena21, Morusek, Phnappy, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola to już nie Lewek tylko duży silny Lew
Boli do wytrzymania, pojechałabym gdyby ten ból w ogóle nie mijał, a godzinę/dwie boli tak że się szykuje do wyjścia a wtedy się bardzo osłabia. Myślę że narazie możemy poczekać, poczekam do powrotu emka z pracy i zdecydujemy -
A w razie czego eMek nie może wziąć urlopu albo L4 żeby z Tosia posiedział ?
Trzymam kciuki za Ciebie żeby poszło wszystko w jedna albo druga stronę, tylko żebyś mogła przestać się tak stresować :* -
Dzień dobry Mamusie
Lunka, strasznie Ci współczuje tych bóli i tej niepewności. Nie wyobrażam sobie czegoś takiego, a przecież jesteśmy w tym samym dniu ciąży. Życzę Ci, by się rozkręciło, albo przestało boleć. Przytulam mocno
Fozie, Misiu, Ty dzisiaj regeneruj siły i odpoczywaj, ile możesz. Przytulam drugiego naszego biedaka
Oliczku, Marcelek pierwsza klasaW sam raz na deser, po pysznym śniadanku
Jeżowa, cudownie, że nie miałaś okazji się rozkręcić i że wszystko poszło po Twojej myśli! Teraz spokojnie czekamy na przeprowadzkęSuper nowina.
Karma, już zaczynam ściskać kciuka za Emilkę
A u nas z prywaty, to wstyd się przyznać, ale czuję się świetnie. W ogóle nie jak w 9 miesiącu. Chodzimy na spacery, sprzątam w szafkach dla rozrywki, piorę sobie ciuszki na 3-6 mies, ogarniam pracę. Nie mogę uwierzyć, że zostały 4 dni do donoszonej ciąży. Zaczęłam ćwiczyć oddech i robić masaż krocza, żeby się choć trochę oswoić z porodem. Do teraz nie wiem, co to skurcz, brzuch w ogóle nie boli, więc chyba puścimy nasze piękne panie przodem
Miłego dnia Kobitkilamka, Karma88, Jeżowa, KateHawke, Rucola, Bajkaaa, Kaczorka, Lena21, malka lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Nie, jak nie ma wyniku to jest komunikat brak wyniku, ale normalnie przepuszcza Cię przez stronę logowania
Edit - widzę ze mamy z Patrycja inne doświadczeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 11:45
-
nick nieaktualny
-
Achia a ona nie ma założonego tam konta? Po nr zlecenia powinno Cię przenieść do strony wyniku badania. Ja weszłam tak na dzisiejsze badanie, ale oczywiście wyniku nie ma. Jak coś to się możecie skontaktować, że taka sytuacja. Bo tak raczej nie powinno byc.
Rucola jutro 16:40.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyKarma88 wrote:Achia a ona nie ma założonego tam konta? Po nr zlecenia powinno Cię przenieść do strony wyniku badania. Ja weszłam tak na dzisiejsze badanie, ale oczywiście wyniku nie ma. Jak coś to się możecie skontaktować, że taka sytuacja. Bo tak raczej nie powinno byc.
Rucola jutro 16:40. -
Achia, u mnie tak wyglada nr zlecienja
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17feb771753f.jpg -
taki właśnie komunikat wyskakuje. mysle, ze przed 14 wyników nie bedzie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAicha wyskakuje tak, że nie ma takiego nr zlecenia lub zła data. Sprawdź po 12 czy coś już się można zalogować. Ja nie mam konta w diagnostyce i mi tak wyskakiwalo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 11:54
Achia lubi tę wiadomość
-
Achia a wyniki będą robione w szpitalu na Raszei ? Siostra z Lubonia jeśli dobrze pamietam
-
Wstałam! Mała urządza sobie jakąś imprezę akrobatyczna, bo czuję jak się obraca a jej kończyny odbijają mnie wszędzie - aż zaczynam się zastanawiać nad słowami mego małża po usg, że widział 4 ręce i 4 nogi - to by wiele tłumaczylo!
Co by się nie przemęczac, obiad sam już się robi (na 2 dni, bo jutro spotykamy się we wrocławskim gronie żeby nażreć się ciast i zamrugać z podziwu nad Naszym Marcelem), a odkurzacz sobie jeździ i obija mi cokoły
Jeżowa cieszę się, że udało się wszystko załatwić! Jednak nie mogę nie wspomnieć, że szlag by mnie trafił na Twoim miejscu jakbym nie mogła na nich nawrzeszczec - dalej twierdzę że im się należy!
Karma, powodzenia na wizycie!
Olik Marcel jest cudowny! Poliki ma doslownie do schrupania! (swoją drogą wczoraj przy takim chrupaniu mojego Stasia zrobiłam mu przypadkiem malinke hłe hłe hłe)
Emilka, cieszę się, że czujecie się wyśmienicie! W związku z ciągłym stresem, który towarzyszy w ciąży i polozniczymi zawirowaniami u Ciebie - po prostu Ci się należy!
Achia, prawdopodobnie diagnostyka jeszcze w ogóle nie zarejestrowała takiego zlecenia, pewnie badanie było robione w szpitalu np, a nie w bezpośrednim punkcie diagnostyki
Lamka, chciałam Ci się pochwalić, że udało mi się zarejestrować na usg 3 trym do pajtasz! Nie wiem czy kojarzysz Panią, przyjmuje w lux w galerii i dzisiaj wskoczyły terminy!
Luna, zazdroszczę Ci jednego w tej całej sytuacji - jeśli będziesz rodziła terminowo, to Twoja mama zaoferowała Ci zajęcie się Tosia. Mojej na to nie stać - przykre, ale prawdziwe. Zazdroszczę częściowego "komfortu" psychicznego.
Yos cudowny piąteczek!... Ale ledwo go zauważyłam przed piękny brzuszek CIĄŻOWY!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 12:06
Emiilka, Jeżowa, Rucola, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Emilka piona
ja też nie czuję się na 9 miesiąc. Zaczęłam dowcipnie wiesiołek stosować od wczoraj, olejkiem z migdałów próbuje masować krocze i od piątku będę pić regularnie liście maliny. A skurczy też nie czułam do tej pory, tylko twardnienia cały czas.
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka i Kate ja też raczej z tych szczęśliwców co i Wy, dziewiątego miesiąca ciąży w ogóle nie czuję (jeszcze) i naprawdę zdarza mi się o tej ciąży zapominać
nie licząc nocy, noce są średnie. To uprzejme ze strony naszych organizmów, że tak nas łaskawie traktują. Szkoda, że za nas wszystkie obrywa biedna Luna
Fozzie dobrze, że dzisiaj dzień na spokojniejutro ciacho Ci na pewno pomoże dodatkowo! Fajnie, że mieszkanko samo się odkurza, zazdroszczę! Co do krzyczenia to też jestem trochę zła, tak już się nakręciłam na jakąś aferkę, a tu grzeczna rozmowa i wszystko załatwione...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 12:08
Emiilka, Fozzie Bear, Rucola, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Mosina
nie wiem gdzie będą robione wyniki.. a jak się czujesz Siwulcu?
Na Raszei wyniki są bardzo różnie od 14:00 do nawet 21:00 ale ja nie mam konta w diagnostyce i mimo wszystko logowało mnie zanim pojawiły się wyniki, ale może jest tak jak Misiu mówi ze jeszcze nie zarejestrowali, porównaj sobie ilość cyferek ze zlecenia z tymi co ja wrzuciłam, jak jest tyle samo to trzeba czekać
Dziękuje, czuje się całkiem dobrze, czasem coś zaboli ale najważniejsze ze młody fika i daje mi znać ze jestteraz czeka mnie intensywny czas remontu i „za chwile” przeprowadzka, ale ciesze się ze jak urodzę to będziemy już jakiś czas na swoim