Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMAM!
Progesteron Progesteron 19,27 ng/ml
Beta-HCG beta-HCG 1257,3 mIU/ml
TERMIN @ był w piątek..Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 18:48
pilik, Phnappy, Aga9090, Siwulec, Patrycja20, olik321, KateHawke, Jeżowa, Bocianiątko, Flowwer, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:MAM!
Progesteron Progesteron 19,27 ng/ml
Beta-HCG beta-HCG 1257,3 mIU/ml
TERMIN @ był w piątek.. -
nick nieaktualnyAchia to jednak z tego cyklu na pewno.
Czekamy jeszcze na Aksamitną.
Pilik jest to możliwe jak najbardziej (z tą witaminą B12). Ninka jak zwykle rozkoszna.
Staniki do karmienia można przerobić, na pewno tam na Jagiełły to robią. Ja przyjaciółce sama robiłamI jeszcze kojarzę taką firmę www.jastin.pl oni na pewno też przerabiają wysyłkowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 18:56
-
nick nieaktualnyudało jej się umowic na pt- moze byc juz widac serduszko? czy mi sie tylko wydaje że ta beta jakas duża?;p choc pewnie zalezu kiedy była owu. już ją o to zapytałam. czekam na odp
ps jak idzie w pt ma sprawdzic przyrost w środę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 18:57
-
Achia gratuluje ciotunio.
Ja bym zrobila przyrost, ale jestem starym zboczencem-staraczka.
z serduchem to roznie, raczej chyba jeszcze nie.
Mam wkurwa na M. Nosz kurde jak on mnie czasami doprowadza do granic mozliwosci. Zrobie w koncu ciche dni tak konkretnie i tyle bedzie. Bo gadanie i tlumaczenie nic nie daje.
Taka nasza studniowka dzisiaj.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
Achia ja bym sprawdziła w środę, na serduszko bym nie liczyła, ale pęcherzyk powinien być. No i gratulacje
Sąsiadka nas tak trochę już jak rodzine traktuje, wynajmujemy i nich piętro domu czwarty rok. Co do niej schodzę to mówi że muszę częściej przychodzić żeby Ninka poznała ją i jej mieszkanie bo przecież niedługo większa będzie, a ja będę chciała gdzieś szybko wyskoczyć to jej przecież popilnuje! Wątpię czy bym się odważyła zostawić, ale bardzo to miłe i tak.
Summer hahaha, tez bym zaniemówiła chyba. Chociaż jak szliśmy na wesele końcem sierpnia do kolegi męża, to kilka dni przed kolega zadzwonił czy chcemy fotelik do karmienia przy stole :p
Lamka dzięki! Czyli jednak niedobory, z którymi walczę od lat (już przerabiałam różne tabletki i zastrzyki) mogę pokonać tylko mięsem, które ostatnio znowu zaczęłam odstawiać.. ech muszę przemyśleć sprawę.
Rucola a jak Ty sobie właśnie radzisz z b12?
Karma (i inne wkurzone na wMków albo i nie wkurzone) dzisiaj przeczytałam o tym poradniki i planuje kupić o przeczytać
https://www.mamwatpliwosc.pl/co-zrobic-zeby-nie-zamordowac-ojca-matki-swoich-dzieci/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2018, 19:13
summer86, Karma88, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Achia, to ja dokładnie tyle samo dni po terminie @ miałam bete 1112.
Achia lubi tę wiadomość
-
Achia, ja 2 dni po terminie @ miałam betę 500, więc Twojej siostry jak na 3 dni po terminie jest całkiem normalny. Serduszka może nie być jeszcze widać w piątek, ale pęcherzyk w macicy już na pewno powinien być widoczny.
-
nick nieaktualny
-
Pilik, chyba też kupię ten poradnik i jeszcze każę go przeczytać eMkowi grożąc, że inaczej koniec obiadami.
pilik, Karma88 lubią tę wiadomość
-
Achia ! Gratulacje Cioteczka
fajnie, dzieci będą mogły się razem bawić jak się spotkacie
Co do serduszka to ja 13.06 miałam betę ponad 8000 a 20.06 był zarodek ponad 3 mm i serduszko wiec w piątek u siory będzie za wcześnie -
nick nieaktualnySiwulec wrote:Achia ! Gratulacje Cioteczka
fajnie, dzieci będą mogły się razem bawić jak się spotkacie
Co do serduszka to ja 13.06 miałam betę ponad 8000 a 20.06 był zarodek ponad 3 mm i serduszko wiec w piątek u siory będzie za wcześnie -
Achia gratulacje dla siostry
My po szczepieniu byłam z mamą moja, na szczęście bo sama bym nie dała rady, myślałam że mi serce pęknie mimo iż to dwa uklucia, mała waży 4860g... A przy porodzie 3130 g także nabiera masy... Teraz jemy i modlimy się o dobrą noc, dobrze że mama moja dziś przez 2 godz jak spała Zosia kazała i mi iść spać to nie jestem aż tak padnięta... Chociaż @ czuję za rogiem i brzuch boli -
Pilik dzieki! Moze sie tez skusze. Na razie pierdziele dziada i ide czytac o karmieniu cycem.
Fakt zabierzcie mi sile, bo dziada we snie udusze.pilik lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Pilik Ninka cudowna, faktycznie chłopaczara na tym zdjęciu
Ja b12 suplementuje jak sobie przypomnę, ale co jakisz czas łykam tabsa. Poza tym jadam nabiał.... może to też ma znaczenie i z tego co pokazują badania niedoborów nie mam... ostatni wynik to 648.
Achia a jednakGratulacje
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola to masz piękny wynik! Możliwe że nabial też pomaga. U mnie chyba ten problem że mam nietolerancję na większość produktów i unikam jak mogę (wysypuje mnie po nabiale strasznie na twarzy i rękach
), z b12 w tabletkach i zastrzykach u mnie maksymalnie podbijały do 300, kiedy bez suplementacji mam koło 150, ech... a widzę różnice w funkcjonowaniu jak mam lepszy wynik (stawy mnie nie bolą, nie mam drętwień i rzadziej choruje), no nic, ciekawa jestem co lekarz powie...
Karma, haha, to rzeczywiście musisz być na niego wściekła!
Bajka mam nadzieję że noc będzie spokojna! A Zosia pięknie przybieraBajkaaa lubi tę wiadomość
-
Summer tak tak, już były 2 od tamtego czasu, tylko zaczął je strasznie cisnąć CV a przy okazji wychodzi dużo bąków. A jak próbowałam przyciągać mu kolanka do brzuszka to mu się zdrowo ulało...
Także BN na razie kupki robi, co prawda z wysiłkiem ale spróbuję pić więcej wody i zobaczymy#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021