Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak z ciekawości, któraś z mamuś pisze się niedługo na drugą turę i planuje powrót do starań?
Anna Stesia mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Pozdrowienia dla Ciebie i maluszka
Barbarka, Maja, Amy, Cierpliwa, jeśli czytacie, dajcie znać co u Was!
Buko, Ciebie również wywołuję do tablicy
U nas znów rozeszło się po kościach.. posiadanie dziecka utrudnia kłótnie. M. niby to do małej podchodził jak się nią zajmowałam i o nią wypytywał i tak przeszło znów do normalności. Z jednej strony jest lepiej, ale z drugiej chcę w końcu pogadać i wyjaśnić co się dzieje. -
Sprobuj znalezc chwilke zeby z M pogadac Summer. To zawsze sie pozniej nawarstwia. Wiem po nas. Zaraz cala lawina idzie. Powodzenia!
Ja pod gabinetem, ale chyba obsuwa jest.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Rucola, rozsądny plan
i różnica fajna.. zdążysz poswięcić dużo uwagi Lewkowi, ale na tyle mała aby dzieciaczki miały ze sobą dobry kontakt.
Achia, Rucola lubią tę wiadomość
-
Fozzie, Lamka, Olik, Jeżowa, a gdzie jakieś foto ze spotkania?
Chociaż ciachem mogłybyscie się pochwalić
Fozzie Bear, Emiilka, olik321 lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Tak z ciekawości, któraś z mamuś pisze się niedługo na drugą turę i planuje powrót do starań?
Anna Stesia mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Pozdrowienia dla Ciebie i maluszka
Barbarka, Maja, Amy, Cierpliwa, jeśli czytacie, dajcie znać co u Was!
Buko, Ciebie również wywołuję do tablicy
U nas znów rozeszło się po kościach.. posiadanie dziecka utrudnia kłótnie. M. niby to do małej podchodził jak się nią zajmowałam i o nią wypytywał i tak przeszło znów do normalności. Z jednej strony jest lepiej, ale z drugiej chcę w końcu pogadać i wyjaśnić co się dzieje.
My chcielibyśmy wrócić do starań po ok roku, bo zawsze chciałam małą różnice wieku, ale tak naprawdę to życie pokażesummer86, pilik lubią tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Summer, uwierzysz, że się zagadalysmy i zapomnieliśmy o foto?
Pewnie Marcel tak Was oczarowałFozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Pilik proszę bardzo
[urlWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 21:18
Fozzie Bear, Madzik34, Aga9090, Patrycja20, Karma88, summer86, Achia, Jeżowa, Sarna84, Siwulec, JuicyB, JustynaG, Malgonia, malka, Rucola, Kaczorka, Amal, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, Lunaris, KateKum, olik321, pilik, blue00, Bajkaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Po wizycie. Mala ma 891g. Kosc udowa, wody plodowe ok. Bez zdjecia dzis, bo skulila sie. Ale jak sie kladlam to akurat brzuch sie spial wiec to moze z tego.
Pobrany posiew, cytologia. Za 3 tygodnie usg 3 trymestru.Lena21, summer86, Achia, Jeżowa, Sarna84, Patrycja20, Aga9090, Rucola, Fozzie Bear, Kaczorka, Nadzieja22, Emiilka, KateHawke, KateKum, Bajkaaa, Luna1993, Yoselyn82, Flowwer, lamka, Lusesita lubią tę wiadomość
Emilka
Karma, super że wszystko ok!
Pilik, jak tam po wizycie u pediatry?
Lena, cudowny Franioi Ty pięknie wyglądasz
-
nick nieaktualny
-
Tak tak mierzyl. Mowil, ze lekarka poleciala z tym swoim pomiarem. Szyjka ma 3,4 wiec ladnie jest.
summer86, Achia, Nadzieja22, Lunaris, Luna1993, Lusesita lubią tę wiadomość
Emilka
Takie słodkie dzieci dziś pokazujecie!
To i ja wam moje pokaże, nauczone nowych umiejętności w przedszkolu
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/73bd9e5fb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 09:26
Nadzieja22, Karma88, Jeżowa, Achia, Lunaris, KateKum, olik321, Rucola, Patrycja20, pilik, Sarna84, Lena21, KateHawke, Bajkaaa, Luna1993, Yoselyn82, Morusek, malka, lamka lubią tę wiadomość
-
Lena jakie słodkości
Karma bardzo się cieszę
Fozzie hahahahaFozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Smerfetka zaciążyła. Papa Smerf zawołał wszystkie smerfy i po kolei przepytuje:
- Używałeś prezerwatyw?
- Tak, Papo Smerfie!
- A ty używałeś prezerwatyw?
- Oczywiście, Papo Smerfie!
-Ty też używałeś prezerwatyw?
- Przysięgam, Papo Smerfie!
I tak Papa Smerf wypytywał po kolei, aż z tyłu kolejki słychać:
- Jak ja nie cierpię prezerwatyw!!!Achia, Karma88, Aga9090, Lunaris, Rucola, Kaczorka, pilik, Sarna84, Lena21, moniśka..., Nadzieja22, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Fozzie szkoda, że nie da się polubić postu więcej niż jeden raz
ekstra umiejętności
Karma super, że same dobre wieści
Lena śliczny Franuś i równie śliczna mamusia
No właśnie, zapomniałyśmy o fotce pamiątkowejno cóż, zrobimy przy następnej okazji, muszę tylko wziąć narzędzia do makijażu do szpitala, co by nie odstawać od pięknych koleżanek
Karma88, Fozzie Bear lubią tę wiadomość