Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMy dziś tak
tym razem zanurzył się mąż ( cały!) I Bajla
zadowolona była tak że szok. Ale durna skoczyła z pomostu na piasek aż się przewróciła, ale na szczęście jest cała. Ja weszłam tylko do ud :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/723bc7744625.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 13:15
Rucola, Nadzieja22, StaraczkaNika, Kaczorka, KateHawke, Jeżowa, Amal, Luna1993, Lusesita, ibishka, emi2016, Lena21, Bajkaaa, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Karma, Lunaris - śliczne brzuszki!
Aż czasem mi tęskno za moim..
Lunaris, ale mi narobiłaś smaka na taką kawkę i ciacho.. a tu trzeba walczyć z pociążowym brzuszkiem i płaskodupiem
Zaczęły mi włosy wypadać.. a tak fajnie było przez prawie rokLunaris lubi tę wiadomość
-
Luna dalej w dwupaku... Wymieniałyśmy na facebooku narzekania prawnicze na moją koleżankę z biurka obok, więc wiem, że u niej ok
Achia, Rucola, Karma88, Nadzieja22, summer86, JustynaG, KateHawke, Lusesita, emi2016, Lena21, Bajkaaa, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lunaris świetnie wyglądasz!!!
Lunka to podejrzane, że się nie odzywasz. Nawet informacja od reset nie uspokaja mnie do końca.....
Ja czekam az mój mały Obesrałek się obudziod 7.30 do 12 spał całe pół godziny a zasypiając w południe zrobił bardzo głośną kupę, która wybudziła Go z pół snu, ale dośc szybko Go uspokoiłam i stwierdziłam, ze jest tak umordowany że mniejszą szkodą będzie Go zostawić w brudnym pampuchu niż wybudzać ze snu, o który tyle się wymordował... i teraz śpi i śmierdzi :p a ja czekam aż się sam biedny wybudzi bo musimy iść odebrać przesyłkę, pieluchy bambusowe i flanelowe
Lena21, Lunaris lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
aaa i pytałam czy znacie firmę Camphora. zaryzykowałam i zamówiłam kołderkę bambusoą z motywem szopa pracza... jest obłędnie piekna. Polecam. Koszt 149 zł, przesyłka za free#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyMoje drogie, czy Wy naprawdę myślicie, że bym Wam nie napisała, że się rozpakowujemy? No wstyd , że tak we mnie wątpicie
będzie pierwsze (no w sumie trzecie, zaraz po emku i mamie) które się o tym dowiedzą, obiecuje! :* i bardzo dziękuję za troskę:*
Mam za sobą kolejną nieprzespana noc, więc włączył mi się tryb zombie, próbuje się uczyć do egzaminu, ale średnio idzie. Mam okropna zgage 24/7, skurcze raz są, raz ich nie ma, więc co Wam będę dalej narzekać
A dopiero nadrobilam.
Karma wiesz, że od rana o Was myślę:* a że tyłka Ci zazdroszczę to już pisałam ze sto razy!
Melevis moja stalkerko jakie Twoje dziecie już duże, kiedy to minęło? Eciotka jest dumna, że tak pięknie stoimy!
Lunaris jesteś mega laska, a wcale bym nie powiedziała, że niedługo godzisz, przecież wyglądasz fenomenalnie!
Achia cieszę się z pięknej bety Twojej siostry, niech teraz okruszek zdrowo rośnie, co Oskar będzie miał rowiesnika w rodzinie
Zabijcie mnie, ale więcej nie pamiętam
A i żeby nie było, Zuzie trzymam w brzuchu do dnia egzaminu, dzień po myje okna, sprzątam mieszkanie, idę na zakupy, ogólnie robię wszystko żeby się zaczęło, bo osiwieje do terminu. A wtedy będzie już 38 +1Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 13:43
Karma88, Rucola, Patrycja20, Aga9090, KateHawke, Jeżowa, pilik, Nadzieja22, Amal, Lusesita, Phnappy, emi2016, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Luna narzekaj ile potrzeba! Fajnie, że się odezwałaś. Mam nadzieję, że egzamin pójdzie gładko. Kiedy piszesz?
Co do tyłka to wiecie jak to jest. w ciuchach da się wiele zamaskować, a na żywo... Chociaż nauczyłam się z nim jakoś żyć.
Rucola uwielbiam Twoje posty odnosnie Lwa.
Ja za chwilę uciekam podwozie szykować. A po 15 w drogę do dr W.Rucola lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyMelevis kurier do mnie zawitał
bardzo dziękuję już się nie mogę doczekać aż Anię w niego włożę :p
My wróciliśmy ze spacerku teraz mąż się mała zajmuje a ja gotuje jakiś ekspresowy obiad
Tak się strasznie przejmowałam kilogramami w ciąży przytyłam aż 18 kg. Dziś się ważyłam i zostało mi 6 na plusie. Ale fakt jest taki że jej ciągle w biegu na szybko i moje jelita już się buntują. -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Amal, 55 kilo? To Ty ciągle jesteś okruszek a nie słonik. A mąż marnotrawny zorganizował wreszcie fundusz porodowy?
Martwię się o Lunę - pisała coś dzis, a ja przegapiłam?
Takznajomy mu wisiał kase i oddał to co na poród było potrzebne, do porodu ma oddać nastepną jakąś transze, więc szpital już jakby co jest kasa, odłozona w oddzielne miejsce. Więc chociaż tyle.. A słonik, bo zawsze byłam chudzinka "anoreksja", to teraz dodatkowe 13 kilo to się zrobił słonik
A wydźwięk jest pozytywny, mąz się uśmiecha jak tak do mnie mówi, czasem jesteśmy w mieście, a ja człapie gdzieś z tyłu bo nie nadażam a on nieprzyzwyczajony, że ja tak się toczę, to sie zatrzyma, odwróci , usmiecha: no chodź słoniku, chodź, jeszcze kawałeczek.." W piątek ruszam z 34 tygodniem, czuję coraz większy stresik..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 14:27
pilik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMelduję, że zakończyłyśmy zlot czarownic we Wrocławiu
Karma, Lunaris - super wyglądacieo tyłku Karmy już nie wspominam, bo mi przykro jak patrzę dla porównania na swój naleśnik.
Ktoś dzisiaj wizytuje?summer86, Achia, Lusesita, Rucola, Nadzieja22, Phnappy, Lena21, Emiilka, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Jeeee właśnie zarezerwowałam nam wakacje! Lecimy w przyszłą sobotę na Lanzarote
Amal, JustynaG, lamka, Aga9090, Patrycja20, Fozzie Bear, KateHawke, Rucola, Nadzieja22, Karma88, emi2016, Lena21, Emiilka, Lunaris, olik321, pilik, Bajkaaa, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Justyna bardzo mi się spodobały Twoje słowa o rozpakowywaniu się
masz rację, to trzecie rozpakowywanie będzie najpiękniejsze że wszystkich
Karma chyba powinnaś zmienić nick na Kim Kardashianpowodzenia dzisiaj na wizycie!
Spotkanie było cudowneMarcel był taki grzeczniutki, a Olik można z ulicy na wybiegi modowe brać, tak z niej laska! Zresztą Fozzie i lamkę też, jestem pewna, że faceci siedzący w kawiarni z nami żałowali, że laski ewidentnie już zajęte
a następny zlot na mojej sali poporodowej mam nadzieję!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 14:56
JustynaG, Luna1993, reset, lamka, Aga9090, Patrycja20, Fozzie Bear, Kaczorka, Achia, summer86, KateHawke, Rucola, Nadzieja22, Karma88, Emiilka, KateKum, pilik, Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jeżowa, nie wiem czy zauważyłaś, ale było tam niedaleko nas 2 facetów później doszedł trzeci i nie spuszczali z nas wzroku, aż dziwne to było
Ale potwierdzam, spotkanie udane a co najważniejsze takie naturalne jakbyśmy się znały sto lat!
Karma i Lunaris Wyglądacie cudownie! Aż szkoda będzie tych waszych brzuszków później nie oglądać, jednak wasze pociechy ba pewno nam to zrekompensuja!lamka, Jeżowa, Lunaris, olik321, pilik, Lusesita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna- 3mam kciuki za egz w dwupaku ale to co piszesz to tak hmm wygląda podejrzanie
dziewczyny czy jak wchodziłyście w 3 trymestr to wróciły do Was mdłości? wczoraj wieczorem było mi niedobrze, teraz też , jeszcze nie przytulałam się z porcelaną,ale czuje że nie wiem czy długo wytrzymam...w sumie cieżko to nazwać powrotem bo ja może na początku wmiotowałam raz,czy dwa ,ale teraz jest jakby gorzej.. -
Achia - w III trymestrze mam wrażenie, że jak pojawiają się mdłości, to wynikają u mnie z mechanicznego nacisku na żołądek ze strony Agaty. Czasem są tak nagłe i gwałtowane, że sama jestem zaskoczona. Natomiast po pewnym czasie przechodzą, więc przeciwieństwo początków ciąży gdzie 7-8 tygodni mdliło mnie non stop.
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:
Ktoś dzisiaj wizytuje?
My o 20prosimy o kciuki chcę zobaczyć dwie kluseczki, marzę o 1,5kg
Polecam Wam mój sposób na zmęczenie i twardnienie brzucha - wstać około 7, zjeść śniadanie, wrócić do łóżka i spać do 13/14cudownie się czuję.
Karma88, Nadzieja22, Amal, Aga9090, lamka, Patrycja20, KateHawke, Jeżowa, Kaczorka, Lena21, Achia, Lunaris, Emiilka, Bajkaaa, Lusesita lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane