Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Tradycyjnie w dzień wizyty fotka.
25+6 i około 7kg na plusie (wg mojej wagi).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/add8e860b8ba.jpg
Lunaris wciągnęłabym ciacho.Kawka też kusi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 11:26
Lusesita, Patrycja20, pilik, Rucola, Aga9090, Morusek, Nadzieja22, Kaczorka, Bajkaaa, Lunaris, veritaserum, JustynaG, Madzik34, KateHawke, Amal, Achia, Jeżowa, lamka, Flowwer, Fozzie Bear, Phnappy, Lena21, Emiilka, Yoselyn82, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunaris - czyli jesteś już przygotowana na te ciężkie poranki po nieprzespanej nocy?
Karma, a nie byłoby Ci lepiej robić zastrzyki bliżej pępka? Mnie tak po bokach strasznie boli. Najlepiej wchodzą mi tak do 6 cm na bok od pępka, poniżej linii pępka.
Zgrabny ten Twój brzunioWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 11:31
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Melevis w sensie że jeszcze urodzisz jednego slicznego Czlowieka
dziewczyny ja na początku też sobie myslałam, że dziecko "da się ustawić" a teraz jak patrzę na swojego, na jego bezradność... On przecież nawet dobrze nie widzi... czuje się obcy i zagubiony na tym świecie to jak ja mam narzucac mu reguły. Okazało się że nasze 120cm łózko jednak pomieści 3 osoby, tzn staram się Go odkładac po karmieniu ale często pół nocy jest z nami w łóżku a ja jedną łopatką wtedy leże na szafce nocnej... da sie?? Da !!!Karma88, Kaczorka, pilik, veritaserum, JustynaG, summer86, KateHawke, Jeżowa, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wrote:Karma brzuszek mega zgrabny ale tyłek zajebisty. Wyglada jakbyś miała jakieś implanty, chyba ze masz???
-
StaraczkaNika wrote:Karma, a nie byłoby Ci lepiej robić zastrzyki bliżej pępka? Mnie tak po bokach strasznie boli. Najlepiej wchodzą mi tak do 6 cm na bok od pępka, poniżej linii pępka.
Zgrabny ten Twój brzunio
Dzięki. No właśnie lepiej mi w tych miejscach robić, bo mogę ładny fałdek złapać.
Aż się zarumieniłam. Implantów brak, natura i tłuszcz. Brakuje mi mojego wyćwiczonego tyłka, bo teraz...szału nie ma nago, a jeszcze rozstępy mi się na nim robią.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma trzymam kciuki za wizytę! Śliczny brzusio
Nika mi też lepiej po bokach robić, bo siniaki się nie robią, a jeśli już to małe, a bliżej pępka były naprawdę spore. No i też fałdę lepiej mi złapać. -
Nie ukrywam że kupując expres myślałam właśnie o tych ciężkich porankach... kawusia super ale pozwolę sobie chyba dopiero po porodzie bo jednak mocarna i Staszek mocno wierzga mimo dużej ilości mleka.
U nas leci 29tc i 6kg na + a i tak wszyscy myślą że ja już będę rodzić... ja tam uważam że wyglądam dużo lepiej niż na tym etapie ze starszakiem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82549a72375a.jpgJustynaG, Nadzieja22, Lusesita, Madzik34, Kaczorka, summer86, KateHawke, Amal, Patrycja20, Aga9090, Achia, moniśka..., Siwulec, Morusek, pilik, Jeżowa, lamka, Sanka, Fozzie Bear, Lena21, Emiilka, blue00, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Karma, też zwróciłam uwagę na pupę
i to bardziej niż na brzusio
-
Nogi to chętnie wymienię na młodsze- uda szczególnie
Dla mnie już się zaczął sezon długich getrów, który skończy siew czerwcu 2019
Idę się ruszyć trochę na powietrze,miłego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualnyjako wywołana do tablicy, melduje się na posterunku
czytam Was codziennie ale jakoś nie mam weny pisać. U mnie wszystko dobrze, mała juz jest chyba w pionie bo obrywam po żołądku, pachwinach, pęcherzu, czasem jak zaboli między nogami to aż się zegnę.. nie czuje jej już po bokach, nie wiem tylko czy głowką juz jest w dół czy na żołądku. W czwartek wizyta, zobaczymy co tam w brzuchu świszczy. Zaczynałam z wagą 42kg, jest 55. Mąż mówi na mnie słonik, bo toczę się.. powoli... wejście na 2 piętro to himalaje. No i tak to powoli u mnie leci, nie ma w zasadzie ani czym się chwalić ani na co narzekać.. Więc siedze sobie cichutko, podczytuję, chłonę rady mamusiek, czekam na wizytę, i tak wegetuję z dnia na dzień
Achia, Lusesita, Bajkaaa, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Amal, 55 kilo? To Ty ciągle jesteś okruszek a nie słonik. A mąż marnotrawny zorganizował wreszcie fundusz porodowy?
Martwię się o Lunę - pisała coś dzis, a ja przegapiłam? -
nick nieaktualny
-
To może tak na wszelki wypadek kciuki za Lunę i Zuzię!
Rucola, Aga9090, Siwulec, Kaczorka, KateHawke, pilik, Phnappy, Lena21, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris super wyglądasz! Brzucho ekstra, nogi też
Wiesz Nika, jak Amal przybrała jednak te 13kg, to jest różnica na pewnoPytanie czy ten słonik w pozytywnym czy negatywnym wydźwięku
Na mnie mąż już mówi grubasekA dopiero niecałe 3 kg więcej mam. Startowałam niby z 60kg przy 170cm i miałam raczej płaski brzuch, więc teraz różnica jednak jest
Właśnie muszę niedługo jakąś fotkę poczynić.
Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość