Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Tradycyjnie w dzień wizyty fotka.

25+6 i około 7kg na plusie (wg mojej wagi
).
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/add8e860b8ba.jpg
Lunaris wciągnęłabym ciacho.
Kawka też kusi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 11:26
Lusesita, Patrycja20, pilik, Rucola, nick nieaktualny, Morusek, Nadzieja22, Kaczorka, Bajkaaa, Lunaris, nick nieaktualny, JustynaG, Madzik34, KateHawke, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Jeżowa, nick nieaktualny, Flowwer, Fozzie Bear, Phnappy, Lena21, Emiilka, Yoselyn82, Bocianiątko lubią tę wiadomość
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunaris - czyli jesteś już przygotowana na te ciężkie poranki po nieprzespanej nocy?
Karma, a nie byłoby Ci lepiej robić zastrzyki bliżej pępka? Mnie tak po bokach strasznie boli. Najlepiej wchodzą mi tak do 6 cm na bok od pępka, poniżej linii pępka.
Zgrabny ten Twój brzunio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 11:31
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Melevis w sensie że jeszcze urodzisz jednego slicznego Czlowieka

dziewczyny ja na początku też sobie myslałam, że dziecko "da się ustawić" a teraz jak patrzę na swojego, na jego bezradność... On przecież nawet dobrze nie widzi... czuje się obcy i zagubiony na tym świecie to jak ja mam narzucac mu reguły. Okazało się że nasze 120cm łózko jednak pomieści 3 osoby, tzn staram się Go odkładac po karmieniu ale często pół nocy jest z nami w łóżku a ja jedną łopatką wtedy leże na szafce nocnej... da sie?? Da !!!
Karma88, Kaczorka, pilik, nick nieaktualny, JustynaG, summer86, KateHawke, Jeżowa, Flowwer, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Też zwróciłam uwagę i z moim chronicznym płaskodupiem bardzo zazdroszczę!Rucola wrote:Karma brzuszek mega zgrabny ale tyłek zajebisty. Wyglada jakbyś miała jakieś implanty, chyba ze masz???
-
StaraczkaNika wrote:Karma, a nie byłoby Ci lepiej robić zastrzyki bliżej pępka? Mnie tak po bokach strasznie boli. Najlepiej wchodzą mi tak do 6 cm na bok od pępka, poniżej linii pępka.
Zgrabny ten Twój brzunio
Dzięki. No właśnie lepiej mi w tych miejscach robić, bo mogę ładny fałdek złapać.
Aż się zarumieniłam. Implantów brak, natura i tłuszcz. Brakuje mi mojego wyćwiczonego tyłka, bo teraz...szału nie ma nago, a jeszcze rozstępy mi się na nim robią.
Emilka

Od 09.2013:02.2014-5t6dc
07.2015-12tc 
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Karma trzymam kciuki za wizytę! Śliczny brzusio

Nika mi też lepiej po bokach robić, bo siniaki się nie robią, a jeśli już to małe, a bliżej pępka były naprawdę spore. No i też fałdę lepiej mi złapać. -
Nie ukrywam że kupując expres myślałam właśnie o tych ciężkich porankach... kawusia super ale pozwolę sobie chyba dopiero po porodzie bo jednak mocarna i Staszek mocno wierzga mimo dużej ilości mleka.
U nas leci 29tc i 6kg na + a i tak wszyscy myślą że ja już będę rodzić... ja tam uważam że wyglądam dużo lepiej niż na tym etapie ze starszakiem.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/82549a72375a.jpg
JustynaG, Nadzieja22, Lusesita, Madzik34, Kaczorka, summer86, KateHawke, nick nieaktualny, Patrycja20, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moniśka..., Siwulec, Morusek, pilik, Jeżowa, nick nieaktualny, Sanka, Fozzie Bear, Lena21, Emiilka, nick nieaktualny, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
Karma, też zwróciłam uwagę na pupę
i to bardziej niż na brzusio 
-
Nogi to chętnie wymienię na młodsze- uda szczególnie
Dla mnie już się zaczął sezon długich getrów, który skończy siew czerwcu 2019 
Idę się ruszyć trochę na powietrze,miłego dnia dziewczyny! -
nick nieaktualnyjako wywołana do tablicy, melduje się na posterunku

czytam Was codziennie ale jakoś nie mam weny pisać. U mnie wszystko dobrze, mała juz jest chyba w pionie bo obrywam po żołądku, pachwinach, pęcherzu, czasem jak zaboli między nogami to aż się zegnę.. nie czuje jej już po bokach, nie wiem tylko czy głowką juz jest w dół czy na żołądku. W czwartek wizyta, zobaczymy co tam w brzuchu świszczy. Zaczynałam z wagą 42kg, jest 55. Mąż mówi na mnie słonik, bo toczę się.. powoli... wejście na 2 piętro to himalaje. No i tak to powoli u mnie leci, nie ma w zasadzie ani czym się chwalić ani na co narzekać.. Więc siedze sobie cichutko, podczytuję, chłonę rady mamusiek, czekam na wizytę, i tak wegetuję z dnia na dzień
nick nieaktualny, Lusesita, Bajkaaa, Lunaris, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Amal, 55 kilo? To Ty ciągle jesteś okruszek a nie słonik. A mąż marnotrawny zorganizował wreszcie fundusz porodowy?
Martwię się o Lunę - pisała coś dzis, a ja przegapiłam? -
nick nieaktualny
-
To może tak na wszelki wypadek kciuki za Lunę i Zuzię!
Rucola, nick nieaktualny, Siwulec, Kaczorka, KateHawke, pilik, Phnappy, Lena21, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris super wyglądasz! Brzucho ekstra, nogi też

Wiesz Nika, jak Amal przybrała jednak te 13kg, to jest różnica na pewno
Pytanie czy ten słonik w pozytywnym czy negatywnym wydźwięku 
Na mnie mąż już mówi grubasek
A dopiero niecałe 3 kg więcej mam. Startowałam niby z 60kg przy 170cm i miałam raczej płaski brzuch, więc teraz różnica jednak jest
Właśnie muszę niedługo jakąś fotkę poczynić.
Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość