Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia - nadwrażliwość zębów, bolesność i krwawienie dziąseł towarzyszą mi od początku ciąży
Uzywam pasty elmex sensitive, moooże minimalnie pomaga. I mam płyn Eludril.
Można płukać szałwią, ale ja mam wstręt po mononukleozie.
Staraj się jeść więcej naturalnej wit C - może kiwi? Porzeczki? Malinki?
A co do siostry - jak ona przetrwała tę pierwszą ciążę, skoro teraz nic nie wie, o wszystko musi pytać? Dziwna sytuacja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 21:50
-
Staś 1472
Matysia 1474
Szyjka 38mm
Leżą na razie na 69, przepływy i wszystko super, wymiarami wyprzedzają termin o tydzieńPatrycja20, Jeżowa, Bajkaaa, Yoselyn82, Lena21, Achia, summer86, StaraczkaNika, -Mamunia-, Siwulec, Lunaris, KateHawke, pilik, blue00, Emiilka, Nadzieja22, JustynaG, malka, Karma88, Flowwer, olik321, Rucola, KateKum, ibishka, Bocianiątko, Aga9090, Kaczorka, lamka, Lusesita, Madzik34 lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Achia tez bym spytała
Dziewczyny zazdroszczę spotkania, ja muszę się umówić z kimś na ploty będzie mi psychicznie lżej
Dziś mi przyszła mata edukacyjna dla Zosi i mam nadzieję że jej się spodobazawsze to 10 min dla matki hehe
Dziewczyny super że wszystko dobrze u każdej
Tak czytam dinusie i tak mi cholernie przykro że tylu dziewczynom dalej nie jest dane zajść w ciążę... Ale w sumie ja rok temu płakałam że nie będę w ciąży już nigdy a teraz to nigdy próbuje zasnąćRucola lubi tę wiadomość
-
Jutro Wam wstawię zdjęcie mojego brzucha
to w sumie prawie 3kg - ja nie wiem gdzie one się mieszczą
brzuch mam ciągle mały.
Mają jeszcze miesiąc posiedziećKateHawke, JustynaG, -Mamunia-, lamka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyNika- dziękuję za rady, wprowadze w życie
Phnappy- cieszę się że wszystko dobrze)) ładna szyjka
Bajka- jaką matę wybrałaś?Wyślij zdjęcie z Zosią najlepiej:)
Bajla trochę kuleje.ale nie piszczy jak dotykam łapy więc mam nadzieję że jej minie. Że też jej się zachciało skakać z pomostu :p chyba zrobiła to ze szczęścia :p
Dziękuję Wam za zrozumienie. Baaardzo. Wiele to dla mnie znaczy. Nie pomyślałabym że znajdę w internecie takie wsparcie.
Aha- wysłałam jej zdjęcie naszego kącika,bo meble przestawione, lampka wisi na ścianie. Coś odpisała? Nawet zwykłe, najprostsze "ładnie"? Nieee.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 22:03
-
Rety przez tych naszych siatkarzy stracę wszystkie nerwy
Nie wiem czy się interesujecie ale Panowie wyszli z grupyw pięknym stylu
Phanaphy gratuluje wspaniałych i dużych dzieciaczków
Karma Tobie również gratuluje pięknej szyjki i zdrowego maleństwaBajkaaa, Lena21, KateHawke, StaraczkaNika, pilik, Jeżowa, Aga9090, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Achia jutro zrobię zdjęcie a mate jakąś taką zwykła z kinderkraft widziałam reklamę na necie to zamówiłam, bo piękne są te maty czerwono czarne ale mega drogie...
A no i Phnappy mega fajnie że dzieci już takie dużepamiętam jak mnie cieszyło jak Zosia miała 1580 czy jakoś tak
-
nick nieaktualnyBajkaaa wrote:Achia jutro zrobię zdjęcie a mate jakąś taką zwykła z kinderkraft widziałam reklamę na necie to zamówiłam, bo piękne są te maty czerwono czarne ale mega drogie...
A no i Phnappy mega fajnie że dzieci już takie dużepamiętam jak mnie cieszyło jak Zosia miała 1580 czy jakoś tak
Tak, też to zauważyłam, bo sobie ostatnio oglądałam.
Jakby teraz wszystko co "czarno-czerwone" ma wyższą cenę. -
Lena też mam takie wrażenie
tą pediatrę mi niby polecali, a jestem póki co bardzo rozczarowana... jak następna wizyta twż tak będzie wyglądała to będę jeździć sporo dalej ale podobno super babeczka. Zobaczymy...
Siwulec oj tak, chłopaki dają czadu!!
Achia ja miałam często takie problemy, płukałam dentoseptem i smarowałam żelem baikadent (oba preparaty polecone przez stomatologa i skonsultowane z ginekologiem). Dodatkowo często dziąsła puchną jak brakuje wit. z grupy B, może warto sobie łykać dodatkowo? Ale to tak moje spostrzeżenia
Phappy cudownie ważą! I nie wiem czy kiedyś Ci pisałam, ale chciałam żeby Ninka była Matyldą tylko mój eMek nie chciał -
Phnappy pięknie wykarmiasz maluchy! To naprawdę genialna waga u bliźniaków. Szyjka też cudna na ten etap w mnogiej ciąży -jesteś stworzona do rodzenia dzieciaków! Brawo Mamusiu
uciekam na małe co-nie-co i spać, dobrej nocy Kochane!-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Melduję się na nocnej warcie. Ania przysypia a ja randkuje z laktatorem
summer86 lubi tę wiadomość
-
Hehe no to ja też dołączam do szczęśliwie niespiacych :p może Mały zaraz kimnie to odzyskam miejsce w wyrze jak Go preniose i się trochę prześpię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2018, 05:48
summer86 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
No u mnie Zosia postanowiła już nie spać ale i tak się cieszę że ta noc taka bo poprzednia była okropna po szczepieniu więc nie mogę teraz narzekać, a jeszcze jak emek z nią zostanie bym mogła do biedry jechać sama na zakupy to będę mega szczęśliwa
summer86, olik321, Rucola lubią tę wiadomość
-
To ja mialam warte od 1:30, ale nic nie pisalam. Nie moglam spac, a teraz jak zombie siedze.
Phnappy bardzo dobre wiesci. Masz dluzsza szyjke ode mnie i to przy blizniakach. Gratuluje!!!!!!
Ide sie ogarnac, jakies sniadanie, a po poludniu kolejny lekarz.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Ja wstawałam o 3:30 na karmienie, ale ostatnio nie włączam wtedy telefonu, bo się za bardzo rozbudzam i później dłużej zasypiam :p a każda minuta jest cenna
Miłego dnia mamusie i przyszłe mamusie
Za kogo dziś kciuki ?-Mamunia- lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja nockę przesłałam
Karma kciuki za wizytę
Ktoś jeszcze potrzebuje dziś kciukasow ??
Dobrego dnia ciężarne i mamuśkiBajkaaa lubi tę wiadomość