Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFozzie i co zjadłaś?
Ja za namową Niki zrobiłam sobie jajecznicę (na kiełbie z dziczyzny
).
Agulineczka, mała ma jeszcze trochę czasu, mam nadzieję, że szybko się obróci, żeby nie denerwować mamusi.
Lunaris kciuki za Stasia!
Dziękujemy z Dominikiem za miłe słowaLunaris lubi tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Dodatkowo upolowalam kombinezon dla Klary w lumpie i sobie skórę z New looka
Poka, poka!
lamka, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Melevis tak ja mam ten aspiratorek i w nocy ratuje mi dupę, w sumie Katarka używałam dziś pierwszy raz. Jak będziesz używać tego z Alie to pamietaj, zeby drugą dziurkę nosa przytykać delikatnie i ciągnie jak zły
Pojemnik na gluty też całkiem zacny
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Lunaris trzymam kciuki za usg 3 trym
Patrycja kciuki za podgląd!
Lamka, ależ cudny DominikLunaris, lamka, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny była u nas ostatni raz położna środowiskowa, "opieprzyła mnie za wielkie cyce" a jak powiedziałam jej, ze piję szałwię codziennie to nie mogła uwierzyć. Odciągać nie chce, bo boję się, ze to tylko napędzi produkcję, ale zamówiłam sobie mniejszy stanik do karmienia z medeli, mam nadzieję, ze ogarnie mi te balony bo w nic się nie mieszczę w biuście. W Jeansy sprzed porodu też ledwo wchodzę i o dziwo to nie pas jest problemem, ale biodra. coś mi się tam porozsuwało...
Ale najwazniejsza wiadomością jest to, że moja "Kruszynka" w ciągu 25 dni przybrała prawie 900g i a tak naprawde to ponad kilo. Urodzeniowa to 3180, najniższa w drugiej dobie 2940 a dziś 4040A najlepsze jest to, ze mój Pampuch bardzo ciagnie na długość, więc nie jest typowym grubasem
Ale na rękach czuć wagę
lamka, pilik, veritaserum, Karma88, KateHawke, Lena21, Achia, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola, super że Lewcio tak ładnie rośnie. To ogromna radość dla matki
Rucola lubi tę wiadomość
-
Właśnie Fozzie, gdzie ten lump?
Big Maca też zazdroszczę, więc zajadam smutki wafelkami i delicjami
Rucola, Twój Lewcio waży teraz tyle, na ile ja się nastawiam przy narodzinach! Ale ślicznie przybieramoże jakiś koszykarz albo siatkarz rośnie, jak tak na długość leci
moja bratowa, choć waży po ciążach mniej niż przed, to spodnie nosi rozmiar większe, bo też biodry urosły na zawsze...
Rucola, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa też chcę biodra! Mam nadzieję, że ten cholerny ból zwiastuje mi poszerzenie miednicy, bo jest to moje odwieczne marzenie.
Jeżowa zeżarłam tę jajecznicę i przez Ciebie mam ochotę zagryźć wafelkiem, ale muszę się uspokoić, bo dzisiaj rano pierwszy raz zobaczyłam 7 z przodu -
Byłam na braniborskiej w strefie ciuchów - bywam czasem u siebie i da się upolować petardy
Kurtka 35 zł (nie będzie zdj na mnie, bo od kiedy mam nową szafę to nie mam lustra w domu)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5b7a5ca6984a.jpg
Kombinezony po 15 zl/szt (mogę ubrać w nie misia-szczurka jeśli bardzo chcecie)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9903935b5650.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 13:31
Nadzieja22, olik321, Patrycja20, Bajkaaa, Karma88, Lena21, Emiilka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Ja w ciąży załozyłam sobie, ze 70tki nie przekroczę (z wyjściowego 56) ale nic mi z tego nie wyszło takze się nie przejmujcie, bo moment wrócicie do formy. ja mimo nadprogramowych 5kg czuję się już całkiem dobrze. Zresztą 5 kg to moje aktualne cycki#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
A ja poproszę o link do aspiratora z allie!
I jeszcze taka rada na przyszłość - jeśli jedziesz droga szybkiego ruchu, auto dziwnie słabo jedzie (mimo, że klima wyłączona!) i zaczyna coś dziwnie pachnieć, to sprawdźcie czy opuscilyscie ręcznyw ramach dnia zakupów, czeka mnie zakup nowych klocków (uchowaj bosze tarcze!)
#pregnacybrain
Blue, a masz gdzies fotki na ćwiczenia pomagające obrócić się w ciazy w łóżku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 13:33
Lunaris, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie emek na śpiocha wypycha z wyra jak próbuje w nocy wstać na siku
mimo małego brzucha jestem strasznie nieporadna.
Też nie chciałam przekroczyć 70 kg, startowałam z 55, panicznie się bałam tyle przytyc, bo przed ciążą zgubiłam 20 kg. Ale trudno, będzie to będzie, połowa z tego to opuchlizna, mała, wody itp. resztę się zrzuci
Źle ze mną skoro piszecie o big macu a ja nie mam na niego ochoty
Lunaris trzymam kciuki!
Fozzie czadowa kurtkateż taka chce!
Reset głupio mi tak wparować na Dinusie, mimo że czytam na bieżąco, ale nie byłam niewiadomo jaka staraczką... nie chcę nikogo drażnić, sama w sumie nie wiem, no głupio mi po prostua chciałam Ci powiedziec, że bardzo bardzo się cieszę z Twojej naturalnej owulacji, to ogromny krok naprzód moim zdaniem :*
A teraz się denerwuje razem z Kate, tak bardzo bym chciała żeby mogła ze spokojna głowa rozsiąść się tutaj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 13:45
Lunaris lubi tę wiadomość
-
Fozzie no super
U mnie w lumpie nie ma zbytnio dziecięcych rzeczy
Co do ręcznego, to w takich chwilach cieszę się na mój automatyczny ręczny