Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Heh, Lamuś, to moja cóReńka 250 g mniejsza, pewnie w tydzień tyle nie nadrobi. No ale dobra - w końcu Dominek to facet, do tego pół-Tarzan pół-koksik - nie dziwota że tak ładnie rośnie. Czyli rodzisz jeszcze w listopadzie?
Fozzie, po badaniu z glukozą najlepiej wciągnąć jajecznicę albo sadzone na boczusiu
Ale coś czuję w kościach, że nasze dzieciaczki się urodzą w bliskich sobie terminach. -
Kurcze, Lamka, przez chwilę myślałam że piszesz o słynnym Dr W. z niebanalnym uśmiechem
Ja byłam dopiero o 8.20 w lux, za to sajgon tu dzisiaj, że o mamo!
Co do rad zywieniowych dziękuję, stawiam więc na chrup serki i kanapkę z podwójnym kotletem -
nick nieaktualny
-
Heh, coś te szyjki u nas nie współpracują - albo zblokowane uparciuchy, albo rozlazłe słabeusze
No nic - Lamka będzie skakać na piłce, ja leżeć i może faktycznie będziemy się mentalnie wspierać z porodówek w Mikołajkilamka lubi tę wiadomość
-
Tak sobie myślę, że wszystkie już praktycznie urodzicie jak ja dopiero będę liczyć dni do cc.... Już wam zazdroszczę tego, że będziecie je niedługo tulic (tzn ja też, ale po was, a ja chcę najlepiej "juz")
Ale! chociaż jak napisze w środku nocy, że mnie nagle wzięło, to wszystkie matki karmiace będą na posterunkuWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 09:55
Achia, Jeżowa, Bajkaaa, JustynaG, Emiilka, KateHawke, Karma88, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Lamciu ale słodziaka nosisz pod sercem! Koksik po mamusi, haha
piękne zdjęcie
Fozzie gratuluję wygranej walki z glukozą, to teraz tylko czekamy na rozgrzeszające wyniki
Summer współczuję dodatkowego stresu związanego z pracą... Ktoś też tu ostatnio pisał o redukcji stanowisk. Mam nadzieję, że wszystko będzie rozwiązane po Twojej myśli.
Ja włączam Milionerów i zabieram się za to pakowanie w końcu - planuję rozwalić system wydajności, zobaczymy, co z tego wyjdzielamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySummer Reset błyskawicznie odpowiedziała
mam nadzieję, że mimo wszystko nie będą robić problemów, prawo jest po Twojej stronie, ale chodzi przede wszystkim o te niepotrzebne nerwy i szarpanie się...
Lamka jaki przystojniak!rozpływam się
mam nadzieję, że wagi Waszych dzieciaczków onieśmielą mojego okruszka i też podkoksuje, co by rodzice się nie bali jej na ręce brać
Zdjęcie przepiękne, a ile to radości zobaczyć twarzyczkę swojego dzieckatatuś był z Wami? Mój ryczał jak mała się ostatnio tak ładnie pokazała
Co do partych- czułam że jest, ale położna i tak mówiła kiedy przeć
By the way, czy na końcówce dzieciaki dużo przybierają? Czy raczej waga rośnie wolniej? Gin mnie nastraszyl, że może w ogóle przestać przybierać, a moja waga stoi w miejsculamka lubi tę wiadomość
-
Kupiłam wczoraj dziecku strój strażaka, bo uwielbia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c84c41862c15.jpg
I tak się teraz zastanawiam, bo kask jest regulowany, ciekawe czy małż zrozumiałby aluzje jakbym mu w łazience zostawiła osprzęt zamiast ręcznika z karteczką "Kochanie, płonę!"Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 10:20
lamka, Achia, pilik, JustynaG, Patrycja20, Lunaris, Emiilka, Yoselyn82, KateHawke, Jeżowa, Nadzieja22, Karma88, Lena21, malka, emi2016 lubią tę wiadomość
-
Lamka świetnie! Domiś to przystojniak, a rozpłaszczony nos uroczy
Fozzie jak sobie pomyślę o glukozie to mam od razu odruch... tego najbardziej chyba boję się w kolejnej ciąży. Czy jeśli w poprzednich wyniki zawsze miałam idealne to trzeci raz też przez to będę musiała przejść? Uchhhh.
Rucola Ty masz tą elektryczną wysysarkę z Ali? Zamowilam i zastanawiam się teraz, czy to nie wyrzucenie kasy w błoto. A muszę mieć alternatywę na noc, zamiast tego odkurzacza.
Staszek poszedł dzisiaj pierwszy raz BEZ PAMPERSA do przedszkola. Nie będę się rozwijać, jakie przeboje były z odpieluchowaniem. Teraz myślę, czy 4 par spodni i majtek w plecaku to nie za małolamka, Fozzie Bear, Lusesita, summer86, Emiilka, KateHawke, Rucola, Nadzieja22, olik321 lubią tę wiadomość
-
Melevis, gratulacje dla Staszka! Wiem jakie to przeżycie dla mamy agenta! Ale wiesz co? Oni sobie lepiej radzą, niz nam się wydaje! Mój Staś miał jeden raz wpadkę w przedszkolu, bo nie zdążył biegiem z dworu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 10:13
-
Fozzie z czego robiliscie tę betonową scianę? My zamówilismy jakieś płyty specjalne, ale są mega delikatne i pewnie za rok-dwa bedzie trzeba to zmienić.
A strażak Staś jest ekstra!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 10:24
-
Summer- ja nie Fozzie, ale polecam beton strukturalny/ beton architektoniczny zamiast płyt. Lepiej się trzyma, a i cenowo przystępniejszy nieraz
summer86 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset, wzięlismy cos takiego, mialo dovre opinie i malo nie kosztowało, ale nie jestesmy zadowoleni z efektu:
https://loftsystem.pl/panele-dekoracyjne-loft-concrete/
-
Fozzie musiałaś?
teraz mam ochotę na dziki sex a jeszcze pół nocy oglądałam Chicago Fire
chyba coś podpalę...
Lamcia Domiś wspaniale się prezentuje! Rany za chwilę będziemy ich tulaćmam wrażenie że czasu coraz mniej a ja w polu... Wy też?
Ja już po prawniku. Mam iść do komornika od razu a sprawa o podwyższenie alimentów swoją drogą pójdzie. Teraz drugie śniadanie i wizyta. Mam ogromną nadzieję na takie cudne fotopamiątki jak Wasze.
Zablokowali mi wreszcie (na moje życzenie) kartę do Cinema city. Jest szansa że ogarnę do porodu mieszkanie i pakowanie torbyFozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Summer- ja beton kocham, miałam w restauracji swego czasu, w domu niestety nie mam, bo mi średnio pasował do klasycznego domu powojennego (bo zachowałam stolarkę i nawet ja- fan eklektyzmu - nie umiałam tu betonu wpleść). Mam też klienta, który produkuje płyty betonowe oraz drugiego, który zajmuje się wykończeniówką i ten producent ma sporo problemów i reklamacji. Od tego od wykończeniówki wiem właśnie, że lepsze/ tańsze są te kładzione betony (a dodatkowo można je zabezpieczyć przykręcając do nich np. szybę) jeśli chciałabyś coś takiego np. nad blatem w kuchni czy innym brudzacym się miejscu.
Dobra, mózg z tryby umowa przełączyłam na pozew i wracam do pracy
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Lamka super, ze wszystko ok no i super zdjecie
Moja królewna w 29+6 wazyla 1677g czyli praktycznie tyle samo co Dominis.
Ja mam jutro wizytę, jestem bardzo ciekawa ile urosla i jak jest ulozona (do tej pory ani razu nie lezala glowka w dol).Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny