Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka mój Małemu śpiewa "Lewko Lewko, skocz na drzewko" do podkładu z popielnika na coś tam iskiereczka mruga i tak w kółko. Trochę mnie to rozczula ale bardziej rozluźnia i doprowadza do uśmiechu
pilik, emi2016, nick nieaktualny, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lamka u mnie spontanicznie, ale raczej kiepsko przykład bo na trzecich partych mnie nacięła i mała wyszła. U mnie to było spowodowane zielonymi wodami, musieli szybko pomoc żeby się Ninka jeszcze więcej tych wód nie napiła. W ogóle z głową jest ciężko, ale reszta ciałka tak przyjemnie wyskakuje. Pamietam że wierzyć mi się nie chciało że to tak o, już jest cała.
Jezowa, a ja tam myśle ze należy Ci się narzekanie. Jak sobie przypomnę spanie w ciąży to płakać mi się chce. Wstawanie siku, straszne bóle bioder, przewracanie się z boku na bok przez ból. Ja potrafiłam z bólu przez sen jęczeć (mój mnie budził żebym się obróciła). Teraz to jest zupełnie inne, też jestem zmęczona, ale w nocy wstaje bez bólu i tule mój mały cud
.
Lusesita jesteś cudowną mamą! Niejedna by miała gdzieś poranne wybicie, a Ty już czekasz na rozmowę z córką
Kaczorka body i skarpetki, ale w nóżki i brzuch jej cieplutko. Dlatego problem bo zimna głowa i ręce. A jak jej dam kolejną warstwę to będzie się w środku grzać a z góry dalej zimno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 07:56
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Lamcia no i dziś chciałabym w końcu ujrzeć tego Przystojniaka!!! Cisnij doktorke na piękne zdjęcia!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 07:56
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyDzień dobry

Lamka, Lunaris powodzenia na wizytach
Fozzie za Ciebie mocne kciuki na glukozie
Rucola może aromactiv? Nam pomagał
Bajka ja bym dzwoniła po mamę, odespisz i będziesz miała siłę na cały dzień, lepiej się poczujesz
Jeżowa podziwiam Cie, że masz siły na pakowanie, ja przez to leżenie mam tak kiepska formę, że zrobienie obiadu bez siadania w międzyczasie to wyczyn. Mi przeziębienie odpuszcza, za to jestem skopana po żebrach, żołądku i innych flakach
Tosie kaszel męczył pół nocy, więc czeka mnie kolejny dzień zombie
Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Dzięki Lunka!!! A to można dawać noworodkom? Poczytam :)i jeszcze raz dziękuję :*
Aromaktiv to chyba od 2 roku życia z tego co ostatnio w reklamie słyszałam..
A na katar to do nosa woda morska na rozluźnienie gila (lub sól fizjologiczna) i wtedy na brzuszek ułożyć, żeby wypływały. A pod nosek maść majerankowa.
A i cucuś też w jakiś sposób pomaga
Rucola, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola żel od 1 dnia życia, Tosieńce trochę odtykało nosek
są dwie wersje, od 2 roku życia i ten:
https://www.doz.pl/apteka/p120698-Aromactiv_Baby_zel_20_g_Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 08:08
Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja tylko na chwilę, wszystko ok, mamy zdjęcia, napiszę z domu
nick nieaktualny, admiralka, pilik, Lusesita, Rucola, reset, Lena21, Fozzie Bear, Jeżowa, nick nieaktualny, Lunaris, Patrycja20, JustynaG, nick nieaktualny, StaraczkaNika, nick nieaktualny, Bajkaaa, Yoselyn82, nick nieaktualny, Emiilka, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!

LUNARIS kciuki za usg
LAMKA czekamy na foty! Cieszę się, że wszystko dobrze
Ja na 11:00 jadę na szkołę rodzenia - dziś zajęcia o etapach snu niemowlaka, sposobach na usypianie itd
pilik, Lunaris, nick nieaktualny, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Rucola a to na pewno katar? Ja myślałam że Ninka ma katar a to była sapka, do dzisiaj jej się pojawia, najczęściej jak łapczywie zje w nocy i mleko pójdzie noskiem. Przyuważ czy coś leci więcej czy raczej tylko brzmi jak katar. Jeżeli brzmi, ale mały je normalnie i śpi i oddycha bez problemu to raczej sapka. Na to jedynie płukanie solą morską i cierpliwość.
Lusesita nie ma za co
. A że pół roku to wierzyć się nie chce! Moja za kilka dni trzy miesiące i też nie wiem jak to i kiedy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 08:21
Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Lusesita nie mam pojęcia kiedy to zleciało, pamiętam jak na świeta nie chciałaś iśc do szpitala
I ja uważam tak samo jak Pilik. czasem każda z nas ma już dośc, a Ty tym bardziej, bo emka ciągle nie ma, ale jesteś silna babka a Domi coraz większa będzie "Łatwiejsza" w obsłudze. Przynajmniej mam nadzieje, ze to tak działa
Lusesita lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Pilik w sumie to nie wiem, ale jak dziś kichnał to mu taki gil wyleciał, ze ja bym się takiego nie powstydziła. Był taki... zielono-zółty z domieszką krwi... ale tylko jeden. oddycha przez nosek z zamkniętą buźką, ale jak wyciągam glutki to prawie za każdym razem coś tam wyjdzie... A co do mleka to masz rację, zdarza się, ze cieknie mu noskiem

edit. ma lekko rozchyloną buźkę, byłam sprawdzicWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 08:28
Synek 💚 31.08.2018r.
To na tyle byloby dobrego dnia po spokojnej nocy

Dostałam info, że w mojej firmie planowane są duże zmiany, ktore obejma mój obszar i łaczonego będą wydziały, więc moje stanowisko w strukturze przestanie istnieć
8 lat zapieprzania od switu do nocy własnie poszło się.. ech. I dziwić się, że kobiety aktywne zawodowo mają obawy przed decyzja o posiadaniu dziecka.
Kompletnie nie wiem co robić w tej sytuacji.. -
Summer z twoim doświadczeniem nie sądzę, zeby Cię nie przyjęli z powrotem... Nie wiem w jakiej firmie pracujesz o jakim charakterze, ale możesz tam zadzwonić i podpytać kogoś funkcyjnego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 08:31
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola jak odciagasz zielono żółte to może być coś na rzeczy. Ja jak odciagam to przezroczyste. Zobaczysz przez dzień. A co do spania moja prawie zawsze ma otwartą buzie
nasze maluchy jeszcze nie potrafią oddychać inaczej jak przez nos, dlatego katar to taka tragedia.
Summer współczuje i trochę wiem co czujesz. U nas odchodzi dyrektorka, której byłam orawą ręka, nie pisanym zastępcą (choć wszyscy wiedzieli i respektowali), a teraz jak odejdzie to raczej nie będę miała gdzie wracać... tzn. Będę ale od zera, a wypracowałam dużo więcej