Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lenka mój Małemu śpiewa "Lewko Lewko, skocz na drzewko" do podkładu z popielnika na coś tam iskiereczka mruga i tak w kółko. Trochę mnie to rozczula ale bardziej rozluźnia i doprowadza do uśmiechu
pilik, emi2016, blue00, KateHawke lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lamka u mnie spontanicznie, ale raczej kiepsko przykład bo na trzecich partych mnie nacięła i mała wyszła. U mnie to było spowodowane zielonymi wodami, musieli szybko pomoc żeby się Ninka jeszcze więcej tych wód nie napiła. W ogóle z głową jest ciężko, ale reszta ciałka tak przyjemnie wyskakuje. Pamietam że wierzyć mi się nie chciało że to tak o, już jest cała.
Jezowa, a ja tam myśle ze należy Ci się narzekanie. Jak sobie przypomnę spanie w ciąży to płakać mi się chce. Wstawanie siku, straszne bóle bioder, przewracanie się z boku na bok przez ból. Ja potrafiłam z bólu przez sen jęczeć (mój mnie budził żebym się obróciła). Teraz to jest zupełnie inne, też jestem zmęczona, ale w nocy wstaje bez bólu i tule mój mały cud.
Lusesita jesteś cudowną mamą! Niejedna by miała gdzieś poranne wybicie, a Ty już czekasz na rozmowę z córką
Kaczorka body i skarpetki, ale w nóżki i brzuch jej cieplutko. Dlatego problem bo zimna głowa i ręce. A jak jej dam kolejną warstwę to będzie się w środku grzać a z góry dalej zimno...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 07:56
Lusesita lubi tę wiadomość
-
Lamcia no i dziś chciałabym w końcu ujrzeć tego Przystojniaka!!! Cisnij doktorke na piękne zdjęcia!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 07:56
lamka lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyDzień dobry
Lamka, Lunaris powodzenia na wizytach
Fozzie za Ciebie mocne kciuki na glukozie
Rucola może aromactiv? Nam pomagał
Bajka ja bym dzwoniła po mamę, odespisz i będziesz miała siłę na cały dzień, lepiej się poczujesz
Jeżowa podziwiam Cie, że masz siły na pakowanie, ja przez to leżenie mam tak kiepska formę, że zrobienie obiadu bez siadania w międzyczasie to wyczyn. Mi przeziębienie odpuszcza, za to jestem skopana po żebrach, żołądku i innych flakachTosie kaszel męczył pół nocy, więc czeka mnie kolejny dzień zombie
Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:Dzięki Lunka!!! A to można dawać noworodkom? Poczytam :)i jeszcze raz dziękuję :*
Aromaktiv to chyba od 2 roku życia z tego co ostatnio w reklamie słyszałam..
A na katar to do nosa woda morska na rozluźnienie gila (lub sól fizjologiczna) i wtedy na brzuszek ułożyć, żeby wypływały. A pod nosek maść majerankowa.
A i cucuś też w jakiś sposób pomagaRucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucola żel od 1 dnia życia, Tosieńce trochę odtykało nosek
są dwie wersje, od 2 roku życia i ten:
https://www.doz.pl/apteka/p120698-Aromactiv_Baby_zel_20_g_Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 08:08
Rucola, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane ja tylko na chwilę, wszystko ok, mamy zdjęcia, napiszę z domu
Luna1993, admiralka, pilik, Lusesita, Rucola, reset, Lena21, Fozzie Bear, Jeżowa, Aga9090, Lunaris, Patrycja20, JustynaG, Achia, StaraczkaNika, veritaserum, Bajkaaa, Yoselyn82, blue00, Emiilka, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
LUNARIS kciuki za usg
LAMKA czekamy na foty! Cieszę się, że wszystko dobrze
Ja na 11:00 jadę na szkołę rodzenia - dziś zajęcia o etapach snu niemowlaka, sposobach na usypianie itdpilik, Lunaris, lamka, KateHawke, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Rucola a to na pewno katar? Ja myślałam że Ninka ma katar a to była sapka, do dzisiaj jej się pojawia, najczęściej jak łapczywie zje w nocy i mleko pójdzie noskiem. Przyuważ czy coś leci więcej czy raczej tylko brzmi jak katar. Jeżeli brzmi, ale mały je normalnie i śpi i oddycha bez problemu to raczej sapka. Na to jedynie płukanie solą morską i cierpliwość.
Lusesita nie ma za co. A że pół roku to wierzyć się nie chce! Moja za kilka dni trzy miesiące i też nie wiem jak to i kiedy..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 08:21
Rucola, Lusesita lubią tę wiadomość
-
Lusesita nie mam pojęcia kiedy to zleciało, pamiętam jak na świeta nie chciałaś iśc do szpitala
I ja uważam tak samo jak Pilik. czasem każda z nas ma już dośc, a Ty tym bardziej, bo emka ciągle nie ma, ale jesteś silna babka a Domi coraz większa będzie "Łatwiejsza" w obsłudze. Przynajmniej mam nadzieje, ze to tak działa
Lusesita lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualny
-
Pilik w sumie to nie wiem, ale jak dziś kichnał to mu taki gil wyleciał, ze ja bym się takiego nie powstydziła. Był taki... zielono-zółty z domieszką krwi... ale tylko jeden. oddycha przez nosek z zamkniętą buźką, ale jak wyciągam glutki to prawie za każdym razem coś tam wyjdzie... A co do mleka to masz rację, zdarza się, ze cieknie mu noskiem
edit. ma lekko rozchyloną buźkę, byłam sprawdzicWiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 08:28
Synek 💚 31.08.2018r.
To na tyle byloby dobrego dnia po spokojnej nocy
Dostałam info, że w mojej firmie planowane są duże zmiany, ktore obejma mój obszar i łaczonego będą wydziały, więc moje stanowisko w strukturze przestanie istnieć8 lat zapieprzania od switu do nocy własnie poszło się.. ech. I dziwić się, że kobiety aktywne zawodowo mają obawy przed decyzja o posiadaniu dziecka.
Kompletnie nie wiem co robić w tej sytuacji.. -
Summer z twoim doświadczeniem nie sądzę, zeby Cię nie przyjęli z powrotem... Nie wiem w jakiej firmie pracujesz o jakim charakterze, ale możesz tam zadzwonić i podpytać kogoś funkcyjnego?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2018, 08:31
Synek 💚 31.08.2018r.
Rucola jak odciagasz zielono żółte to może być coś na rzeczy. Ja jak odciagam to przezroczyste. Zobaczysz przez dzień. A co do spania moja prawie zawsze ma otwartą buzie
nasze maluchy jeszcze nie potrafią oddychać inaczej jak przez nos, dlatego katar to taka tragedia.
Summer współczuje i trochę wiem co czujesz. U nas odchodzi dyrektorka, której byłam orawą ręka, nie pisanym zastępcą (choć wszyscy wiedzieli i respektowali), a teraz jak odejdzie to raczej nie będę miała gdzie wracać... tzn. Będę ale od zera, a wypracowałam dużo więcej