Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja sie bawilam super, dobre jedzenie, zabawa, towarzystwo, dj
bylo super.
porozmawialam sobie z dziewczynami z ktorymi dawno sie nie widzialam
dzis nie umiem sie zlec z lozka
Achia, KateHawke, pilik, Patrycja20, Nadzieja22, veritaserum, Rucola, Lusesita, JustynaG, summer86, olik321, Emiilka, Kaczorka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Yos to zostań w łóżku
)
taki mam zamiardzis mam dzien lenia
poza tym czuje brzuch i leze
Kaczorka lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Achia Twoja siostra jest niemożliwa... A Ty Kochana zbyt miła dla niej, bo naprawdę należy jej się porządna reprymenda za bycie zapatrzoną w siebie, egoistyczną zołzą (sorki, ale serio działa mi na nerwy). Jak tak można, mieć w dupie swoją również ciężarną siostrę, pisać, dzwonić z każdą pierdołą i w zamian się nie interesować...
Yos super, że zabawa udana, dzisiaj odpoczywaj
A my z Agatką pozdrawiamy pierwszy raz z nowego mieszkania!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3a49e6dad5e4.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 13:18
Nadzieja22, Achia, Lunaris, Aga9090, ibishka, Patrycja20, Yoselyn82, Siwulec, Bajkaaa, veritaserum, StaraczkaNika, KateHawke, Izape_91, Rucola, Fozzie Bear, Lusesita, malka, JustynaG, olik321, Karma88, Luna1993, Phnappy, blue00, Madzik34, Emiilka, Morusek, Kaczorka, Lena21, pilik, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem, nie rodzę, mam migrenę jak nigdy, przez co od połowy testu szło mi fatalnie, chce mi się ryczeć...
Czuję się głupia i smutna. Nadrobię Was jak mi trochę ból minie, dziękuję za Wasze kciuki, ale tu cud jest potrzebny
wyniki jeszcze dziś w nocy
-
nick nieaktualnyLunka- nie jesteś głupia! Dałaś z siebie wszystko,a sama wiesz że okoliczności nie są wymarzone do pisania testu. Ja jestem z Ciebie szalenie dumna! Dobrze że nie musicie długo czekać na wyniki. Połóż się, odpocznij. Tulę mocno!
Rucola lubi tę wiadomość
-
Luna to do nocy trzymamy dalej kciuki, nie wiedziałam, że tak szybko będzie wiadomo, ale to chyba dobrze? Zrobiłaś wszystko, co mogłaś i zrobiłaś to, jak najlepiej potrafiłaś! Jestem z Ciebie mega dumna! Kto to widział takie egzaminy w 39 tygodniu ciąży? Nikt!!! Wierzę całym serduchem, że poszło Ci bardzo dobrze, ale niezależnie od wyniki nie masz prawa czuć się głupia, nigdy tak nie mów :* będzie cudownie, zobaczysz
wierzę w Ciebie!
-
Luna jesteś najlepsza i mega Cię podziwiam! No i nie chcę nic mówić, ale ostatnio reset też mówiła, że poszło jej beznadziejne i na pewno nie zaliczy
reset, Rucola, Jeżowa, Achia, Lusesita, Karma88, Emiilka, pilik lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Justyna- tak, dokładnie... Teraz się zreflektowała i coś jednak chce wysłać. Mąż mówi,że pewnie dlatego, że liczy że później po Oskarze my jej wyślemy...
Może na poprawę humoru mąż mnie zabierze na pyszną kawę nad morze..albo coś dla Oskarka kupię jeśli pojedziemy do tego akpol baby..
Kupiliśmy w promocji fotelik do auta - wyszło ok 75 zł taniej niż wszędzie. A na wyjściu dostaliśmy za udział w paragonowej loterii chusteczki i smoczek i bon -50zł za zakupy od 250 zł ważny do grudnia 2017. My już nie będziemy tak tam szaleć, więc gdyby któraś z naszych Trójmiejskich dziewczyn chciała robić więlsze zakupy w Akpolu to oddam - szkoda żeby się dobre 50 zł zmarnowało
Co zaoszczędzone oczywiście wydałam od ręki - moje dziecko jest od dziś właścicielką pięknego musztardowego kocyka(-20%)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 13:43
Achia, JustynaG, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lunka, no coś Ty! My tu wszystkie trzymałyśmy kciuki i nie ma innej opcji - będzie zdane i to pięknie.
Jesteś bardzo dzielna! Ciesz się labą i chwilą odpoczynku... bo niedlugo będziesz mieć noce zarwane nie na naukę ale dla Zuzi -
Jezowa wygladasz super
Luna na pewno ZDALAS!!Jeżowa lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
Kochane będę nadrabiać później, my po wizycie. Jeszcze raz z całego serca polecam panią Ewę Gluszkiewicz, cudowna kobieta i lekarz. Wracam lekka jak piórko, u Frania wszystko dobrze, rozwija się bardzo dobrze
ma lekkie napięcie i musimy trochę poćwiczyć, ale to podobno drobiazg i była w szoku, że rehabilitantka nas tak nastraszyla, powiedziała że mamy się cieszyć rodzicielstwem i nie dać się straszyć, bo mamy super dziecko. Nie widzi przeciwwskazań do szczepień, usg przezciemieczkowe wszystko ok.
Dziękuje Wam z całego serca za kciuki, tak mi jest dobrze terazYoselyn82, Bajkaaa, KateHawke, StaraczkaNika, Jeżowa, Patrycja20, Aga9090, Achia, Lusesita, Lunaris, malka, veritaserum, JustynaG, olik321, summer86, Emiilka, Nadzieja22, Kaczorka, pilik lubią tę wiadomość
-
Lena21 wrote:Kochane będę nadrabiać później, my po wizycie. Jeszcze raz z całego serca polecam panią Ewę Gluszkiewicz, cudowna kobieta i lekarz. Wracam lekka jak piórko, u Frania wszystko dobrze, rozwija się bardzo dobrze
ma lekkie napięcie i musimy trochę poćwiczyć, ale to podobno drobiazg i była w szoku, że rehabilitantka nas tak nastraszyla, powiedziała że mamy się cieszyć rodzicielstwem i nie dać się straszyć, bo mamy super dziecko. Nie widzi przeciwwskazań do szczepień, usg przezciemieczkowe wszystko ok.
Dziękuje Wam z całego serca za kciuki, tak mi jest dobrze teraz
tak bardzo sie ciesze ze wszystko dobrze, oby tak dalej!!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Luna niezależnie od wyniku wszystkie cię podziwiamy i jesteśmy z Ciebie dumne!!!
no i Zuzi też że dała radę
Jeżowa no muszę bo się uduszęale z ciebie zarąbista laska
normalnie łaał!
Jeżowa lubi tę wiadomość
-
Jeżowa wyglądasz zaj**** !!! Ciąża Ci służy
Lenka ani sekundę nie wątpiłam że Franio jest zdrowiu taki, ale matka zawsze będzie się martwić więc doskonale Cię rozumiem :*
Lunka, dałaś z siebie wszystko i to najważniejsze. Wynik jaki będzie taki Będzia a teraz myśl o przywitaniu Zuzi, bo nie ma nic ważniejszego na tym świecie.
Ja dziś dostaje od znajomych same smutne informacje ale nie będę Wam się rozpisywać... Ogólnie cieszmy się zdrowiem i życiemJeżowa lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Ja właśnie wracam z Akpola - i za 2 h jadę znowu na darmowe usg 3d... z usg 3 trymestru nie mam zdjęcia buźki, bo małe ciortu zasłaniało się jak tylko mogło. Do tego rzucę szybkie pytanko czy mam mało wód płodowych
Kupiliśmy w promocji fotelik do auta - wyszło ok 75 zł taniej niż wszędzie. A na wyjściu dostaliśmy za udział w paragonowej loterii chusteczki i smoczek i bon -50zł za zakupy od 250 zł ważny do grudnia 2017. My już nie będziemy tak tam szaleć, więc gdyby któraś z naszych Trójmiejskich dziewczyn chciała robić więlsze zakupy w Akpolu to oddam - szkoda żeby się dobre 50 zł zmarnowało
Co zaoszczędzone oczywiście wydałam od ręki - moje dziecko jest od dziś właścicielką pięknego musztardowego kocyka(-20%)
Nika a jak to wyszło że idziesz tam na usg 3d?
my jedziemy jednak jutro - dziś po13 mąż wrócił, obiad, CHIRUDZY,a że na 16 do teściwwej trzeba być,to już nie zdążymy. także jutro od rana się wybierzemy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 14:25