Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziś mieliśmy przebojową noc, tata mógł się wykazać, bo na tygodniu go nie budzę do Małego. Także dziś od 3.30 do około 5 tata przekonał się co to usypianie jak dziecko wcale nie chce spać i usnął z nami w łóżku przyklejony do cycka a potem zrobił sobie z niego poduszkę
Młody idealnie wstrzelił się w odpowiednią noc :p hehe złośliwa że mnie baba :d
JustynaG, summer86 lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Luna !!! Micne kciuki !!!
Moja noc była koszmarna, spałam (o ile to snem można nazwać) na siedząco bo na leżąco nie szło oddychać, zatoki mam tak zawalone ze jak dmucham nos to mam wrażenie ze mi mózg wyskoczy, gardło już mnie tak boli ze jak kaszle to „pali „ mnie aż na wysokości miedzy cycami, temperatury na szczęście nie mam. Wypiłam mleko z czochem i miodem, poje się herbata z imbirem i cytryna i zrobiłam sobie ciepły okład na zatoki - jak to mi nie pomoże to chyba będę musiała wybrać się w poniedziałek do lekarzamyślałam jeszcze o inhalacji ale nie mam pojęcia co do wody sobie dodać - macie jakieś pomysły ?
-
nick nieaktualnyLuna powodzenia
Jeżowa ja też myślałam że ten noworodek to tylko śpi i je i kupy robi. Dostałam mocne zderzenie z rzeczywistością.hehe
Rucola brawo do syneczka.
Nasza noc mogłabym rzec wspaniała. Spałam 6,5 h w przerwach wstałam ,jedynie usypianie po karmieniu zajelo mi 1h i nie boli mnie głowa !! Mój posprzątał rano i poszedł po paczki ^^ dodatkowo uspil właśnie mała co mi się nie udaje o tej godzinie .
Ale nasza Ania ma katar jednak. Odciągalismy już jej katarkiem i było sporo tego. Co oprócz soli do noska i odciągania można zrobić ? W ogóle nie wiem skąd ten katar u niej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 09:24
-
Siwulec ten Olbas, którym ja kropię sobie koszulkę, jest właśnie z założenia do inhalacji. Czytam, że nie zaleca się w ciąży, bo nie ma badań zrobionych. Ja go stosowałam w trakcie kataru siennego, bo inaczej nie byłabym w stanie w ogóle spać... Nie namawiam, ale polecam, jest super.
No i oczywiście współczuję! Moje przeziębienie to pestka przy Twoim, a i tak narzekam. Mam nadzieję, że wkrótce Ci się poprawi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 09:30
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna- kciuki! Coby się nie działo i tak jesteś zwycięzcą!
U mnie też słaba noc, wieczorem małe rzyganko, w nocy spojenie(aaaałłłaaaaa) więc chęci by jechać do teściowej nie mam już zupełnie.i właśnie dzwoni ów konkubent mej teściowej, niech dzwoni kurde do męża a mi da spokój.maz w pracy do 13. -
nick nieaktualnySiwulec wrote:Dzięki Jeżu
Nie wiem gdzie mnie tak dopadło... -
Dzień dobry!
Siwulec - kup krople nasodren! Całym sercem polecam na zatoki! Ja bralam 2 tyg temu
Edit. Jest bez recepty, ale kosztuje ok 70 zl, ale działa, więc wg mnie warto!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 09:43
-
Siwulec wrote:Luna !!! Micne kciuki !!!
Moja noc była koszmarna, spałam (o ile to snem można nazwać) na siedząco bo na leżąco nie szło oddychać, zatoki mam tak zawalone ze jak dmucham nos to mam wrażenie ze mi mózg wyskoczy, gardło już mnie tak boli ze jak kaszle to „pali „ mnie aż na wysokości miedzy cycami, temperatury na szczęście nie mam. Wypiłam mleko z czochem i miodem, poje się herbata z imbirem i cytryna i zrobiłam sobie ciepły okład na zatoki - jak to mi nie pomoże to chyba będę musiała wybrać się w poniedziałek do lekarzamyślałam jeszcze o inhalacji ale nie mam pojęcia co do wody sobie dodać - macie jakieś pomysły ?
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnySiwiec ja daję do inhalacji albo olejek z drzewa herbacianego albo mieszankę olejków w stylu inhalol/ oilbas oil czy coś takiego. Dla mnie to najlepsze na zatoki tylko trzeba być systematycznym.
Szybkiego powrotu do zdrowka !!Rucola, Siwulec, pilik lubią tę wiadomość
-
Luna kciuki ogromne !!!
Dołączam do tego co pisały Dziewczyny, na niewyspaniu najlepiej mi szły zaliczenia.
U nas też kiepska noc. Mala znow co 1,5 godz pobudka. Wieczorem pozarlam się z mężem bo mnie tak wkurzył, że jeszcze dziś rano skończyłam żale z wczoraj. Ech.. cudowna sobota. -
nick nieaktualnyja nie wytrzymałam. po kolejnej dawce wioadomości od siostry (tym razem wiem ,że wymiotowała ) odpisałam,że ja też wczoraj wymiotowałam,ale nie widzę potrzeby informowania jej o tym. i co?obraziła się. i jeszcze wyleciała z emocjonalnym tekstem,że jak widać napisała do niewłaściwej osoby. także wiecie- pomagałam jak umiałam, byłam miła,a teraz wyjdę na złośliwą zołzę pewnie.
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Luna, powodzenia, trzymam mocno kciuki!
Siwulec ja do inhalacji używam nebu dose hialuronic. I tak jak napisała Veritaserum, przy inhalacjach trzeba być systematycznym.
Achia wcale Ci się nie dziwię, że tak jej napisałaś... Ale dobrze, może teraz będziesz miała spokójSiwulec lubi tę wiadomość