Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Nika a jak to wyszło że idziesz tam na usg 3d?
my jedziemy jednak jutro - dziś po13 mąż wrócił, obiad, CHIRUDZY,a że na 16 do teściwwej trzeba być,to już nie zdążymy. także jutro od rana się wybierzemy.
Jak chcesz to jak tam będę to moge Cię wpisać na jutro ranoTylko napisz mi na priv nazwisko. Zawsze miło spojrzeć na tego swojego lokatora
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Jak się tam kręciliśmy to się okazało ze można się zapisac i sobie zrobić na miejscu i zapragnęłam
Jak chcesz to jak tam będę to moge Cię wpisać na jutro ranoTylko napisz mi na priv nazwisko. Zawsze miło spojrzeć na tego swojego lokatora
dzięki!
-
Luna jedź do domu i odpoczywaj. Nie myśl o sobie w taki sposób. Większość nas juz dawno by się poddała, a Ty mimo tylu przeciwności napisałaś ten egzamin.
Dalej trzymam kciuki. Będzie dobrze.
Jeżowa ślicznie wyglądasz
Lena super że wszystko dobrze. Teraz możecie w pełni cieszyć się rodzicielstwem.
Nika do grudnia 2017 ?Coś stary ten bon.
Achia, Rucola, Jeżowa, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Luna, napiszę tu,a nie na messengerze, żeby Cię nie budzić- wszyscy moi znajomi klną na ten egzamin, sama zamierzam go zrobić jak ministerstwo wrzuci pytania, ale w wieku miejscach ponoć przesadzili. Więc nie Ty jedna masz fatalne odczucia.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyPrzeczytalam Was kochane moje, ale nic do mnie nie dociera, mam nadzieję że wybaczycie
Jeżowa jak Ty pięknie wyglądasz !jesteś przepiękna !
Siwulec (przepraszam jeśli Was mylę, ale mam naprawdę sieczkę z mózgu) dużo zdrówka. Jeżuś Tobie też bo niepotrzebne chorobsko na końcówce
Lena cieszę się że z Franiem wszystko dobrze
Achia Twoja siostra mnie rozbraja, mam nadzieję że nie sprawiła Ci przykrości i że będziesz miała teraz trochę spokoju od niej
Nic więcej nie pamiętam
Wracamy do domu, zjadłam kebab i mi trochę lepiej. W domu od razu idę spać. Co do egzaminu. Szło mi naprawdę dobrze do momentu kiedy zaczęła się migrena. Mała kopała strasznie, krzesełko plastikowe, niewygodne, plecy wręcz mnie paliły od siedzenia, 2 godziny przed egzaminem i sam egzamin 2... Nie chciałam wyjść z sali się wyprostować, bo miałam skurcze i się bałam że nie wroce, więc twardo siedziałam. Kurcze zaczynam się łudzić, że może jakoś się udało. Dam Wam od razu znać jak będą wyniki
I naprawdę po stokroć Wam dziękuję za wsparcie i każde miłe słowoco mam Wam mówić, kocham Was po prostu. Nawet moja mama była zawiedziona że kiepsko mi poszło i nie widzi ile wysiłku mnie to kosztowało. Dobrze że mam Was :*
Wiecie co ? Nie odpuszczę tego egzaminu i aplikacji nigdy w życiu, jak nie zdałam to za rok już na pewno się uda, wiem co muszę nadrobić. To jedyna droga zawodową jaka dla siebie widzę, nie chce żadnych półśrodków. Będę tym adwokatem choćbym miała cały rok się uczyć żeby podejść do egzaminu raz jeszcze
Ps Reset dla mnie kodeksu i duże ustawy proste, ale z małych pytania o pierdoły i za dużo ich w stosunku do lat poprzednichWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 15:03
Jeżowa, summer86, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Luna, dokładnie, u mnie wszyscy narzekają na małe ustawy. Ja przy wstępnym też myślałam, że fatalnie mi poszło, a się udało. Mimo wszystko te 50 pytań, które mogą być błędne to całkiem spory margines :*
P.S. to co- dziś wieczoremz mężem?
Luna1993 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyEmek się boi że uderzy mała w główkę
ale już ja go namowie na małe co nieco :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 15:08
reset, Achia, KateHawke, Jeżowa, Aga9090, veritaserum, Fozzie Bear, Bajkaaa, Karma88, StaraczkaNika, Phnappy, Emiilka, Morusek, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna czekam razem z Tobą z niecierpliwością na wyniki. Cały czas jeszcze trzymam kciuki.
Lena, bardzo się cieszę, że Franio jest okazem zdrowiana pewno odetchnęłam z ulgą. Cieszę się macierzyństwem tak jak powiedziała ani doktor
Przeziębione dziewczyny zdrowia dla Was!
Luna1993, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny dziękuję za komplementy, chociaż wcale na nie nie zasłużyłam
Luna bierz eMka w obroty choćby siłą, na pewno potem nie będzie żałował
Lena bardzo się cieszę, że pani doktor Was uspokoiła i że Franio jest zdrowiuteńki!!!
Achia jeszcze czujemy się tu dziwniestrasznie dziwne uczucie, tyle razy tu bywałam w gościach, a nagle jestem u siebie... Ale jestem bardzo szczęśliwa, że Agatka będzie miała normalny dom, zamiast akademika
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 15:32
JustynaG, Luna1993, Lena21, lamka, Lusesita, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro mogę jechać rodzić, dzisiaj chcemy się wyspać przed
ale najważniejsze że mała nie zaczęła wychodzić podczas pisania
Miałam spać, ale coś mnie podkusilo, weszłam na forum, na którym piszą ludzie, którzy w tym roku podchodzili i kurcze każdy z nich pisze, że ten test to pomylka, strasznie trudny itp. Ale! Wymieniaja się odpowiedziami z tych małych ustaw i zaznaczałam dobrze na czuja... Wraca mi nadziejaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 16:22
reset, Fozzie Bear, Lunaris, Aga9090, Lena21, Karma88, Jeżowa, StaraczkaNika, JustynaG, Achia, Patrycja20, Yoselyn82, Lusesita, Emiilka, Morusek, Nadzieja22, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna jestem pewna, że zdałyście z Zuzią
Jeżowa pięknie wyglądasz i cieszę się, że macie mieszkanie dla siebiena pewno będzie Wam wygodniej niż w akademiku. A macie już zdjęcia z sesji?
Siwulec pomogły coś leki? Pozdrawiam Cię mocno!
Lena bardzo się cieszę, że Franio jest zdrowy. Nie dość że zdrowy, to jaki uroczyRucola, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Luna zrobilas ile moglas. Nie puszczam kciukow, a jesli jakims cudem Ci sie nienudalo to jak piszesz - za rok bankowo sie uda. Pamietaj, ze mialas ciezki czas i sama decyzja o przystapieniu do tego egzaminu to szacun dla Ciebie!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lusesita wrote:
Nika do grudnia 2017 ?Coś stary ten bon.
-50 zł na zakupy powyzej 250 zł.
Jakoś się nie mogę przestawić że już 2018Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 17:04
-
Lamka nie, niestety nie mamy jeszcze zdjęć, kolega się rozstał z partnerką w międzyczasie i ma też jakieś inne, płatne zlecenia, więc też nie naciskamy, skoro robił to dla nas po koleżeńsku
ale już się nie mogę doczekać efektu! A jak Ty się czujesz? Jakoś zamilkłaś te kilka ostatnich dni.
-
Luna, jakby to powiedziała Twoja szwagierka "dramatyzujesz"!
Wszystkie w Ciebie wierzymy, a jeśli jakimś cudem Ci się nie uda, to dalej będziemy w Ciebie wierzyć, a przeklinać tego, kto stworzył taki badziewny zestaw pytań!
I szykuj się na wieczór, Grażynie też się należy małe co nie co!
Jeżowa, wyglądasz olśniewająco! Cieszę się razem z wami z "własnego" mieszkania!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 17:14
Luna1993, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Właśnie, wiedziałam, że zapomniałam coś napisać - Jeżuś śliczna z Ciebie pani na włościach
A my byliśmy na darmowym USG na targach Akpol Baby. Podpytałam doktora co myśli o moich wodach płodowych. AFI wyszło 9. Powiedział że to mało ale w normie i żeby się nie martwić. W pon. było 9.26... co prawda na innym sprzęcie i mierzone inną ręką. Czyli i tak się martwię.
Młoda nie zechciała mnie pocieszyć widokiem twarzyczki - tak się wtula w łożysko, że słabo cokolwiek widaćNajwyraźniej chce nam zrobić niespodziankę i pokazać się w pełnwj krasie dopiero po porodzie
I ma wielką głowę ;(Jeżowa lubi tę wiadomość