X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Nika a jak to wyszło że idziesz tam na usg 3d?
    my jedziemy jednak jutro - dziś po13 mąż wrócił, obiad, CHIRUDZY,a że na 16 do teściwwej trzeba być,to już nie zdążymy. także jutro od rana się wybierzemy.
    Jak się tam kręciliśmy to się okazało ze można się zapisac i sobie zrobić na miejscu i zapragnęłam :)
    Jak chcesz to jak tam będę to moge Cię wpisać na jutro rano :) Tylko napisz mi na priv nazwisko. Zawsze miło spojrzeć na tego swojego lokatora

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    StaraczkaNika wrote:
    Jak się tam kręciliśmy to się okazało ze można się zapisac i sobie zrobić na miejscu i zapragnęłam :)
    Jak chcesz to jak tam będę to moge Cię wpisać na jutro rano :) Tylko napisz mi na priv nazwisko. Zawsze miło spojrzeć na tego swojego lokatora
    Już pisze na priv :) dzięki!<3

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna jedź do domu i odpoczywaj. Nie myśl o sobie w taki sposób. Większość nas juz dawno by się poddała, a Ty mimo tylu przeciwności napisałaś ten egzamin.
    Dalej trzymam kciuki. Będzie dobrze.

Jeżowa ślicznie wyglądasz :-)

Lena super że wszystko dobrze. Teraz możecie w pełni cieszyć się rodzicielstwem.

Nika do grudnia 2017 ? :-) Coś stary ten bon.

Achia, Rucola, Jeżowa, Lena21 lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, napiszę tu,a nie na messengerze, żeby Cię nie budzić- wszyscy moi znajomi klną na ten egzamin, sama zamierzam go zrobić jak ministerstwo wrzuci pytania, ale w wieku miejscach ponoć przesadzili. Więc nie Ty jedna masz fatalne odczucia.

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam Was kochane moje, ale nic do mnie nie dociera, mam nadzieję że wybaczycie

Jeżowa jak Ty pięknie wyglądasz ! <3 jesteś przepiękna !

Siwulec (przepraszam jeśli Was mylę, ale mam naprawdę sieczkę z mózgu) dużo zdrówka. Jeżuś Tobie też bo niepotrzebne chorobsko na końcówce

Lena cieszę się że z Franiem wszystko dobrze <3

Achia Twoja siostra mnie rozbraja, mam nadzieję że nie sprawiła Ci przykrości i że będziesz miała teraz trochę spokoju od niej

Nic więcej nie pamiętam :(

Wracamy do domu, zjadłam kebab i mi trochę lepiej. W domu od razu idę spać. Co do egzaminu. Szło mi naprawdę dobrze do momentu kiedy zaczęła się migrena. Mała kopała strasznie, krzesełko plastikowe, niewygodne, plecy wręcz mnie paliły od siedzenia, 2 godziny przed egzaminem i sam egzamin 2... Nie chciałam wyjść z sali się wyprostować, bo miałam skurcze i się bałam że nie wroce, więc twardo siedziałam. Kurcze zaczynam się łudzić, że może jakoś się udało. Dam Wam od razu znać jak będą wyniki

I naprawdę po stokroć Wam dziękuję za wsparcie i każde miłe słowo <3 co mam Wam mówić, kocham Was po prostu. Nawet moja mama była zawiedziona że kiepsko mi poszło i nie widzi ile wysiłku mnie to kosztowało. Dobrze że mam Was :*

Wiecie co ? Nie odpuszczę tego egzaminu i aplikacji nigdy w życiu, jak nie zdałam to za rok już na pewno się uda, wiem co muszę nadrobić. To jedyna droga zawodową jaka dla siebie widzę, nie chce żadnych półśrodków. Będę tym adwokatem choćbym miała cały rok się uczyć żeby podejść do egzaminu raz jeszcze

Ps Reset dla mnie kodeksu i duże ustawy proste, ale z małych pytania o pierdoły i za dużo ich w stosunku do lat poprzednich

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 15:03

Jeżowa, summer86, Emiilka, Lena21 lubią tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, dokładnie, u mnie wszyscy narzekają na małe ustawy. Ja przy wstępnym też myślałam, że fatalnie mi poszło, a się udało. Mimo wszystko te 50 pytań, które mogą być błędne to całkiem spory margines :*

P.S. to co- dziś wieczorem <3 z mężem?:)

Luna1993 lubi tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emek się boi że uderzy mała w główkę :P ale już ja go namowie na małe co nieco :]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 15:08

reset, Achia, KateHawke, Jeżowa, Aga9090, veritaserum, Fozzie Bear, Bajkaaa, Karma88, StaraczkaNika, Phnappy, Emiilka, Morusek, Nadzieja22, pilik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna czytając Twoją postawę tym bardziej jestem dumna!:) Jesteś silna babka , nie ma co!a poza tym za parę godzin nam napiszesz że zdalaś - kciuki cały czas trzymam :)

Przyjemności z Emkiem na wieczór ;)

• malka Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna czekam razem z Tobą z niecierpliwością na wyniki. Cały czas jeszcze trzymam kciuki.

Lena, bardzo się cieszę, że Franio jest okazem zdrowia :) na pewno odetchnęłam z ulgą. Cieszę się macierzyństwem tak jak powiedziała ani doktor :)

Przeziębione dziewczyny zdrowia dla Was!

Luna1993, Lena21 lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dziękuję za komplementy, chociaż wcale na nie nie zasłużyłam <3

Luna bierz eMka w obroty choćby siłą, na pewno potem nie będzie żałował :D

Lena bardzo się cieszę, że pani doktor Was uspokoiła i że Franio jest zdrowiuteńki!!!

Achia jeszcze czujemy się tu dziwnie :D strasznie dziwne uczucie, tyle razy tu bywałam w gościach, a nagle jestem u siebie... Ale jestem bardzo szczęśliwa, że Agatka będzie miała normalny dom, zamiast akademika <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 15:32

JustynaG, Luna1993, Lena21, lamka, Lusesita, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna ja cos czuje, że w nocy lub rano na porodówkę będziesz jechać :)
    I jesteś wielka :* i brawa dla Zuzi,ze posiedziala w brzuchu jeszcze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 15:33

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro mogę jechać rodzić, dzisiaj chcemy się wyspać przed :D ale najważniejsze że mała nie zaczęła wychodzić podczas pisania ;)

Miałam spać, ale coś mnie podkusilo, weszłam na forum, na którym piszą ludzie, którzy w tym roku podchodzili i kurcze każdy z nich pisze, że ten test to pomylka, strasznie trudny itp. Ale! Wymieniaja się odpowiedziami z tych małych ustaw i zaznaczałam dobrze na czuja... Wraca mi nadzieja

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 16:22

reset, Fozzie Bear, Lunaris, Aga9090, Lena21, Karma88, Jeżowa, StaraczkaNika, JustynaG, Achia, Patrycja20, Yoselyn82, Lusesita, Emiilka, Morusek, Nadzieja22, pilik, KateHawke lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 września 2018, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna jestem pewna, że zdałyście z Zuzią :-)

Jeżowa pięknie wyglądasz i cieszę się, że macie mieszkanie dla siebie :-) na pewno będzie Wam wygodniej niż w akademiku. A macie już zdjęcia z sesji?

Siwulec pomogły coś leki? Pozdrawiam Cię mocno!

Lena bardzo się cieszę, że Franio jest zdrowy. Nie dość że zdrowy, to jaki uroczy :-)

Rucola, Lena21 lubią tę wiadomość

• Karma88 Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna zrobilas ile moglas. Nie puszczam kciukow, a jesli jakims cudem Ci sie nienudalo to jak piszesz - za rok bankowo sie uda. Pamietaj, ze mialas ciezki czas i sama decyzja o przystapieniu do tego egzaminu to szacun dla Ciebie!

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia

Wysłany: 29 września 2018, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lusesita wrote:

Nika do grudnia 2017 ? :-) Coś stary ten bon.
    15.10-17.12.2018
    -50 zł na zakupy powyzej 250 zł.
    Jakoś się nie mogę przestawić że już 2018 ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 17:04

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png

Wysłany: 29 września 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Emek się boi że uderzy mała w główkę :P ale już ja go namowie na małe co nieco :]
    Jesteś niezmordowana, kobieto!

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka nie, niestety nie mamy jeszcze zdjęć, kolega się rozstał z partnerką w międzyczasie i ma też jakieś inne, płatne zlecenia, więc też nie naciskamy, skoro robił to dla nas po koleżeńsku :) ale już się nie mogę doczekać efektu! A jak Ty się czujesz? Jakoś zamilkłaś te kilka ostatnich dni.

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy któraś miała przyjemność z tymi dywanikami?
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc77031f8ca.png
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a750160294fe.png

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 29 września 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, jakby to powiedziała Twoja szwagierka "dramatyzujesz"! ;) Wszystkie w Ciebie wierzymy, a jeśli jakimś cudem Ci się nie uda, to dalej będziemy w Ciebie wierzyć, a przeklinać tego, kto stworzył taki badziewny zestaw pytań!
    I szykuj się na wieczór, Grażynie też się należy małe co nie co!

Jeżowa, wyglądasz olśniewająco! Cieszę się razem z wami z "własnego" mieszkania!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 17:14

Luna1993, Jeżowa lubią tę wiadomość

Wysłany: 29 września 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, wiedziałam, że zapomniałam coś napisać - Jeżuś śliczna z Ciebie pani na włościach :D

A my byliśmy na darmowym USG na targach Akpol Baby. Podpytałam doktora co myśli o moich wodach płodowych. AFI wyszło 9. Powiedział że to mało ale w normie i żeby się nie martwić. W pon. było 9.26... co prawda na innym sprzęcie i mierzone inną ręką. Czyli i tak się martwię.
    Młoda nie zechciała mnie pocieszyć widokiem twarzyczki - tak się wtula w łożysko, że słabo cokolwiek widać :/ Najwyraźniej chce nam zrobić niespodziankę i pokazać się w pełnwj krasie dopiero po porodzie ;)
    I ma wielką głowę ;(

Jeżowa lubi tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
‹‹ 1953 1954 1955 1956 1957 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ