Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Luna, ja tez jednym okiem zerkam i kciuków nie puszczam - emocje prawie jak przy becie
Achia, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
Achia wrote:Aczkolwiek ów konkubent zawsze mówi na mnie "młoda",a dziś przez chwilę jak zobaczył brzuch nazwał mnie "rubensem"... Na szczęście później zapomniał ,bo jakoś mi się to nie spodobało :p
Lusesita, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
-
Achia polubiłam, bo Rubensa jeszcze nie słyszałam, jako określenie ciężarnej... Ale akurat Tobie do Rubensa daleko
Nika oczywiście, że się denerwujesz, doskonale to rozumiem. Natomiast dół normy, to wciąż norma... Piszesz, że dziewczyny przy podobnych wynikach mają zlecone kontrolę co tydzień - Ty masz wizytę 9.10, więc to też praktycznie za tydzień (no, półtora, ale rozumiesz, co mam na myśli). Na pewno gdyby to było coś bardzo niepokojącego to dzisiaj usłyszałabyś jakieś konkretniejsze polecenia. Musisz dzielnie wytrzymać do wizyty!
Siwulec współczuję z całego serca takiego choróbskateż nie miało do kogo się przypałętać, tylko do ciężarnej
Luna my odświeżamy razem z Tobą! I trzymamy kciukiu nas całą trójką, mąż też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 19:57
StaraczkaNika, Luna1993, Achia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,niedawno dotarłam do domu i zjadłam obiad.Właśnie tak,obiad.Żeby było śmiesznie dziś też byłam na egzaminie z języka angielskiego.Miałam tylko pojechać złożyć podpis,ponieważ nie uczęszczałam na ten kurs,bo po prostu z niego zrezygnowałam już na początku.No ale,że to było z programu unijnego i chcieli sobie zawyżyć statystyki,to zostawili mnie na liście i co jakiś czas ją podpisywałam.Dochodząc do sedna,pojechałam na 14-stą,bez obiadu bo nie zdążyłam,to jeszcze musiałam zostać na egzaminie,który się skończył przed 19-stą.Na szczęście podeszłam do niego na luzie
Coś tam pozaznaczałam,trochę dziewczyn dyktowało reszcie trafne odpowiedzi,sama prowadząca pomogła mi napisać tekst i jakoś poszło.Potem ustny-to już wogle śmiech na sali i to dosłownie,ale i to poszło
.Także będzie jeszcze śmieszniej jak się okaże,że go zdałam heheheh.Wyniki mają być za około 6-8 tygodni.Pożyjemy,poczekamy.
Luna nie trać nadziei,na pewno ci się udało -
nick nieaktualny
-
Usypiam Lenę a tu nagle niemożliwy huk. Za chwilę drugi, no już chciałam zabierać dzieciaki i uciekać, bo brzmiało to jak jakieś bombardowanie. Okazało się, że centralnie nad domem przelatywały dwa odrzutowce i najwyraźniej przekroczyły barierę dźwięku. Aż mi serce w gardle stanęło, masakra.
-
nick nieaktualny
-
Zapomniałam napisać wcześniej
JEŻOWA cudnie wyglądasz jega kobietka z ciebie
Luna moja córeczka budzi się bardzo często więc będę czaic na te twoje wyniki
Melevis aż by się chciało złapać za jaja tych co przelatywali i przestraszyli ciebie
Nika, co do wód to pij dużo wody to naprawdę działa, wiem że dziewczyna w szpitalu którym odeszły wody między innymi kazali pić mega dużo wody żeby wody płodowe się produkowaly nawet mi mówili że mam pić 3litry mimo iż mogłam tylko do wc chodzić ale ważniejsze było by wody się produkowaly niż ryzyko że zacznie się poród także głowa do góry koleżanko
Problem byłby gdybyś miała stwierdzone malowodzie a tego nie masz i mieć nie będziesz
Lece spać w końcu królewna zasnela ale czuję że niespodzianka w pampersie więc długo nie pospi heheStaraczkaNika, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia nie uwierzysz, ale dzisiaj usłyszałam na siebie takie samo określenie. Odpowiedziałam, że mam za małą dupe żeby Rubens się mną zainteresował
Już uważałam, że fajnie wyglądam i wcale nie grubo, a tu najpierw Rubens, a potem sąsiadka z bloku do mnie, czy jestem pewna, że to nie bliźniaki... Bezdzietna oczywiście. Nosz ku.wa mać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 20:42
-
Luna, myślałam, że dzisiaj największe emocje będą za sprawą siatkarzy, ale oczekiwanie na Twoje wyniki przebija walkę o finał mistrzostw świata?
I popieram, żaden egzamin nie może równać się z tym, co funduje nam ministerstwo.
Btw. ponoć mieliście pytanie o weksle, czyli to co położyło 30% radców na końcowym egzaminie i co mi zapewniło miesiąc płaczu i stresów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 20:49
Luna1993, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Hehe, Blue czyli Ty też czekasz na wyniki
Kciuki i za Ciebie - może faktycznie będzie miła niespodzianka
Tak mi się przypomniało niz gruszki ni z pietruszki:
U znajomych Kowalski poznał ładną panią.
- Ilekroć pan się uśmiecha, mam ochotę zaprosić pana do siebie.
- Pani mi pochlebia.
- Och, pan mnie źle zrozumiał - Ja jestem dentystką.
blue00, Nadzieja22, Jeżowa, Rucola, KateHawke, pilik, Bajkaaa, summer86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylamka wrote:Achia nie uwierzysz, ale dzisiaj usłyszałam na siebie takie samo określenie. Odpowiedziałam, że mam za małą dupe żeby Rubens się mną zainteresował
Już uważałam, że fajnie wyglądam i wcale nie grubo, a tu najpierw Rubens, a potem sąsiadka z bloku do mnie, czy jestem pewna, że to nie bliźniaki... Bezdzietna oczywiście. Nosz ku.wa mać.
No ja też uważam że do kobiet Rubensa spoooorooo mi brakuje i pewnie bym się tym może przejęła gdybym nie poznała wcześniej tego konkubentaTobie też daleko do takowej,ale sąsiadka to mogła się powstrzymać od komentarza... Może zazdrości?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 20:48
-
nick nieaktualnyCiągle trzymam kciuki Luna za Ciebie i pewnie na nocnym karmieniu zajrze !
Nika tak jak Bajka pisze dużo wody pij aczkolwiek poziom jest w normie i o tym nie zapominaj !!
Ja korzystam jeszcze z weekendu i obecności meza i kładę się spać a on usypia Anię. Oby szybko usnęła i długo pospala bo słyszę że łatwo nie ma:)
StaraczkaNika, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLamka na mnie dziś się wszyscy gapili jakbym miała zaraz pęknąć
nawet przewodniczący komisji mówił publicznie, że mamy na sali panią w specjalnym stanie i że życzy nam wszystkiego dobrego i gratuluję
Reset bo żaden normalny człowiek nie jest w stanie wkuć na blachę traktów 54 ustaw, co do słowa w każdym artykule. Dlatego tym bardziej będę z siebie dumna, jak chociaż będę blisko progu zdawalnosciWiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 20:52
reset, Emiilka, JustynaG, pilik lubią tę wiadomość
-
Dobry wieczór Mamcie
Ojejku i ja zaciskam kciuki za wynik Lunki! Pamietam, jak sama 4 lata temu wyczekiwałam na wyniki. To było sto razy gorsze, niż pisanie. Dziewczyny powiem tak, to jest mega trudna droga i dlatego Lunce należą się mega wielkie gratulacje. Powtórzę to po raz kolejny: dla mnie Lunka już jesteś zwycięzcą!
Jeżowa, piękna kobietka z Ciebie jestPowodzenia na nowym! Niech się dobrze mieszka
A my dzisiaj przebimbaliśmy dzień na szukanie fotelika. Wygrał cybex aton 5 z baząTrzymajcie kciuki, by Domin nie wyskoczył przed przeszłą sobotą. Wtedy jest „dzień bez vatu”, więc jak rasowa cebula postanowiłam zaczekać
Czekam na wynik Lunki i włączam meczykLuna1993, summer86, Jeżowa lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Hej dziewczyny,
CZytam cały dzień na bieżąco ale urządziliśmy z Ciastkiem rewolucję w pokoju. Ostre przestawianie i przerzucanie sprzętów. Przygotowujemy się na każdą opcję.
Luna cieszę się że masz już egzamin za sobą, kciuki nadal trzymam za wyniki!
Siwulec zdrówka, zdrówka, zdrówka!
Jeżowa jesteś prześliczna, miłego urządzania się.
Lecę robić kolację!Jeżowa, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
I ja odswiezam forum co chwile w oczekiwaniu na wyniki.
Dzisnpierwszy raz poczulam Mala na prawo i w dol od pepka i jednoczesnie pod zebrami. Najpierw blondynka myslalam, ze serducho mi tak wali, ale raz, drugi, trzeci... Nie to niemoLiwe. Bluzka w gore i patrzymy z M i bylo jak na Twoim obrazku Achia.
Nika dopytaj lekarza dla swietego spokoju na wizycie, a do tego czasu pij ile wlezie i odpoczywaj. Jak wg dwoch lekarzy miescisz sie w normie to jest to jakies uspokajajace, ale dopytac nie zaszkodzi.Emiilka, Luna1993, StaraczkaNika, Aga9090, Anna Stesia, Nadzieja22, Lusesita, KateHawke, pilik, veritaserum lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Lunka trzymamy mocno kciuki za wyniki, ale bez znaczenia jakie będą powinnaś chodzić z wysoko podniesiona głową i być z siebie MEGA dumna
dla mnie jesteś niezwykła ! Ja w ciąży nie potrafiłam zapamiętać listy zakupów
olik321, Lunaris, Emiilka, Luna1993, Aga9090, Nadzieja22 lubią tę wiadomość