Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa - przyjeżdżamy 15.10. Krótki wypad na 3 doby.
A co do pieluszek, to u nas schodziło średnio 8szt. Ale to tylko przez pierwszy miesiąc. Później już 4-5szt.
Lunka - a Tobie z całego serduszka gratuluję! I podziwiam, bo bardzo dzielna i ambitna jesteśLuna1993, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunka jeszcze ja nie pogratulowałam!!! Więc przyjmij od nas ogromne gratulacje, bo naprawdę zasłużyłaś. Ja przy dziecku i w ciąży nie byłabym w stanie pozbierać myśli do nauki. To Twój wielki sukces!!!
Luna1993 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Co do zużycia pieluch to 10 to tak lekko nam schodzi. Zdarza się że przy jednym przebieraniu pójdą 3 ale to kwestia "rozrzutności" mojego dziecka a także i tego, że brak pieluchy lub uczucie czystej sprawia, że zwieracze puszczają... Na szczęście dziadki nakupowali pampuchow więc z torbami może nie pójdziemy
Jeżowa lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyDzień dobry Kochane
Po pierwsze Lunka ogromnie Ci gratuluję! Zasłużyłaś na to jak nikt inny, a dzisiaj zaszalej na zakupach.
Jeżowa cieszę się, że już trochę lepiej, a ramen na pewno dodatkowo pomoże! A włosy widziałam na żywo i fakt - są przepiękne
Siwulec jak się czujesz?
Lusesita przykro mi z powodu emka, że Ci tak gra na nerwach
Anna Stesia dziękuję!
Achia do Twojej siostry nie mam słów, jak mnie wkurzają tacy ludzie, ona sobie chyba nawet nie zdaje sprawy, że sprawia Ci przykrość.
Wszystkim chłopakom i chłopczykom najlepsze życzenia składa ciocia LamkaLuna1993 lubi tę wiadomość
-
Dzieeeeń dobry
Jak miło zacząć dzień odale na tym etapie to wymaga umiejętności gimnastycznych jednak
Spałam jak zabita 9h i jak Was czytam Mamuśki to aż mam wyrzuty sumienia! Całe szczęście że dzieciaki rosną! -
Kaczorka wrote:Tak, wszystko ok.
Ale jakiś "robak" mnie gryzie od środka. Oglądałam ostatnio "Uwagę" o tej matce i dziewczynce co drzewo w parku na nie spadło i jakoś to we mnie siedzi.
Kaczorka, czytałam o tym i strasznie to mną wstrząsnęło.. męczy mnie uczucie, że życie jest taki kruche i wielu zagrożeń nie da sie przewidzieć ani im zapobiec -
Rucola, tak, zgadza się. Wczoraj
Jeżowa, jeśli chodzi o pampersy zgadzam się z dziewczynami. Moim zdaniem ten pierwszy miesiąc jest świetny na testowanie rożnych marek bo "1" są stosunkowo tanie i w małych opakowaniach. W ten sposob przetestowałam Pampers Premium Care, Pampers zwykły, Dadę i pieluchy Rossmanowe.
Obecnie używam Premium Care i Rossmanowych.
W czwartek była u nas położna i podkreśliła, że piękna różowa dupka (czyli zero odparzeń) a w piątek się zaczerwieniła... Przebierałam jak zawsze więc nie wiem co się stało. Zauważyłam jednak, że ładniej się goi jak zakładam oryginalne Pampersy. No i wczoraj wieczorem już było zdecydowanie lepiej. Zobaczymy jak dzisiaj. -
nick nieaktualny
-
Justyna, wszystkiego najlepszego kochana!
U nas też Pampers Premium sie najlepiej sprawdzają.. mała ma wymagajacą pupkę i w innych szybko robi się zaczerwieniona. Awaryjnie mamy fioletowe Dady, ale je częściej zmieniam, więc jesli chodzi o koszt wychodzi tak samo praktycznie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 08:59
JustynaG lubi tę wiadomość
-
Justynka sto lat sto lat, spełnienia marzeń, dużo zdrówka i przespanych nocy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justynka :* tak coś wczoraj napomknęłaś a ja na śmierć zapomniałam dopytać
Wszystkiego Najlepszego! A przede wszystkim dużo mleczka, satysfakcji i zadowolenia z Macierzyństwa :*
Synek 💚 31.08.2018r.
Justyna - wszystkiego najlepszego - pięknych kupek, szybkiego zasypiania, łatwego odkładania do łóżeczka,skóry bez podrażnień, promocji na pampersy, łatwiejszego karmienia, przespanych nocy, zdrówka, spacerowej pogody, bezbolesnego ząbkowania itd... czyli wszystkiego uszczęśliwiającego
-
Justynka wszystkiego najlepszego kochana! Ja jakoś w ogóle nie zarejestrowałam niczego wczoraj, przepraszam
podpisuję się pod życzeniami od Niki, bo wyrażają wszystko, co sama chciałabym powiedzieć!
Dziękuję wszystkim za wskazówki odnośnie pampersówjuż jestem troszkę mniej ciemna w tej materii