X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżowa - przyjeżdżamy 15.10. Krótki wypad na 3 doby.
    A co do pieluszek, to u nas schodziło średnio 8szt. Ale to tylko przez pierwszy miesiąc. Później już 4-5szt.

Lunka - a Tobie z całego serduszka gratuluję! I podziwiam, bo bardzo dzielna i ambitna jesteś <3

Luna1993, Jeżowa lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2018, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko u Was dobrze Kaczorka? ;*

• Rucola Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunka jeszcze ja nie pogratulowałam!!! Więc przyjmij od nas ogromne gratulacje, bo naprawdę zasłużyłaś. Ja przy dziecku i w ciąży nie byłabym w stanie pozbierać myśli do nauki. To Twój wielki sukces!!!

Luna1993 lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do zużycia pieluch to 10 to tak lekko nam schodzi. Zdarza się że przy jednym przebieraniu pójdą 3 ale to kwestia "rozrzutności" mojego dziecka a także i tego, że brak pieluchy lub uczucie czystej sprawia, że zwieracze puszczają... Na szczęście dziadki nakupowali pampuchow więc z torbami może nie pójdziemy :)

Jeżowa lubi tę wiadomość

Synek 💚 31.08.2018r.
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna1993 wrote:
    Wszystko u Was dobrze Kaczorka? ;*

Tak, wszystko ok.
    Ale jakiś "robak" mnie gryzie od środka. Oglądałam ostatnio "Uwagę" o tej matce i dziewczynce co drzewo w parku na nie spadło i jakoś to we mnie siedzi.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna Ty chyba miałaś urodziny na dniach??? Co?

Synek 💚 31.08.2018r.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2018, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Kochane :-)

Po pierwsze Lunka ogromnie Ci gratuluję! Zasłużyłaś na to jak nikt inny, a dzisiaj zaszalej na zakupach.

Jeżowa cieszę się, że już trochę lepiej, a ramen na pewno dodatkowo pomoże! A włosy widziałam na żywo i fakt - są przepiękne <3

Siwulec jak się czujesz?

Lusesita przykro mi z powodu emka, że Ci tak gra na nerwach :-(

Anna Stesia dziękuję!

Achia do Twojej siostry nie mam słów, jak mnie wkurzają tacy ludzie, ona sobie chyba nawet nie zdaje sprawy, że sprawia Ci przykrość.

Wszystkim chłopakom i chłopczykom najlepsze życzenia składa ciocia Lamka :-)

Luna1993 lubi tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieeeeń dobry :)

Jak miło zacząć dzień od <3 :D ale na tym etapie to wymaga umiejętności gimnastycznych jednak :P

Spałam jak zabita 9h i jak Was czytam Mamuśki to aż mam wyrzuty sumienia! Całe szczęście że dzieciaki rosną!

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka wrote:
    Tak, wszystko ok.
    Ale jakiś "robak" mnie gryzie od środka. Oglądałam ostatnio "Uwagę" o tej matce i dziewczynce co drzewo w parku na nie spadło i jakoś to we mnie siedzi.

Kaczorka, czytałam o tym i strasznie to mną wstrząsnęło.. męczy mnie uczucie, że życie jest taki kruche i wielu zagrożeń nie da sie przewidzieć ani im zapobiec :(

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola, tak, zgadza się. Wczoraj :)

Jeżowa, jeśli chodzi o pampersy zgadzam się z dziewczynami. Moim zdaniem ten pierwszy miesiąc jest świetny na testowanie rożnych marek bo "1" są stosunkowo tanie i w małych opakowaniach. W ten sposob przetestowałam Pampers Premium Care, Pampers zwykły, Dadę i pieluchy Rossmanowe.

Obecnie używam Premium Care i Rossmanowych.
    W czwartek była u nas położna i podkreśliła, że piękna różowa dupka (czyli zero odparzeń) a w piątek się zaczerwieniła... Przebierałam jak zawsze więc nie wiem co się stało. Zauważyłam jednak, że ładniej się goi jak zakładam oryginalne Pampersy. No i wczoraj wieczorem już było zdecydowanie lepiej. Zobaczymy jak dzisiaj.

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2018, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka stooo lat stooo lat niech żyje żyje nam :-)

JustynaG lubi tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna, wszystkiego najlepszego kochana!

U nas też Pampers Premium sie najlepiej sprawdzają.. mała ma wymagajacą pupkę i w innych szybko robi się zaczerwieniona. Awaryjnie mamy fioletowe Dady, ale je częściej zmieniam, więc jesli chodzi o koszt wychodzi tak samo praktycznie..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 08:59

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Justyna również składam najserdeczniejsze życzenia ! :*

My dziś zaczynamy 24tc :))))

Lunaris, Luna1993, Aga9090, KateHawke, JustynaG, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stawiam na taki sam zestaw jak u Staszka, czyli na noc zielone pampersy, na dzień pomarańczowe - daj bosze z wyprzedaży w netto ;)

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka sto lat sto lat, spełnienia marzeń, dużo zdrówka i przespanych nocy :D

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2018, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna wszystkiego naaajlepszego!:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 września 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia i pociechy z córeczki <3

• Rucola Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka :* tak coś wczoraj napomknęłaś a ja na śmierć zapomniałam dopytać :) Wszystkiego Najlepszego! A przede wszystkim dużo mleczka, satysfakcji i zadowolenia z Macierzyństwa :*

Synek 💚 31.08.2018r.
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna - wszystkiego najlepszego - pięknych kupek, szybkiego zasypiania, łatwego odkładania do łóżeczka,skóry bez podrażnień, promocji na pampersy, łatwiejszego karmienia, przespanych nocy, zdrówka, spacerowej pogody, bezbolesnego ząbkowania itd... czyli wszystkiego uszczęśliwiającego :)

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 września 2018, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justynka wszystkiego najlepszego kochana! Ja jakoś w ogóle nie zarejestrowałam niczego wczoraj, przepraszam :( podpisuję się pod życzeniami od Niki, bo wyrażają wszystko, co sama chciałabym powiedzieć!

Dziękuję wszystkim za wskazówki odnośnie pampersów <3 już jestem troszkę mniej ciemna w tej materii :)

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
‹‹ 1959 1960 1961 1962 1963 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ