Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Fozzie Bear wrote:Summer, jak mała podrosnie to będzie kolejna zmiana - na torby podróżne, bo wiesz - ulubione zabawki trzeba zabrać
Takie to ja lubiękolega z pracy kiedys mnie spytał czy ja w torebce ziemniaki noszę, że jest taka duża
Luna1993, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:
Achia dzisiaj w nocy to ja spałam jak dzieckow piątek mam ktg, skurcze są cały czas więc jeśli do wtedy nie urodzę to myślę, że mnie już zostawia. Jakoś od wczoraj czuję małą niżej, nie okłada mi żołądka, lepiej się oddycha... Hm :>
1.10.2018- fajna data na urodzinykto wie,kto wie..
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
reset wrote:Luna, zła kobieto! Teraz będę musiała spać z Twoim mężem pod tym Lidlem
Hehehe, nie jestem pewna, czy Luna byłaby zadowolona, gdybys spała z jej mężemsummer86, Luna1993, Emiilka, Rucola, Jeżowa, Fozzie Bear lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Takie to ja lubię
kolega z pracy kiedys mnie spytał czy ja w torebce ziemniaki noszę, że jest taka duża
Hahaha ja mam to samomuszę mieć pięć trylionów rzeczy ze sobą więc zakupiłam sobie na Ali taką (mimo że przy wózku jest kolejna torba):
https://www.aliexpress.com/item/2018-Bolsas-Feminina-Large-Pocket-Casual-Women-s-Handbag-Shoulder-Handbags-Canvas-Leather-Capacity-Bags-For/32831597896.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27b64c4diEq6YY -
Lunaris, ja wyznaję zasade, że kobieca torebka nie jest po to żeby szybko w niej cos znaleźć, tylko żeby wszystko w niej było
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 10:41
Luna1993, Achia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Wczoraj padlam jak kawka i nie doczekalam wynikow Luny
Lamka Cieszę się, że wizyta poszła pomyślnie.
Luna1993 KOCHANA MEGA GRATULACJE!!!!!
Justynka wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia DLA CIEBIE i oczywiscie dla maluszka!!
JustynaG, Luna1993 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
To pytanie już padło ale nie bylo odpowiedzi...
Pediatra nie zalecała podawania probiotyków a większość z Was je podaje. Podajecie profilaktycznie? Czy podawałyście bo były zalecane przez połozną/pediatrę czy po prostu same podjęłyście taką decyzję? -
A moj eMek zwariowal, wlasnie mi powiedzial ze chce bysmy sobie jeszcze gdzies pojechali w pazdzierniku, chociaz na tydzien
ciesze sie bo u nas pewnie bedzie zimno i mokro
Lunaris, Rucola, pilik, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Justyna, nam zaleciła położna, pediatra wspomniała dopiero około 3 m-ca przy zielonych kupkach, ale mała brala od poczatku.
-
Summer moje torebki też długo leżały w garderobie, ale teraz zaczynam je używać
i cieszę się, że takie wielkie mam
Lunka piękny kolor ! Daj znać czy się udało
Ja jak coś mi się zgubi to zaczynam oszukiwania w kolekcji torebk : D
Justynka wszystkiego najlepszego !JustynaG, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:A moj eMek zwariowal, wlasnie mi powiedzial ze chce bysmy sobie jeszcze gdzies pojechali w pazdzierniku, chociaz na tydzien
ciesze sie bo u nas pewnie bedzie zimno i mokro
Yoselyn82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny a odnośnie Wittchena, macie doświadczenie z ich walizkami? Bo w sumie potrzebuję taką pokładową i może warto by było skorzystać z promocji, bo ceny spoko.
I pytanie nr 2: używacie zimą śpiworków wózkowych?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 11:21
-
Yos jeśli tylko masz możliwość to jedźcie! trzeba na maxa wykorzystać ostatnie chwile tylko we dwoje
Justynka mnie pediatra nie zlecał ale jak się zaczęły kolki i problemy z brzuchem to po prostu włączyłam.
Lamka odnośnie pytania nr 2 : przy Franiu używałam (pierwszej zimy temp była do -15 nawet w dzień) i teraz również planuję. Co prawda mam większy- na 62 ale Staszek i tak będzie ubrany na cebulkę na dwór to nie powinno za bardzo przeszkadzać.
Ciasto ze śliwkami właśnie się pieczeCiastek sobie będzie jadł... a ja kisielek
Yoselyn82, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris dzięki za odpowiedź, tylko nie wiem czy mówimy o tym samym, bo mi chodzi o coś takiego:
https://www.smyk.com/sensillo-spiworek-do-wozka-welniany-light-grey.html?gclid=Cj0KCQjw6MHdBRCtARIsAEigMxE35W6Afv2dG0p1PhSPviS9mcGqof74XXqNJQsxhDnPC59HcUDlXIYaApONEALw_wcB -
nick nieaktualnyJustyna ja nie podawałam, lekarz rodzinny nie zalecał, nie było potrzeby u nas
Lamka ja na zimę miałam już półroczna Tosie i wystarczał kombinezon i ciepły koc. Miała też kołdrę do wózka, ale przy maluszku pewnie jest inaczej, też będę musiała pomyśleć o jakimś wkładzie do gondoliWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 11:42
-
nick nieaktualnyLamka my już mamy śpiworek do gondoli. Zobaczymy jakie będą temperatury..ale mam nadzieję że po takim lecie nie będzie jakichś strasznie niskich temperatur...
I też podpinam się pod pytanie Justyny odnośnie probiotyków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 11:53