Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny. Jestem mega zmęczona. Serio. Mam nadzieję że Łobuziak da mi dziś pospać w miarę płynnie, bo bardzo tego potrzebuję.
Agita beta super, czekaj na przyrost i do lekarza
Co do twardnien brzucha to nie pomogę, bo miałam ich tyle co kot napłakał... I to juzt pod koniec, ale jak miałam bóle porodowe to jak byłam w domu to prysznic nie pomagał a na twardnienia ponoć pomaga :pWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 21:00
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola, czytasz mi w myślach - doslownie 30 minut temu myślałam co u Amy..
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agita - wyniki super. Powtórz betę po 48 h - powinna być ok 2 razy wyższa. Powodzenia!
Co do twardnień - moje znikają po ciepłym, przyjemnym prysznicu. Bywa przez to że się kąpię 3 razy dziennie - dla dobra szujki-szyjki, of kors! -
nick nieaktualnyNika- to taki sobie zafunduje niedługo
mąż poszedł z psem, chce już iść spać.a mi się nie chce spać :p jutro też go mało co będę widzieć, bo po pracy ma 3 masaże.. i jak tu Mu jakoś pomóc coby się lepiej poczuł? Co prawda uprzedziłam go, że jak coś to będzie jutro IP a nie masaże :p muszę jakąś książkę sobie sprawić...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Strasznie mnie kłuje w szyjce jak mała się rusza
okropne uczucie
Moje twardnienia znikają przy zmianie pozycji, to podobno też wyznacznik, jeśli mijają to tylko BH
Bo ja już wstałam z łóżka, zrobiłam kanapki i chwilę połaziłam to też przeszło
Luna a z OM jakąś masz datę porodu? -
nick nieaktualny
-
My wracamy po SR. Bylo o fazach porodu, fajnie opowiadala, ale ja sie coraz bardziej boje porodu. Po prostu, ze nie podolam, ze cos pojdzie nie tak. Ot moj wewnetrzny strach.
Nika fajnie, ze Twoj z Toba byl. Moj poki co chce na wszystkie chodzic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 21:36
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2020, 20:08
Emiilka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Agita piękna beta
trzymam kciuki za piękny przyrost
Luna kłucie w szyjce znam, więc szczerze współczuję!
Nika każdy powód do kąpieli dobry, a dla zdrowotności to kąpać się TRZEBA!ja teraz też codziennie kąpiel z powodu "ciąży", bo po ciąży może nie być czasu
Iza trzymam kciuki za to, by przypinki przyniosły szczęście
Powiesiłam sukienusie mojej Księżniczki i stwierdzam, że no ma w czym chodzić
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4ad8e920367f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2018, 21:38
Patrycja20, KateHawke, Kaczorka, Siwulec, Lusesita, Nadzieja22, Emiilka, veritaserum, Rucola, Lunaris, Lena21, Izape_91, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się złapałam na tym, że jak myślę o grudniu to kompletnie nie myślę że "ooo, zaraz święta". Nic a nic. Są poza moim wyobrażeniem w tym roku :p ciekawe odczucia
To będą też moje pierwsze święta poza Poznaniem. Bo zawsze jezdzilam do mamy.
Tylko mimo wszystko nie chciałabym być wtedy na porodówce :p -
Jeżowa, później z tych sukienek zrobisz patchworkowy kocyk
a tak na poważnie, pokaźną kolekcje ma Agatka!
Admiralka, widzę że nasze dzieci podobne akrobacje robią w brzuchu, piąteczka!
I chciałam zameldowac, że zaczęli grzać u nas w bloku! Żebyście widziały rodzinny taniec szczęścia
Ta miłą wiadomością i uśmiechem nr 5 Stasia, życzymy Dobranoc wszystkim!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2b9bacd8f.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 12:10
KateHawke, Karma88, Yoselyn82, Achia, Patrycja20, Flowwer, Siwulec, Lusesita, malka, Nadzieja22, olik321, Emiilka, Jeżowa, Lunaris, Kaczorka, Lena21, Morusek, lamka lubią tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Ooo co do prania to ja też polecam dr beckmana!
Wiecie jak fantastycznie spiera trawę z kolan? Kurde, to mój must have macierzyństwa!Bajkaaa, Jeżowa lubią tę wiadomość
-
Dostałam troszkę zdjęć z sesji i oczywiście muszę się pochwalić:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 09:55
Nadzieja22, olik321, Bajkaaa, Emiilka, Siwulec, Achia, veritaserum, Flowwer, Rucola, Lusesita, ibishka, Karma88, Lunaris, JustynaG, Kaczorka, malka, Aga9090, Lena21, Luna1993, Morusek, Patrycja20, KateHawke, blue00, lamka, Kotowa lubią tę wiadomość
-
A co to tu taka cisza??? Ja się pytam
my po pierwszym nocnym karmieniu i mam plan, że ostatnim. Może mi Mały wytrzyma do 6
. Na razie ciśnie kupkę a ja piję szałwię, bo moje cycki znów się rozkręcają...
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
U nas też pierwsze nocne karmienie o mam nadzieję, że do 6 jeszcze pośpimy.
Mam nadzieję, że cisza tu to oznaka przespanej nocyRucola lubi tę wiadomość