Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucola wrote:A ja moich Męzczyzn wyprawiłam na spacer i słuch po nich zaginał!!!
Ale nie będe rozpaczać, ide wstawić ekspres na kawkę bezkofeinowąi zjem coś słodkiego, bo od rana udało mi się powstrzymać
eMek zrobił śniadanie, zjadłam... ale coś jeszcze by wsunęła. No i skończyło się na kanapce z nutelląMniam Mniam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 12:14
Rucola, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAh też bym zjadła coś słodkiego ale nie chce mi się schodzić do sklepu :p
Dzięki za porady, będziemy "testować" co lubi nasz synek, ale termometr do pomieszczeń to najbliższy zakup, bo oszaleję jak mąż mi będzie odkręcał kaloryfer na full.. już mu powiedziałam, że temperatura dla dziecka w pomieszczeniu to tak 21/22 stopnie :p -
My z mężem oglądamy film, na którym 11.11.2011 byliśmy na pierwszej randce
chwała promocji w Multikinie, bo były wtedy bilety po 11 zł, inaczej zapewne nigdzie byśmy nie poszli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 13:08
Rucola, Achia, lamka, Luna1993, JustynaG, KateHawke, olik321, pilik, Emiilka, Anna Stesia, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa wrote:My z mężem oglądamy film, na którym 11.11.2011 byliśmy na pierwszej randce
chwała promocji w Multikinie, bo były wtedy bilety po 11 zł, inaczej zapewne nigdzie byśmy nie poszli
Whoooo i wszystko mogłoby potoczyć się inaczeja jaki film?
-
Ja chce isc na film zakonnice i tajemnica zemsty
Luna ale pieknie razem wyglacie, a Tosia jaka slicznaLuna1993, pilik lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:A ja w listopadzie wybrałabym się na "planeta singli 2". Pierwsza część mi się o dziwo podobała
ostatnio bylam na filmie the mag z duzym rekinem co atakuje ludzi i wybrzeze, fajny bylMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Mąż znalazł dzisiaj bilety:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2e190851458.jpg
A tytuł to "Zemsta cieciów"wiem, że mało zachęcający, ale polecam, taka trochę komedia kryminalna, trochę obyczajowy
Achia, Luna1993, KateHawke, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Widziałam
też nam się podobał
taka lepsza, współczesna wersja "szczęk"
jeszcze raz bym sobie ogladnelaMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeżowa też chomikuje takie pamiątki, mam całe pudło "naszych skarbów", wszystkie bilety, wejściówki, nawet bukiet ze ślubu ususzony! Niby nie powinno się trzymać suszonych kwiatów ale nie mogłam się go pozbyć
Dziękuję za wszystkie komplementy dla Tosieńki. Powiem Wam, że przez te jej piękne niebieskie oczy naprawdę ciężko się na nią długo gniewać
Justyna kanapka z nutellatylko nie mam nutelli.. ani pieczywa, bo zjadlysmy wszystko na śniadanie :p
Fozzie powodzenia u teściowej, nie bądź zbyt niemiłai czekamy na 'smaczki'
Rucola smacznego
A co do daty porodu, to mi mama od początku wróżyła 13.10 i coś czuję że może mieć racjęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 13:37
-
Luna cudnie wyglądacie!
Zdrabnianie do dzieci i mówienie "cieniutkim głosikiem" jest mega wkurzające, ale jakoś jestem w stanie to przeżyć. Za to jak jestem w restauracji i kelner mi proponuje kotleciki z ziemniaczkami, masełkiem czosnkowym i suróweczką to mam ochotę uciekać! Jak można!
A dzieci grzeczne/niegrzeczne to wiadomo że jest bez sensu. Ale chyba nie ma idealnego określenia w naszym języku na zachiwanie takich maluchów. Wiem, że nikt z moich znajomych czy rodziny nie używa określenia niegrzeczny w dokładnie tym znaczeniu w odniesieniu do niemowlaków.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/79fe9d18c91f.jpg
Udało mi się dziisaj zrobić trochę spóźnione fotki
Czytałam gdzieś wczoraj jakiś artykuł, że podczas laktacji jeśli poczyluje się głód to trzeba koniecznie coś zjeść... To ja bym jadła cały czas! No ale ostrzegali przed słodyczamiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 13:41
Yoselyn82, Bajkaaa, Achia, Patrycja20, Lena21, Luna1993, olik321, JustynaG, Lusesita, Jeżowa, KateHawke, Aga9090, Amal, Kaczorka, Rucola, blue00, pilik, Emiilka, Lunaris, Anna Stesia, Nadzieja22, Sarna84, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalka-urocze zdjęcia !
3mce a Fela już wygląda jak całkiem dużo rozumiejąca istotka
czas leci dużo za szybko co? to jest w sumie moja największa obawa po porodzie. z laktacją, kupami, czy nawet teściową- poradzę sobie..ale ten czas- na skubańca nie ma rady!
Mąż mi poszedł po grześkai choć dopiero teraz wchodzi do łazienki sprzątać to już się nie gniewamy. my się nawet pokłócić chyba nie umiemy ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 14:03
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny