Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
lamka wrote:Bajka możliwe, że u Ciebie może chodzić o potas albo B12, bo ich niedobór też może powodować takie objawy.
Dziewczyny przyszłam po trochę wirusków,
widziałam, że pisałyście o strachu przed poronieniem i mi się wydaje, że on będzie zawsze, a już zwłaszcza, jeśli jakieś ma się za sobą.
Lameczko, wiruski specjalnie dla Ciebie:
(*&*^^%%$#@$^^&*(*^&^%%$#$%^&*(&^)((&&^^&^%^%^$$%#$#%^^&^%^%$
Mam nadzieję, że pomogą! -
malka wrote:Rucola ja też tak miałam, że były dni, że się lepiej czułam, ale za 2-3 dni wszytsko wracało. Postaraj się nie denerwować. A jak bardzo się martwisz to podejdź do lekarza na szybkie USG, żeby Cię uspokoił. Lekarze jak widzą, że kobiety się tak denerwują to pozwalają przychodzić częściej#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
olik321 wrote:Justyna staramy się nie nocować poza domem ale emka rodzice mieszkają 250km od nas wiec wracać w ten sam dzien tez ciężko a u mnie nie ma reguly kiedy mnie złapie.
Dziewczyny wypróbowałam chyba wszystkie mozliwe sposoby na zaparcia i wyszlo ze najlepiej jest pic ok 3l plynow dziennie. Nie ma żadnych problemow i boleści z wyróżnieniem
Nasi rodzice też mieszkają w podobnej odległości od nas.
W związku z tym do końca pierwszego trymestru nie planujemy się ruszać w odwiedziny.
Zresztą, liczymy, że w końcu nas odwiedzą. 3 lata u nas nie byli i ostatnio jak nam marudzili, że moglibyśmy przyjeżdżać częściej to im eMek przypomniał, że u nas to już dawno nie byli. No i się poczuli bo deklarowali w święta, że przyjadą do nas na początku roku. No ale jak na razie termin się przesuwa... bo nie styczeń a luty. Nie początek a może koniec.
A plan jest taki by powiedzieć im jak do nas przyjadą Taką niespodziankę planujemy ale czy się uda to zobaczymy.olik321 lubi tę wiadomość
-
Lusesita, AnnaStesia - lekarz kazał odpoczywać, a gdyby się pogorszyło jechać na IP. Na szczęście wczoraj już tylko lekkie plamienie było a od 17 czysto. Mam dziś podjechać po południu, żeby sprawdzić czy coś się z szyjką nie dzieje.
No i chyba pora jednak wziąć te L4.. myślałam, że ten tydzień jeszcze będę w pracy i nie wszystkie sprawy pozamykałam, nawet biurka nie sprzątnęłam gdyby ktoś miał przyjść na zastępstwo. Może dziś choć trochę ogarnę przed wizytą.
Aiwlys, co u Was? Jak się czujecie?
Sarna, jak u Ciebie sytuacja? Plamienie ustało?
Malka u Ciebie wszystko ok?
Kto wizytuje w tym tygodniu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 06:29
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Summer dobrze,ze sytuacja opanowana,ale bierz to L4,jak cza,to cza;)
A ja za godzinke mam usg,ciesze sie i boje jednoczesnie. Ostatnio bylo 6mm i bijące sderduszko:))Siwulec, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Amy to we wczesnych godzinach masz wizyty trzymam kciuki
Miejmy nadzieję Summer że z szyjka jest dobrze, ale jak mus to mus z tym l4
Ja mam jutro wizytę i nie powiem bo od wczoraj nie jestem spokojna mam jakieś złe przeczucia, mam nadzieję że to tylko moja głowa tak wymyśla -
Bajkaaa wrote:Amy to we wczesnych godzinach masz wizyty trzymam kciuki
Miejmy nadzieję Summer że z szyjka jest dobrze, ale jak mus to mus z tym l4
Ja mam jutro wizytę i nie powiem bo od wczoraj nie jestem spokojna mam jakieś złe przeczucia, mam nadzieję że to tylko moja głowa tak wymyśla
Staram sie atakowac gabinety jeszcze przed pracą zaraz wchodze.
Bajeczko a Ty nie uprawiaj czarnowidztwa,bedzie dobrze:)pilik lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny u nas wszystko dobrze. Mała ma 265g i z nogami ma już 19cm. Wszytsko wygląda dobrze. Łożysko mam z przodu dlatego nie czuje jakoś mocno ruchów. Szyjka długa i zamknięta.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3c90f2a6dd1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c1ac916645c.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2018, 09:34
Yoselyn82, pilik, Jadranka, Siwulec, Amy333, Sarna84, olik321, Lusesita, summer86, Izolda90, Anna Stesia, Barbarka1984, staraczka1111 lubią tę wiadomość
-
malka wrote:Dziewczyny u nas wszystko dobrze. Mała ma 265g i z nogami ma już 19cm. Wszytsko wygląda dobrze. Łożysko mam z przodu dlatego nie czuje jakoś mocno ruchów. Szyjka długa i zamknięta.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b3c90f2a6dd1.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/7c1ac916645c.jpg
Ja też mam łożysko z przodu i pierwsze ruchy poczułam dopiero 18/19 tydzień, a tak naprawdę to byłam pewna że to nie jelita w 21. tygodniumalka lubi tę wiadomość
-
Malka wspaniały bąbelek cieszę się że wszystko u Was dobrze
Amy co u Was? podejrzałaś groszka?
Olik udanej i szczęśliwej wizytymalka, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Malaka ale cudny widok!!)
U nas też dobrze:) mamy 1,3cm, serduszko uderza 174 razy:) Szyjka długa i zamknięta, 5 lutego wizyta i mam sie szykowac już powoli na prenatalne- jejku wierzyć mi sie nie chce ze to za chwile!malka, pilik, Sarna84, olik321, Lusesita, Bajkaaa, Jadranka, Anna Stesia, Izolda90, JustynaG, Flowwer, Barbarka1984, mi88, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
My też po wizycie usg nie było, bo nie ciał mnie męczyć, ledwo z fotela zeszła przez to spojenie. Szyjka długa zamknięta- jak to mój lekarz mówi "ładna"
Serduszko 153 uderzeni..i leżymy dalej, żeby nie przeciążać spojenia.
Płci dalej nie znamy..ale im dłużej jest zagadką, tym bardziej wiem, że chce mieć niespodziankęLusesita, Amy333, Jadranka, malka, Flowwer, Sarna84, Yoselyn82 lubią tę wiadomość