Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWg tutejszych lekarzy ciąża już donoszona..
Za 3 godziny mam spotkanie z lekarzem na oddziale na którym miałabym leżeć..
Nie za bardzo chce tu leżeć nie wiadomo ile czasu, ale jak będą kazać...
Muszę wrócić do pakować wszystko i spakować rzeczy na leżenie dłużej bo mam spakowane tylko na poród i te 2-3 dni po..
Nie chce się pakować przed kolejkę.. Ale nie ja decyduje..
Emek jest.. Przeżywa.. Ja się rozplakalam z przejęcia, nerwów i strachu przed porodem.
Może mała jeszcze wytrzyma trochę.. Skurcze się pisały 40-60 co ileś tam.. Nie wiem nawet ile bo mam budyń zamiast mogły obecnie i nie ogarniam co tu się dzieje dookoła mnie.. Dobrze ze mam ciuszki na rozmiar 50.. -
moniśka... moje dziecko Ci zalajkowało posta
ma się ten talent do internetów, a to dopiero 6 mcy
Luna - gratulację pięknej córy! Buziaki dla Was i życzę siły w walce z laktoterrorystami. Nie daj się
summer86, Rucola, Jeżowa, moniśka..., Emiilka, JustynaG, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Luna, ale ksiezniczka, piekna Zuzia
sliczna a jakie wloski!!
Rucola pieknego masz Lewcia
A kolezanka zrobila wczoraj bete i ma 490, czyli dobrze jej przyrosla beta.
W czwartek miala 85.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 10:43
Achia, KateHawke, Rucola, lamka, Lunaris, summer86, pilik, Emiilka, Aga9090, olik321, Bajkaaa lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Luna, odpoczywaj i nabieraj sił. Jesteś bardzo dzielna! Zuza jest prześliczna
Amal, oby jednak mała poczekała trochę na wyjście.
Yoselyn, to superJutro jeszcze raz robi czy tylko do lekarza idzie?
-
Dzień dobry
Melduję się nadal w dwupaku - nic się nie zapowiada na zmianę tego stanu przed weekendem.
Luna Zuzia jest przeeeeśliczna!!!jeszcze raz gratulacje kochane Fighterki
Amal nic się nie martw, to już 36tc więc wszystko będzie dobrze. Poznasz szybciej swoje Smerfiątkomożesz się wpychać jeśli bardzo chcesz
ja i tak czekam
Jeżowa, Emilka trzymam za Was kciuki &&& żeby się ładnie naturalnie zaczęło i będziemy witać się po kolei po tej stronie brzusiaEmiilka lubi tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Luna, odpoczywaj i nabieraj sił. Jesteś bardzo dzielna! Zuza jest prześliczna
Amal, oby jednak mała poczekała trochę na wyjście.
Yoselyn, to superJutro jeszcze raz robi czy tylko do lekarza idzie?
tak jeszcze jutro zrobi badanie i idzie do lekarzaKateHawke lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Luna śliczna Kruszynka
Amal dawaj znac. Nie bój się, musi być dobrze.
Lunaris nie bardzo mam jak odespać niestety. A bardzo bym chciała. Nie wiem co ten mój bobas wymyśla ostatnio. W dzień zjada co 3 godziny nawet rzadziej a w nocy co 1,5-2 godziny.
Ja dzisiaj byłam u gin. Mówiła że wszystko jest ok a lekkie różowe plamienie mogło wystąpić przy owulacji.
Przyznam się wam, że wczoraj będę zrobiłam bo tak mnie jajnik bolal ostatnio ze juz mi na banie siadalo.
Mało tego cudowny bobo test pokazał cień bladej kreskiOczami wyobraźni widziałam już cp
Ale beta nieciążowa.
-
Kurcze a ja mam mały problem.... za cholerę nie moge obciąć paznoksci Młodemu. W dzień śpi bardzo lekko, w zasadzie jgo drzemki trwają max pół godziny (coś się pozmieniało) a jak próbuję chwycić Jego paluszki na śpiocha to od razu zaciska piąstkę i widac grymas na twarzy... Wczoraj zdrapał się już masakrycznie... Jakieś pomysły???#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyAmal powodzenia, Nadia na pewno sobie poradzi.
Lunka Zuzia urocza
U mnie bez zmian, w nocy jest spoko, wieczorem słabo. Myślę, że Olik może mieć rację co do tego, że Dominik ruchliwy a brzuch dość mały i dlatego twardnieje. Info o wizycie mam mieć jutro. -
Lunka - Zuza wspaniała, kochane serduszko
odpoczywajcie i zbierajcie siły :*
Amal - trzymam kciuki za Was, w szpitalu myślę że chociaż psychicznie będziesz spokojniejsza jak lekarze będą "pod ręką"
Lamka - trzymam kciuki za szybką wizytę i żeby lekarz uspokoił Cię potwierdzając że to wszystko przez mały brzuszek i dużego lokatora
Rucola - może podczas karmienia spróbuj obciąć ? a jak będzie Ci niewygodnie to może eMek pobawi się w kosmetyczkę
Emilka, Jeżu i Kate - za każdym razem jak wchodzę na forum na szybko szukam jakiś wpisów od Waskibicuję z ukrycia żeby Wasze akcje porodowe przebiegły szybko i sprawnie
już nie mogę się doczekać kolejnych ślicznych maleńkich buziek
Miłego dnia RobaczkiKateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Rucola nie strasz z tymi paznokciami, bo mnie chyba to najbardziej przeraża w pielęgnacji dziecka...a jaki Lewcio jest po kąpieli? Spokojny? Może wtedy? Nie mam pojęcia, ja wciąż tylko teoretyzuje
Amal trzymam kciuki za każdy dzień dłużej Nadii w brzuchu, ale jeśli jednak postanowi wyjść wcześniej, to naprawdę jest już na tyle duża, że da sobie radę. Pewnie dostaniesz teraz jakieś sterydy na jej płucka... Wiadomo, że pobyt w szpitalu nie jest tym, o czym marzymy, ale tam będziecie najbezpieczniejsze. I mam nadzieję, że mąż stanie na wysokości zadania! Trzymaj się
Kate u nas też wciąż cisza i jakoś już się nawet nie nastawiam, że coś się zmieni... Biorąc pod uwagę moje uwielbienie do kontrolowania sytuacji to taka planowana cesarka wydaje się być idealnym rozwiązaniemale wiem, że jeśli Agatka zechce wyjść wcześniej, to po prostu wyjdzie i będzie miała w nosie ustalone terminy
ale u Ciebie i u Emilki nieustannie trzymam kciuki za naturalne porody
Ogólnie to pozdrawiam z wanny, mam takie zaległości z ostatnich lat z długich kąpieli, że korzystam na maksa póki mam czaslamka, KateHawke, pilik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucola my z początku po kąpieli robiliśmy że ja zabawiaalk a emek obcinał. Teraz nie ma problemu już.
Z tymi kanalikami to chyba faktycznie dwie szkoły są. No koleżanka która urodziła tego dnia co ja miała problem u synka i okulista powiedział że im szybciej tym lepiej bo u starszego dziecka trzeba to pod narkoza robić. Hehe co lekarz to inne opinie.
Luna Zuzinek prześliczny ! A jakie kudelki ma cudne
Amal kciuki mocne !Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Zuziulek już oficjalnie wpisany na naszą dzieciaczkową listę
Rucola - chyba nie ma magicznego sposobu na obcinanie paznokci u takich maluchów.. Przynajmniej ja go nie odkryłam przez te 12 miesięcy
U nas problem o tyle się sam rozwiązywał, że Aluśka lubiła sobie drapać o ścianę, łóżeczko turystyczne (boki z siatki), więc same jej się gdzieś tam ułamywały. A jak się coś długiego ostało, to trochę na siłę przytrzymywałam rękę lub stopę.
Czasami bywa tak, że na jedno podejście obetnę 2-3 paznokcie a za kilka dni inne
Rucola lubi tę wiadomość
-
Rucola u nas działa efekt zaskoczenia i tak ze 2 paluchy dziennie obcinam. Nożyczki leżą cały czas w zasięgu ręki i w ciągu dnia mi się udaje coś tam podciąć. Dziś sukces - wszystkie paluszki u rąk mi się udało zrobić, ale synek po pierwszej drzemce się wybudzał długo i spokojnie, więc była okazja.
JustynaG, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
U nas po kąpieli odpada, bo Mały jest strasznie nieszczęsliwy jak wyciągamy Go z wody i lamentuje tak, ze słyszy Go cały pion w bloku. Nie mam serca dokładac mu cierpień
udało mi się obciąć 2 najdłuższe jak teraz śpi. Kolejne na następny sen
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Luna - prześliczna mała Zuzia
aż się wzruszylam, tyle stresów i przejść... Dobrze ze masz juz ja i mozesz przytulic. Odpoczywajcie!
Amal - kciuki!!dobrze, ze Cie nie odeslali. To juz względnie bezpieczny czas. Mój gin powiedział ze przyjmuje się ze u bliźniaków 34 tydzień to donoszona ciąża. Wiec myślę, ze u Ciebie bezpiecznie
chyba wlasnie od 34 sa płuca wyksztalcone. Powodzenia!
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane