Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A odnośnie obcinania - co lepsze - nożyczki czy obcinacz?
Ja juz mojego psychicznie przygotowuje ze to bedzie jego obowiązek
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Phnappy ja osobiscie wole nozyczki, jakos mam wieksza kontrole ile i jak obcinam. Wiem, ze sa mamy, ktore wola obcinaczki i pozniej pilniczek, choc jak dla mnie za duzo roboty i przy obcinaczu mozna za duzo paznokietka chwycic.Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
nick nieaktualny
-
Amal, powodzenia! A z ciekawości za raki pobyt też sobie życzą kolejna walizkę dolarów?
Ja od początku obcinam obcinaczkami - idzie dużo szybciej, a przy 1-2-3 latku to w ogóle czas jest najważniejszy, zanim się delikwent rozmyśli i zwiejeWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 12:26
-
Ja się dziś zajęłam aparatem, jakoś nie mogę trafić w dobry dzień na plener. Poza tym nie ma mi kto zrobić więc wykorzystałam samowyzwalacz i ścianę w pokoju
Stasio 32tc:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22191525f368.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:43
Yoselyn82, Emiilka, Patrycja20, Fozzie Bear, pilik, Achia, Lusesita, Morusek, Kaczorka, summer86, Karma88, Aga9090, Jeżowa, olik321, Bocianiątko, moniśka..., lamka, JustynaG, KateHawke, Siwulec, malka, Bajkaaa, Lena21, Madzik34, Rucola, -Mamunia-, blue00, KateKum, Sarna84, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny!
Nadrobiłam po łebkach, bo jestem cała podekscytowana!
Lunka, Zuzia jest przepiękna! Wyglada na zdrową i silną księżniczkęGratuluję Ci z całego serduszka i trzymam kciuki za Twój sprawny powrót do pełni sił
Amal, dobrze, że będziecie z Nadią w szpitalu, pod opieką. Trzymam kciuki, by mała pozostała jeszcze chwilę w brzuszku!
Lamciu, przykro mi, że dalej nieciekawie, ale może Domiś tylko tak mamę straszy? Odpoczywaj, ile możesz, a w razie czego nie wahaj się sprawdzić, czy wszystko ok na IP.
U nas chyba coś się zaczyna! Rano CHYBA odszedł mi czop - nie będę Was wtajemniczać, jak to wyglądało, ale z opisów na forum, wnioskuje, że to właśnie czop byłPo zakupach doszedł mi ból brzucha w podbrzuszu, więc wlazłam do wanny i się obserwuję. Dziewczyny, chyba nie da się przegapić tej akcji skurczonej? Póki co ćmi mnie jak na okres. Ale i tak się podniecam!
Kate, Jeżowa, Kochane, o Was też myślę codziennie. Sytuacja może się już chyba zmienić z godziny na godzinę, więc trzymam mocno kciuki za udane porody i wspaniale pierwsze chwile z maluszkami
Fozzie Bear, pilik, Patrycja20, Lunaris, Achia, Kaczorka, Lusesita, Aga9090, Jeżowa, Bocianiątko, moniśka..., lamka, KateHawke, Siwulec, malka, Bajkaaa, Lena21, Meśka, Madzik34, Rucola, -Mamunia-, blue00, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Rucola ja obcinałam jak je. Od jakiegoś tygodnia je na milion rat oglądając przy tym cały świat i robiąc kilka afer, ale dzisiaj obcięłam z rana (ma wtedy najlepszy humor) kładę, zabawiam trymajac rączkę i co raz pi paznokciu. U stop mi trudniej bo wierzga mocniej
ale też powoli się udaje.
A obcinam nożyczkami.
Emilka nie da się przegapić raczej... tez się tego bardzo bałam, ale jak już przyszły TE skurcze to się z siebie śmiałam że myślałam o tych wcześniejszych jak o porodowychkciuki zaciskamy!
Lunaris cudne zdjęcia! I brzuszek zacnyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 12:46
Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lunaris piekne zdjęcia, slicznie wygladasz
Emilka trzymam mocno kciuki! godzina "zero" zbliza sie wielkimi krokamiEmiilka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Emilka kciuki
coś się rozkręca
Emiilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emilka, kciuki! A pamiętam jak czekalysmy na messengerze na wyniki bety
Emiilka, summer86 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny, chyba się nakręciłam (i Was niepotrzebnie)
W wannie się wszystko wyciszyło
Ale i tak, ten ból w podbrzuszu był dla mnie obiecujący. Po tym, jak nie działo się w ostatnich tygodniach prawie nic. Zeszłam na ziemię, gdy przypomniałam sobie, że odejście czopu może nastąpić nawet kilka tygodni przed terminem porodu.
Także fałszywy alarm i przepraszam12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Emilka - na tym etapie to musisz być non stop gotowa
ale emocje na forum!
Achia - groszki oktylko ich mama jęczy i narzeka
za dwa tygodnie zaczynamy ktg i pewnie wtedy też moj gin wyznaczy termin cesarki
Emiilka lubi tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Emilka, najważniejsze że coś się zaczyna dziać! A akcji nie przegapisz
Lamka, przykro mi, że nie uspokoiło się z tymi twardnieniami. Odpoczywaj jak najwięcej i niech tarzan Cię rozpieszcza.
Lunaris, piękna kobieta z Ciebie i masz bardzo młodzieńczą urodę
Rucola, ja obcinam przy karmieniu. Mala leży na poduszce do karmienia, a ja wtedy cichaczem obcinam u jednej dłoni, gdy je z drugiej cycka wówczas atakuję drugą rękęInaczej u nas nie ma opcji obciąć, a o stópkach mogę zapomnieć, bo ona ciągle rusza nóżkami.
Phnappy, mi lepiej się obcina nożyczkami, próbowałam obcinaczką dla maluszków, ale mi niewygodnie. Może dlatego, że sama też nie używam obcinaczki.Emiilka lubi tę wiadomość