X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A odnośnie obcinania - co lepsze - nożyczki czy obcinacz?
    Ja juz mojego psychicznie przygotowuje ze to bedzie jego obowiązek :D

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy ja osobiscie wole nozyczki, jakos mam wieksza kontrole ile i jak obcinam. Wiem, ze sa mamy, ktore wola obcinaczki i pozniej pilniczek, choc jak dla mnie za duzo roboty i przy obcinaczu mozna za duzo paznokietka chwycic.

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy mi się wydaje że nożyczki. Nawet sobie nie umiem obcinaczem,a co dopiero jak będę musiała Młodemu ;)
    A jak Groszki?:) Dają popalić czy oszczędzają Mamę?:)

• agulineczka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna Zuzia sliczna! :) jeszcze raz gratuluję!

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amal, powodzenia! A z ciekawości za raki pobyt też sobie życzą kolejna walizkę dolarów?

Ja od początku obcinam obcinaczkami - idzie dużo szybciej, a przy 1-2-3 latku to w ogóle czas jest najważniejszy, zanim się delikwent rozmyśli i zwieje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 12:26

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się dziś zajęłam aparatem, jakoś nie mogę trafić w dobry dzień na plener. Poza tym nie ma mi kto zrobić więc wykorzystałam samowyzwalacz i ścianę w pokoju :P
    Stasio 32tc:

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/22191525f368.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 21:43

Yoselyn82, Emiilka, Patrycja20, Fozzie Bear, pilik, Achia, Lusesita, Morusek, Kaczorka, summer86, Karma88, Aga9090, Jeżowa, olik321, Bocianiątko, moniśka..., lamka, JustynaG, KateHawke, Siwulec, malka, Bajkaaa, Lena21, Madzik34, Rucola, -Mamunia-, blue00, KateKum, Sarna84, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny!

Nadrobiłam po łebkach, bo jestem cała podekscytowana!

Lunka, Zuzia jest przepiękna! Wyglada na zdrową i silną księżniczkę <3 Gratuluję Ci z całego serduszka i trzymam kciuki za Twój sprawny powrót do pełni sił <3

Amal, dobrze, że będziecie z Nadią w szpitalu, pod opieką. Trzymam kciuki, by mała pozostała jeszcze chwilę w brzuszku! :)

Lamciu, przykro mi, że dalej nieciekawie, ale może Domiś tylko tak mamę straszy? Odpoczywaj, ile możesz, a w razie czego nie wahaj się sprawdzić, czy wszystko ok na IP.

U nas chyba coś się zaczyna! Rano CHYBA odszedł mi czop - nie będę Was wtajemniczać, jak to wyglądało, ale z opisów na forum, wnioskuje, że to właśnie czop był ;) Po zakupach doszedł mi ból brzucha w podbrzuszu, więc wlazłam do wanny i się obserwuję. Dziewczyny, chyba nie da się przegapić tej akcji skurczonej? Póki co ćmi mnie jak na okres. Ale i tak się podniecam!

Kate, Jeżowa, Kochane, o Was też myślę codziennie. Sytuacja może się już chyba zmienić z godziny na godzinę, więc trzymam mocno kciuki za udane porody i wspaniale pierwsze chwile z maluszkami <3

Fozzie Bear, pilik, Patrycja20, Lunaris, Achia, Kaczorka, Lusesita, Aga9090, Jeżowa, Bocianiątko, moniśka..., lamka, KateHawke, Siwulec, malka, Bajkaaa, Lena21, Meśka, Madzik34, Rucola, -Mamunia-, blue00, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka <3 już przebieram nóżkami!!!

Emiilka lubi tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka hihi na pewno nie przegapisz kochana :)

Lunaris piekne zdjęcia :)
    Amal jak u Ciebie ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 12:43

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola ja obcinałam jak je. Od jakiegoś tygodnia je na milion rat oglądając przy tym cały świat i robiąc kilka afer, ale dzisiaj obcięłam z rana (ma wtedy najlepszy humor) kładę, zabawiam trymajac rączkę i co raz pi paznokciu. U stop mi trudniej bo wierzga mocniej ;) ale też powoli się udaje.
    A obcinam nożyczkami.
    Emilka nie da się przegapić raczej... tez się tego bardzo bałam, ale jak już przyszły TE skurcze to się z siebie śmiałam że myślałam o tych wcześniejszych jak o porodowych ;) kciuki zaciskamy!
    Lunaris cudne zdjęcia! I brzuszek zacny <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 12:46

Emiilka, Rucola lubią tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris piekne zdjęcia, slicznie wygladasz :)

Emilka trzymam mocno kciuki! godzina "zero" zbliza sie wielkimi krokami :)

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka kciuki :) coś się rozkręca :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris piękne zdjęcia :)
    Emilka- to trzymamy kciuki :)))) ależ to są emocje :)

• reset Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, kciuki! A pamiętam jak czekalysmy na messengerze na wyniki bety <3

Emiilka, summer86 lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Emiilka Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, chyba się nakręciłam (i Was niepotrzebnie) ;) W wannie się wszystko wyciszyło :D Ale i tak, ten ból w podbrzuszu był dla mnie obiecujący. Po tym, jak nie działo się w ostatnich tygodniach prawie nic. Zeszłam na ziemię, gdy przypomniałam sobie, że odejście czopu może nastąpić nawet kilka tygodni przed terminem porodu.

Także fałszywy alarm i przepraszam ;)

12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj! <3
    url=https://www.suwaczki.com/]mhsv20mmi0dw1s0w.png[/url]
    1 cs. - Aniołek - 6 tc.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka- teraz mówisz,że fałszywy alarm,ale kto wie co się wydarzy wieczorem?:) kciuki i tak zaciskam, coby akcja się rozkręcała :)

pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka - na tym etapie to musisz być non stop gotowa :D ale emocje na forum!

Achia - groszki ok :) tylko ich mama jęczy i narzeka :D za dwa tygodnie zaczynamy ktg i pewnie wtedy też moj gin wyznaczy termin cesarki :)

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski, jestem w szpitalu, czekam na lekarza z oddzialu czy mnie zostawia czy mogę do domu..

• Lusesita Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris piękne zdjęcia <3

Emilka kciuki żeby się rozkrecilo :-)

Emiilka, Aga9090 lubią tę wiadomość

f2wlbd3m7vs8avcj.png
    dxom8u698gwsp1q3.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka, najważniejsze że coś się zaczyna dziać! A akcji nie przegapisz :)

Lamka, przykro mi, że nie uspokoiło się z tymi twardnieniami. Odpoczywaj jak najwięcej i niech tarzan Cię rozpieszcza.

Lunaris, piękna kobieta z Ciebie i masz bardzo młodzieńczą urodę :)

Rucola, ja obcinam przy karmieniu. Mala leży na poduszce do karmienia, a ja wtedy cichaczem obcinam u jednej dłoni, gdy je z drugiej cycka wówczas atakuję drugą rękę ;) Inaczej u nas nie ma opcji obciąć, a o stópkach mogę zapomnieć, bo ona ciągle rusza nóżkami.

Phnappy, mi lepiej się obcina nożyczkami, próbowałam obcinaczką dla maluszków, ale mi niewygodnie. Może dlatego, że sama też nie używam obcinaczki.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 2051 2052 2053 2054 2055 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ