Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie, wszystko w porządku, Mikołaj waży 295g i ma się dobrze. Szyjka 4,70 jeśli dobrze pamiętam. Za tydzień w piątek połówkowe. Zdjęcie jak wrócę do domu.
Apeluje o nie usuwanie zdjęć do 18, bo jadę na sklepyYoselyn82, Jeżowa, Achia, Lunaris, summer86, Bajkaaa, Kaczorka, KateHawke, Siwulec, olik321, Aga9090, Patrycja20, Madzik34, pilik, Lena21, Rucola, agulineczka, Morusek, Lusesita, -Mamunia-, Karma88, blue00, Izape_91, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Nadzieja22 wrote:Jestem po wizycie, wszystko w porządku, Mikołaj waży 295g i ma się dobrze. Szyjka 4,70 jeśli dobrze pamiętam. Za tydzień w piątek połówkowe. Zdjęcie jak wrócę do domu.
Apeluje o nie usuwanie zdjęć do 18, bo jadę na sklepy
super wiadomosc
Karma kciuki mocne za USGNadzieja22 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nadzieja wspaniale!
Ciekawe kiedy mi się odbije czkawką w drugą stronę (wiek). Dzięki dziewczyny, Kochane jesteście
każda babka potrzebuje to czasem usłyszeć. Ja to taka typowa chłopaczara, jak wrzucacie swoje foteczki to też mnie zżera zazdrość że nie jestem ani taka zgrabna ani taka ładna a sukienki i szpilek to nie miałam na sobie od nie wiem kiedy! Zazdroszczę Wam paznokci, włosów- generalnie ogarnięcia bo ja to cokolwiek na siebie i z głowy. Nie chce mi się robić coś z sobą. Ale od czego jest fotoshop
Jak raz na sto lat zrobię sobie ładne zdjęcie to od razu lepiej się czuję
Gdybym nie była pielęgniarką to chyba spróbowałabym szczęścia z aparatem na jakichś sesjach dzieciowych.
Uciekam po dziecko i na plac zabaw póki świeci słoneczko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 14:25
Nadzieja22 lubi tę wiadomość
-
Lusesita ostatnio czytałam artykuł, który mi podesłała pilik i było w nim napisane, że dzieciaki w dzień nie mają czasu na jedzenie bo jest za dużo ciekawych rzeczy do okoła i nadrabiają nocami, z tym też właśnie jest związany ten regres snu.
Luna! Zuzia jest przesłodka!
Rucola, ja wczoraj obcinałam na pierwszym wieczornym śnie. Fela zasnęła o 20 to ja jakieś 40min później zabrałam się za obcinanie jak już głęboko spała. Nawet zapalone nagle światło jej nie obudziło. Nic nie zauważyła. Jak nie śpi to nie ma szans bo się za bardzo wierci. Obcinam obcinaczką, nie lubię nożyczek.
Emilka, ja i tak już trzymam kciuki!
Amal, powodzenia!
Lamka, mam nadzieję, że szybko miną te twardnienia. A jak nie to skonsultuj to że swoim lekarzem.
Jezowa, ja też chodziłam na wszytekie wizyty z emkiemteż chciał popatrzeć na małą
Lunaris, ale z Ciebie zdolniacha. I tak jak mówią dziewczyny, mega młodo wyglądasz.
Kaczorka! Cudne fotki. Czekam na efekt końcowyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 14:37
Kaczorka, Rucola, Lusesita, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Matko teraz nadrobiłam i co ja tu widziałam!
Emilka mimo że to fałszywy alarm to już zaczyna się coś dziać. Może to być kwestia nawet godzintrzymam kciuki za rozkręcenie akcji
Karma, Nika kciukam za wizyty! &&&
Lunaris ty nas tu oszukujesz z tym wiekiemprzepięknie wyglądasz
No i Kaczora - ale przepięknie wyglądacie! Przecudnie już bez obróbki
Kate u mnie eMek tylko oglądał potem zdjęcia a tak to sama chodziłam na wizyty.
Nadzieja świetne wieści! Czekamy na fotki Mikołaja
Amal wszystko będzie dobrze, nie stresuj się &&& kciukam!
Lamka ja twardnienia mam od dawna ale nic się nie dzieje. Teraz to praktycznie cały dzień ale to raz macica trenuje przed porodem a raz Nat się tak wypycha że masakra. Dobrze że Tarzan się tak opiekujeodpoczywaj dużo
Kaczorka, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPozdrawiam ze szpitalnego łóżka... Lekarz mówi że może być dzień a może być 3 tygodnie.. A że mieszkam na tyle daleko że w korkach mogę z domu tu jechać i 3 godziny a karetka albo będzie albo nie, to postanowili mnie zostawić... Brzuch boli okresowo.. Boże.. Jakie to łóżko jest niewygodne.. No masakra...
-
Lunaris - Ty masz tak jak ja. Grunt to wygoda. A dopiero później wygląd
Dziękuję dziewczynymyślę, że to fajna pamiątka.
Kate - kciuki już dzisiaj zaciskam!
I za wszystkie dziś wizytujące dziewczynyKarma - będzie wszystko dobrze
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale jesteście śliczne- kaczorka, Alicja u Lunaris jednak moje serce skradła dzis Zuzia:)
My jesteśmy po szczepieniu. Mały płakał bardzo.
Poza tym wazymy 6,4kg więc juz przystopowalismy z masą, a mierzymy 64 cm.
No i mamy więcej ćwiczyć brzuszekKaczorka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Amal, przynajmniej pościel masz ładną
Kotowa, Amal, Fozzie Bear, Rucola, Morusek, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
olik321 wrote:Dziewczyny ale jesteście śliczne- kaczorka, Alicja u Lunaris jednak moje serce skradła dzis Zuzia:)
My jesteśmy po szczepieniu. Mały płakał bardzo.
Poza tym wazymy 6,4kg więc juz przystopowalismy z masą, a mierzymy 64 cm.
No i mamy więcej ćwiczyć brzuszekolik321, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyreset wrote:Amal, przynajmniej pościel masz ładną
-
Amal dobrze, że Cię zostawili w szpitalu. Teraz tylko musisz uzbroić się w cierpliwość... Przykro mi, że cały czas jesteś w bólu.
A niewygodne łóżko - osobiście nie widzę nic dziwnego w narzekaniu na to... Wiadomo, że są większe tragedie i niewygody życiowe, ale już nie bądźmy takie czepliwe.
Trzymaj się tam Amal, jakieś abstrakcyjne wymagania/opłaty mają w kraju, w którym przebywasz, ale czekasz na swoją córeczkę, stawiaj to sobie przed oczami za każdym razem, gdy wkurza Cię jakiś absurd!
Olik biedny Marcelek, nie podobało mu sięteraz jak poćwiczy brzuch to potem się od lasek nie opędzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 15:24
Rucola lubi tę wiadomość
-
Amal, ale poszukajmy pozytywów! W związku z niesprzyjającymi temperaturami wieczorami, masz dużo ruskich żeliwnych kaloryferów i będzie ciepło chociaż
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 15:24
Aga9090, Bajkaaa, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie.. Płacę za ten szpital kupę pieniędzy a nie dość że muszę wszystko ze sobą przynieść jakby tu były jakieś nie wiem, warunki polowe, łóżko jest twarde jak kamień.. A ja chudzinka mimo wszystko to już mnie kości bolą od niego.. Skoro już płacę kupę kasy to chociaż to minimum wydaje mi się że mogłabym wymagać a nie ze mi będą ręczniki papierowe czy mydło do rąk zabierać..
-
Amal wrote:Wiecie.. Płacę za ten szpital kupę pieniędzy a nie dość że muszę wszystko ze sobą przynieść jakby tu były jakieś nie wiem, warunki polowe, łóżko jest twarde jak kamień.. A ja chudzinka mimo wszystko to już mnie kości bolą od niego.. Skoro już płacę kupę kasy to chociaż to minimum wydaje mi się że mogłabym wymagać a nie ze mi będą ręczniki papierowe czy mydło do rąk zabierać..
Wiesz, po Twoich opisach spodziewaliśmy się jakiejś Kambodży, a tam warunki - na zdjęciu, wyglądają porównywalnie do tych naszych Polskich - przynajmniej takich jakie ja znamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 15:48