Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja dostałam nasze zdjęcia z soboty. Nie obrobione, nie wykadrowane, bo dopiero mamy wybrać, które chcemy. I nie mogę ich pobrać, a chciałam Wam pokazać, więc wrzucam kilka zrzutek :p
Jak dostaniemy zrobione, to będę się chwalić jeszcze raz
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5460cc9c1bbf.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee1593c8824e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98a13ddb39bf.jpg
Emilka - może to był pierwszy sygnał, że to już zaraz
Lunaris - jak na zdjęcia z samowyzwalacza to super!! I jak Ty młodziutko wyglądasz! Normalnie nastolatkaślicznie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:07
Patrycja20, Aga9090, Emiilka, Achia, pilik, Jeżowa, Yoselyn82, Karma88, olik321, KateKum, lamka, summer86, Lusesita, -Mamunia-, KateHawke, Bajkaaa, Madzik34, Lena21, Morusek, blue00, Sarna84, Izape_91, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna jeszcze raz gratuluje, śliczna Zuzinka ❤
Amal za Was tez kciuki :*
Emilka nadrabiałam i już miałam pisać szybkiego i bezbolesnego porodu, a tu doczytałam, że fałszywy alarm. Ale i tak mocne kciuki :*
Kate, Jeżowa za Was take kciuki mocne :*
Lunaris piękna Ty ❤
Kaczorka śliczne zdjęcia :*
Lamka kciuki aby twardnienia minęły!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:10
Emiilka, Kaczorka, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaczorka- piękna rodzinka
cudownie razem wyglądacie! Aluśka wyszła obłędnie! a Ty jesteś śliczna dziewczyna
fantastyczna pamiątka! a to jeszcze nie obribione zdjęcia-wow!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:09
Kaczorka lubi tę wiadomość
-
Lunaris - wow! Nie dość że wyglądasz pięknie, to jeszcze zdolna z Ciebie fotografka!
Kaczorka, super foty! Najlepsze to środkowe- Aluśka strzeliła tam genialną minę - jakby już kombinowała co by tu nabroić jak ją starzy wypuszczą z rąk
Amal - kciuki za Ciebie i Nadię. W tym całym zamieszaniu dobre chociaż to że mąż się przejął i jest z Wami. Będzie dobrze!
A ja w poczekalni u pani ginki... miałam wejść pół godziny temu. No świetnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:15
-
Kaczorka jakie Wy piekne
super rodzinka!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa- nagimnastykowałam się przy tym za kilka miesięcy siedzenia na kanapie
Marzy mi się jeszcze taka sesja rodzinna z Ciastkiem i Franiem jak zrobiła Kaczorka przecudna! kocham takie pamiątkiMasz boskie stadko
Emilka nawet jeśli się wyciszyło to teraz już nigdy nic nie wiadomokciuki za rychły finisz!
Emiilka, Kaczorka lubią tę wiadomość
-
Emilka aż Agatka dostała czkawki z podniecenia! Fałszywy alarm czy nie - to tylko da się ocenić z perspektywy czasu
teraz kąpiel wyciszyła ból, za dwie godziny może już nie pomóc
a może Dominik to Pan Punktualny i wyjdzie dokładnie 12.10?
Lunaris jak Ty młodziutko wyglądasz! No 25 lat dałabym Ci maks! Czy masz jakiś sekret swojej urody?zdjęcia bardzo ładne, samowyzwalacz górą!
Kaczorka Wasze zdjęcia też cudowne, a Ty podobnie jak Lunaris wyglądasz na co najmniej 10 mniej niż maszśliczna z Ciebie dziewczyna
U nas ostatni jakiś maraton po punktach obsługi klienta... Najpierw się promo na szampon nie nabiło, ale oddali 5 zeta (czy to już bardzo cebula, że kłócę się o 5 złotych?). Potem niby ramki miały kosztować 8,50 a na kasie, że 11 - no to znowu do POKu, bo przy czterech ramkach to już dyszka. Oddali! A dzisiaj mąż mi sprezentował piłkę do ćwiczeń, otwieramy, a w środku brak adapterów do pompki, choć na opakowaniu jak wół napisane, że powinny być. No to znowu z reklamacją, wymienili i jeszcze na miejscu napompowali pierwszy razW ciągu tygodnia więcej się nareklamowałam niż przez ostatni rok
Karma88, Emiilka, Kaczorka, lamka, Lusesita, KateHawke, Siwulec, Rucola, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Kaczorka slicznie wygladacie!
Emilka no juz blisko, blisko.
Aha jeszcze Lunaris. Slicznie wygladasz!!!!!!
My lecimy na usg 3 trymestru. Jakis niepokoj mam dzisiaj w sobie. Nie potrafie tego sprecyzowac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:20
Emiilka, Kaczorka lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A właśnie, przecież jeszcze Nika wizytuje! Skleroza, skleroza! Nikuś kciuki najmocniejsze, obyś została uspokojona!
Zrobiłam sobie domowe SPA i to tak wspaniałe uczucie... Ale lepiej, żeby Agatka nie wychodziła, bo przez tonę zapachów kosmetyków na pewno nie przebija się mój naturalny i zgłupieje dziewczynaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:35
-
nick nieaktualnya mi własnie najbliższa koleżanka potwierdziła,że jest w ciąży
totalna wpadka, 3 dziecko , kończy właśnie macierzyński. już miała wracać do pracy a tu wysłała mi zdjęcie II kresek
dziś była u lekarza-mamy serduszko
czyli będzie ok pół roku różnicy między naszymi dzieciaczkami
Kaczorka, Jeżowa, Emiilka, Lusesita, KateHawke, JustynaG, JustynaG, olik321, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Karma KCIUKI!
U nas to kwestia genów- pamiętam jak mama przychodziła do mnie do szpitala jak zaczęłam pracę. Wszyscy myśleli że to moja siostra a ja miałam ledwie 21lat! Dopiero teraz trochę ją dopadł babciowy wygląd. Za to babcia nie ma ani jednego siwego włosa na głowie w wieku 85lat!Karma88, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Kaczorka wyglądacie prześlicznie
Dziewczyny kciuki za wizyty, czekam z niecierpliwoscią
Teraz to tylko czekać, która z dziewczyn pierwsza zwolni brzuszek
Ja mam jutro wizytę o 10, też już zaczyna mnie cykor łapać. Pewnie znów wejdę do dr zielona. Dobrze, że chociaż eM mnie wiezie, będzie mi raźniej.
A tak trochę z innej beczki od którego momentu emkowie chodzili z Wami na usg?Kaczorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate, Karma nie bójcie się, wszystko będzie dobrze
Kate ze mną był tylko na pierwszej wizycie (był zarodek) i później na usg tych "większych" raz na trymestr.
Kaczorka super zdjęcie, ślicznie wyglądacie
Lunaris Ty serio wyglądasz znacznie młodziej niż ja, zazdroszczę urody! Ślicznie wyglądasz z brzuszkiem
Nika czekam na wieści i trzymam kciuki!
Emilka mi się wydaje, że lada moment się rozkręci
Tarzan się opiekuje, każe mi leżeć i nawet z psem mi zabronił wychodzić. Na razie jest w miarę spokojnie, pewnie pod wieczór będzie gorzej, ale nie mam złych przeczuć a mały ma się dobrze i fika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:55
Karma88, Kaczorka, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze, to my jesteśmy chyba jacyś dziwni, bo mąż zawsze ze mną idzie, od samego początku... Jakoś tak zaczęliśmy i tak zostało
Lamka dobrze, że Tarzan się tak Wami opiekuje
KateKum ostatnio się już rozpisałam na temat zrozumienia dla Ciebie i Twojego stresu na obecnym etapie Twojej ciąży, więc dzisiaj już tylko powiem, że będę mocno, mocno, mocno trzymać kciuki! Będzie dobrze, zobaczysz, jak Twój cud się ślicznie rozwijaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 14:01
-
Muszę tylko na szybko napisać:
Kaczorka-jesteście śliczne obie, M. też niczego sobie! Ale ty jesteś mega fotogeniczna!
Lunaris- skręciło mnie z zazdrości za te geny. Dziewczyno, wyglądasz dobre 10 lat młodziej niż masz. Zazdro 500Kaczorka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.