X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Kaczorka Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dostałam nasze zdjęcia z soboty. Nie obrobione, nie wykadrowane, bo dopiero mamy wybrać, które chcemy. I nie mogę ich pobrać, a chciałam Wam pokazać, więc wrzucam kilka zrzutek :p
    Jak dostaniemy zrobione, to będę się chwalić jeszcze raz ;)

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5460cc9c1bbf.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ee1593c8824e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/98a13ddb39bf.jpg

Emilka - może to był pierwszy sygnał, że to już zaraz :D

Lunaris - jak na zdjęcia z samowyzwalacza to super!! I jak Ty młodziutko wyglądasz! Normalnie nastolatka :D ślicznie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:07

Patrycja20, Aga9090, Emiilka, Achia, pilik, Jeżowa, Yoselyn82, Karma88, olik321, KateKum, lamka, summer86, Lusesita, -Mamunia-, KateHawke, Bajkaaa, Madzik34, Lena21, Morusek, blue00, Sarna84, Izape_91, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna jeszcze raz gratuluje, śliczna Zuzinka ❤

Amal za Was tez kciuki :*

Emilka nadrabiałam i już miałam pisać szybkiego i bezbolesnego porodu, a tu doczytałam, że fałszywy alarm. Ale i tak mocne kciuki :*

Kate, Jeżowa za Was take kciuki mocne :*

Lunaris piękna Ty ❤

Kaczorka śliczne zdjęcia :*

Lamka kciuki aby twardnienia minęły!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:10

Emiilka, Kaczorka, KateHawke lubią tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka zdjęcia extra ! Wy jakie piekne <3 super rodzinka!

Kaczorka lubi tę wiadomość

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka- piękna rodzinka <3 cudownie razem wyglądacie! Aluśka wyszła obłędnie! a Ty jesteś śliczna dziewczyna :) fantastyczna pamiątka! a to jeszcze nie obribione zdjęcia-wow! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:09

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris - wow! Nie dość że wyglądasz pięknie, to jeszcze zdolna z Ciebie fotografka!

Kaczorka, super foty! Najlepsze to środkowe- Aluśka strzeliła tam genialną minę - jakby już kombinowała co by tu nabroić jak ją starzy wypuszczą z rąk ;)

Amal - kciuki za Ciebie i Nadię. W tym całym zamieszaniu dobre chociaż to że mąż się przejął i jest z Wami. Będzie dobrze!

A ja w poczekalni u pani ginki... miałam wejść pół godziny temu. No świetnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:15

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka jakie Wy piekne <3 super rodzinka!

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za wszystkie miłe słowa- nagimnastykowałam się przy tym za kilka miesięcy siedzenia na kanapie :P
    Marzy mi się jeszcze taka sesja rodzinna z Ciastkiem i Franiem jak zrobiła Kaczorka przecudna! kocham takie pamiątki <3 Masz boskie stadko <3

Emilka nawet jeśli się wyciszyło to teraz już nigdy nic nie wiadomo ;) kciuki za rychły finisz!

Emiilka, Kaczorka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Jeżowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emilka aż Agatka dostała czkawki z podniecenia! Fałszywy alarm czy nie - to tylko da się ocenić z perspektywy czasu :) teraz kąpiel wyciszyła ból, za dwie godziny może już nie pomóc :) a może Dominik to Pan Punktualny i wyjdzie dokładnie 12.10? :D

Lunaris jak Ty młodziutko wyglądasz! No 25 lat dałabym Ci maks! Czy masz jakiś sekret swojej urody? :D zdjęcia bardzo ładne, samowyzwalacz górą!

Kaczorka Wasze zdjęcia też cudowne, a Ty podobnie jak Lunaris wyglądasz na co najmniej 10 mniej niż masz :D śliczna z Ciebie dziewczyna <3

U nas ostatni jakiś maraton po punktach obsługi klienta... Najpierw się promo na szampon nie nabiło, ale oddali 5 zeta (czy to już bardzo cebula, że kłócę się o 5 złotych?). Potem niby ramki miały kosztować 8,50 a na kasie, że 11 - no to znowu do POKu, bo przy czterech ramkach to już dyszka. Oddali! A dzisiaj mąż mi sprezentował piłkę do ćwiczeń, otwieramy, a w środku brak adapterów do pompki, choć na opakowaniu jak wół napisane, że powinny być. No to znowu z reklamacją, wymienili i jeszcze na miejscu napompowali pierwszy raz :D W ciągu tygodnia więcej się nareklamowałam niż przez ostatni rok :P

Karma88, Emiilka, Kaczorka, lamka, Lusesita, KateHawke, Siwulec, Rucola, Nadzieja22, Anna Stesia lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Karma88 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka slicznie wygladacie!

Emilka no juz blisko, blisko. ;-)

Aha jeszcze Lunaris. Slicznie wygladasz!!!!!!

My lecimy na usg 3 trymestru. Jakis niepokoj mam dzisiaj w sobie. Nie potrafie tego sprecyzowac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:20

Emiilka, Kaczorka lubią tę wiadomość

Emilka <3

gg649vvjtg0z1oj0.png

Od 09.2013:02.2014-5t6dc <3 07.2015-12tc <3
    MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma kciuki mocne!!!

Nika za Ciebie również kciuki!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:28

Karma88 lubi tę wiadomość

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma powodzenia! Niepokój jest zawsze, ale wszystko będzie w porządku, zobaczysz <3

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma- kciuki!
    Nika- mam nadzieję,że już weszłaś ! i też kcuki :)

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A właśnie, przecież jeszcze Nika wizytuje! Skleroza, skleroza! Nikuś kciuki najmocniejsze, obyś została uspokojona!

Zrobiłam sobie domowe SPA i to tak wspaniałe uczucie... Ale lepiej, żeby Agatka nie wychodziła, bo przez tonę zapachów kosmetyków na pewno nie przebija się mój naturalny i zgłupieje dziewczyna :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:35

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi własnie najbliższa koleżanka potwierdziła,że jest w ciąży :) totalna wpadka, 3 dziecko , kończy właśnie macierzyński. już miała wracać do pracy a tu wysłała mi zdjęcie II kresek :) dziś była u lekarza-mamy serduszko :) czyli będzie ok pół roku różnicy między naszymi dzieciaczkami :)

Kaczorka, Jeżowa, Emiilka, Lusesita, KateHawke, JustynaG, JustynaG, olik321, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karma KCIUKI!

U nas to kwestia genów- pamiętam jak mama przychodziła do mnie do szpitala jak zaczęłam pracę. Wszyscy myśleli że to moja siostra a ja miałam ledwie 21lat! Dopiero teraz trochę ją dopadł babciowy wygląd. Za to babcia nie ma ani jednego siwego włosa na głowie w wieku 85lat!

Karma88, KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)

Kaczorka wyglądacie prześlicznie :)
    Dziewczyny kciuki za wizyty, czekam z niecierpliwoscią :)

Teraz to tylko czekać, która z dziewczyn pierwsza zwolni brzuszek :)

Ja mam jutro wizytę o 10, też już zaczyna mnie cykor łapać. Pewnie znów wejdę do dr zielona. Dobrze, że chociaż eM mnie wiezie, będzie mi raźniej.
    A tak trochę z innej beczki od którego momentu emkowie chodzili z Wami na usg?

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, Karma nie bójcie się, wszystko będzie dobrze :-)

Kate ze mną był tylko na pierwszej wizycie (był zarodek) i później na usg tych "większych" raz na trymestr.

Kaczorka super zdjęcie, ślicznie wyglądacie :-)

Lunaris Ty serio wyglądasz znacznie młodziej niż ja, zazdroszczę urody! Ślicznie wyglądasz z brzuszkiem :-)

Nika czekam na wieści i trzymam kciuki!

Emilka mi się wydaje, że lada moment się rozkręci :-)

Tarzan się opiekuje, każe mi leżeć i nawet z psem mi zabronił wychodzić. Na razie jest w miarę spokojnie, pewnie pod wieczór będzie gorzej, ale nie mam złych przeczuć a mały ma się dobrze i fika.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 13:55

Karma88, Kaczorka, olik321, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate- u mnie mój mąż był na pierwszym USG prenatalnym, czyli ok 11-12 tc, potem na normalnej wizycie jak zaczął robć przez brzuch.ale kiedy to tak zaczęło być to nawet nie pamiętam ;P jakoś chyba ok 16tyg-tak mi się wydaje....

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, to my jesteśmy chyba jacyś dziwni, bo mąż zawsze ze mną idzie, od samego początku... Jakoś tak zaczęliśmy i tak zostało :)

Lamka dobrze, że Tarzan się tak Wami opiekuje <3

KateKum ostatnio się już rozpisałam na temat zrozumienia dla Ciebie i Twojego stresu na obecnym etapie Twojej ciąży, więc dzisiaj już tylko powiem, że będę mocno, mocno, mocno trzymać kciuki! Będzie dobrze, zobaczysz, jak Twój cud się ślicznie rozwija <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 14:01

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • reset Autorytet

Wysłany: 9 października 2018, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę tylko na szybko napisać:
    Kaczorka-jesteście śliczne obie, M. też niczego sobie! Ale ty jesteś mega fotogeniczna!

Lunaris- skręciło mnie z zazdrości za te geny. Dziewczyno, wyglądasz dobre 10 lat młodziej niż masz. Zazdro 500 <3

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
‹‹ 2052 2053 2054 2055 2056 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ