Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLamka trzymam kciuki za wizytę i z niecierpliwością czekam na informacje, że wszystko jest dobrze :*
Kate o 10 prawda? A więc kciuki na pokład
Achia oglądając zdjęcia sesji brzuszkowuch najbardziej podobały mi się białe romantyczne sukienki albo czerwonefaktycznie bosko wychodzą na zdjęciu
Olik cudownie że Marcel tak ładnie znosi szczepieniakochany bąbelek
Bajka moja Zuzia tuli się cały czas narazie, ale Tosia z kolei nie umiała na mnie lub ze mną zasnav, także każde dziecko inne
Oficjalnie idziemy do domu dzisiaj popołudniuosłuchowo serce Zuzi bez żadnych szmerów, echo zrobią za miesiąc tak jak zleciła dr z łodzi
nie mogę się doczekać spotkania dziewczynek !!!
Jeżowa odliczamy dni do spotkania z Agatkateraz ja się będę jarać Waszymi maluchami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 09:53
lamka, summer86, Achia, Yoselyn82, KateHawke, Aga9090, blue00, olik321, JuicyB, Jeżowa, Morusek, Karma88, moniśka..., Patrycja20, agulineczka, Amal, Lunaris, malka, ibishka, Rucola, 91Ewela09, -Mamunia-, pilik, Nadzieja22, Bajkaaa, Emiilka, Madzik34, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Achia - 2 i (mimo niewygody) 1
My może wykorzystamy niedzielę niehandlową i wolne męża i uda się gdzieś skoczyć zrobić kilka lepszych fotek w niedzielę.
KateKum - kciuki!!!! -
Achia mi osobiście 4 się podoba. I na plener i w pomieszczeniu. Ale tak jak Luna pisze jak jednak odwiedzisz Lumpek to może czerwona albo biała
Luna to jeszcze chwilka i w domu będziecie się tulić
Lamka kciuki za wizytę &&& -
nick nieaktualnyNika -w ndz w Enerdze (w/ na?) będa targi Mamaville jak cos też
wstęp wolny
Kate będę się w takim razie za takimi kolorami w razie co rozglądać!
a ta sukienka nr 4 jest cudowna!na zdjęciu tego nie widać niesetetyona jest trochę ciepła- więc noszę ją na potęge jesień/zima. zaprojoektowana przez znajomą, ma też długie w produkcji. ma taki cudowny elfi, długi kaptur, długie rękawy z dziurką na palec i kieszenie. boski materiał, nic się z nią nie dzieje i jak widać jest uniwersalna- na pewno starczy mi też do końca ciąży. jestem w niej zakochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 10:11
KateHawke, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
-
Luna to jeszcze chwilka i w domu będziecie się tulić
ale super wiadomosc :)a Zuzinka jest przesliczna
Lamka kciuki za wizytę
Bajka cieszę się, że Zosia lepiej spała! oby tak w kazda noc
KateKum kciuki za wizytę, mam nadzieje ze zapadnie decyzje co i jak
Achia mnie chyba podoba sie kreacja 4
Bajkaaa lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Zobaczcie jak Kelly family sie postarzal
wcaoraj wyczailam ta piosenke
https://www.youtube.com/watch?v=KyHLD1FfqA0KateHawke lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
U mnie CC 19:20, a o 02:00 w nocy pierwsze wstawanie o własnych siłach. Pamiętam, że bolało, ale determinacja aby się ruszać i doglądać maleństwo jest tak wielka, że jakoś to szło. Po kilku pierwszych przekrętach z boku na bok na łóżku i 3-4 sikaniach już nie było tak źle. Ja nie do końca to wszystko dobrze pamiętam, ale jak mnie odwiedzili niemąż i siostra po kilkunastu godzinach od porodu to w szoku byli, że chodzę i ruszam się tak jakby nigdy nic.
Wiadomo z CC jak z SN - każdy reaguje inaczej.
Jeżowa ważne, abyś wiedziała potem jak dbać o bliznę po CC. Nie chodzi o same przemywanie do czasu zdjęcia szwów (tak btw to w ogóle nie boli), tylko o tzw. mobilizację blizny, tak, aby była jak najmniejsza i aby nie dawała żadnych znaków później. Są masaże, drobne ćwiczenia - w szpitalu powinna Cię odwiedzić fizjoterapeutka i dać instrukcje na kartce. A jak nie, to wszystko Ci tu opowiem
Generalnie CC do przeżycia i jedyne co bym radziła to jednak mieć laktator w torbie do szpitala. Jest ogromna szansa, że nawet go z torby nie wyjmiesz, ale lepiej go mieć pod ręką.Jeżowa, summer86, KateHawke, Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Summer- zawalili mnie od rana robotą i nie mam teraz jak pisać, ale pamiętam o Tobie i Ci coś potem podrzucę z pomysłów. Powiedz mi tylko, ile godzin zamierzasz gościć swoich gości?
I rozumiem, że to menu ma być również pod jakiś alkohol?
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Luna Zuzia jest cudownaaaaa
cieszę się ze idziecie do domku i będziecie już wszyscy razem
Ja cc miałam o 23.50 a o 6 wstawałam, długo bardzo nie czułam nóg i zaczęłam trochę panikować ... dziwne uczucie . A jak zaczęło puszczać to pamietam, ze było mi bardzo zimnooooo .. ogólnie nie wspominam źle.
Ostatnio gin mnie się pytał czy będziemy próbować SN czy cc ogólnie on zaleca cc.
Dziewczyny moja sąsiadka to anioł właśnie przyniosła mi talerz ruskich pierogów ! Dawno tak dobrych nie jadłam)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 10:42
KateHawke, JuicyB, summer86, Jeżowa, Aga9090, Luna1993, Rucola, -Mamunia-, Nadzieja22, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość
-
JuicyB ja chętnie posłucham co z tą blizną robić
coś tam masuje, codziennie smaruję tez żelami na blizny, ale tak bardziej intuicyjnie to robię - niestety w moim szpitalu nikt do mnie nie przyszedł ( może o mnie zapomnieli, bo leżałam na innym oddziale, żebym nie była z mamami, które maja dzieciątka przy sobie)
-
reset wrote:Summer- zawalili mnie od rana robotą i nie mam teraz jak pisać, ale pamiętam o Tobie i Ci coś potem podrzucę z pomysłów. Powiedz mi tylko, ile godzin zamierzasz gościć swoich gości?
I rozumiem, że to menu ma być również pod jakiś alkohol?
Reset, to nic pilnego, naprawdę. Kochana jesteś!
Myślę, że impreza tak od 16 do 20. Z alkoholu przewiduję wino/drinki dla kobiet i piwo lub whisky dla panów. -
Luna powodzenia w domciu
i napisz potem, jak Tosia zareagowała na siostrzyczkę
Juicy 15.10 idę do szpitala, więc pewnie 16.10 będzie cesarkadziękuję za uświadomienie w temacie mobilizacji blizny, jeśli w szpitalu nie dostanę instrukcji, to na pewno się zgłoszę po nie do Ciebie!
KateKum odświeżam nieustannie w oczekiwaniu na info!
A ja sobie wymyśliłam, że przed narodzinami w ramach rozrywki przeczytam znowu całego Harry'ego Pottera, więc muszę się spieszyća w przerwach oglądam The Knick, tak mi się jakoś ten serial przypomniał nagle i się wkręciłam na nowo (wcześniej widziałam tylko 3-4 odcinki). Dobrze, że są tylko dwa sezony
lamka, KateHawke, Luna1993, Emiilka lubią tę wiadomość
-
A ja wyczailam kolejny hiszpanski serial i musze go koniecznie zobaczyc
KateHawke lubi tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny