Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wiem że to trudne ale lej na to! Nika ładnie napisała na ten temat.
Moja rodzicielka dziś zadzwoniła i 15 min opowiadała mi jakie wspaniałe buty sobie zakupiła, jak jej zaczęłam mówić że obcięli mi pensję i się martwię to zaczęła coś mówić do kogoś z jej pokoju. O mnie i dzieci nawet nie zapytała, o wyniki też nie. Także ten...
Kate o jak już dawno u nas nie było takich maleńkich cudeniek
Malka basen super sprawaświetne zdjęcie swoją drogą! uwielbiałam te zajęcia z Franiem! Spał po nich długo i spokojnie. Bardzo je lubił. Wszystkim polecam!
Lamka- też sprawdziłam geminino powiem Ci że bardzo mi się podoba i jest w moim ulubionym kolorze!
malka, KateKum lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:Achia wiem że to trudne ale lej na to! Nika ładnie napisała na ten temat.
Moja rodzicielka dziś zadzwoniła i 15 min opowiadała mi jakie wspaniałe buty sobie zakupiła, jak jej zaczęłam mówić że obcięli mi pensję i się martwię to zaczęła coś mówić do kogoś z jej pokoju. O mnie i dzieci nawet nie zapytała, o wyniki też nie. Także ten...
ale ponoc w listopadzie maja wyrownac kase! tak mowily dziewczyny, ale czy tak bedzie to sie okaze!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Veritaserum ja bym jeszcze nie rezygnowała z cyca. Szczególnie jeśli jest przyrost masy. Franek był na mleku specjalnym z uwagi na alergie -to straszny syf jest jednak. Wiadomo, jak nie ma wyjścia to trudno. Ale na tym etapie to naprawdę trudno powiedzieć czy to faktycznie nietolerancja czy niedojrzałość. Brak innych objawów dobrze rokuje. Obserwujcie się jeszcze choć wiem o czym mówisz w kwestii zaufania do przeróżnych diagnoz i opinii.
veritaserum lubi tę wiadomość
-
Yoselyn82 wrote:ale ponoc w listopadzie maja wyrownac kase! tak mowily dziewczyny, ale czy tak bedzie to sie okaze!
Yos tylko nas to nie będzie dotyczyłobo nam już na L4 ZUS płaci. Ja dziś obdzwoniłam wszystkie instytucje i koleżanki. Moje pracujące dziewczyny dostały wypłatę większą w przedziałach od 300 do nawet 800zł!
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Dziewczyny ja Was czytam ale nic się nie odzywam bo od tygodnia mamy problemy z Ania i tylko jeździmy od lekarza do lekarza a i tak z problemem jesteśmy sami bo każdy mówi co innego.
Temat gówniany. Ania jak wspominałam od tygodnia robi non stop kupki wodniste potrafi w 1h być przebrana 3 razy bo puszcza bąki z zawartością. Ssanie piersi to od razu działa na nią pobudzająco i od razu leci woda z niej. Innych objawów brak. No jeszcze doszły bóle brzucha ale raczej nie kolki. Jeden lekarz sugeruje nietolerancję laktozy drugi przepisał debridat i mówi że to po prostu niedojrzałość układu pokarmowego.
Ja odstawiłam juz wszystko co możliwe a poprawy brak.
Jesteśmy wykonczeni.Rucola lubi tę wiadomość
-
Achia Twoja rodzina już mnie niczym nie zaskoczy... Przykro mi, że jesteś na dalszym planie wśród osób, dla których powinnaś być najważniejsza... Stworzycie piękna rodzinę z mężem i Oskarem (i kolejnymi dzieciaczkami) i nauczycie je, jak powinno to wszystko funkcjonować!
Malka ale ekstra zdjęcie! Też już się nie mogę doczekać basenu z naszą córeczką!
Lunaris Twoja mamusia też udana... Co te rodzicielki...
Veritaserum kurcze, przykro mi, że takie macie problemy... No i tak jak mówisz, najgorzej, że wszyscy mówią co innego, a Wy macie od tego mętlik w głowie. Trzymam kciuki, by Wam się udało to rozwiązać. Ania całkiem ładnie przybiera, więc może ta położna ma rację? Że to tylko taki etap? Oby...
Dziewczyny, oby problemy z serduszkowaniami się porozwiązywały i żebyście mogły się znowu z nich cieszyć. Zobaczymy jak będzie u nas.malka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOna nie wymiotuje. Trochę ulewa ale w granicach normy nawet jest z tym lepiej niż wcześniej. Mówię jedyny objaw to te wodniste kupy które robi na raty i kleksy mniejsze lub wieksze. Ewidentnie ja coś skręca w tym brzuchu bo czasami mi się wije na piersi. Ale ogólnie bardzo ładnie je,nie ma gorączki no nic. Pediatrzy wykluczyli wirusa i jeden i drugi. Podobno za małe dziecko żeby już infekcje taka złapało no i brak innych objawów. A jakby to była typowa biegunka to pediatrzy mówią że by sie lało z dziecka i szło by to piorunująco. A to trwa już tydzień.
Przepraszam że Wam tu tak smece -
Veritaserum ja bym zaufała położnej. Co prawda nie widziałam ty waszych kupek, ale u nas też Fela robi kupę praktycznie przy każdym jedzeniu. Robi ją na 3 raty zwykle. Więc jakbym nie poczekała to 3 pieluchy bym zmarnowała. Często są dość mocno wodniste. Nie sama wodą, ale bardzo rzadkie. Jeśli nic innego się nie dzieje to chyba jest ok. U nas martwię się teraz bo znowu zrobiły się zielone i czasem że śluzem mimo podawania probiotyku. Ale też nie każda tak wygląda.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalka troszkę mnie pocieszylas. Bo to jest właśnie tak że zazwyczaj budzi się i oddaje jakas tam mała kupkę , później je i jest ta większą część i do pół godziny po jedzeniu kolejna. Ja dokładnie marnuje 3 pieluchy bo była dość mocno odparzona ale już wychodzimy na prostą. Jak jest noc i śpi to ewentualnie małego bąka puści z zawartością. Ale śpi ładnie przerwy są już po 4h co dla mnie jest luksusem. Sluz też jest ale w kolorze musztardowym położna widziała pieluchę bo nawet wczoraj była i mówiła że jest okej.
Wiecie no człowiek wariuje jeszcze pierwsze dziecko to już w ogóle. Nigdy nie myślałam E będę tak analizowała zawartość pieluchy bo te kupy to a mi się po nocach śnią. A maz pierwsze co mówi po powrocie z pracy to ile Ania kup zrobiłaech bycie matką to hardcore.
malka, Rucola, Aga9090 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
veritaserum wrote:Ona nie wymiotuje. Trochę ulewa ale w granicach normy nawet jest z tym lepiej niż wcześniej. Mówię jedyny objaw to te wodniste kupy które robi na raty i kleksy mniejsze lub wieksze. Ewidentnie ja coś skręca w tym brzuchu bo czasami mi się wije na piersi. Ale ogólnie bardzo ładnie je,nie ma gorączki no nic. Pediatrzy wykluczyli wirusa i jeden i drugi. Podobno za małe dziecko żeby już infekcje taka złapało no i brak innych objawów. A jakby to była typowa biegunka to pediatrzy mówią że by sie lało z dziecka i szło by to piorunująco. A to trwa już tydzień.
Przepraszam że Wam tu tak smeceveritaserum lubi tę wiadomość
-
Veritaserum 900g w miesiąc to bardzo ładny przyrost! Zagęszczacz może mieć sens ale przy ulewanie. Co do kup - podajesz probiotyk albo espumisan/bobotic? Jeżeli tak to odstawiłam bym, a probiotyk zmieniła. A i Ty zacznij jeść normalnie skoro zmiany bie widzisz bo pewnie uważanie na to co jesz jest jeszcze dodatkowym stresorem. Trzymam za Was kciuki
.
Ja mam ciagle stresy bo ni nie przybiera tak jak powinna. 300-400 g na miesiąc... ale nie da się dokarmić, wyrywa się, krzyczy, denerwuje. A jak ją jakoś przechytrzę i mi wszystki wypluwa. Ewidentnie jest najedzona... zresztą słyszę jak pije i łyka ładnie, mleka jej nie brakuje...
Jezowa w auchan są takie cenę body że musiałam tu wejść żeby Ci wysłać! Trzypak za 27zk, jedne białe, drugie w małe języki po całości i trzecie takie:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b133e1131b3.png
Lena oj ja mam duży problem z zaufaniem pediatrze... ostatnio nasza powiedziała mi wprost „widzę że mi pani nie ufa, nie dogadamy się. Jak ma pani innego pediatrę to w pełni zrozumiem zmianę”...
Malka byłyście ba zajęciach czy sami?
Przepraszam dziewczyny że do reszty się nie odniosę, ale Ninka ma skok w pełni, buzi się co dwie godziny maks,
W dzień Orawie nie śpi i jestem wykończona i psychicznie i fizycznie chwilowo...Jeżowa, veritaserum, Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeżowa co się z nimi stało
ja w przyszłym roku będę robić pierwszy raz
a panią domu jesteś perfekcyjna, ja bym w życiu nie ogarnęła przeprowadzki w 9 miesiącu !
Achia przykro czytać jak Cię rodzina traktuje... Rodzina emka robi u nas dokładnie to samo, dlatego wiem jak to boli. Ale uwierz mi na słowo, jak już Oskar się urodzi to nie będziesz i tym zupełnie myśleć, skupisz się na Waszej rodzinie
Malka basen super sprawa, cudowne zdjęcieczęsto będziecie chodzić z Fela? Też bym chciała z mała chodzić
Wlasnie, Malka mi przypomniała, że zapomniałam się Wam pochwalić moim "hipotrofikiem"sercem straszyła- ostatecznie narazie nic się nie dzieje. Waga straszyła- ma 3100. Za mała do wieku ciazowego- ma 56 cm !!! Nie pytajcie mnie jak (mnie to dziwi jak ona się tam mieściła jak miałam taki mały brzuch, ale to by wyjaśniało okopane wnętrzności).
Także Kaczorka w wolnej chwili wpisz prosze Zuzinka z dumna waga 3100 g i długością 56 cm08.10.18, 39+3 tc (z tygodnia ciąży to już w ogóle ogromna duma)
Kate kochana strasznie się cieszę z Twojego cudownego maleństwajuż za moment będziesz miała prenatalne i mam nadzieję, że wówczas będziesz jeszcze spokojniejsza :*
Uciekam do mojego ssaka, jest zupełnie inna niż Tosia, płacze, ciągle chce się tulić ze mną, sporo je, jest dosyć wymagająca póki co. Bardzo mnie to cieszyPhnappy, Achia, KateHawke, Rucola, lamka, Patrycja20, KateKum lubią tę wiadomość
-
Aga9090 wrote:Dziewczyny mam głupie pytanie
czy goliłyście Grażynę na usg 3 trym, bo stwierdziłam, ze to będzie WIELKIE wyzwanie, myślę o lusterku?
.
Aga9090 lubi tę wiadomość
Starania od 03.2016 - PCOS, astenoteratozoospermia, MTHFR-A1298C, PAI-1 4G- układ homo; -
Luna naprawdę śliczna waga i jaka piękna długość
naprawdę zacnie, jak widać u Ciebie pomiary zaniżone... Ja liczę na to, że u mnie będą zawyżone
tulcie się z Zuzią, jeśli tylko tego potrzebuje(cie)
a z ogórkami nie wiem, otworzyłam, żeby zrobić ogórkową a te jakieś takie niezbyt kwaśne... Wkurzyły mnie
Pilik OMG!!! Muszę je mieć!!! Bardzo Ci dziękuję!pilik lubi tę wiadomość