Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka a co to jest krocze?
bez lusterka to nie wiem nawet jak wygląda, chyba nie dam rady dosięgnąć przez ten bęben z przodu
Ps kurcze... nie mam wibratora... myślicie że zamówię w gemini?
Idę do wanny, może nie zasnę i zdążę na Amerika expreslamka, Jeżowa, Aga9090, pilik, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlik może idź do urofizjo? Bo tak nie powinno być
Lunaris aż sprawdziłam - jest wibrator z durexa w geminibtw. też dawno nie widziałam Grazi, przez co nie wiem, kiedy iść znowu na wosk
, ale mąż mówił, że jak będzie trzeba to pomoże z tym masażem.
Achia tak wezmę, bo mi się bardzo podobahttps://www.aptekagemini.pl/bociol-termofor-20x20cm-mis-1szt.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 20:37
Achia, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Lamka byłam raz ( od niej są tez te ćwiczenia co wczoraj wrzucałam) ale wtedy byłam 4 tyg po porodzie i jeszcze nie wiedziałam, że będą takie problemy..
dziewczyny jestem padnięta..
wiem, że malutki miał dziś gorszy dzień przez szczepienia, ale ledwo na oczy patrzę..
P.S ubrałam mu dziś bluze z tesco rozmiar 3-6miesięcy a wygląda w niej jak parówka
zaczyna się niezła kluska z niego robić
Lunka cudownie że już jesteście w domu!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 20:38
-
Jestem, trochę dzisiaj musiałam polatać na budowie
Wysyłam foto kropka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9dd7f30adff.jpgKarma88, Achia, Kaczorka, Morusek, Patrycja20, Fozzie Bear, summer86, StaraczkaNika, Jeżowa, Yoselyn82, Nadzieja22, malka, Bajkaaa, moniśka..., KateHawke, lamka, JustynaG, olik321, Phnappy, Lena21, Bobisia, Lunaris, Madzik34, Aga9090, Ania1003, Siwulec, Amal, -Mamunia-, Rucola, Emiilka, pilik, Luna1993, Malwas, blue00, Lusesita, E_w_c_i_a, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Kate - śliczny gummibar
Mam nadzieję, że trochę odetchnęłaś. Pojutrze zaczynasz 10 tc - dobrze idzieKateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateKum- śliczna fasolka!
ja mam kryzys psych- znów. rozmawiam z koleżanką, która jest żoną mojego "przyszywanego" kuzyna- mowi,że już słyszała wieści o mojej siostrze- że jest w ciąży. czyli mama pochwaliła się "wujkowi",który im powiedział.
a do mnie nie dzwoni.. starsza siostra napisala tylko smsa,czy wysłałam prezent urodzinowy siostrzeńcowi (miał urodziny)-i tyle. muszę to sobie powiedzieć- moja rodzina ma mnie w dupie. mama ma córkę w 8 mcu ciąży ale po co zadzwonić i zapytac jak się czuje. czy może ja przesadzam? za dużo wymagam? -
Achia - Twój żal jest w pełni uzasadniony, niestety. Staraj się nie przejmować - Oskar to jest Wasz cud - Twój i męża. Jest wyczekanym i upragnionym dzieckiem, niczego mu nie będzie brakować. Wynagrodzicie mu jakoś egocentryczną ciotkę i księżnisiowatą babcię
Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lamka, Kate bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku
Jeżowa, super wyglądasz!
Lamka ja mam około 10tetr i jak dla nas to nawet za dużo.
Termofor ekipa mam, ale u nas przy bólach brzuszka nie pomagał. Może się przyda później.
Olik u nas też nie ciekawie przyna początku dość mocno boli, później w trakcie przestaje, ale ostatnio znowu miałam podbarwiony śluz krwią po
A my dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy basen! Super było, mimo, że Fela nie mogła w pełni skorzystać z uroków pływania z powodu pozycji w jakich możemy ją trzymać (konsultowaliśmy tonz fizjo przed basenem). Mała się tak wyczilowała, że pod koniec zasypiała emkowi na rękach
-Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 02:51
StaraczkaNika, Bajkaaa, Patrycja20, Bocianiątko, Achia, lamka, Yoselyn82, Kaczorka, Morusek, Jeżowa, Phnappy, Lena21, JustynaG, Lunaris, Madzik34, moniśka..., Aga9090, KateHawke, Fozzie Bear, -Mamunia-, Rucola, Emiilka, pilik, Nadzieja22, Luna1993, Malwas, summer86, KateKum, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Olik, a używasz jakiegoś zelu w trakcie
? może by pomogło...
-
lamka wrote:Olik może idź do urofizjo? Bo tak nie powinno być
Lunaris aż sprawdziłam - jest wibrator z durexa w geminibtw. też dawno nie widziałam Grazi, przez co nie wiem, kiedy iść znowu na wosk
, ale mąż mówił, że jak będzie trzeba to pomoże z tym masażem.
Achia tak wezmę, bo mi się bardzo podobahttps://www.aptekagemini.pl/bociol-termofor-20x20cm-mis-1szt.html
Poszłam raz w ciąży na wosk i myślałam, że zejdęchciałam po jednej połowie uciekać z gabinetu. Babka robiła przerwy bo się autentycznie bała, że skurczy dostanę
Mój ma zapowiedziane, że ma mnie niedługo ogolić. Bo sama już nie dam rady - robię tylko delikatne poprawki bikini, na czuja...
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualnyTak Ania przybiera. Nie jakoś spektakularnie ale przez miesiąc przybrała jakoś 900 g.
Najbardziej denerwuje mnie że każdy mówi co innego a komuś zaufać trzeba. Na razie podajemy debridat jak to nie pomoże to spróbujemy chyba ze specjalnym mlekiem ale szkoda mi bo ona pięknie na piersi jea to niekoniecznie pomoże. Wg położnej jest to po prostu taki czas a kupki na piersi są przeróżne a Ania innych objawów nietolerancji nie ma.
Ech no ciężko. Zobaczymy co dalej -
U nas tez lipa przy
nie wiem już co o tym myśleć, w tym informatorze na temat blizny po cc który wrzuciła JuicyB była informacja, że bolesne współżycie (oraz nietrzymanie moczu czy problem z utrzymaniem gazow) może wskazywać na problemy z mięśniami dna macicy - spróbuje je poćwiczyć i zobaczymy