X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka a co to jest krocze? :D bez lusterka to nie wiem nawet jak wygląda, chyba nie dam rady dosięgnąć przez ten bęben z przodu :P

Ps kurcze... nie mam wibratora... myślicie że zamówię w gemini? ;)

Idę do wanny, może nie zasnę i zdążę na Amerika expres

lamka, Jeżowa, Aga9090, pilik, Luna1993 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka- ja planuje robić, zobczymy jak wyjdzie :p
    a zdecydowałas,że kupujesz ten termoforek?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik może idź do urofizjo? Bo tak nie powinno być :-(

Lunaris aż sprawdziłam - jest wibrator z durexa w gemini :-P btw. też dawno nie widziałam Grazi, przez co nie wiem, kiedy iść znowu na wosk :-D, ale mąż mówił, że jak będzie trzeba to pomoże z tym masażem.

Achia tak wezmę, bo mi się bardzo podoba :-) https://www.aptekagemini.pl/bociol-termofor-20x20cm-mis-1szt.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 20:37

Achia, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka byłam raz ( od niej są tez te ćwiczenia co wczoraj wrzucałam) ale wtedy byłam 4 tyg po porodzie i jeszcze nie wiedziałam, że będą takie problemy..

dziewczyny jestem padnięta..
    wiem, że malutki miał dziś gorszy dzień przez szczepienia, ale ledwo na oczy patrzę..

P.S ubrałam mu dziś bluze z tesco rozmiar 3-6miesięcy a wygląda w niej jak parówka :)
    zaczyna się niezła kluska z niego robić

Lunka cudownie że już jesteście w domu!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 20:38

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, trochę dzisiaj musiałam polatać na budowie
    Wysyłam foto kropka
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9dd7f30adff.jpg

Karma88, Achia, Kaczorka, Morusek, Patrycja20, Fozzie Bear, summer86, StaraczkaNika, Jeżowa, Yoselyn82, Nadzieja22, malka, Bajkaaa, moniśka..., KateHawke, lamka, JustynaG, olik321, Phnappy, Lena21, Bobisia, Lunaris, Madzik34, Aga9090, Ania1003, Siwulec, Amal, -Mamunia-, Rucola, Emiilka, pilik, Luna1993, Malwas, blue00, Lusesita, E_w_c_i_a, Anna Stesia lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ze zbliżenia jest bardzo zaciemnione i na zapodaj praktycznie nic nie widać

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, polubiłam, bo to łączenie przyjemnego z pożytecznym]:->

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate - śliczny gummibar :)
    Mam nadzieję, że trochę odetchnęłaś. Pojutrze zaczynasz 10 tc - dobrze idzie :)

KateKum lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak odetchnęłam, teraz tylko mnie żołądek nawala, ale to pewnie nerwy. Ja zawsze miałam z nim problemy, teraz się jeszcze wszystko nasiliło. Chyba zacznę siemię pić.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum- śliczna fasolka! <3

ja mam kryzys psych- znów. rozmawiam z koleżanką, która jest żoną mojego "przyszywanego" kuzyna- mowi,że już słyszała wieści o mojej siostrze- że jest w ciąży. czyli mama pochwaliła się "wujkowi",który im powiedział.
    a do mnie nie dzwoni.. starsza siostra napisala tylko smsa,czy wysłałam prezent urodzinowy siostrzeńcowi (miał urodziny)-i tyle. muszę to sobie powiedzieć- moja rodzina ma mnie w dupie. mama ma córkę w 8 mcu ciąży ale po co zadzwonić i zapytac jak się czuje. czy może ja przesadzam? za dużo wymagam?

Wysłany: 10 października 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemię wymiata :) Dosłownie :D :D :D

KateKum, Jeżowa lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia przykre jest to co piszesz. Ale ja zauważyłam, że często tak jest, że są te tzw lepsze i gorsze. Tylko w Twoim przypadku, to już tak trochę po bandzie idzie.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc

Wysłany: 10 października 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - Twój żal jest w pełni uzasadniony, niestety. Staraj się nie przejmować - Oskar to jest Wasz cud - Twój i męża. Jest wyczekanym i upragnionym dzieckiem, niczego mu nie będzie brakować. Wynagrodzicie mu jakoś egocentryczną ciotkę i księżnisiowatą babcię ;)

Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, Kate bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku :)

Jeżowa, super wyglądasz!

Lamka ja mam około 10tetr i jak dla nas to nawet za dużo.

Termofor ekipa mam, ale u nas przy bólach brzuszka nie pomagał. Może się przyda później.

Olik u nas też nie ciekawie przy <3 na początku dość mocno boli, później w trakcie przestaje, ale ostatnio znowu miałam podbarwiony śluz krwią po <3

A my dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy basen! Super było, mimo, że Fela nie mogła w pełni skorzystać z uroków pływania z powodu pozycji w jakich możemy ją trzymać (konsultowaliśmy tonz fizjo przed basenem). Mała się tak wyczilowała, że pod koniec zasypiała emkowi na rękach ;)

-

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 02:51

StaraczkaNika, Bajkaaa, Patrycja20, Bocianiątko, Achia, lamka, Yoselyn82, Kaczorka, Morusek, Jeżowa, Phnappy, Lena21, JustynaG, Lunaris, Madzik34, moniśka..., Aga9090, KateHawke, Fozzie Bear, -Mamunia-, Rucola, Emiilka, pilik, Nadzieja22, Luna1993, Malwas, summer86, KateKum, Anna Stesia lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, a używasz jakiegoś zelu w trakcie <3 ? może by pomogło...

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Olik może idź do urofizjo? Bo tak nie powinno być :-(

Lunaris aż sprawdziłam - jest wibrator z durexa w gemini :-P btw. też dawno nie widziałam Grazi, przez co nie wiem, kiedy iść znowu na wosk :-D, ale mąż mówił, że jak będzie trzeba to pomoże z tym masażem.

Achia tak wezmę, bo mi się bardzo podoba :-) https://www.aptekagemini.pl/bociol-termofor-20x20cm-mis-1szt.html

Poszłam raz w ciąży na wosk i myślałam, że zejdę :( chciałam po jednej połowie uciekać z gabinetu. Babka robiła przerwy bo się autentycznie bała, że skurczy dostanę :( :/
    Mój ma zapowiedziane, że ma mnie niedługo ogolić. Bo sama już nie dam rady - robię tylko delikatne poprawki bikini, na czuja... :/

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, a tak myślę teraz. Nie masz czasem problemu z gruczolem bartholina? Ja bardzo długo z dziadem walczyłam, bo psuje mi baaaardzo mocno "jakosc" współżycia, dopiero jak zrobił się stan zapalny okazało się, że to on był sprawcą

• Madzik34 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna super,ze juz w domu!!!

Napisz jeszcze jak spotkanie dwoch corek??starsza bardzo przejeta???

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Ania przybiera. Nie jakoś spektakularnie ale przez miesiąc przybrała jakoś 900 g.

Najbardziej denerwuje mnie że każdy mówi co innego a komuś zaufać trzeba. Na razie podajemy debridat jak to nie pomoże to spróbujemy chyba ze specjalnym mlekiem ale szkoda mi bo ona pięknie na piersi je :( a to niekoniecznie pomoże. Wg położnej jest to po prostu taki czas a kupki na piersi są przeróżne a Ania innych objawów nietolerancji nie ma.

Ech no ciężko. Zobaczymy co dalej

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez lipa przy <3 :/ nie wiem już co o tym myśleć, w tym informatorze na temat blizny po cc który wrzuciła JuicyB była informacja, że bolesne współżycie (oraz nietrzymanie moczu czy problem z utrzymaniem gazow) może wskazywać na problemy z mięśniami dna macicy - spróbuje je poćwiczyć i zobaczymy

‹‹ 2071 2072 2073 2074 2075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ