Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Lamka a co to jest krocze?
bez lusterka to nie wiem nawet jak wygląda, chyba nie dam rady dosięgnąć przez ten bęben z przodu 
Ps kurcze... nie mam wibratora... myślicie że zamówię w gemini?
Idę do wanny, może nie zasnę i zdążę na Amerika expres
lamka, Jeżowa, Aga9090, pilik, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlik może idź do urofizjo? Bo tak nie powinno być

Lunaris aż sprawdziłam - jest wibrator z durexa w gemini
btw. też dawno nie widziałam Grazi, przez co nie wiem, kiedy iść znowu na wosk
, ale mąż mówił, że jak będzie trzeba to pomoże z tym masażem.
Achia tak wezmę, bo mi się bardzo podoba
https://www.aptekagemini.pl/bociol-termofor-20x20cm-mis-1szt.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 20:37
Achia, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość
-
Lamka byłam raz ( od niej są tez te ćwiczenia co wczoraj wrzucałam) ale wtedy byłam 4 tyg po porodzie i jeszcze nie wiedziałam, że będą takie problemy..
dziewczyny jestem padnięta..
wiem, że malutki miał dziś gorszy dzień przez szczepienia, ale ledwo na oczy patrzę..
P.S ubrałam mu dziś bluze z tesco rozmiar 3-6miesięcy a wygląda w niej jak parówka
zaczyna się niezła kluska z niego robić
Lunka cudownie że już jesteście w domu!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 20:38
-
Jestem, trochę dzisiaj musiałam polatać na budowie
Wysyłam foto kropka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9dd7f30adff.jpg
Karma88, Achia, Kaczorka, Morusek, Patrycja20, Fozzie Bear, summer86, StaraczkaNika, Jeżowa, Yoselyn82, Nadzieja22, malka, Bajkaaa, moniśka..., KateHawke, lamka, JustynaG, olik321, Phnappy, Lena21, Bobisia, Lunaris, Madzik34, Aga9090, Ania1003, Siwulec, Amal, -Mamunia-, Rucola, Emiilka, pilik, Luna1993, Malwas, blue00, Lusesita, E_w_c_i_a, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Kate - śliczny gummibar

Mam nadzieję, że trochę odetchnęłaś. Pojutrze zaczynasz 10 tc - dobrze idzie
KateKum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKateKum- śliczna fasolka!

ja mam kryzys psych- znów. rozmawiam z koleżanką, która jest żoną mojego "przyszywanego" kuzyna- mowi,że już słyszała wieści o mojej siostrze- że jest w ciąży. czyli mama pochwaliła się "wujkowi",który im powiedział.
a do mnie nie dzwoni.. starsza siostra napisala tylko smsa,czy wysłałam prezent urodzinowy siostrzeńcowi (miał urodziny)-i tyle. muszę to sobie powiedzieć- moja rodzina ma mnie w dupie. mama ma córkę w 8 mcu ciąży ale po co zadzwonić i zapytac jak się czuje. czy może ja przesadzam? za dużo wymagam? -
Achia - Twój żal jest w pełni uzasadniony, niestety. Staraj się nie przejmować - Oskar to jest Wasz cud - Twój i męża. Jest wyczekanym i upragnionym dzieckiem, niczego mu nie będzie brakować. Wynagrodzicie mu jakoś egocentryczną ciotkę i księżnisiowatą babcię
Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość
-
Lamka, Kate bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku

Jeżowa, super wyglądasz!
Lamka ja mam około 10tetr i jak dla nas to nawet za dużo.
Termofor ekipa mam, ale u nas przy bólach brzuszka nie pomagał. Może się przyda później.
Olik u nas też nie ciekawie przy
na początku dość mocno boli, później w trakcie przestaje, ale ostatnio znowu miałam podbarwiony śluz krwią po 
A my dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy basen! Super było, mimo, że Fela nie mogła w pełni skorzystać z uroków pływania z powodu pozycji w jakich możemy ją trzymać (konsultowaliśmy tonz fizjo przed basenem). Mała się tak wyczilowała, że pod koniec zasypiała emkowi na rękach
-Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 02:51
StaraczkaNika, Bajkaaa, Patrycja20, Bocianiątko, Achia, lamka, Yoselyn82, Kaczorka, Morusek, Jeżowa, Phnappy, Lena21, JustynaG, Lunaris, Madzik34, moniśka..., Aga9090, KateHawke, Fozzie Bear, -Mamunia-, Rucola, Emiilka, pilik, Nadzieja22, Luna1993, Malwas, summer86, KateKum, Anna Stesia lubią tę wiadomość

-
Olik, a używasz jakiegoś zelu w trakcie
? może by pomogło...
-
lamka wrote:Olik może idź do urofizjo? Bo tak nie powinno być

Lunaris aż sprawdziłam - jest wibrator z durexa w gemini
btw. też dawno nie widziałam Grazi, przez co nie wiem, kiedy iść znowu na wosk
, ale mąż mówił, że jak będzie trzeba to pomoże z tym masażem.
Achia tak wezmę, bo mi się bardzo podoba
https://www.aptekagemini.pl/bociol-termofor-20x20cm-mis-1szt.html
Poszłam raz w ciąży na wosk i myślałam, że zejdę
chciałam po jednej połowie uciekać z gabinetu. Babka robiła przerwy bo się autentycznie bała, że skurczy dostanę

Mój ma zapowiedziane, że ma mnie niedługo ogolić. Bo sama już nie dam rady - robię tylko delikatne poprawki bikini, na czuja...

staramy się już ponad 2 lata
- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane
-
nick nieaktualnyTak Ania przybiera. Nie jakoś spektakularnie ale przez miesiąc przybrała jakoś 900 g.
Najbardziej denerwuje mnie że każdy mówi co innego a komuś zaufać trzeba. Na razie podajemy debridat jak to nie pomoże to spróbujemy chyba ze specjalnym mlekiem ale szkoda mi bo ona pięknie na piersi je
a to niekoniecznie pomoże. Wg położnej jest to po prostu taki czas a kupki na piersi są przeróżne a Ania innych objawów nietolerancji nie ma.
Ech no ciężko. Zobaczymy co dalej -
U nas tez lipa przy
nie wiem już co o tym myśleć, w tym informatorze na temat blizny po cc który wrzuciła JuicyB była informacja, że bolesne współżycie (oraz nietrzymanie moczu czy problem z utrzymaniem gazow) może wskazywać na problemy z mięśniami dna macicy - spróbuje je poćwiczyć i zobaczymy
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH