SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka a co to jest krocze? :D bez lusterka to nie wiem nawet jak wygląda, chyba nie dam rady dosięgnąć przez ten bęben z przodu :P

Ps kurcze... nie mam wibratora... myślicie że zamówię w gemini? ;)

Idę do wanny, może nie zasnę i zdążę na Amerika expres

lamka, Jeżowa, Aga9090, pilik, Luna1993 lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka- ja planuje robić, zobczymy jak wyjdzie :p
    a zdecydowałas,że kupujesz ten termoforek?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik może idź do urofizjo? Bo tak nie powinno być :-(

Lunaris aż sprawdziłam - jest wibrator z durexa w gemini :-P btw. też dawno nie widziałam Grazi, przez co nie wiem, kiedy iść znowu na wosk :-D, ale mąż mówił, że jak będzie trzeba to pomoże z tym masażem.

Achia tak wezmę, bo mi się bardzo podoba :-) https://www.aptekagemini.pl/bociol-termofor-20x20cm-mis-1szt.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 20:37

Achia, Lunaris, pilik lubią tę wiadomość

• olik321 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka byłam raz ( od niej są tez te ćwiczenia co wczoraj wrzucałam) ale wtedy byłam 4 tyg po porodzie i jeszcze nie wiedziałam, że będą takie problemy..

dziewczyny jestem padnięta..
    wiem, że malutki miał dziś gorszy dzień przez szczepienia, ale ledwo na oczy patrzę..

P.S ubrałam mu dziś bluze z tesco rozmiar 3-6miesięcy a wygląda w niej jak parówka :)
    zaczyna się niezła kluska z niego robić

Lunka cudownie że już jesteście w domu!! <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2018, 20:38

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, trochę dzisiaj musiałam polatać na budowie
    Wysyłam foto kropka
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9dd7f30adff.jpg

Karma88, Achia, Kaczorka, Morusek, Patrycja20, Fozzie Bear, summer86, StaraczkaNika, Jeżowa, Yoselyn82, Nadzieja22, malka, Bajkaaa, moniśka..., KateHawke, lamka, JustynaG, olik321, Phnappy, Lena21, Bobisia, Lunaris, Madzik34, Aga9090, Ania1003, Siwulec, Amal, -Mamunia-, Rucola, Emiilka, pilik, Luna1993, Malwas, blue00, Lusesita, E_w_c_i_a, Anna Stesia lubią tę wiadomość

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ze zbliżenia jest bardzo zaciemnione i na zapodaj praktycznie nic nie widać

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, polubiłam, bo to łączenie przyjemnego z pożytecznym]:->

• StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate - śliczny gummibar :)
    Mam nadzieję, że trochę odetchnęłaś. Pojutrze zaczynasz 10 tc - dobrze idzie :)

KateKum lubi tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak odetchnęłam, teraz tylko mnie żołądek nawala, ale to pewnie nerwy. Ja zawsze miałam z nim problemy, teraz się jeszcze wszystko nasiliło. Chyba zacznę siemię pić.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KateKum- śliczna fasolka! <3

ja mam kryzys psych- znów. rozmawiam z koleżanką, która jest żoną mojego "przyszywanego" kuzyna- mowi,że już słyszała wieści o mojej siostrze- że jest w ciąży. czyli mama pochwaliła się "wujkowi",który im powiedział.
    a do mnie nie dzwoni.. starsza siostra napisala tylko smsa,czy wysłałam prezent urodzinowy siostrzeńcowi (miał urodziny)-i tyle. muszę to sobie powiedzieć- moja rodzina ma mnie w dupie. mama ma córkę w 8 mcu ciąży ale po co zadzwonić i zapytac jak się czuje. czy może ja przesadzam? za dużo wymagam?

Wysłany: 10 października 2018, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siemię wymiata :) Dosłownie :D :D :D

KateKum, Jeżowa lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • KateKum Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia przykre jest to co piszesz. Ale ja zauważyłam, że często tak jest, że są te tzw lepsze i gorsze. Tylko w Twoim przypadku, to już tak trochę po bandzie idzie.

xnw4lbete8c7uekt.png

10.2017 [*] 8tc

Wysłany: 10 października 2018, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - Twój żal jest w pełni uzasadniony, niestety. Staraj się nie przejmować - Oskar to jest Wasz cud - Twój i męża. Jest wyczekanym i upragnionym dzieckiem, niczego mu nie będzie brakować. Wynagrodzicie mu jakoś egocentryczną ciotkę i księżnisiowatą babcię ;)

Lunaris, Rucola lubią tę wiadomość

[*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka, Kate bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku :)

Jeżowa, super wyglądasz!

Lamka ja mam około 10tetr i jak dla nas to nawet za dużo.

Termofor ekipa mam, ale u nas przy bólach brzuszka nie pomagał. Może się przyda później.

Olik u nas też nie ciekawie przy <3 na początku dość mocno boli, później w trakcie przestaje, ale ostatnio znowu miałam podbarwiony śluz krwią po <3

A my dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy basen! Super było, mimo, że Fela nie mogła w pełni skorzystać z uroków pływania z powodu pozycji w jakich możemy ją trzymać (konsultowaliśmy tonz fizjo przed basenem). Mała się tak wyczilowała, że pod koniec zasypiała emkowi na rękach ;)

-

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 02:51

StaraczkaNika, Bajkaaa, Patrycja20, Bocianiątko, Achia, lamka, Yoselyn82, Kaczorka, Morusek, Jeżowa, Phnappy, Lena21, JustynaG, Lunaris, Madzik34, moniśka..., Aga9090, KateHawke, Fozzie Bear, -Mamunia-, Rucola, Emiilka, pilik, Nadzieja22, Luna1993, Malwas, summer86, KateKum, Anna Stesia lubią tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • JustynaG Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, a używasz jakiegoś zelu w trakcie <3 ? może by pomogło...

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Olik może idź do urofizjo? Bo tak nie powinno być :-(

Lunaris aż sprawdziłam - jest wibrator z durexa w gemini :-P btw. też dawno nie widziałam Grazi, przez co nie wiem, kiedy iść znowu na wosk :-D, ale mąż mówił, że jak będzie trzeba to pomoże z tym masażem.

Achia tak wezmę, bo mi się bardzo podoba :-) https://www.aptekagemini.pl/bociol-termofor-20x20cm-mis-1szt.html

Poszłam raz w ciąży na wosk i myślałam, że zejdę :( chciałam po jednej połowie uciekać z gabinetu. Babka robiła przerwy bo się autentycznie bała, że skurczy dostanę :( :/
    Mój ma zapowiedziane, że ma mnie niedługo ogolić. Bo sama już nie dam rady - robię tylko delikatne poprawki bikini, na czuja... :/

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, a tak myślę teraz. Nie masz czasem problemu z gruczolem bartholina? Ja bardzo długo z dziadem walczyłam, bo psuje mi baaaardzo mocno "jakosc" współżycia, dopiero jak zrobił się stan zapalny okazało się, że to on był sprawcą

• Madzik34 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna super,ze juz w domu!!!

Napisz jeszcze jak spotkanie dwoch corek??starsza bardzo przejeta???

Madzik
    l22nroeqnx13mwm3.png
    Mama 3 corek:)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2018, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Ania przybiera. Nie jakoś spektakularnie ale przez miesiąc przybrała jakoś 900 g.

Najbardziej denerwuje mnie że każdy mówi co innego a komuś zaufać trzeba. Na razie podajemy debridat jak to nie pomoże to spróbujemy chyba ze specjalnym mlekiem ale szkoda mi bo ona pięknie na piersi je :( a to niekoniecznie pomoże. Wg położnej jest to po prostu taki czas a kupki na piersi są przeróżne a Ania innych objawów nietolerancji nie ma.

Ech no ciężko. Zobaczymy co dalej

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 10 października 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas tez lipa przy <3 :/ nie wiem już co o tym myśleć, w tym informatorze na temat blizny po cc który wrzuciła JuicyB była informacja, że bolesne współżycie (oraz nietrzymanie moczu czy problem z utrzymaniem gazow) może wskazywać na problemy z mięśniami dna macicy - spróbuje je poćwiczyć i zobaczymy

‹‹ 2071 2072 2073 2074 2075 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ