X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka- no w sumie racja... mam nadzieję,że nie będze oczywiście potrzeby sprawdzania gzie u mnie są dyżury świąteczne i całodobowe- bo nie mam pojęcia.
    Kaczotka-teraz doczytałam.. mówicie,że hipp jest ok i są saszetki w ross?:p
    Karma- daj znać po ktg ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 10:49

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko z córką! Lewcio jaki ty jesteś przystojnyyy!!! A jaki zniewalający zalotny uśmieszek aaaach <3 <3 <3

Rucola lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia ja bym radziła jedno mleko jednak kupić do szpitala, jak sie Kinga urodziła to musiał emek kupić i do szpitala dostarczyć, bo z początku nie miałam pokarmu, a przy Nadii nie potrzebowałam ale w razie W miałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola - Lewcio do schrupania!! Oj będzie kradł serca :)

Rucola lubi tę wiadomość

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Wiecie, że jak macie aplikację rossnę to po 34 tygodniu do 1 miesiąca bobo są pampersy za 1gr w rossmanie? :)

Karma88, Achia, Aga9090, KateHawke, JustynaG, Emiilka, Lunaris lubią tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I zostaje w szpitalu... Dziś doszła 2 razy biegunka ale nie wiem czy to od czopkow na uspokojenieorganizmu czy po prostu biegunka, czy coś jest na rzeczy...

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola - Lewcio zalotnie się do Ciebie uśmiecha :)
    Nie martw się Kochana - jesteś i zawsze będziesz najważniejszą Kobietą dla tego małego księciunia :)

Achia, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

ckai43r8zmly7il4.png

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lewciooooo <3 <3 <3 chyba znalazłam męża dla Agatki :D

Achia i Karma kciuki dla Was i Waszych maluszków :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 11:01

Achia, Rucola lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś

Karma, Achia mocno kciukam :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 11:08

Achia lubi tę wiadomość

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia i Karma kciuki dla Was i Waszych maluszków :) :)

Rucola ale Lewcio sliczny i jaki tajemniczy usmieszek :)

Achia, Rucola lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia, Karma kciuki za wasze wizyty dzisiaj! &&&

Amal to jak biegunka doszła to lepiej zostać te parę dni i ocenić czy coś się zaczyna czy to tylko leki. Trzymam kciuki za dobre wieści &&&

Achia lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna Stesia wrote:
    Ibishka, dzięki! Widać, ze malutkiej służą nowe smaki! Co za radość na slicznej buzi!

Agulineczka :-* Patrzę na Twój suwaczek i wierzyć się nie da, że za kilka tygodni będziecie we czwórkę! A jak sie synek zapatruje na rodzeństwo?

Synek jest wspaniały :) to taki nasz Skarb kochany. Nie moze sie doczekac siostrzyczki, pyta sie czesto kiedy pan doktor ja wyciagnie, kiedy spadna listki (powiedzialam mu kiedys, ze Malutka przyjdzie na swiat jak juz listki spadna z drzew). Codziennie rano caluje mnie w brzuszek i wita sie z siostrzyczka. Probuje tez zobaczyc ja przez mój pępek ;) Słodziak z niego :) Zobaczymy jak to bedzie, gdy juz faktycznie bedziemy w czwórkę :)

KateHawke, JustynaG, pilik, Lusesita, Kaczorka, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie słodkie te Wasze malenstwa!:)

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • agulineczka Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy wrote:
    Dzień dobry!
    Wiecie, że jak macie aplikację rossnę to po 34 tygodniu do 1 miesiąca bobo są pampersy za 1gr w rossmanie? :)

Tak? :) a gdzie doczytalas taka informacje? :)

Synek 2016 💚
    Córka 2018 💖
    Synek 2021 💚
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:
    Na maila się dostaje chyba :) ja na początku po pierwszych zakupach z rossne dostałam maila ze mam oliwkę babydream za 1gr. :)

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulineczka wrote:

na stronie jest :) ale podobno jakiś mail musi przyjść. W aplikacji ustawia się termin porodu. Moja koleżanka wyklocila się i dostała bez maila. Podobno jak jest mail to automatycznie się przy kasie naliczaja jak zaskakują kartę :)

ckai43r8zmly7il4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Phnappy wrote:
    na stronie jest :) ale podobno jakiś mail musi przyjść. W aplikacji ustawia się termin porodu. Moja koleżanka wyklocila się i dostała bez maila. Podobno jak jest mail to automatycznie się przy kasie naliczaja jak zaskakują kartę :)

Jak miałam tą oliwkę do odbioru to w aplikacji też miałam taką informację ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia i Karma trzymam mocno kciuki za Wasze maluszki, Karma a Ciebie kochana trzymam za rękę i jestem cały dzień myślami z Tobą. Będzie pessar to będziesz troszkę spokojniejsza :*

Kate każdy sygnał jest teraz na wagę złota, dobrze że Natalka już niżej :) bardzo Ci dziękuję za taki pozytywny ochrzan, od razu mi lepiej :*

Ja bym kupiła właśnie saszetki mm tak na wszelki wypadek, my kupiliśmy całe pudło ale z wiadomego względu.

Rucola dziękuję kochana, z malutka już wszystko dobrze, zjadła rano (obudziła się o 10, odsypiala ta straszną noc), ładnie odbiła, godzinkę popatrzyła co robimy z Tosia, poprzytulałyśmy się i teraz śpi wtulona we mnie. Bąki były, ale bez większych problemów. Mam nadzieję że już tak zostanie. Jeśli nie daj Boże znów coś będzie nie tak to podejmuje próbę kp, to dla niej, ja wówczas jakoś zmienię nastawienie. Ale póki co mam wrażenie że Hipp dziala, więc wyślę emka po całe opakowanie. A Twój Lew jest obłędny!!! Jaki z niego przystojniak! I to spojrzenie :) no rozpływam się! :D co do otwierania oczu to Tosieńka też od razu otwierała szeroko, nie wiem od czego to zależy :D

A specjalnie dla cioć zadowolona i spokojna Zuzia
    ]

O jeszcze chciałam spytać. Kiedy możemy wyjść na pierwszy krótki spacer? Z Tosia było to 1,5 tygidnia, ale to ze względu na to że długo byłyśmy w szpitalu i był ciepły czerwiec

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 15:18

Amal, Achia, Meśka, Jeżowa, KateHawke, lamka, Patrycja20, Rucola, malka, Nadzieja22, Siwulec, pilik, Aga9090, moniśka..., -Mamunia-, Yoselyn82, Flowwer, Morusek, Emiilka, Anna Stesia lubią tę wiadomość

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 12 października 2018, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna, możecie już korzystać z pogody. My byliśmy na spacerku w 5 dobie :) Nie był długi ale zawsze jakieś wyjście :)
    A Zuzia chyba podobna do tatusia, co? Bo Tosia to mam wrażenie, że czysta mamusia. :)

Skoro dziś pokazujemy nasze słodkości, to ja się dzielę moją 7 tygodniową Aneczką:
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/798abeab591b.jpg

Achia, ibishka, Luna1993, Jeżowa, KateHawke, lamka, Patrycja20, Bajkaaa, Rucola, malka, Nadzieja22, Siwulec, summer86, pilik, Phnappy, Aga9090, moniśka..., -Mamunia-, Yoselyn82, Flowwer, Morusek, Emiilka, 91Ewela09, Amal, Karma88, Lusesita, Kaczorka, blue00, Lena21, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 października 2018, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie Anulka ma już 7 tygodni, ale to zlecialo. Prześliczna księżniczka <3 właśnie chciałam dzisiaj na chwilkę wyjść :) Tosia to moja miniaturka, tylko kolorystycznie do ojca podobna (oczy i włosy). Zuzia to czysty ojciec, ze mnie nie ma nic, liczę chociaż na ciemne oczy ;)

Rucola, JustynaG, pilik, Aga9090, Anna Stesia lubią tę wiadomość

‹‹ 2084 2085 2086 2087 2088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ