Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaczorka właśnie tak robimy z butelką, może to faktycznie była wina mleka, każde dziecko jest inne i tłumacze sobie, że przecież mogło jej nie podpasowac. Poza tym ja mam alergie pokarmowe, Tosia też, więc może i Zuzia ma i stąd taka reakcja. Po Hipp jest narazie dobrze, będziemy obserwowac
AnnaStesia dziękuję. Burza hormonów robi swoje i zmęczenie do tego. Damy radę
Rucola wiem, naprawdę nie wiem skąd we mnie taka niechęć do kp. Jestem dobra mama, daje dzieciom mnóstwo czułości, Zuzia całe dnie się ze mną tuli, ale kp mnie przerasta i naprawdę bym nie chciała. Jednak jeśli teraz po zmianie mleka znowu będzie to samo to nie chce jej męczyć co chwilę innym, skonsultuje z lekarzem co robić i nie wiem czy wówczas nie spróbuję kp, mimo że wbrew sobiezobaczymy jak będzie dzisiaj i jutro
Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Rucola, jesteś najwspanialszą mamą dla Lewka. Z pewnością zaspokajasz wszystkie potrzeby swojego dziecka.
On Twoje serce już skradł, teraz próbuje to samo z innymi członkami rodziny
Na pocieszenie Ci powiem, że Aneczka też lubi kopać i mój brzuch i biust. I o ile brzuch rozumiem, nie chce już na niego patrzeć i próbuje pozbyć się balastuto z piersiami nie kumam. Mleczko jej smakuje, zajada się tak, że aż się jej uszy trzęsą.
No i ze mną nie gada a u tatusia na rękach gaworzy.
AnnaStasia, dzięki za link do artykułu. Wczoraj już się edukowałam w tej kwestii i z tego co widzę z tą płodnością nic nie jest pewne.Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
Lunka ja mysle, ze znajdziecie odpowiednie mleko i pewnie butelka też musi dziecku przypasować, bo najgorzej to robić coś wbrew sobie. Pisz nam na bierząco jak Zuzia się czuje!!!
I chciałam Ci jeszcze napisac, ze mój Mały jak się urodził, to chyba ze 3 dni prawie oczu nie otwierał a tak szeroko jak Zuzia zaraz po urodzeniu to chyba po tygodniuMyślę, ze przez to, ze tyle czasu była blisko "wyjścia" sprawiło, że jest bardzo dojrzała jak na swój wiek, więc z mlekiem szybciutko ogarniecie temat.
Powodzenia :*Luna1993 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Dzięki Justyna :*
Wczoraj miałam chwilowy kryzys ale dziś już jest o wiele lepiej. Idziemy z lewkiem na spacer do h&m pooglądać to body w lwymamy z 2 km w jedną stronę, więc spacerek odchudzający w sam raz
JustynaG, malka lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola wczoraj chyba jakieś niegatywne fluidy krążyły, skoro Ty, taka pozytywną osoba, też na chwilę wskoczyłaś do jamy! Cieszę się jednak, że już jest lepiej i dodam, że Anna Stesia - masz jakąś moc i mądrość życiową w sobie, która bardzo uspokaja
nie wiem czym zajmujesz się zawodowo, ale mogłabyś być hipnotyzerką
mi Twoja odpowiedź także bardzo pomogła (oczywiście innych dziewczyn też, pisałam już wczoraj, jak bardzo jestem wdzięczna za cały odzew!)
Luna oby zmiana mleczka przyniosła spodziewany efekt... Jak widać, co dziecko, to nauka, nie można zakładać, że jak jednemu odpowiadała dana marka, to z drugim będzie tak samo. Na szczęście w naszych czasach jest kilka różnych firm, więc mamy ten komforta co do samego karmienia mm a nie piersią... Wypracowałam sobie już jakiś czas temu sposób, w jaki sobie tłumaczę, gdy ktoś robi coś inaczej niż ja planuję - wchodzę w buty drugiej osoby i myślę, że jeśli ktoś jest tak samo zadowolony ze swojej decyzji, jak ja jestem ze swojej, to nie ma o czym dyskutować! Więc, jeśli nie chcesz karmić piersią to po prostu nie karmisz, kropka.
U nas bez zmian, ale nieustannie trzymam kciuki za pozostałe dziewczyny - dzisiaj 12.10, punktualne dzieciaczki zapraszam na świat!!!kciuki Kate i Emilka
KateHawke, JustynaG, Rucola, Luna1993, Emiilka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry Piękne
Rucola nie wątp absolutnie w Lewka uczucia do Ciebie, jestem pewna, że mamunię kocha najbardziej! I pewnie tak, jak dziewczyny pisały - czuje się przy Tobie najlepiej i dlatego pozwala sobie na swobodniejsze zachowania.
Jeżowa jak się czujesz?
Luna trzymam kciuki, żeby Zuzia dobrze zareagowała na Hippa.
Emilka, KateHawke dzisiaj wspaniały dzień na poród, mam nadzieję, że Natalia i Dominik to widząjak się czujecie?
Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Hello Dziołszki kochane
Luna ja ci zaraz dam takie myśli! Zła matka to ma w nosie czy dziecko coś boli i dlaczego. Ty zamartwiaj się samym skrzywieniem buzinki Zuzi i karmisz najlepiej jak możesz. A to czy to jest twoje mleko czy z pojemnika to nieważne. Bo ty masz być szczęśliwą mamą a nie zdjętą z krzyża tylko dlatego że wszyscy mówią o KP. Szczęśliwa mama = szczęśliwe dzieckotylko niech HiPP zacznie działać i zobaczysz niedługo uśmiech od ucha do ucha
Jeżowa te nasze hormony to świrnięte są po prostu i musimy olewać takie myślijako lek na smutaski zalecam spacer w taki piękny dzionek
Emilka jak tam? B coś się mało odzywasz i tak kminię czy to już?
A ja wczoraj zgwałciłam eMka i doszłam do wniosku że seks na końcu ciąży jest przereklamowany... Nie dosyć że zero przyjemności z tego to jeszcze nic to nie dało. Noc znowu nieprzespana ale przez biodra a nie postęp. Ale za to poczułam że Nat jest niżej bo częściej siku się chce i nacisk na pęcherz jest nawet bezpośrednio po wizycie w WC.Jeżowa, ibishka, -Mamunia-, Luna1993, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lamka dziękuję, zdecydowanie lepiej ! Kompletnie inny nastrój dzisiaj, te hormony ciążowe mnie wykończą
dzisiaj jestem podekscytowana spotkaniem z Agatką i marzę o tym, by już ją utulić i móc się nią zajmować. Jak widać - zmiana o 180 stopni, idzie zwariować
Rucola dla Lewcia jesteś ulubioną osobą na całym świecie! Czy my, duzi ludzie, nie robimy podobnie? Że najbardziej "wyżywamy się" na najbliższych, bo wiemy, że możemy sobie na to pozwolić? Nawet, gdy wiemy, że nie powinniśmy i ich ranimy... A Lewcio jeszcze tego nie rozumie, on tylko wie, że Ty jesteś jego schronieniem i ulubionym zapachem, i dotykiem, i głosem. Więc jak chce być niegrzeczny to wybierze Ciebie, bo czuję, że MOŻE. A i tak jesteś najważniejsza dla niego.
Kate ja nie mam siły na seks... Ochotę owszem, ale tylko tylełączę się w nocnych bólach!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 09:58
KateHawke, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, witam z rana
Muszę to powiedzieć głośno: Uwielbiam ten szczerbaty uśmiech Aneczki! No po prostu uwielbiam. I mimo nieprzespanej nocy mam całkiem dobry nastrój.
Ale może to nie przez uśmiech a libido? Jakaś taka nakręcona chodzę... eMek będzie zadowolony. Tylko ciii .... żeby Aneczka się nie zorientowała bo inaczej z planów wieczornych niciRucola, Aga9090, KateHawke, Jeżowa, Patrycja20, ibishka, -Mamunia-, Luna1993, pilik, Emiilka, Lusesita, Lena21, Anna Stesia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna to powodzenia
Karma jak samopoczucie?o której mają zakładać pessar/
ja o 16 mam usg III trym- prosze o kciuki:)
dziewczyny a kupowałyście jakieś MM przed porodem jak nie było wiadomo jak będzie z laktacją? mysle czy nie zakupic albo saszetek właśnie,albo jakieś małe pudełko-tak na w razie co. jest sens?
bo jak np urodze 22.12 albo później,sklepy będą zamknięte i będę w czarnej D... gdybym rodziła w każdym innym mcu to luz, pojdzie się do sklepu,ale mam jakąś dziwną panikę że jak coś się okaże potzebne to akurat będą te święta i kaplicataaak, tak sobie panikuje..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 10:44
Kaczorka, KateHawke, Phnappy, Patrycja20, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia kciuki! A co do mleka, to w szpitalu jest mm normalnie dostępne dla położnic, więc bym się nie przejmowała. Zresztą apteki całodobowe będą przecież czynne.
Justyna powodzenia wieczorem!My może też coś popróbujemy, skoro biodra mnie trochę przestały boleć, może będzie ciut mniej gimnastyki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2018, 10:47
JustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Achia czekam ja ktg w szpitalu, ale korzenie zapuszcze niedlugo.
Pessar wieczorem o 20:20.KateHawke, Aga9090, Achia, Luna1993, Emiilka, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Co prawda nie udało mi się uchwycić pełnego pieknego uśmiechu, ale na dowód, ze od wczoraj się dużo zmieniło w stosunku lewka do mnie, przesyłam zalotny półuśmieszek
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1083a480bdf.jpgKateHawke, Yoselyn82, Achia, Phnappy, Aga9090, Nadzieja22, Amal, lamka, Jeżowa, Karma88, Patrycja20, JustynaG, Morusek, ibishka, Kaczorka, -Mamunia-, Luna1993, Bobisia, malka, Siwulec, Flowwer, pilik, summer86, moniśka..., Emiilka, 91Ewela09, Lusesita, Madzik34, blue00, Lena21, Lunaris, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021