Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżówka gratuluję. Agatka śliczna
Trzymam kciuki za kp.
Patrycja cieszę się że wszystko ok.
Emilka trzymam kciuki.
Kaczorka Aluska przeslodka. Już rok...ech jak ten czas zapiernicza.
Co do Wrocławia, mam podobne odczucia jak Ty. Starsza miała już 10 lat jak tam byliśmy, ale też brakowało wyjścia w nocy. Tym bardziej że słychać było jak miasto tętni życiem.Kaczorka, Patrycja20 lubią tę wiadomość
-
Anna Stesia wierzę że nie chcesz grać małym ale niestety takie życie jest a uwierz mi będzie tylko gorzej przy rozszerzeniu diety... Przy nauce chodzenia przy wszelakich buntach, więc radzę z doświadczenia innych a z moich obserwacji że trzeba szybko i chamsko uświadomić teściów że oni mogą tyle ile im pozwolisz a piszesz że emek powinien ich ustawić to fakt ale skoro dalej jest problem to ty weź sprawę w swoje ręce a potem rozliczysz się z emkiem, a co do kontaktów małego z dziadkami to teraz i tak jest najlepszy moment bo dziecko nie będzie pamiętac jak często widziało dziadków.
Wybacz mi że i ja się wtracam ale Dziadki to element który jest specyficzny i wiem że jeśli im się nie pokaże widocznej granicy to będzie tylko gorzej...Anna Stesia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, mam Domisia! Wczoraj, 16.10. 2018 r., Ok. 21:00, nagle cc ze względu na te wody, 3990 gram. My już po pierwszym karmieniu. Dziękuje za kciuki!
Lusesita, Lunaris, Jeżowa, Bajkaaa, JustynaG, StaraczkaNika, Karma88, Kaczorka, Amal, veritaserum, reset, olik321, Meśka, Fozzie Bear, Kargo31, Morusek, Patrycja20, Anaaa90, Aga9090, Luna1993, Rucola, lamka, blue00, Anna Stesia, Siwulec, Bocianiątko, Yoselyn82, KateKum, Lena21, Cabrera, KateHawke, 91Ewela09, Nadzieja22, Achia, Ania1003, moniśka..., agulineczka, JuicyB, pilik, Bobisia, malka, emi2016, Sarna84, Madzik34, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Coś mi nie daje spać, już wiem co
POST EMILKI! gratulacje Kochana!
Dziewczyny dobrze Cie wyczuły że coś się święcijak wrażenia z pierwszych chwil z Domisiem?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 05:36
-
GRATULUJĘ EMILKO!
16.10 to dzień Aluśki, Agatki i Domisia.lamka, pilik lubią tę wiadomość
-
Forum nie śpi
I znowu zerkam na 1 stronę i czuję już to ciśnienie w powietrzu
Teraz 3x A: Amal, Admirałka i Agulineczka w kolejce.
Phnappy jak tam u Was?
Amal, Lusesita, blue00, pilik lubią tę wiadomość
-
Emilko, moje gratulacje!
Witamy Dominika i życzymy mu wszystkiego co najlepsze
Zasada z milczeniem się sprawdza -
Rucola odniosę się jeszcze do Twojego eMka i Twojego nerwa na niego. Masz prawo się złościć.
Największy problem (mój też to ma) to przeświadczenie mężczyzn, że jak oni zajmują się dzieckiem to nam pomagają. A przecież żyjemy w innych czasach i już nie czekamy do 7 urodzin by przekazać opiekę nad dzieckiem tatusiowi.
Dlatego, nawet jeśli dobrze sobie radzimy to musimy jasno komunikować facetowi, żeby przejął dziecko.
Umów się do fryzjera, na masaż, kawę z koleżanką. Wyskocz gdzieś na godzinkę! Bez dziecka. Dobrze Ci to zrobi.Rucola, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Amal jeszcze 2 dni i ciąża donoszona
Powiedzcie mi że to mieści się w granicach normy. O 5 nakarmilam mała i zamiast spać, wybierałam dla dziewczynek firanki... zamówiłam oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 06:15
Amal, Rucola, JustynaG, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Emilka - ale super! Gratuluję
W ogóle to życzę Wam Emilka i Jeżowa, żeby Wasze dzieciątka były tak grzeczne i proste w obsłudze, jak Aluśka
Lusesita - myślę, że 5 rano to idealny czas na kupowanie firanek
Dziewczynki, postaram się naszą listę uzupełnić jak tylko wrócę do domku i dostanę się do kompa. Może już jutro wieczorem -
nick nieaktualnyDopiero teraz nadrobilam
Jeżowa czy ja Ci już gratulowalam ? Nie mam pojęcia dlatego z całego serduszka gratuluję a Agatka prześliczna i cudowne włoski ma ! Wspaniały czas przed Wami
Emilko dla Ciebie również przeogromne gratulacje , cudna waga syneczka i czekamy oczywiście na zdjecie.
Kaczorka spóźnione ale szczere sto lat dla Aluskiniech zdrowo rośnie i będzie taka bezproblemowa jak do tej pory
Ogólnie nie wierzę w horoskopy ale zodiakalne wagi to mój ulubiony typ ludzimój mąż ma dziś urodziny i lecę do kuchni piec ciacho póki Ania jeszcze dosypia bo długo to nie potrwa. Zbyt wielkie oczy w trakcie karmienia miała.
Kaczorka, Jeżowa lubią tę wiadomość