Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Bajka przemywanie solą fizjologiczną.
Emilka serdeczne gratulacje. Many już troje dzieciaków z 16.10 !
U nas chyba spanie z jedną pobudka zostanieoby. Ale za to od 6 urządzamy sobie pogawędki w łóżku
Bajkaaa, lamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLusesita wrote:Amal jeszcze 2 dni i ciąża donoszona
Powiedzcie mi że to mieści się w granicach normy. O 5 nakarmilam mała i zamiast spać, wybierałam dla dziewczynek firanki... zamówiłam oczywiście
Ja o 4 w nocy w gierki grałam na telefonie... Ty chociaż spędziłas czas produktywnieLusesita lubi tę wiadomość
-
Lusesita normalne. Ja to ranny ptaszek jestem. Szybko wieczorem zasypiam, a wczesnie rano,juz zwarta i gotowa. Ile razy o 6 juz mialam jedno pranie z glowy i chalupe ogarnieta.
Lusesita lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBajka ja wiem tylko o soli fizjo. I przybijam piątkę bo też idę do fryzjera- w czwartek! Ciekawe jak stary ogarnie dwójkę
Na wstępie przepraszam za nieobecnosc- smoczątko dalej ma bóle brzuszka, nie aż takie, ale wczoraj nie mogłam jej odłożyć pół dnia, tylko tulenie i głaskanie. Poszła kupa o 23 i zasnęła. Ale! Zamawiam dziś chustę więc odzyskam ręce
Rucola doskonale rozumiem Twoje wzburzenie. Też byłam zła, jak emek przy Tosi sam decydował kto przychodzi i kiedy przychodzi. Mam nadzieję że szybko zrozumie swój błąd, że chwalenie żony to nie wszystkoale to prawda, im lepiej nam idzie tym mniej oni chcą robić. Czujesz się dzisiaj lepiej?
Emilka i Jeżowa jestem z Was mega dumna i aż mam łzy w oczach ze szczęściabrawo dzielne mamusie, cieszcie się maluszkami i odpoczywajcie po cc, teraz musicie ładnie dojść do siebie :*
Nika prześliczny brzuszek
Patrycja ale ulga że wszystko w porządku
Mogę Wam wkleić mojego smoka? Czy już za duży spam robię? Jeśli za często ją pokazuje to śmiało piszcie
]
A i mamy gorszy czas w rodzinie, stąd też nastrój nie ten. Staram się być tak uśmiechnięta jak do tej pory, ale wczoraj był pogrzeb kuzyna, zmarł dokładnie o tej godzinie w poniedziałek, kiedy na świecie pojawila się Zuzia. Ciągle siedzi mi to w głowie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 07:14
Morusek, Amal, Bajkaaa, Patrycja20, blue00, Siwulec, Bocianiątko, Aga9090, Karma88, olik321, KateKum, lamka, Fozzie Bear, StaraczkaNika, Lusesita, Kaczorka, 91Ewela09, Nadzieja22, KateHawke, JustynaG, Lunaris, Anna Stesia, pilik, malka, emi2016, Bobisia, -Mamunia-, Madzik34, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
Emilka gratulacje!!! Wzięłaś nas z zaskoczenia
ale darujemy Ci bo emocji z rana na ten dzień dostarczyła nam Jeżowa
Napiszę jeszcze że ponoć jedną z nas miała wczoraj urodziny, cały dzień chciałam wspomnieć, może się dziś przyzna :p
My z emkiem mieliśmy cichą noc, pierwszą odkąd jesteśmy razem. Nie wiem o co on się dąsa i w sumie mnie to nie interesuje. Niech się ogarnie, nie chce mi się mu wszystkiego tłumaczyć. Ma swój rozum a dużo od niego nie wymagam...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lunka wrzucaj Zuzię jak najczęściej!!!
Co do śmierci to ja zaszłam w ciąże 14go grudnia, dokładnie w ten dzień rano zmarł nagle 25cioletni kuzyn mojego emka w domu pod prysznicem#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Emilka !!! Wielkie gratulacje
zbierajcie siły
Ale fajnie tak gratulować codziennie udanego porodu
Luna - Zuza jest przesłodka
Miłego dnia dla wszystkich -
Emilka MEGA GRATULACJE!!
zdrowka dla was!!
h_anulka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dzień dobry
Emilka gratulacjetrzymajcie się cieplutko
Co do teściów, moi raczej są spoko, jedyne czego się obawiam to wpychanie w dziecko słodyczy i innych kolorowych badziewi. Ja nie jadłam jako dziecko, jak już to bardzo sporadycznie i żyje. Uważam, że raz na jakiś czas ok, ale są to puste kalorie, które można zastąpić np. owocami.
Dlaczego są dzieci, które potrafią pić wodę, a są takie które piją tylko soki.lamka, olik321, Luna1993, Aga9090, Patrycja20, Rucola lubią tę wiadomość
-
Tradycją się stało, że przynoszę tu dobre wieści
Z dumą i radością, na prośbę Emilki wrzucam Wam w jej imieniu zdjęcie Dominisia. Moim skromnym zdaniem jest przeuroczy!
I wiem, że już powinno być zdjęcie, bo to na nie czekacie, ale raz jeszcze chciałam pogratulować Emilce cudownego Synka, jak i ponownie tego, czego dokonała w tym roku. Bo zdać egzamin, otworzyć kancelarie i urodzić takie udane dziecko w ciągu raptem 10 miesięcy to nie lada wyczyn! Teraz życzę (albo pewnie życzymy wszystkie) zdrowia dla Was obojga i przespanych nocyA jak będą nie przespane to z tego, co widzę nudzić sie też nie będziesz, masz tu sporo potencjalnych towarzyszek nocnych
[FANFARY]
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ec1d4e39e0b7.jpg
olik321, Luna1993, Karma88, lamka, Cabrera, Lena21, Patrycja20, Bocianiątko, Lusesita, summer86, Rucola, Yoselyn82, bazylkove, veritaserum, Kaczorka, Nadzieja22, Achia, Aga9090, KateHawke, Amal, moniśka..., blue00, JustynaG, Morusek, Lunaris, JuicyB, admiralka, pilik, malka, emi2016, Bobisia, Bajkaaa, Sarna84, -Mamunia-, KateKum, Madzik34, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Rucola wrote:Emilka gratulacje!!! Wzięłaś nas z zaskoczenia
ale darujemy Ci bo emocji z rana na ten dzień dostarczyła nam Jeżowa
Napiszę jeszcze że ponoć jedną z nas miała wczoraj urodziny, cały dzień chciałam wspomnieć, może się dziś przyzna :p
My z emkiem mieliśmy cichą noc, pierwszą odkąd jesteśmy razem. Nie wiem o co on się dąsa i w sumie mnie to nie interesuje. Niech się ogarnie, nie chce mi się mu wszystkiego tłumaczyć. Ma swój rozum a dużo od niego nie wymagam...
Co do facetów to chyba najlepszą metodą jest pokazanie im, że jesteśmy zwyczajnie zmęczone.. na mojego to najlepiej działa. Zostawiam go z Marcelkiem i wychodzę. Mówiąc ze ma jeszcze np zebrać pranie. Jak wracam okazuję się, że pranie nadal wisi. Wtedy zaczynam swoje "no widzisz a ja z małym piorę, prasuję, gotuje itd..
W sobotę wysłałam ich też do sklepu, emek przyszedł zbulwersowany, że w biedronce nie ma jak wózkiem przejechać. WOW
Także delikatnie daje mu te rarytasy co ja mam na codzień i zaczyna kumać, że lekko nie jest
lamka, Fozzie Bear, Rucola, veritaserum, Nadzieja22, JustynaG, Morusek, Lunaris, Patrycja20, pilik lubią tę wiadomość