Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAmal wrote:Pozdrawiamy wszystkie e ciocie ze szpitalnego łóżka..
https://vimeo.com/295575710
A jak współlokatorki? Masz jakieś? -
nick nieaktualnyAchia wrote:Oho, faktycznie niezła imprezka tam się odbywa. A Twoje "ała" powiedziałaś dokładnie w momencie jak pomyślałam, że to pewnie jednak boli ...
A jak współlokatorki? Masz jakieś? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja tylko z doskoku
Jezowa piękna Agatka, cudnie wyglada i w końcu widac jej prawdziwą twarz
Kate mój dostał smoka w pierwszej dobie, nie zaburzyło to jego odruchu ssania a jeśli chodzi o czwart trymestr ja niczego dziecku nie będe odmawiać. Co będzie po trzecim miesiącu ze smokiem, zobaczymy, może spróbuję ograniczać. Co do karmienia piersi to mimo bólu przystawiaj a jeśli masz duże rany to przez te nakładki, ale przystawiaj a poza tym polecam osłony ochronne medeli
https://www.smyk.com/medela-ochronne-oslony-piersi.html
karmienie piersią nie jest łatwe, ale jest masa dziewczyn u nas na wątku które tą trudną walkę wygrały i chwała im za to ( chylę czoła ku Juicy, AnnaStesii, Justynie, Lenie i każdej innej, która miała poważne problemy). MM jakie by nie było nie da dziecku przeciwciał, nie da naturalnej ochrony więc walcz, żebyś nie miała sobie nic do zarzucenia. Będe trzymac za Ciebie kciuki :*
JustynaG, summer86, Anna Stesia lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualny
-
Aha,Luna- naszej Młodej w trudnym okresie wysyłaliśmy książeczki "Franklin czeka na siostrzyczkę" i "Franklin starszym bratem". Ona też miała problem z tym, że wszyscy przychodzili i zachwycali się młodszymi dziećmi, więc pamiętam, że my jej tłumaczyliśmy, że tak jak ktoś pieje z zachwytu nad malutkim bratem (ona nam kiedyś wykrzyczała, że "ludzie to się nawet jego dłonikami zachwycają" - dłoniki to był chyba skutek przebywania wśród ciągłego zdrabniania
) to tak samo jak nad nią się zachwycają, że sama się ubiera, sama je, że jest śliczna itp. No i wiem, że jej matka uczulała wszystkich, by przychodząc w odwiedziny też np. przynosili drobiazg albo dla obojga albo dla żadnego i żeby też do Młodej zagadywali. Minęło
Na pocieszenie- potem kilka lat trwała wielka miłość między rodzeństwem, fochy się zaczynają teraz, bo młodsi grzebią jej w rzeczach, a ona jak to nastolatka ma teraz sporo tajemnic, skarbów itp.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
a i jeszcze tylko napisze, że byłam dziś zwazyć Małego, bo chciałam sprawdzić Jego przyrosty po 6ciu-7miu kupach dziennie i pieluchach ważących po 20dkg z siczkami ale przybiera ładnie, waży już 4740g więc dokładnie przez 4 tygodnie przybrał jakieś 920g
Aga9090, Achia, JustynaG, Yoselyn82, Nadzieja22, -Mamunia- lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Dziewczyny przepraszam, że tak późno, ale miałam powrót z przygodami.
Generalnie na usg wszystko super, żadnych kompletnie nieprawidłowości!
Klara waży juz 1320 g, wszystkimi wymiarami wyprzedza termin porodu, najbardziej długością kości udowej i główką, wg których powinna przyjść na świat 25 grudnia! AFI 10. Mieliśmy piękne zdjęcie, na którym było widać jej nosek i stopki objęte dłońmi, aczkolwiek wylądowała na nim gorąca kawa z maczka.... Otóż jak wyjezdzalismy z parkingu to jakiś uprzejmy kierowca nam machnął, żebyśmy jechali, ale mniej uprzejmy kierowca za nim stwierdził, że go wtedy wyprzedzi. I tym sposobem musieliśmy autem "uciekać" i prawie potrącilismy jakiegoś gościa na pasach. Skończyło się generalnie na strachu i rozlanej kawie, ale musiałam to odespac, dlatego relacja dopiero teraz...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 15:40
Anna Stesia, Amal, Yoselyn82, Patrycja20, pilik, Lunaris, Nadzieja22, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Fozzie super, ze Klarunia juz taka duża.
Ja zawsze powtarzałam, że Mak to samo zło i nie jedzcie tego świństwa!!! A kawę to przyjemniej w jakiejś kawiarni, moze i zdjęcie by sie ostałoNic nie ma ze zdjęcia? kompletnie?
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyA ja tam lubię kawę z maczka :p a najbardziej chai latte
Ale przykro mi,że taka nie fajna sytaucja miała miejscejak ja widzę niektórych baranów na drodze, to nie dziwię się sobie,że moje się ponownie usiąść za kółko..
Najważniejsze że Klara zdrowa!Czy potencjalna data porodu 25.12 wprawia Cię w radość czy niekoniecznie?:p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 15:46
-
Pewnie, najważniejsze, że mała zdrowa i dorodna! Tata był zachwycony! Czy się cieszę z daty? Jednak będę ją namawiać (i lekarzy) na planowane cc 2 stycznia
Za to W życiu nie spodziewałam się po sobie reakcji płaczem na stres...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 15:57
-
Fozzie hormony.
Nasza z tym terminem porodu 22/25 grudnia też przeraża.
Chociaż jakoś się nastawiam, że Mala nie poczeka do tego terminu.
Ty przeciągaj na nowy rok.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFozzie to dobrze, że mąż prowadził! A co do reakcji na stres, to u mnie to norma.
Rucola super, że Lewek tak ładnie przyrasta.
Luna dziewczyny powiedziały już wszystko, ja tylko dodam, że Tosia na pewno zmieni zdanie o 180 stopni i niedługo zacznie doceniać, że ma rodzeństwo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny