Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Pomożecie rozwiazać zagadkę?
Gdy śpiewam małej to ona się śmieje
a) bo jej się podoba
b) bo się zbija z matki
c) bo nie może uwierzyć, że tak da się fałszować
d) ... jakieś pomysły??Jeżowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFozzie- jak do wieczora będzie bolało,to może warto sprawdzić jednak ? Ale mam nadzieję,że to zaraz minie
Justyna- pewnie że A
Ja już po wizycie. Moje spinanie brzucha to normalny objaw. Szyjka długa, zamknięta, brak rozwarciaOskar ma 1650, idzie jako "średniaczek" , generalnie moje wyniki w normie, on w normie
kolejna wizyta za 4 tyg ( a myślałam, że może powie że za 3-ale nie ma potrzeby)
Dziś nie chciał się pokazać :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/457b15530a15.jpgKarma88, Aga9090, lamka, Yoselyn82, olik321, JustynaG, moniśka..., Amal, Siwulec, malka, Anna Stesia, Patrycja20, Rucola, Lusesita, pilik, Kaczorka, Lena21, Lunaris, Nadzieja22, StaraczkaNika, -Mamunia-, Bobisia, Luna1993, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyna mojemu Tarzanowi słoń na ucho nadepnął, a Domin zawsze żywo reaguje, więc chyba trzeba się po prostu cieszyć i nie rozkminiać
Achia cieszę się, że z synkiem wszystko gra
Nika może pora na nowy avatar?
Tak chciałam sprzedać info. Dotarłam do dwóch badań, które wskazują na możliwy wpływ jedzenia około 30-40g daktyli dziennie, przez co najmniej 4 tygodnie przed planowanym porodem, na skrócenie I fazy porodu i zwiększenie szansy na poród sn. Ja już zaczynam jeśćWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 17:33
JustynaG, Achia, Siwulec, Rucola, pilik lubią tę wiadomość
-
Mąż zabrał Aneczkę na spacer a ja korzystając z okazji szykuję sobie kąpiel.
Achia, Rucola, malka, pilik, Kaczorka, olik321, Bajkaaa, JuicyB, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Justyna co do spiewu to w moim przypadku bedzie to na bank b i c. U Ciebie wierze, ze to a.
Brawo za czas dla siebie i kapiel.
Zrobilam jakis czas temu galaretke, bo mnie naszlo. Studzi sie, ja zrobilam sobie przez ten czas kanapki i przeszla mi ochota ja galaretke.JustynaG lubi tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
lamka wrote:Justyna mojemu Tarzanowi słoń na ucho nadepnął, a Domin zawsze żywo reaguje, więc chyba trzeba się po prostu cieszyć i nie rozkminiać
Achia cieszę się, że z synkiem wszystko gra
Nika może pora na nowy avatar?
Tak chciałam sprzedać info. Dotarłam do dwóch badań, które wskazują na możliwy wpływ jedzenia około 30-40g daktyli dziennie, przez co najmniej 4 tygodnie przed planowanym porodem, na skrócenie I fazy porodu i zwiększenie szansy na poród sn. Ja już zaczynam jeść
Lamka, ja jadłam daktyle, bo wyczytałam to w necie. Poród nie trwal 4h
Olik, wszystkiego najlepszego kochana!
Resztą pózniej nadrobię.. dalej żyję na wariackich papierach.olik321 lubi tę wiadomość
-
Achia super!!! Średniaczki są super
Co do daktyli to dla mnie same w sobie są średnio dobre, ale wiele batoników owocowych jest na bazie daktyli albo można zrobić czekolade daktylowa. Namacza się daktyle we wrzątku, po rozmoknieciu blenduje sie z kakao i bananemmożna smarować np wafle ryżowe
Achia lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyRucola wrote:Achia super!!! Średniaczki są super
Co do daktyli to dla mnie same w sobie są średnio dobre, ale wiele batoników owocowych jest na bazie daktyli albo można zrobić czekolade daktylowa. Namacza się daktyle we wrzątku, po rozmoknieciu blenduje sie z kakao i bananemmożna smarować np wafle ryżowe
Rucola lubi tę wiadomość
-
Justyna, popatrz na to w ten sposób. jesteś jedyną wokalistką jaka Ania zna, wiec siłą rzeczy jesteś jej idolką
Ja małemu śpiewam tylko "aaa kotki dwa, szare bure obydwa, nic nie będą robiły tylko Lewka bawiły" a mój emek śpiewa w kółko "Lewko lewko wskocz na drzewko" i Mały nie oburza się, tylko słucha z zainteresowaniemJustynaG lubi tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
A co do emka i wczorajszej sytuacji, to kolega u nas nie nocuje a emek od powrotu z pracy zajmuje się Małym, ja Go tylko nakarmiłam i obserwuję sobie. Lubią się chłopaki
JustynaG, Achia, Karma88, Aga9090, Lusesita, Fozzie Bear, pilik, Lunaris, Jeżowa, Nadzieja22, ibishka, Luna1993, KateHawke lubią tę wiadomość
Synek 💚 31.08.2018r.
Co do śpiewania to u mnie opcja a odpada, ale najważniejsze, że mała się śmieje
Ja jej śpiewam glownie dziub dziuba lub Małe pieski dwa a mąż przy kąpieli 10 w skali Beauforta
Karma88, pilik, lamka, Lusesita, JuicyB, Jeżowa, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Aneczka polubiła chyba piosenkę "Weź nie pytaj" Pawła Domagały. Jak leci to ona się uspokaja. Zupełnie inny wydźwięk ma ta piosenka gdy się ma swoje ukochane dzieciątko na rękach.
A tatuś twierdzi, że mamusia gustu muzycznego nie ma
Fozzie, jak się czujesz? Emocje już opadły? -
nick nieaktualnyRucola brawa dla emka
Achia super, ze z małym wszystko w porządku:)
A ja mam dziwne kłucie w miejscu gdzie powinien być jajnik, a ja go przecież tam nie mam... Jakim cudem ja się pytam?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 19:49
-
summer86 wrote:Ja jej śpiewam glownie dziub dziuba lub Małe pieski dwa a mąż przy kąpieli 10 w skali Beauforta
Ja dziesięć lat temu, opiekując się dorywczo córką kuzyna, regularnie usypiałam ją nuceniem/ śpiewaniem przyśpiewek kibicowskich,bo wtedy co weekend bywałam na stadionie. Mała świetnie usypiała do słów: "płonie ognisko na Łazienkowskiej, stadion Legii pali się. Legia płonie i nigdy nie zgaśnie, kibice Wisły cieszą się"
Co starałam się przypomnieć sobie coś innego, to w głowie było pusto. Ale dziecko ma teraz 11 lat i jest normalneKarma88, Kaczorka, Morusek, Aga9090, lamka, pilik, summer86, olik321, Rucola, Lusesita, Bajkaaa, JustynaG, JuicyB, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyJustyna- ta piosenka ma coś w sobie tak myślę
Ja gadałam dziś z siostrą, ale tą młodszą, która sie interesuje :p mówiła że przyjedzie do nas styczeń /luty. Wysłałam jej zdjęcie z dzisiaj, to mówi, że Oskar ją wzrusza i że się popłacze jak jej napisze że urodziłamWiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2018, 19:54
Aga9090, pilik, JustynaG, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAchia i to jest siostra :*
Moja dziś sobie przypomniała o mniespytała jak się czyje no to napisałam jej że dobrze (nie chce z nia wchodzić w szczegóły) a ta mi odpisała "no to ok,byle do grudnia. I czy nie pomogę w przeprowadzce, bo mam duże auto i trzeba meble i wszystko przenieść" nie odpisałam...
Pewnie przyszło jej do głowy, że jej pomogę, bo ostatnio jak się przeprowadzała to wynajęłam przyczepkę i jej wszystko przewiozłam.. No ale mam gdzieś niech se radzi.. -
U nas na tapecie szlagier dziecięcej muzyki - "jadą, jadą misie" :p lub "była sobie żabka mała"
Achia i Fozzie - super, że dzieciuszki zdroweniech sobie rosną w brzuszkach spokojnie aż do grudnia/stycznia
Moje towarzystwo padło i śpi :p dziś zwiedziliśmy Ostrów Tumski, Panoramę Racławicką i szukaliśmy krasnali na Starym Rynkua jutro już wracamy.
lamka, summer86, Patrycja20, olik321, Rucola, Lusesita, Aga9090, JustynaG, Jeżowa, Nadzieja22, ibishka lubią tę wiadomość