Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, jak tylko Lewcio zapozuje to wrzucam!!! Aktualnie wykorzystuję jego drzemkę, wsuwam śniadanie i nadrabiam dokładnie:)
Lunka myslę że przed Tosia jeszcze wiele, zanim bezgranicznie i bezwarunkowo pokocha Zuzię, ale bardzo fajnie postępujecie zeby jej to ułatwic. Ty jestes niesamowita z tym uwielbieniem zmęczeniajeszcze tu chyba nie było takiej mamy, która się cieszyła że pada ze zmęczenia, Ty to Wariatka jesteś
Lamka korzystaj z ostatnich chwil w pojedynkę.... Już bardzo niedługo Ci się ukróci. Ja jeszcze 30go sierpnia miałam to w głowie
Uciekam bo Książe się budzi, pierwsza drzemka to już całe 15 minut#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
summer86 wrote:Reseciku kochany, dinusie też czytam i kibicuję Wam mocno, przejmujcie ładnie te brzucholki a u Ciebie trzymam kciuki za nowego gina, niech to będzie "ten jedyny".
Summer, kochana, już Ci miałam to pisać wcześniej - zawsze mam łzy w oczach jak sobie uświadamiam, że mimo zmęczenia i natłoku zajęć, nie tylko zaglądasz do nas, ale i jeszcze na bieżąco o nas pamiętasz!
summer86 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Yos kochana, to bardzo trudna decyzja, ale jeśli zdecydujecie sie pójść to niezaleznie od tego, jak dalej się to potoczy to musicie być zdecydowanie na tego chłopca.. Daj nam znac...#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Yos, w koncu zadzwonil ten telefon!Trzymam kciuki za mądra decyzję, która będzie zgodna z Waszymi serduchami. Wiem że to trudne, bo decyzja jest na całe życie.
Reseciku kochany, i kto to mówiTy zawsze dla nas czas znajdujesz
a zajęć i spraw na głowie wcale nie masz mniej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 09:08
-
Laski, czy w Pepco dostanę białe rajstopki dla maluszków? Zamowiłam piękne ze Smyka, ale mogłabym mała całą w nie ubrać
-
Bajkaaa wrote:Lunaris delikatne sprostowanie bo fakt ja urodziłam 37t0d ale nie dlatego że Zosia chciała tylko dlatego że ktg było gorsze już i przepływy bo Zośka była wysoko i nie planowała jeszcze się rodzic
Bajeczka nie bardzo wiem do czego odpisujesz? przypomnisz mi bo nie pamiętam żebym coś o porodzie Twoim pisała
Dzień dobry tak w ogóle!
Kaczorka no i wykrakałaś!rano pękła rura od WC i mam przeciek jak spuszczam wodę
a teraz otwieram pocztę a tam faktura za zamówienie- zrobiłam "małą literóweczkę i zamiast 1 produktu za 50zł zamówiłam 7! siadam zaraz do telefonu i muszę to szybko odkręcić bo będę w plecy 300zł!
-
nick nieaktualnyYos- nie wiem jakie są procedury, ale trzymam kciuki za Waszą decyzję
Dzień dobry! Zaczęliśmy 32 TC! Czyli 8 miesiąc ??
Yoselyn82, JustynaG, Lunaris, Karma88, Patrycja20, Aga9090, Rucola, malka, pilik, Kaczorka, olik321, KateHawke, Nadzieja22, Lena21, Lusesita, -Mamunia-, emi2016, Madzik34 lubią tę wiadomość
-
Rucola , teraz Luna przypomina mi Ciebie po porodzie.
Lunaris , czy będziesz miała jeszcze trochę spokoju w tym roku? czy ciągle będzie coś się działo.
[b[ Achia [/b] piękny brzusioRucola lubi tę wiadomość
-
Jutro mamy rozmowe w Oa
agulineczka, blue00, Phnappy, pilik, KateHawke, Luna1993, Nadzieja22, Amy333, emi2016, Madzik34 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Doczytałam do końca!
Yos Wow! Jakie masz emocje? nie wiem czy Ci gratulować czy masz może stracha? jak pomyślę o takim 5-latku to mam łzy w oczach, to ten sam wiek co mój Franiopodziwiam Was że macie chęci do takich działań- macie wielkie serce!
jak to teraz będzie wyglądać? macie się zastanowić czy pojechać na jakąś rozmowę do ośrodka?
Foz super że piszesz o tym prezencie bo ja właśnie też mam z tym problem- nie wiem co Stasio "da" Franiowi! Franio ma dla Stasia miarkę wzrostu drewnianą (Franio ma taką ode mnie jak się urodził). Nie bardzo wiem jaki to ma być prezentno i piąteczka do fali czarnych zdarzeń
Amal dobrze że Ci już przeszło, niefajne takie akcje brzuchowe
Lamcia ciśniemy ostatnie tygodnie wolnościja też dziś kawkuję ale w domu z siostrą cioteczną a jutro w Ikei z koleżanką.
Luna super że się udało wyjście z Tosią, z ciekawością podczytują Twoje doświadczenia bo naprawdę nie wiem czego się spodziewać po Franiu jak się brat pojawi. Trochę się boję tych reakcji.
Achia pięknie wyglądasz w ostatnim trymestrze!
Ze mnie się już wszyscy śmieją że taka jestem wielka a mnie się wydaje że tak dobrze wyglądamYoselyn82 lubi tę wiadomość
-
Luna super ze wyjscie z Tosia udalo sie i jest lepiej, oby tak dalej
na pewno Tosia sie przyzwyczai do nowej sytuacji i bedzie dobrze
Achia super brzusio i witam w 3 trymestrze
Amal ciesze sie ze przeszloMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyFozzie tez się zastanawiałam co zrobić z materacykiem w gondoli... i nie wiem nadal:p wszystko inne wylądowało w pralce oprócz niego
edit- wlasnie zauwazyłam,że ma zaznaczone,że nie można go do pralki. zrobię jak pisze Summer- do zamrażarki a potem ręcznie pod prysznicem ogarneno i wiaodmo,że prześceradełko czy co to tam się kupuje będzie wyprane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 10:07
-
nick nieaktualny
-
Yos, dużo przemyśleń przed Wami. To będzie bardzo trudne, żeby ten chłopczyk czuł się równie wytęskniony, ukochany i Wasz jak maleństwo w Twoim brzuchu. Przez to odpowiedzialność będzie jeszcze większa. Wiesz, myślę że Ty dałabyś radę to wszystko pogodzić
Mam nadzieję, że nikt nie będzie Wam odbierać wyboru z powodu ciąży
Rucola, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
-
hehehe Justyna dzięki za porównanie
Fajnie czytać o sobie takie pozytywy, ale z perspektywy czasu to byłam totalnie oszołomiona i zauroczona Malcem, więc pewnie stąd euforia:) Teraz dalej się cieszę, ale codzienność i prozaiczne problemy nie zawsze pozwalają mi na tryskający entuazjazm
ale podsumowujac mój wywód jestem bardzo szczęsliwa, mam cudowne Dziecko i seper emka którego czasem musze przywoływać do porządku
JustynaG lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
nick nieaktualnyI po obchodzie.. Uznali bóle za normalne. Jeżeli do pon nie urodze to w pon odstawiają leki na łagodzenie boleści skurczy i będziemy czekać aż się rozkręci.. Z racji że od jutra donoszona uznali że i organizm i mała gotowi do rodzenia. Jak to powiedzieli, to się tak zestresowalam że to już tylko czekać, to się rozplakalam z nerwów..
-
A ja się poskarżę - na siebie, ok? Jestem na siebie zła, bo mam wrażenie że się zagapiłam. No dobra, zakupy zrobione, ale wsztstko trzeba jeszcze poprać, poprasować, odkazić, wyszorować... A wg nowego terminu z USG ja za 4 tygodnie będę mieć donoszoną ciążę i mogę sobie rodzić w najlepsze.
Gorzej że teraz to nie mam ani siły ani odwagi żeby zapieprzać. Mam jakiś atak paniki. Jakby mąż był w domu to bym go zagoniła co roboty, ale on oczywiście wygodnie w delegacji