Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć laski
U mnie kiepska noc bo od 2czy 3 już nie pamiętam Zosia budziła się co chwilę, zapypiala tylko przy butli a potem max 30 min i od nowa wielkie oczy...
Lunaris delikatne sprostowanie bo fakt ja urodziłam 37t0d ale nie dlatego że Zosia chciała tylko dlatego że ktg było gorsze już i przepływy bo Zośka była wysoko i nie planowała jeszcze się rodzic -
nick nieaktualnyOlik udanej randki :* bawcie się dobrze
Lamka mam nadzieję, że szybko Ci minie czas bez emka. Niech będzie cały czas pod telefonem żebyś się nie martwiła aż tak . Szybko wróci i tak dziś z głowy :*
Achia cudowny Oskarek
Pilik jestem wielką fanką oczu Ninki, cała jest przepiękna, ale te oczyska
Jeżowa, Emilka jak się dzisiaj czujecie?
No i tyle miałam napisać, a znów zapomniałamefekt niewyspania...
Co do chusty to czytam z wielkim zainteresowaniem, bo za radą naszej kochanej Melevis zakupiłam moja pierwsza, już nie mogę się doczekać aż przyjdzie
Wczorajszy shopping z Tosia udany, mała wieczór spędziła też ze mną (i ciocia bo wpadła w odwiedziny), a dziś jedziemy razem do babci i wyskoczę do fryzjera. Także już mi trochę lżej na sercu. Trochę ją przekupiłam, wiadomo, kupiła sobie bluzę (sama wybrała) i LEGOa Zuzi kupiła zabawkę z pozytywką. Jak szłyśmy to nagle sama z siebie powiedziała, że chce wracać bo tęskni za Zuzia
Miłego dnia kochane i jeszcze raz dziękuję za wsparcie :* wpadam do Was jak tylko mogę, ale smoczątko jest bardzo absorbująceWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 07:46
Karma88, Kaczorka, Patrycja20, lamka, Bajkaaa, Aga9090, Achia, JustynaG, Jeżowa, Lunaris, pilik, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny po dwóch miesiącach macierzyństwa nasuwają mi się dwa wnioski plus jedna oczywistość:
to małe stworzonko jest całym naszym życiem i oddałabym za nie wszystko, ale
1) w tym roku na święta zamiast biżuterii/perfum i innych bibelotów chcę odkurzacz bezprzewodowy
2) w końcu zrozumiałam termin "chroniczne zmęczenie"
choć nie raz pracowałam po x godzin, wcześnie wstawałam , późno wracałam to teraz jest jazda bez trzymanki
Nie wiem czy mój organizm taki jest, czy to te przerwy w śnie, ale ja naprawdę jestem zmęczona od dwóch miesięcy. Choć to zmęczenie już jest częścią mojego życia i jakoś mi tak nie przeszkadza
Lunka bardzo się cieszę, że z Tosią lepiej. Pewnie Cie rozczuliła słowami, że tęskni za Zuzią
Dzieci są przekochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 07:50
Jeżowa, pilik, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Luna super, ze z Tosia czas udaje sie spedzac, a ze teskni za Zusia to juz miod ja Twoje uszy chyba. A jak Ty sie czujesz?
Spokojnego dnia. Ja jutro lece na kolejne ktg i pewnienw szpitalu juz odpuszcza kolejne. We wtorek podglad u gina i pogadam z nim co dalej z kontrola Malej, bo dla naszego spokoju wolalabym nawet 1x w tygodniu wpadac do niego, zeby sprawdzal jak sytuacja. Zobaczymy.
Czekam az maz wroci z pracy i robimy sniadanie.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry!
U nas noc całkiem niezła - pomijając fakt, że położyłam Stasia u Nas w łóżku i zajął praktycznie całe, więc mój kręgosłup woła o pomstę do nieba.
Ból w pachwinie przeszedł, więc też głowa już lżejsza.
Olik, lista wniskow/próśb trafna w 100%, a za rok jak wrócisz do pracy, a Marcel będzie jadł już normalne obiadu dopiszesz do listy termomisiao dyszkę mogę się założyć! - chyba że już masz ;(
Jeżowa, a Ty dzisisj jak się czujesz? Znośnie? Leki mocne dają? Wg moich obliczeń dzisiaj powinnaś wychodzić? Przynajmniej u nas tak trzymają!
Amy, fajnie, że dałaś znak życia, czekamy na więcej smaczków od Ciebie!
Luna, przekupstwo ma moc! Cieszę się że Tosia odżyła po miastowym tripie z mamą, myślę, że obie tego potrzebowałyscie! My planujemy dla Stasia prezent też jakiś ładny na dzień powrotu że szpitala, że to od Klary dla Stasia na przywitanie, ciągle się głowimy tylko co
Lamka, jakie plany na najbliższe dni? Jakies spa, fryzjer, masaż? Obiad tylko na mieście - Bez brudu i garów w domu? Jak czytam te propozycje to sama bym gdzieś wysłała moich żeby się tak zrelaksować (o ile można tak nazwać ucieknie od tęsknoty?)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 08:03
Amy333 lubi tę wiadomość
-
Olik, wszystkiego najlepszego dla Marcelka z okazji 2 m-cy
Odmośnie odkurzacza, masz na myśli ten samosprzątający?
A co do zmeczenia, ja cały czas czekam aż minie. Najpierw miało minać po połogu, później po 3 m-cach Ani, później po przeprowadzce.. i wczoraj przy kolacji mówię do eMka, że chyba pora przestać się oszukiwać i zacząć przyzwyczajać do tego stanu ;/ -
Dzień dobry!!!
Amy mam nadzieję że nadrobisz poltoramiesieczną nieobecność. Urodziłaś dzień po mnie a ja nic nie wiem o Lence
Olik gratuluję super nocek!!! U nas też jakby dłuższe przerwy, karmiłam o 22 potem o 2 chciałam przystawić na śpiocha to pociumał minutę i wypluł i kolejne karmienie o 4 więc całkiem niezły wynik. Ogółem pospalismy do 7. Wiadomo z narudzeniem ale matka jest względnie wysypana
Pilik znajomi mają Synka, on też drobniutki, rośnie w swoim tempie ale za to jaki jest sprytny!!! Siadał, raczkował i chodził wcześniej niż rówieśnicy i rozwija się wzorowo. A oczy urzekające...
Co do chust to też mam, pasiaka little frog i w zasadzie nie próbowałam nawet motać a na pewno warto choćby z ciekawości. Może macie jakiś sprawdzony link i instrukcją motania??Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 08:06
Amy333 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
nick nieaktualnyFozzie świetny pomysł z tym prezentem! Aż żałuję że sama na to nie wpadlam. Staś się napewno ucieszy
Karma gin na pewno się zgodzi na podglądu co tydzień, skoro to dla Waszego spokoju. Naprawdę wiem jak bardzo się martwisz, ale jesteś bardzo silna babka i te wszystkie nerwy pójdą w zapomnienie :*
Jak Tośka to powiedziała, to się popłakałam. Hormony!
Lamka właśnie! Czeka Cię kilka dni porządku w domu
Co do zmęczenia to pierwszy raz w życiu takie odczuwam. Koło 18 już zasypiam z mała na siedząco. Ale kocham to. Niech te chwile trwają jak najdłużej
Ja zaczynam szukać małej kardiologa w Bydgoszczy, zdecydowaliśmy że wolimy iść prywatnie ale na NFZ też, co dwie opinię to nie jednaza 3 tygodnie odetchniemy pełną piersią
Rucola wnosze o zdjęcie Lewka! Stęskniłam się
I brzuszki, pokazujcie swoje brzuszki bo mi tak tęskno jużWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 08:13
Rucola lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzychylam się do prośby o zdjęcie Lewka
Olik udanej randeczki
Luna też bym się na bank popłakała po takim wyznaniu, widzisz, nawet nie zdążyłaś się obejrzeć, a Tosia zrozumiała
Co do mojego czasu wolnego od męża, to mam zamiar gruntownie posprzątać chatę (a zajmie mi to trochę włączając przerwy co trzy minuty, bo zadyszka), zrobić pranie i umówiłam się na dwie kawki: dzisiaj i jutro.We Wrocu jest festiwal kawy w tym tygodniu, więc trzeba popróbować rarytasów.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Z tym prezentem to ostatnio kupiłam Stasiowi zabawkę i sam zapytał czy to od Klary - i tym sposobem CODZIENNIE! Sam z siebie całuje brzuch na dobranoc i mówi "dziękuję Ci Klara, że mi dałaś Marshalla" - sam nam tym podsunął pomysł
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 08:20
lamka, summer86, Patrycja20, Luna1993, Achia, Karma88, Rucola, Amal, JustynaG, pilik, Lusesita, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Fozzie, pytałam o pranie elementów wózka i większość dziewczyn pisała, że nie prały a jedynie wietrzyły.. tylko tu chodziło o nowy wózek, nie wiem jaki u Was jest.
Ale chyba bym sie bała włożyć materacyk do pralki.Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
Summer, dzięki za przypomnienie! Masz rację i o parownicy było wtedy też Mówione! A wózek mam po Stasiu i ta gondola leżała na strychu bite 3 lata.... Chyba na początek potraktuje go odkurzaczem piorącym i zobaczę jaki będzie efekt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 08:31
-
Rucola, dzięki z przywołanie Amy! Też często myślałam co u niej i córeczki, więc niecierpliwie czekam na relację
Pilik, dołączam do zachwytów nad oczami Ninki
Ania od 3 dni zasypia ok. 20:30 i budzi dopiero o 5.. ale w dzień daje tak popalić, że nic w stanie nie jestem zrobić, więc nadrabiam wieczorem padając na ryjek i w efekcie chodzę spać o 23.. ale kiedyś trzeba skonczyć to życie na kartonach a tu jeszcze chrzest za pasem.
W przyszłym tygodniu muszę jechać do pracy poznać się z nowym szefostwem (taką dostałam propozycję).. sama nie wiem czy to dobry pomysł, czy czekać do czerwca czy lepiej wejść w kontakt wcześniej..
Reseciku kochany, dinusie też czytam i kibicuję Wam mocno, przejmujcie ładnie te brzucholki a u Ciebie trzymam kciuki za nowego gina, niech to będzie "ten jedyny".reset, Lunaris, Amy333 lubią tę wiadomość
-
Fozzie Bear wrote:Summer, dzięki za przypomnienie! Masz rację i o parownicy było wtedy też Mówione! A wózek mam po Stasiu i ta gondola leżała na strychu bite 3 lata.... Chyba na początek potraktuje go odkurzaczem piorącym i zobaczę jaki będzie efekt
Możesz jeszcze zapakować w szczelny worek i wcisnąć na 24h do zamrażarki.. podobno to też w jakis sposob dezynfekuje.Fozzie Bear lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa prałam wszystko co dało się wrzucić do pralki i wszystkie elementy żyją i mają się dobrze
Tarzan wylądował.summer86, Rucola, Patrycja20, Fozzie Bear, Aga9090, Luna1993, JustynaG, Lunaris, veritaserum, Phnappy, pilik, olik321, Nadzieja22, Lena21, Lusesita lubią tę wiadomość
-
A ja wlasnie mialam telefon z OA, chlopczyk 5 letni, dobrze sie rozwija, ma jakas mala jednostke chorobawa ale wiecej szczegolow bym wiedziala jak bym poszla na rozmowe.
Amal, Lunaris, pilik, Lusesita, Ania1003, -Mamunia-, Anna Stesia lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Fozzie - nie wiem jaki masz materacyk w wózku. U nas jest kokosowy. I jak go kiedyś zalaliśmy płynem do mycia podłogi, to pokrowiec wylądował w pralce, a wkład wrzuciliśmy do wanny z wodą. Wypłukał się cały syf. Później to suszyliśmy ze 2 dni. I w rezultacie wszystko jest czyste i nic się z materacykiem nie porobiło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 08:46
Fozzie Bear lubi tę wiadomość