Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Jejku, kompletnie brakuje mi czasu
Amy Lenka jest ślicznym pogodnym dzieciaczkiem. Musi się bardzo dużo smiać skoro udaje Ci się to wychwycic na zdjęciach!!!
Miałam wam wrzucić Lewka, ale pewnie zrobię to już jutro bo dzis jakoś humoru nie mam. Nie pytajcie. Po prostu. Do 15.30 miałam zajebisty dzień, potem teściowa pod drzwiami i emek wrócił z pracy. Przez ten stres coraz bardziej boję się o swój pokarm i tak to wszystko się nakreca.Amy333 lubi tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Rucola - więc grzecznie czekamy na cudowne zapewne zdjęcie Lewka, a męża i tymbardziej teściową besztamy w myślach!
Justyna z moich doświadczeń wynika, ze to chińskie 3m to takie 68 łamane nawet na 74! Albo 68 z LidlaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:42
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Rucola nie przejmuj się pokarmem! Będzie. Najlepiej o tym nie myśleć, a przystawiać i cieszyć się z karmienia. Miałam kryzysy i to działa najlepiej. Możesz sobie kupić soczek, nie wiem czy działa, ale mi na głowę dobrze robi
jak mam kryzys (psychiczny dot. Karmienia) otwieram butelkę i pije przez cztery dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dd3820c2b10.pngRucola lubi tę wiadomość
-
Lamka, Fozzie, dzięki za info. Szukalam ladnych ubranek dla małej na święta. Ale wszystko jest na 6M. Myślę, ze jednak to będzie za duże za 2 miesiące.
Amy, Aneczka tak nam dawkuje uśmiechy, że na palcach jednej ręki można liczyć. A Ty swojej fotki pstrykasz. Pogodna dziewczynka!
Rucola, współczuję wizyty teściowej.Amy333 lubi tę wiadomość
-
Cześć wszystkim
Baaaaardzo Was przepraszam ze tak z doskoku, ale ciagle jestem w biegu - kochany remont...
Orientujecie się ile kosztuje badanie na obciążenie glukoza w diagnostyce ? Ostatnio mieli problem z terminalem i kurczę nie wiem ile powinnam mieć gotówki w razie czego.
No i czy faktycznie trzeba mieć swoją glukozę ?????
Aaaa i standardowe pytanie, trzeba być na czczo pewnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:56
-
Siwulec, kosztu nie znam, ale:
1. Trzeba byc na czczo
2. U mnie trzeba miec swoją glukoze (polecam też swój sok z cytryny!)
3. Od kilku miesięcy nie wymagają już skierowsnia
Co do ceny sprawdź sobie orientacyjnie na stronie alabu, cena nie będzie się różniła jakoś drastycznie
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny :*
Cytrynę mam, glukozy nie
Jak nie będą mieli to polecę do apteki (tylko nie wiem od której otwierają...)
Nie ma cennika diagnostyki w internecie (przynajmniej ja nie znalazłam), ale w internecie ceny od 8 do 20 zł to chyba diagnostyka będzie mieć w podobnym przedziale
-
nick nieaktualnypo wizycie:mały waży 2.5 kg,główka w dole,ale... mam rozwarcie na cm,skurcze dziś sie pojawiły co 5 min,w dodatku częsta wizyta na w wc na dwójeczkę.Dostałam skierowanie do szpitala gdyby skurcze sie nasiliły,by podać sterydy na płuca
Lusesita lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyblue00 wrote:po wizycie:mały waży 2.5 kg,główka w dole,ale... mam rozwarcie na cm,skurcze dziś sie pojawiły co 5 min,w dodatku częsta wizyta na w wc na dwójeczkę.Dostałam skierowanie do szpitala gdyby skurcze sie nasiliły,by podać sterydy na płuca
-
nick nieaktualnySiwulec ceny nie pamiętam, ale glukozę musiałam mieć swoją
Rucola współczuję nerwów, mnie też dziś teściowa wyprowadziła z równowagi, także łącze się w bólu... One zawsze mają wyczucie. Przytul Lewka i spróbuj się nie denerwować, nie myśleć :* już poszła i oby szybko nie wróciła
Na śmierć zapomniałam. Agulineczka masz przesliczny brzuszek
Lamka nad Twoim się zachwycam jak zawsze :*
Pilik serdecznie dziękuję! Zaczynam googlowac i zamawiać (jak tylko smoczątko mi pozwoli)
Nadzieja oczywiście że kciuki będą, a my liczymy na same dobre wieści i piękne fotki
Karma jak się czujesz? Mam nadzieję że w miarę spokojnie :*
My walczymy z brzuszkiem, jak codziennie od ok 16. Ale już powoli mija.
A jeszcze miałam odpisać a propo aplikacji. Masz rację Reset, wszystko jest do ogarnięcia. Ale niestety nie mam pewności, że do stycznia brzuszek się uspokoi i mała przestanie płakać tyle godzin dziennie. Mi ciężko zachować cierpliwość a co dopiero obcej opiekunce. Dlatego raczej odpuszczę ten rok. Raz w tygodniu będę chodzić do kancelarii, w domu czytać i brak jak najwięcej pism do pisania. Aplikacja nie ucieknie, kredyt na dom też. A pierwszego roku życia Zuzi, kiedy najbardziej mnie potrzebuje nikt mi nie zwróci. Nie wiem na logo trafię na praktykach. Czy będę poza domem parę godzin, czy całe dnie. Mam jeszcze pomysł i pojadę do ORA w pn. Spytam o ewentualny zwrot kosztów w razie jakbym wzięła urlop dziekański- wówczas mogę spróbować a jak nie dam rady to wtedy rok przerwy. Tylko moj patron też będzie mnie zawalać robota, a teraz już jest ciężko nawet włosy umyć a co dopiero pracować nad czymś
Tymczasem Pozdrawiamy :* uwielbiam to zdjęcie, niepozowane, naturalne, z podkrążonymi oczami
]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2018, 13:30
blue00, Siwulec, 91Ewela09, Patrycja20, lamka, Bajkaaa, Aga9090, Achia, Yoselyn82, Lunaris, Amal, moniśka..., Karma88, Kaczorka, Phnappy, pilik, JustynaG, Rucola, Morusek, Nadzieja22, Madzik34, Bobisia, Lusesita, Lena21, malka lubią tę wiadomość
-
Blue, taka mała prośba - nie wbijaj się dziewczynom w kolejke! Odpoczywać i pachnieć jeszcze kilka tygodni!
A tak serious, cholera, coś te nasze ciaze nie chce za nic w świecie być nudne! Mam nadzieję, że podchodzisz jeszcze trochę w dwupaku, a to wszystko to tylko straszak!
LunaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 20:20
-
nick nieaktualny
-
Hej,
Dziewczyny powiedzcie mi jak Wy znajdujecie czas na forum przy małym dziecku?
Albo ja jestem nieogarnięta albo mam wymagające dziecko.
Jestem ze wszystkim na bieżąco, na szczęście
Yos, super wiadomość. Trzymam kciuki żeby wszystko było po waszej myśli ❤️
Lunka, lubię czytać o Twojej Tosi, musi być super dziewczynką.
Amy, Bajka, śliczne macie córeczki.
Summer, u mnie w niedzielę chrzest,a jeszcze mam mnóstwo sprzątania. Cieszę się że robię przyjęcie poza domem.
Powiem Wam szczerze że strasznie żałuję że będąc w ciąży wcześnie wstawałam (o 6-6.30). Anastazja najdłużej śpi do 6.30 i później chodzi spać dopiero ok 10. Ostatnio ma jakiś kryzys ze spaniem w dzień. Ale wynagradza mi to swoim uśmiechem i "rozmową".
Już chyba przywykłam do myśli że tak już będzie, przestałam ze wszystkim walczyć. Biorę to co daję życie i cieszę się każdą chwilą z emkiem i małą.
Mam nadzieję że z czasem będę miała więcej czasu na forum.JustynaG, Amy333 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBlue waga synka zacna, ale niech mały jeszcze poczeka z co najmniej dwa tygodnie dla własnego dobra, ale i dla mojego i Lunaris, bo przecież Ty jesteś zaraz obok nas na liście i jak urodzisz to zacznę panikować.
(Lunaris myślisz podobnie?)
Rucola współczuję wizyty teściowej, domyślam się co to może oznaczać.
Luna jak Ty cudnie wyglądasz bez makijażu
Ewela pięknie piszesz o macierzyństwie i jestem pewna, że niebawem będziesz miała więcej czasu na przyjemności.
Siwulec powodzenia jutro na glukozie!
Nadzieja kciukam mocnoSiwulec, 91Ewela09, blue00, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
-
Ewelina ja mam czas na forum jak karmie
a ze Zosia je długo to jestem z wątkiem na bieżąco ale właśnie byłam w biedronce i Zosia była w domu z tatą... 40min i nie miał pomysłu co z nią robić bo herbaty nie chciała to wykapal ją
hehe ciekawe co zrobi w poniedziałek jak będę u fryzjera
Blue trzymam kciuki by udało się do 37tc donosic młodego
Ej za tens trzeba płacić? Na ujastku to chyba poprostu jest nikt nie mówił że trzeba płacićpilik lubi tę wiadomość
-
Oj Lamka przyda się bo ja rano bez jedzenia nie funkcjonuje... a tu tyle czasu trzeba wytrzymać
W poniedziałek wizyta wiec jutro ostatni dzwonek żeby ją zbadać
Poza tym ten remont mnie wykańcza, jak go przetrwam to przetrwam już wszystkonajgorzej ze coraz szybciej się mecze i na wszystko potrzebuje więcej czasu, kręgosłup wieczorem tak mnie boli ze nie mogę znaleźć pozycji...
to sobie pomarudzilam