Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Phnappy wrote:Lamka, śliczny brzuszek
Myślicie, że jest możliwe, żeby na brzuchu było widać jak dzieć oddycha? Albo bije mu serce? Czasami mam takie wrażenie... ale nie wiem czy to w ogóle możliwe?
edit. w sensie nie oddycha... no bo nie robi tegotylko jak widzę takie pulsowanie to zastanawiam się czy to może być puls?
-
nick nieaktualnyPhnappy wrote:Lamka, śliczny brzuszek
Myślicie, że jest możliwe, żeby na brzuchu było widać jak dzieć oddycha? Albo bije mu serce? Czasami mam takie wrażenie... ale nie wiem czy to w ogóle możliwe?
edit. w sensie nie oddycha... no bo nie robi tegotylko jak widzę takie pulsowanie to zastanawiam się czy to może być puls?
-
nie, nie czkawka, czkawkę rozpoznaję osobno u jednego i drugiego
Czytam neta, i ktoś napisał, że to może być pulsowanie łożyska??
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
StaraczkaNika wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was rodziła z TENSem? Coś to dało? Przydała by mi się bezstronna opinia!
Zgłaszam się!
Szczerze mówiąc, ciężko ocenić czy coś dał bo nie wiem jak odczuwałabym ból gdyby go nie było.
Od początku, to eMek zajmował się obsługą sprzętu. Ja tylko mówiłam "podkręć". Na początku zaczynałam z mocą 10, gdy urodziłam - było ponad 20.
Troszkę mi przeszkadzał w ostatniej fazie czyli podczas partych.
Polecam przede wszystkim warsztaty http://www.mamarodzibezbolu.pl/warsztaty-i-szkolenia.html dzięki którym masz możliwość przetestowania produktu i dowiedzenia się jak go używać.
EDIT: Też miałam bóle krzyżowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 18:03
-
U mnie na SR będzie można potestować i poćwiczyć użycie TENSa, więc jednak pojadę tam w poniedziałek (właśnie chciałam odpuścić i skorzystać z innego miłego zaproszenia).
Zaczynam się oswajać z myślą że za kilka tygodni rodzę. Czaaad! No bo kto by pomyślał? -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Justyna a można zapytać ile w sumie wyniosło Cię to wykorzystanie sprzętu? Bo to było wypożyczone tak,dobrze kojarzę?
Achia lubi tę wiadomość
-
Achia, pożyczyłam od koleżanki więc kosztowało mnie tyle co kupno tych elektrod i baterii.
Polecam tę stronę https://www.elektrostymulatory.com/elektrody-samoprzylepne.html#opis
Elektrody wychodzą zdecydowanie taniej niż w sklepie MamaiJa -
Lamka i Blue sliczne macie brzuszki i jakie duze
Amy jak dawno ciebie nie bylo a malutka jaka slodka!ciesze sie ze sie odezwalas
jak tylko moge to pewnie ze bede pisac
Amy333 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa szczerze mówiąc nie planowałam tego używać, tak sobie teraz czytam po prostu
nie czuje jakiejś potrzeby by to mieć.
Siwulec do Ciebie chcialam pisać- chcesz rodzić na Polnej tak? Nie wiem czy wiesz, ale dopiero co otworzyli w Poznaniu "dom narodzin"- coś takiego jak w Warszawie. Jakbyś była zainteresowana takim porodem to warto się zorientować co i jak -
nick nieaktualny
-
Amy śliczna córcia
Lamka ekstra brzuch
Posprzątałam dzisiaj samochód, jeszcze tylko jutro na myjnie zajedziemy.
Jutro po 8 mamy połówkowe, potrzymacie kciuki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 18:56
Achia, StaraczkaNika, Amal, lamka, Karma88, Aga9090, Bajkaaa, Kaczorka, Amy333, Lusesita, olik321, KateHawke lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Kochane mam jeszcze pytanie - ile przed porodem odstawić magnez?
Mój lekarz nr 1 byl zdania, że magnez nie jest w stanie zatrzymac akcji porodowej i nie trzeba odstawiać, ale i tak odstawiłam jakoś w 36 tygodniu. -
nick nieaktualny
-
Lamka piękny brzuszek! Co do magnezu ja odstawiłam w 37+1 jakoś. Ale tez moja gin mówiła że to raczej bez znaczenia.
Nika polubiłam za warsztaty nie bóle. Ja słyszałam spore opinie o tens.
Luna przygotowałam zestawienie książek. Wrzucam tutaj bo może jeszcze ktoś skorzysta(po kliknięciu otworzy się opis i autor)
O emocjach
O wilku który miał humory
Wielka księga uczuć
Jestem wściekły
Opowieści o czujątkach
Mała encyklopedia domowych potworów
O rodzeństwie
Moja młodsza siostra
Kicia kocia ma braciszka Nunusia
Basia i nowy braciszek
Tekla i płaczący braciszek
Lena. Dlaczego jestem zazdrosna?
Zosia, Ernest i ktoś jeszcze to dla Agi (najbardziej przez imię) Blue czy innych matek wielodzietnych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:30
StaraczkaNika, lamka, Luna1993, Aga9090, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Hej, dziewczyny kupujące ubranka na Aliexpressie.
Jak wyglądala u nich kwestia rozmiarówki dziecięcej? -
nick nieaktualny