X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://www.facebook.com/528463773844235/posts/2299391836751411/

Nie umiem bezpośrednio tego wkleić ale poczytajcie komentarze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 17:15

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia - moja mama tez nie dzwoni do mnie by zapytać jak się czuje, dzwoni żeby opowiedzieć ze zrobiła sobie remont itp. Ale jak pojawiały się jej wnuki na świecie to zawsze była pierwsza do pomocy, brała urlop i pomagała,

Nie chce byście mnie źle zrozumiały bo wiem ze różnie w życiu bywa i relacje rodzinne tez bywają dziwne, ale życie i tak samo wszystko weryfikuje i czasem nasze poglądy na różne sprawy zmieniają się diametralnie

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Kaczorka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie - o żesz!! Cudna Ty i ta dynia! Wow :D

Patrycja - masz dziś urodzinki? To wszystkiego naj, naj <3 żebyś tak najzwyczajniej w świecie była szczęśliwa :)

Dziewczyny - mam nadzieję, że już niedługo poczujecie się bardziej pewnie przy swoich dzieciątkach.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 17:28

Patrycja20 lubi tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Lena21 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzi o mamusiu ! Świetnie wyglądasz, lepiej niż wszystkie portale ciążowe :)

Jezowa kochana to, że tak bardzo się przejmujesz to świadczy tylko o tym jak dobrą jesteś mamą, która chce dla swojego maleństwa jak najlepiej. Wiem, że to takie pieprzenie, ale spróbuj znaleźć sposób, żeby się trochę wyluzować, bo niestety te malusie stworki wyczuwają nasze emocje lepiej niż jakikolwiek radar :) trzymam kciuki

Pilik cholerka nie znam się zupełnie, ale mam nadzieję, że się to szybko unormuje

Veritaserum a może wchodzicie w 2 skok ? Buziaki dla Was, spokojniej nocy mimo wszystko

U nas oststnio tez był kryzys laktacyjny bo moje dziecko się obraziło na lewego cycka i był płacz, ale powoli namawiam go do życia w zgodzie z obiema piersiami ;) a dziś pogoda u nas jest tak fatalna, że zupełnie nie funkcjonuje

• Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie, Patrycja - stoooo laaaat! :-)

Patrycja20 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena- pogoda chyba w całym kraju jest fatalna. na bałtyku sztorm, cudem znalazłam okno pogodowe,kiedy nie lało żeby wyjść z Bajlą ;/

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnnaStesia dzięki za te słowa ! Fajnie to napisałaś i dodaje otuchy :)

Lena mam nadzieję że to drugi skok... Dziisaj Ania jest w 6+2 tyg ( suwaczek coś się ociaga) bo inaczej zwariuje. Właśnie zasnęła oczywiście na rękach. Już nawet nie próbuje jej odłożyć.
    Pogoda we Wrocławiu też masakra. Miałyśmy iść na spacer ale zrezygnowałam.

Na pocieszenie zjadłam 6 Kinder czekoladek. Byłam w Biedronce a tam opakowanie 12 sztuk za 5,50 !!!

Anna Stesia lubi tę wiadomość

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy to skarb. Moja mi na początku pomagała nie umrzeć z głodu. Mała wisiała przy cycu niemal non-stop i gdyby nie mama, która mi obiadki pod nos podstawiała, to byłoby słabo.

A jeszcze Wam powiem, że jesteśmy mega zadowoleni z tego tygodnia tacierzyńskiego, który teraz mąż wykorzystał. Tak się z młodą zgrali, że jak teraz tatuś wraca z pracy, to biegnie od razu do niego i na krok go nie odstępuje. A wcześniej była tylko mama i mama.

A ja korzystam i odpoczywam w kuchni :p niech się bawią ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 17:35

Siwulec, JustynaG, Rucola, pilik, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziękuję bardzo za miłe słowa <3 jak znam życie to to zdjęcie telefonem wyszło najlepiej, a aparatem cała reszta będzie kiszka, ale miałam plan zrobić takie foto na Halloween i dzisiaj poczułam, że to jest ten dzień :D

Karma88, Rucola, pilik, Emiilka lubią tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka, cieszy mnie to co piszesz, bo eMek też trzyma tacierzyński i ma zamiar wykorzystac jak mala będzie miała rok. Oby bylo tak jak u Was :)

A ja mimo nieciekawej sytuacji w pracy i calego z tym zwiazanego stresu, cieszę sie że się wyrwalam i zobaczylam koleżanki i kolegów, a przede wszystkim oderwałam sie o myśleniu o karmieniu, pieluchach i marudzeniu. Mąż był ponad 3h z małą (pierwszy raz) i super sobie poradził. Przyjechalam na styk, bo mała nadal obrażona na butlę i już się zaczynał płacz o cycka.
    A z babskich spraw, zmiescilam się a robocze ubrania (uff) i obcasy, więc może moja kolekcja nie jest spisana calkiem na straty :)

Fozzie, wygladasz jak milion dolców! Chcę taką figurę :)

Patrycja, sto lat i spełnienia marzeń :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 17:46

Patrycja20, Rucola, Bajkaaa, KateKum, JustynaG, Anna Stesia, Nadzieja22, Emiilka lubią tę wiadomość

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie dynia genialna !!! Sesja powinna wyjść perfekcyjnie :)

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezowa nie opowiadaj głupot ocZywiscie, że się nadajesz do macierzyństwa ! Każda z nas ma lepsze i gorsze dni to normalne i zrozumiałe zwłaszcza po porodzie, gdy hormony buzują na maxa ...
    ja po porodzie Olka tez bardzo się cieszyłam, że jest przy mnie moja mama.. było to duże wsparcie zwłaszcza psychiczne .
    Teraz już mamy swoje mieszkanko dlatego tez się zastanawiam jak będzie ... jak będzie złe to pójdziemy cała rodzina do rodziców :D

Dziękuje dziewczyny za życzenia oby się spełniły <3

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer super słyszeć, że jesteś w lepszym nastroju a kolekcja szpilek uratowana :)

Jeszcze tylko napiszę, że gdyby nie moja mama to bym zginęła choć mam w miarę spokojne spokojne dziecko

• Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bajka, dziewczyny z bólem spojenia (?) od od kilku dni mnie mega boli pachwina i promieniuje na udo i brzuch - i o ile tłumaczyłelam sobie, że takie uroki ciąży i 30 tc, to dzisiaj mnie to już martwi. Boli non stop, nieważne czy stoję, leżę, czy chodzę, a jak podniose coś ok 1 kg to idzie (za przeproszeniem) zesrac się z bolu. Na ile to jest normalne? Nie wiem czy jutro nie pojechać do gin (chociaż teraz mam IP w głowie, bo wyje z bólu nawet leżąc)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 18:37

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie- jeśli tak bardzo Cię boli i nie odpuszcza to może faktycznie IP? Mnie aż tak nie bolało, a na pewno nie promieniowało. Jedynie z opowiadania koleżanki wiem, że jej spojenie tak dokuczało i bolało, że np sama nie była w stanie wstać z łóżka..

• Rucola Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer bardzo się cieszę że wyjście do pracy naładowało Cie pozytywną energią!! ja dziś zaczęłam myśleć o swojej i już w głowie jakos logistycznie próbuję rozpracować system powolnego powrotu do pracy ;)
    Co do pomocy mamy czy tesciowej nie korzystałam, z załozenia stwierdziliśmy, ze to nasze dziecko i nie chcemy zeby ktoś nam na poczatku "przeszkadzał" w poznawaniu Go. Dobijają mnie złote rady i wiem, ze nie miałabym pełnej swobody a po wyjeździe mamy byłabym jeszcze bardziej skołowana, przerazona i utwierdzona w przekonaniu, ze sobie nie poradzę.... Ale to tylko moje zdanie ;) Poza tym Lewcio jest grzecznym dzieckiem (koleżanka, która ma 6 tygodni starszego synka stwierdziła, ze jest niegrzeczny, ale do dziś nie wiem o co jej chodziło, ze dziecko ma tylko jeść i spac? wtf??) co prawda noce bywają cięzkie, dni też, ale jest zdrowy i nie jestem umordowana psychicznie, ze coś mu dolega. Wszystko inne przetrwam :)

Achia, pilik, JustynaG, Anna Stesia, Emiilka lubią tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zarezerwowałam sobie wizytę na jutro w lux, liczę, że (przypadkowy) dr sprawdzi mi na usg spojenie, bo czuję sie "nieciekawie". Jedyna pozycja, w której czuję się w miarę komfortowo to z nogami rozkraczonymi na żabę..

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 października 2018, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fozzie Bear wrote:
    Zarezerwowałam sobie wizytę na jutro w lux, liczę, że (przypadkowy) dr sprawdzi mi na usg spojenie, bo czuję sie "nieciekawie". Jedyna pozycja, w której czuję się w miarę komfortowo to z nogami rozkraczonymi na żabę..
    oby sprawdził! daj znać po wizycie i życze aby udało Ci się przetrwać z tym noc!

• Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do spojenia to mnie aż tak nie bolało i nie promieniowalo także dobrze Fozzie że idziesz do lekarza.

Odnośnie mam to ja bym bez swojej dłużej dochodziła do siebie i na pewno bym była kilka kg chudsza bo bym nie miała co i kiedy zjeść

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 23 października 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahoj!

Fozzie nie mogę otworzyć zdjęcia :( a co do spojenia to mnie od tygodnia zdrowo naparza- rano ciężko wstać, jak trochę pochodze to boli kość łonowa i w pachwinach ale to taki ból jak bym się "przetrenowała", ciężko nogi złączyć (nie wiem jak inaczej to opisać). Nie jest to jednak jakieś bardzo nieprzyjemne. Dobrze że idziesz sprawdzić.

Nic już mądrego albo niemądrego nie napiszę chyba bo jestem w głębokiej depresji. Odebrałam dzis telefon z serwisu : nic nie zrozumiałam z tego co Pan mówił poza tym że naprawa będzie mnie kosztować 5.200 !!! Tak naprawdę nie wiem za co :/ Do tego jeszcze pokłóciliśmy się z Ciastkiem bo powiedział że niepotrzebnie tam wiozłam auto. Jutro muszę zadzwonić rano i powiedzieć żeby już nic nie ruszali, muszę pojechać i zobaczyć co oni tam namontowali że taka kwota a w weekend znowu ściągać lawetę i zabierzemy z Ciastkiem auto do jego znajomego. Wszystkiego mi się odechciało :( najchetniej odwołałabym tą jutrzejszą imprezę :( :( :(

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
‹‹ 2167 2168 2169 2170 2171 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ