X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris a to dziady ! Kciuki za udana wizytę

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was czuje/ czuła takie mocne kłucia w dole brzucha? Leżę już w łóżku, tzn siedzę ( bo rozwiązuje sudoku i tu zaglądam) i nijak nie mogę się ułożyć :/ Oskar się dziś ruszał normalnie, przed chwilą mu nawet śpiewałam kołysanki coby może zasnął i ja bym mogła zasnąć ;) nie wiem czy mi coś tam ugniata czy coś ale nieprzyjemne to jest na maxa :/

Edit- kłucie przeszło, ale młody się rozbudził i daje czadu..nie wiem jak ja zasnę bo każda pozycja jest niewygodna :p

W dole brzucha - a gdzie dokładniej? Ja czasami mam wrażenie, że Staś mi nogi wbija w krocze :/ w sensie czuje go bardzo nisko - jakby w grażynce :/ myślę, że napiera na szyjkę i przez to że tam jest wszystko tak mocno unerwione to czuję jakby w środku...

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam często kłucia w okolicach pachwin, albo ból jakby w cewce moczowej lub pęcherzu. Zwalam to na ruchy Dominika, bo jest chyba już dość nisko.

Lunaris jak tam?

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szybko :leżę pod ktg i obsuwa godzinna :/ pewni e będę w domu ok 17 :/

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ból pachwin też mam, momentami na serio meeeega mocny, zwłaszcza jak długo leżę i wstaję np. do łazienki. Chodzę jak kaczka. To chyba relaksyna.

ckai43r8zmly7il4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to właśnie podobnie. W zasadzie identycznie jak to opisalas Phnappy. Dziś na szczęście jest lepiej. Nawet się zdrzemnelam 1,5h :)

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, to ja już się zacznę chyba smucić przyszłą regresją snu! No wiadomo, jak trzeba wstać, to się wstaje i sto razy, ale jak jeszcze dni są trudne, to już w ogóle armageddon :( po raz kolejny pośmiejmy się z określenia URLOP macierzyński!

Lunaris to kciuki za prawidłowy zapis :)

Lamka, kobieto, Ty ZARAZ rodzisz! Kiedy to minęło?

Tak samo jak widzę suwaczki Lunaris, Phnappy, Agulineczki... To nie wiem gdzie ten czas uciekł :) niedługo kolejna fala narodzin nas czeka :)

Emilka super, że się odezwałaś :) bardzo się cieszę, że wieczory powoli się normują. Swoją drogą 4 godziny płaczu... :( Musicie mieć z mężem silne charaktery, ja to bym chyba uciekła z domu :/ dobrze, że kąpiel pomaga. Nasza Agatka uwielbia kąpiel, jest taka spokojniutka, w ogóle nie płacze, potem daje się spokojnie ubrać, nakarmić i uśpić (wczoraj spała 4 godziny po takim uśpieniu, jakby tak było częściej to byłoby ekstra). I faktycznie, dzisiaj dwa tygodnie mijają :) ucałuj Domisia od cioci Jeżowej <3

Była u nas położna, ułożyła Małą do snu na brzuszku i wiecie, że ta Agentka śpi tak już 2,5 godziny?? Pilnuję jej cały czas, bo się boję trochę, ale może zacznę przynajmniej jedną drzemkę w ciągu dnia robić jej na brzuszku skoro jej tak dobrze?

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam własnie od lekarza, musiałam jechać dzisiaj na cito bo w nocy zaczęłam brudzic i pobolewal brzuch. Ale wszystko dobrze jest. Całe szczęście..kamień z serca

Patrycja20, Karma88, Aga9090, Phnappy, malka, Siwulec, StaraczkaNika, Jeżowa, summer86, pilik, olik321, JustynaG, Lunaris, Nadzieja22, ibishka, blue00, Lusesita, Flowwer, KateHawke, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos polubiłam za to że wszystko jest ok dobrze, że skończyło się tylko na strachu! Odpoczywaj kochana :*

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za kciuki, wszystko ok na wizycie strasznie długo wszystko trwało. Jadę do domu na obiad bo zaraz chyba zejdzie z głodu! Wieczorem m będą szczegóły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 16:34

Aga9090, Achia, Patrycja20, Lena21, veritaserum, Phnappy, Yoselyn82, Siwulec, Jeżowa, summer86, pilik, JustynaG, Nadzieja22, blue00, Lusesita, Flowwer, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos dobrze, że to straszak! W którym Ty już jesteś tygodniu kochana?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos, odpoczywaj! Dobrze, że wszystko jest ok!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dzisiaj wykonczona. Ania nie śpi od 6 rano nie licząc jednej drzemki 25 minut w południe. Nawet na spacerze nie spała. Nie wiem co jej jest :(

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos - rety jak dobrze, że wszystko ok, pewnie się biedna strachu najadłaś. Znaleźli przyczynę brudzenia?

Lunaris - czekamy na relację :)

ckai43r8zmly7il4.png

• malka Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum dorasta Ci dziecko! Jakbym słyszała o Feli :) tylko ona spała rano do 8. I jak się udała jedna drzemka w ciągu dnia nie na cycku to byłam szczęśliwa. Teraz jest trochę lepiej.

veritaserum lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris ja tez czekam na pełen opis :) jedź i się posil :*

Yos - ciesze się ze to tylko straszak i ze wszystko jest dobrze :*

Wciągnęłam prawie całego rogala marcinskiego, przewalił mnie i teraz leżę a młody buszuje <3

Achia lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka niedawno pisałam że śpi pięknie bo spala do 8-9 dzisiaj ledwo do 6 dociagnela a tak naprawdę to się krecila już od 5 .
    Jest mega pobudzona niczym nie mogę jej wyciszyć. Ja padam po tej nocy a ona jest tak żywa jak nowo narodzona...

Wczoraj była u mnie kuzynka która ma starsze dziecko o 3 tygodnie. To dziecko śpi ciągiem w nocy od 20 do 6 rano... Przez dwie godziny nawet nie zapisnela tylko leżała i rozglądała się. Dziwne to ale trochę pozazdrościłam takiego malucha :)

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum kurcze, to faktycznie ciężki dzień :( musisz być absolutnie wykończona. Nie wiem skąd te niemowlaczki biorą tyle siły... Dorosły wykończony, a one jakby nie słyszały o zmęczeniu. Dziecko kuzynki jakieś podejrzanie grzeczne - ale zazdrość rozumiem, zwłaszcza, że Ty po prostu padasz. Może Ania odwdzięczy się dobrą nocą? Oby!

Lunaris super, że wszystko w porządku :)

Yos dobrze, że nic złego się nie dzieje. Może ustawisz sobie ciążowy suwaczek? :)

Siwulec omg rogal marciński!!! Boże nie wiedziałam, ale właśnie o tym marzyłam!!!

Lunaris, Siwulec lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec- ostatnio była o tych rogalach mowa na dinusiach :) takiego rogala jak w Poznaniu nie dostałam przez 4 lata w Gdańsku :p a jako poznańska pyra nie nabiore się na podróbki :p jedz na zdrowie :))

Siwulec lubi tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Wracam własnie od lekarza, musiałam jechać dzisiaj na cito bo w nocy zaczęłam brudzic i pobolewal brzuch. Ale wszystko dobrze jest. Całe szczęście..kamień z serca

Yos, ciesze się że wszystko dobrze <3
    Który teraz tydzień u Ciebie?
    U mnie plamienie pojawiło się w 20 tc i tydzień pózniej. Byłam przerażona, ale powodem okazała się lekka nadżerka.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 2210 2211 2212 2213 2214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ