Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Dziewczyny, czy któraś z Was czuje/ czuła takie mocne kłucia w dole brzucha? Leżę już w łóżku, tzn siedzę ( bo rozwiązuje sudoku i tu zaglądam) i nijak nie mogę się ułożyć
Oskar się dziś ruszał normalnie, przed chwilą mu nawet śpiewałam kołysanki coby może zasnął i ja bym mogła zasnąć
nie wiem czy mi coś tam ugniata czy coś ale nieprzyjemne to jest na maxa
Edit- kłucie przeszło, ale młody się rozbudził i daje czadu..nie wiem jak ja zasnę bo każda pozycja jest niewygodna :p
W dole brzucha - a gdzie dokładniej? Ja czasami mam wrażenie, że Staś mi nogi wbija w kroczew sensie czuje go bardzo nisko - jakby w grażynce
myślę, że napiera na szyjkę i przez to że tam jest wszystko tak mocno unerwione to czuję jakby w środku...
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
Na szybko :leżę pod ktg i obsuwa godzinna
pewni e będę w domu ok 17
-
Ja ból pachwin też mam, momentami na serio meeeega mocny, zwłaszcza jak długo leżę i wstaję np. do łazienki. Chodzę jak kaczka. To chyba relaksyna.
nick nieaktualny
-
O matko, to ja już się zacznę chyba smucić przyszłą regresją snu! No wiadomo, jak trzeba wstać, to się wstaje i sto razy, ale jak jeszcze dni są trudne, to już w ogóle armageddon
po raz kolejny pośmiejmy się z określenia URLOP macierzyński!
Lunaris to kciuki za prawidłowy zapis
Lamka, kobieto, Ty ZARAZ rodzisz! Kiedy to minęło?
Tak samo jak widzę suwaczki Lunaris, Phnappy, Agulineczki... To nie wiem gdzie ten czas uciekłniedługo kolejna fala narodzin nas czeka
Emilka super, że się odezwałaśbardzo się cieszę, że wieczory powoli się normują. Swoją drogą 4 godziny płaczu...
Musicie mieć z mężem silne charaktery, ja to bym chyba uciekła z domu
dobrze, że kąpiel pomaga. Nasza Agatka uwielbia kąpiel, jest taka spokojniutka, w ogóle nie płacze, potem daje się spokojnie ubrać, nakarmić i uśpić (wczoraj spała 4 godziny po takim uśpieniu, jakby tak było częściej to byłoby ekstra). I faktycznie, dzisiaj dwa tygodnie mijają
ucałuj Domisia od cioci Jeżowej
Była u nas położna, ułożyła Małą do snu na brzuszku i wiecie, że ta Agentka śpi tak już 2,5 godziny?? Pilnuję jej cały czas, bo się boję trochę, ale może zacznę przynajmniej jedną drzemkę w ciągu dnia robić jej na brzuszku skoro jej tak dobrze? -
Wracam własnie od lekarza, musiałam jechać dzisiaj na cito bo w nocy zaczęłam brudzic i pobolewal brzuch. Ale wszystko dobrze jest. Całe szczęście..kamień z serca
Patrycja20, Karma88, Aga9090, Phnappy, malka, Siwulec, StaraczkaNika, Jeżowa, summer86, pilik, olik321, JustynaG, Lunaris, Nadzieja22, ibishka, blue00, Lusesita, Flowwer, KateHawke, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Dziewczyny dzięki za kciuki, wszystko ok na wizycie strasznie długo wszystko trwało. Jadę do domu na obiad bo zaraz chyba zejdzie z głodu! Wieczorem m będą szczegóły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 16:34
Aga9090, Achia, Patrycja20, Lena21, veritaserum, Phnappy, Yoselyn82, Siwulec, Jeżowa, summer86, pilik, JustynaG, Nadzieja22, blue00, Lusesita, Flowwer, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Yos - rety jak dobrze, że wszystko ok, pewnie się biedna strachu najadłaś. Znaleźli przyczynę brudzenia?
Lunaris - czekamy na relację
Lunaris ja tez czekam na pełen opis
jedź i się posil :*
Yos - ciesze się ze to tylko straszak i ze wszystko jest dobrze :*
Wciągnęłam prawie całego rogala marcinskiego, przewalił mnie i teraz leżę a młody buszujeAchia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalka niedawno pisałam że śpi pięknie bo spala do 8-9 dzisiaj ledwo do 6 dociagnela a tak naprawdę to się krecila już od 5 .
Jest mega pobudzona niczym nie mogę jej wyciszyć. Ja padam po tej nocy a ona jest tak żywa jak nowo narodzona...
Wczoraj była u mnie kuzynka która ma starsze dziecko o 3 tygodnie. To dziecko śpi ciągiem w nocy od 20 do 6 rano... Przez dwie godziny nawet nie zapisnela tylko leżała i rozglądała się. Dziwne to ale trochę pozazdrościłam takiego malucha -
Veritaserum kurcze, to faktycznie ciężki dzień
musisz być absolutnie wykończona. Nie wiem skąd te niemowlaczki biorą tyle siły... Dorosły wykończony, a one jakby nie słyszały o zmęczeniu. Dziecko kuzynki jakieś podejrzanie grzeczne - ale zazdrość rozumiem, zwłaszcza, że Ty po prostu padasz. Może Ania odwdzięczy się dobrą nocą? Oby!
Lunaris super, że wszystko w porządku
Yos dobrze, że nic złego się nie dzieje. Może ustawisz sobie ciążowy suwaczek?
Siwulec omg rogal marciński!!! Boże nie wiedziałam, ale właśnie o tym marzyłam!!!Lunaris, Siwulec lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Yoselyn82 wrote:Wracam własnie od lekarza, musiałam jechać dzisiaj na cito bo w nocy zaczęłam brudzic i pobolewal brzuch. Ale wszystko dobrze jest. Całe szczęście..kamień z serca
Yos, ciesze się że wszystko dobrze
Który teraz tydzień u Ciebie?
U mnie plamienie pojawiło się w 20 tc i tydzień pózniej. Byłam przerażona, ale powodem okazała się lekka nadżerka.