X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris a to dziady ! Kciuki za udana wizytę

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Dziewczyny, czy któraś z Was czuje/ czuła takie mocne kłucia w dole brzucha? Leżę już w łóżku, tzn siedzę ( bo rozwiązuje sudoku i tu zaglądam) i nijak nie mogę się ułożyć :/ Oskar się dziś ruszał normalnie, przed chwilą mu nawet śpiewałam kołysanki coby może zasnął i ja bym mogła zasnąć ;) nie wiem czy mi coś tam ugniata czy coś ale nieprzyjemne to jest na maxa :/

Edit- kłucie przeszło, ale młody się rozbudził i daje czadu..nie wiem jak ja zasnę bo każda pozycja jest niewygodna :p

W dole brzucha - a gdzie dokładniej? Ja czasami mam wrażenie, że Staś mi nogi wbija w krocze :/ w sensie czuje go bardzo nisko - jakby w grażynce :/ myślę, że napiera na szyjkę i przez to że tam jest wszystko tak mocno unerwione to czuję jakby w środku...

ckai43r8zmly7il4.png

staramy się już ponad 2 lata :( - udało się!!
    aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie <3
    Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam często kłucia w okolicach pachwin, albo ból jakby w cewce moczowej lub pęcherzu. Zwalam to na ruchy Dominika, bo jest chyba już dość nisko.

Lunaris jak tam?

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na szybko :leżę pod ktg i obsuwa godzinna :/ pewni e będę w domu ok 17 :/

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Phnappy Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ból pachwin też mam, momentami na serio meeeega mocny, zwłaszcza jak długo leżę i wstaję np. do łazienki. Chodzę jak kaczka. To chyba relaksyna.

ckai43r8zmly7il4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to właśnie podobnie. W zasadzie identycznie jak to opisalas Phnappy. Dziś na szczęście jest lepiej. Nawet się zdrzemnelam 1,5h :)

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko, to ja już się zacznę chyba smucić przyszłą regresją snu! No wiadomo, jak trzeba wstać, to się wstaje i sto razy, ale jak jeszcze dni są trudne, to już w ogóle armageddon :( po raz kolejny pośmiejmy się z określenia URLOP macierzyński!

Lunaris to kciuki za prawidłowy zapis :)

Lamka, kobieto, Ty ZARAZ rodzisz! Kiedy to minęło?

Tak samo jak widzę suwaczki Lunaris, Phnappy, Agulineczki... To nie wiem gdzie ten czas uciekł :) niedługo kolejna fala narodzin nas czeka :)

Emilka super, że się odezwałaś :) bardzo się cieszę, że wieczory powoli się normują. Swoją drogą 4 godziny płaczu... :( Musicie mieć z mężem silne charaktery, ja to bym chyba uciekła z domu :/ dobrze, że kąpiel pomaga. Nasza Agatka uwielbia kąpiel, jest taka spokojniutka, w ogóle nie płacze, potem daje się spokojnie ubrać, nakarmić i uśpić (wczoraj spała 4 godziny po takim uśpieniu, jakby tak było częściej to byłoby ekstra). I faktycznie, dzisiaj dwa tygodnie mijają :) ucałuj Domisia od cioci Jeżowej <3

Była u nas położna, ułożyła Małą do snu na brzuszku i wiecie, że ta Agentka śpi tak już 2,5 godziny?? Pilnuję jej cały czas, bo się boję trochę, ale może zacznę przynajmniej jedną drzemkę w ciągu dnia robić jej na brzuszku skoro jej tak dobrze?

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracam własnie od lekarza, musiałam jechać dzisiaj na cito bo w nocy zaczęłam brudzic i pobolewal brzuch. Ale wszystko dobrze jest. Całe szczęście..kamień z serca

Patrycja20, Karma88, nick nieaktualny, Phnappy, malka, Siwulec, StaraczkaNika, Jeżowa, summer86, pilik, olik321, JustynaG, Lunaris, Nadzieja22, ibishka, nick nieaktualny, Lusesita, Flowwer, KateHawke, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos polubiłam za to że wszystko jest ok dobrze, że skończyło się tylko na strachu! Odpoczywaj kochana :*

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzięki za kciuki, wszystko ok na wizycie strasznie długo wszystko trwało. Jadę do domu na obiad bo zaraz chyba zejdzie z głodu! Wieczorem m będą szczegóły.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 16:34

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Patrycja20, Lena21, nick nieaktualny, Phnappy, Yoselyn82, Siwulec, Jeżowa, summer86, pilik, JustynaG, Nadzieja22, nick nieaktualny, Lusesita, Flowwer, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Fozzie Bear Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos dobrze, że to straszak! W którym Ty już jesteś tygodniu kochana?

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos, odpoczywaj! Dobrze, że wszystko jest ok!

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem dzisiaj wykonczona. Ania nie śpi od 6 rano nie licząc jednej drzemki 25 minut w południe. Nawet na spacerze nie spała. Nie wiem co jej jest :(

• Phnappy Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yos - rety jak dobrze, że wszystko ok, pewnie się biedna strachu najadłaś. Znaleźli przyczynę brudzenia?

Lunaris - czekamy na relację :)

ckai43r8zmly7il4.png

• malka Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum dorasta Ci dziecko! Jakbym słyszała o Feli :) tylko ona spała rano do 8. I jak się udała jedna drzemka w ciągu dnia nie na cycku to byłam szczęśliwa. Teraz jest trochę lepiej.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • Siwulec Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris ja tez czekam na pełen opis :) jedź i się posil :*

Yos - ciesze się ze to tylko straszak i ze wszystko jest dobrze :*

Wciągnęłam prawie całego rogala marcinskiego, przewalił mnie i teraz leżę a młody buszuje <3

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malka niedawno pisałam że śpi pięknie bo spala do 8-9 dzisiaj ledwo do 6 dociagnela a tak naprawdę to się krecila już od 5 .
    Jest mega pobudzona niczym nie mogę jej wyciszyć. Ja padam po tej nocy a ona jest tak żywa jak nowo narodzona...

Wczoraj była u mnie kuzynka która ma starsze dziecko o 3 tygodnie. To dziecko śpi ciągiem w nocy od 20 do 6 rano... Przez dwie godziny nawet nie zapisnela tylko leżała i rozglądała się. Dziwne to ale trochę pozazdrościłam takiego malucha :)

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Veritaserum kurcze, to faktycznie ciężki dzień :( musisz być absolutnie wykończona. Nie wiem skąd te niemowlaczki biorą tyle siły... Dorosły wykończony, a one jakby nie słyszały o zmęczeniu. Dziecko kuzynki jakieś podejrzanie grzeczne - ale zazdrość rozumiem, zwłaszcza, że Ty po prostu padasz. Może Ania odwdzięczy się dobrą nocą? Oby!

Lunaris super, że wszystko w porządku :)

Yos dobrze, że nic złego się nie dzieje. Może ustawisz sobie ciążowy suwaczek? :)

Siwulec omg rogal marciński!!! Boże nie wiedziałam, ale właśnie o tym marzyłam!!!

Lunaris, Siwulec lubią tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 17:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec- ostatnio była o tych rogalach mowa na dinusiach :) takiego rogala jak w Poznaniu nie dostałam przez 4 lata w Gdańsku :p a jako poznańska pyra nie nabiore się na podróbki :p jedz na zdrowie :))

Siwulec lubi tę wiadomość

• summer86 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 17:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    Wracam własnie od lekarza, musiałam jechać dzisiaj na cito bo w nocy zaczęłam brudzic i pobolewal brzuch. Ale wszystko dobrze jest. Całe szczęście..kamień z serca

Yos, ciesze się że wszystko dobrze <3
    Który teraz tydzień u Ciebie?
    U mnie plamienie pojawiło się w 20 tc i tydzień pózniej. Byłam przerażona, ale powodem okazała się lekka nadżerka.

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
‹‹ 2210 2211 2212 2213 2214 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ