X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ex-testerki. Cudzie trwaj
Odpowiedz

Ex-testerki. Cudzie trwaj

Oceń ten wątek:
  • pilik Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie wiecie, ale jak jeszcze ktoś nie wie - jutro w lidlu fajne ciuszki bardziej zimowe (niestety od rozmiaru 62) ale poza tym hit jak dla mnie - mata/talerz do jedzenia, wyglada super! I śliniaki silikonowe. Są tez ubrania ciążowe i jakieś akcesoria do pokoju dziecka :)

Rucola lubi tę wiadomość

ds022el.png

u4uGp2.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    Hope!!! Nareszcie!!!
    Co do rogali marcińskich to dla mnie ohyda ;/ chyba przez ten biały mak.. nie znosze maku
    O! Myślałam że jestem jakaś inna ;) te rogale są okrutnie słodkie.

Rucola lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope <3

_Hope_ lubi tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • Lunaris Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pilik dzięki! :D od razu mi lepiej że ktoś też to miał i żyje :) o relaksynie nie pomyślałam. Co 2 głowy to nie jedna!

Ps też się na te śliniaki silikonowe czaję :D

Ja padam dziś na twarz- pewnie po tej nocnej pobudce i w sumie kilku źle przespanych nocach. Biedne dziecko zagoniłam już do łóżka- matka nie dobra! bo szczerze to marzę żeby się położyć spać. Także ten -do usłyszenia koło 2/4 pewnie ;)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • Lena21 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope kochana tak się cieszę, że jesteś <3 rok temu 25.10 robiłam pierwszy blady test, jakoś 9.11 byłam na 1 wizycie, a dziś tą małą kreseczkę tulę w ramionach - z całego serca Ci życzę, żeby i dla Was to był wspaniały rok

_Hope_, pilik, Rucola, Emiilka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm.... Rogale Marcińskie - nie jadłam ale za to gniazdka z lidla ❤❤❤❤

pilik lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope!!! Rozgość się ❤

_Hope_ lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pilik wrote:
    Pewnie wiecie, ale jak jeszcze ktoś nie wie - jutro w lidlu fajne ciuszki bardziej zimowe (niestety od rozmiaru 62) ale poza tym hit jak dla mnie - mata/talerz do jedzenia, wyglada super! I śliniaki silikonowe. Są tez ubrania ciążowe i jakieś akcesoria do pokoju dziecka :)

Też już dziś oglądałam, na razie kupiłam polecany na necie silikonowy z Canpola i muszę przyznać, że wyglada super, zobaczymy jak się sprawdzi ;) kupiłam też miseczkę z przyzssawką z Canpol, z tego samego polecenia, podobno trzyma się dużo lepiej niż inne dużo droższe. Na razie powolutku zbieram takie gadżety, które mogą się przydać przy rozszerzeniu diety

Ale z Lidla chętnie bym sprawdziła, bo na razie z większości rzeczy byłam zadowolona

• Jeżowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siwulec, kurcze no normalnie to bym przyjechała bez zastanowienia, ale z noworodkiem chyba się nie wybiorę :( a tak uwielbiam rogale marcińskie... We Wrocławiu też niby można kupić, ale to nie to samo oczywiście!

Lunaris super zdjęcie! :) I to JUŻ 35 tydzień! <3

Lunaris lubi tę wiadomość

👧córeczka 2018
    👦synek 2020

age.png
  • 91Ewela09 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak na dobranoc dla mam kp ❤️

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/14d2536a8c97.png

Lunaris, Nadzieja22, Lusesita, Aga9090, StaraczkaNika, pilik, Yoselyn82, JustynaG, Rucola, Flowwer, KateHawke, ibishka, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość

Nasze najważniejsze i największe szczęście ❤❤❤
    klz9io4pgd9tnf0d.png
    nzjdgzu3oxwel88w.png
  • malka Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hope, bardzo się cieszę, że u nas jesteś :D

Veritaserum, dziecko kuzynki jakieś podejrzanie spokojne ;) ale tak poważnie to nie wiadomo jakie będzie Twoje za 3tygodnie. To naprawdę się tak wszytsko szybko zmienia. Każdy dzień/tydzień inny.

A ja chyba nie jadłam rogali marcinskich.

Lena pięknie wyglądacie z Frankiem w chuście :)

Pilik! Ninka nawet zła jest cudna <3

Czy Wy też macie taki problem z przedstawieniem dzieci o tą godzinę? Próbujecie w ogóle?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 20:53

Lena21 lubi tę wiadomość

5b09trd8ji0unw2g.png

34bwflw153i9m8vo.png
  • StaraczkaNika Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A że nie mam nic ciekawego do powiedzenia
    , bo mam jakiś taki kijowy dzień, to wrzucam koci spam. Dawno tu nie widziałam żadnego kota - najwyższy czas.

4d6742daa9968aecmed.jpg
    Brace yourself. Winter is coming

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 20:58

pilik, malka, lamka, Nadzieja22, Achia, Rucola, Jeżowa, Siwulec, Lena21, Lusesita, Patrycja20, Lunaris, blue00, Aga9090, Morusek, Luna1993, KateHawke, Kaczorka, Emiilka lubią tę wiadomość

4 lata starań (PCOS, IO, mutacje - lekka trombofilia, hiperprolaktynemia, ANA++, leniwy mąż);
    [*] 01.2018 - córeczka
    uM80p1.png
  • pilik Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris ja to się bardziej czaje na matę, super cena (jakieś firmówki koło 100zl kosztują :/). Ciekawe czy jeszcze będą po południu jak już dotrę do Lidla...
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2c7a91722d7e.png

Malka bo to zdjęcie z wczoraj ;) dzisiaj się nie dało namówić panienki na współpracę ;)
    Jedziemy jutro do szpitala na kontrole i już się stresuje (najbardziej jazdą... to nie moja mocna strona, a z krzyczącym dzieckiem jestem tak zestresowana, że płakać mi się chce wsiadając do auta...)

ds022el.png

u4uGp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstyd się przyznać, ale też nie jadłam rogali świętomarcińskich...

Ninka prześliczna, ciężko się napatrzeć :-)

Hope jeszcze raz powtórzę, jak bardzo się cieszę, że tu jesteś!!!

Lena na chustach się nie znam, ale Ty i Franek wyglądacie cudnie :-)

Patrycja masz już wyniki?

Yos jak się czujesz? Coś powiedziano nt. tych plamień?

Lena21 lubi tę wiadomość

• Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy nie czeka nas wycieczka na IP. Byłam siku i ciut krwi mam na papierze. Nie wiem czy to po wieczornej aplikacji luteiny :/ Pójdę siku niedługo i zobaczę jak sytuacja.

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wła.snie studiuje gazetke z lidla i tam jest napisane, ze ta gazetka obowiązuje od poniedziałku. O co to chodzi?
    Pilik co to za mata ma byc?
    edit.doczytałam na dole że obowiązuje od 31.10.2018 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 21:31

Achia lubi tę wiadomość

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2018, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola bo oni tak robią człowieka w bambuko, żebyś poszła też w poniedziałek, wydała pieniążki, a potem doczytała, że chodziło o środę ;p i poszła drugi raz :p

Nadzieja- daj znać jak sytuacja!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 21:37

Rucola lubi tę wiadomość

• Lena21 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja22 wrote:
    Nie wiem czy nie czeka nas wycieczka na IP. Byłam siku i ciut krwi mam na papierze. Nie wiem czy to po wieczornej aplikacji luteiny :/ Pójdę siku niedługo i zobaczę jak sytuacja.

Nadzieja to z pewnością nic poważnego, ale ja bym pewnie tak czy siak pojechała sprawdzić :* daj znać

Rucola taka mata silikonowa zamiast talerza, z podziałką - przydaje się przy blw

Pilik kochana trzymam mocno kciuki za Waszą jutrzejszą podróż i kontrolę, naprawdę Cię mega podziwiam, bo ja niby w pracy jeździłam po 5000 km miesięcznie, a z Frankiem jak jadę to się czuję jak na egzaminie z prawka.

Malka nam się udało już wyrównać, próbowałam tak po 20 minut przetrzymać i na razie jest w miarę

Rucola lubi tę wiadomość

• Patrycja20 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lamka mój wynik idzie od razu do doktorka i on mi go da we wtorek za tydzień na wizycie :) dziękuje, że pytasz <3

Nadzieja tez czekam na info ... oby to po aplikacji tak jak piszesz ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2018, 21:51

Olivierek 27.01.2015🥰❤
    201901205364.png
  • Nadzieja22 Autorytet

Wysłany: 30 października 2018, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawa się wyjaśniła, niby głupota, ale stresik był, nie powiem. Sprawdzałam teraz palcem i jest czysto. Jest opcja, że wcześniej po dwójeczce podrażniłam się przy podcieraniu i teraz znowu potarłam i stąd ta krew. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam, dlatego nie pomyślałam o tym zupełnie. Uff, ale ulga :)

Dziękuję kochane za troskę :*

HrQwp1.png
    21.06 hcg 14,3, 23.06 hcg 92,07, 25.06 hcg 307, 27.06 hcg 803
    ♡♡♡
    MTHFR 677 homo; niedoczynność tarczycy, ANA+++, NK 17%, kiepskie cytokiny
    W drodze do macierzyństwa od 05.2017
‹‹ 2212 2213 2214 2215 2216 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ