Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope super Cie tu widzieć
rozgosc sie tu jak najdłużej
A ja sie dzisiaj wku... bylam w rossmanie kupic pare rzeczy, w tym m.in. zel pod prysznic w formie olejku. Zakupy zapakowalam w swoja plocienna torbe. Wychodzac z garazu synek do mnie: mamusiu co tu sie wylalo? Okazalo sie, ze ten durny zel sie wylal częściowo na moje nowiutkie skorzane botki...tlusta plama na srodku buta... próbowałam juz z maka ziemiaczana, ciepla woda z plynem do naczyn, nawet cytryna i nic...Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Dziewczyny przespalam sie troche bo od 3 w nocy nie spalam, a mialam stres, nerwy, lzy w oczach itp. Wzielam leki i polozylam sie, brzuch mnie bolal, na papierze brunatna krew, wystraszylam sie, maz chcial jechac na IP ale po poszlam do wc i nic nie bylo, wiec wzielam leki i czekalam do rana. Rano szybko telefon i wizyte mialam na 15:15 no ale oczywiscie opoznienia, a ja schodzilam na zawal. Nie widac skad to krwawienie, moze podraznilam szyjke bo biore utrogestan.
Odnosnie wynikow badan ze szpitala, czekam na nie, moze beda w piatek, zadzwonie tam i pojade odebrac. A tak poza tym podlamana jestem, do tego wysypana, swedzi mnie, od pobranego wycinka mam bardzo duzy odczyn zapalny. Do tego krosty pod pacha, na brzuchu, na plecach, nogach, stopach. Po prostu wykoncze sie.. najgorsze to swedzenie jest! idzie zwariowac!
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Hope super ze tutaj jestes z nami
Nadzieja dobrze ze to falszywy alarmale wiem co czulas bo sama przezywalam to dzisiaj.
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Nadzieja i Yos dobrze że jednak straszaki...
Yos a Ciebie swędzi od tych skórnych zmian? Czy ogólnie? Bo jak ogólnie to może warto zrobić próby wątrobowe? Współczuje straszniejszych problemów
Rucola to taka mata/talerz. Sama nie wiem jak to nazwać, nie wiedziałam że coś takiego istnieje ale wydaje mi się super opcją zamiast talerza!
Lena czuje się dokładnie tak samo, a zabawna sprawa - szpital jest obok ośrodka egzaminacyjnego,
Co chwile mijamy jakieś eLki i egzaminy i serio dreszczyk emocji zawszemoże dlatego że prawko mam nie jakoś długo a jeździłam tylko na dwóch trasach plus tam jakieś zakupy po okolicy... ale co zrobić, musimy dać radę..!
-
Pilik - trzymam kciuki za Wasza podróż
pamiętaj ze jesteś Królowa Szosy
dacie radę
pilik lubi tę wiadomość
-
pilik wrote:Nadzieja i Yos dobrze że jednak straszaki...
Yos a Ciebie swędzi od tych skórnych zmian? Czy ogólnie? Bo jak ogólnie to może warto zrobić próby wątrobowe? Współczuje straszniejszych problemów
swedzi mnie od zmnian skornych, bo proby watrobowe mialam robione i mam dobreMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
a ja nie karmie nie jem nie sikam i nie spie
-
U nas dziś pobudka trochę później, ale mała znów się "rozgadała", więc pewnie do 5 sen mam z głowy..
-
Na pocieszenie- Was przynajmniej budzą dzieci, a mnie chyba obudziły nerwy w oczekiwaniu na zwykły progesteron
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
malka wrote:Reset jeszcze go nie ma? Dziwne...
Wrzucili o 2 w nocy, wyniki są na dinusiach. Ale na 6 dpo wynik jest ładny, bo 37 ng/ml. Luteiny nie biorę, jedynie duphaston, więc wynik chyba nie zafałszowany...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2018, 04:38
olik321, Lusesita, JustynaG, Jeżowa, pilik, Aga9090, summer86, ibishka, Kaczorka, Phnappy, Amal, blue00, Emiilka, Nadzieja22 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Reset... kciuki! niech się ten listopad zieleni
Dla mnie to szczęśliwy miesiąc bo zobaczyłam 2 kreseczki z Franiemreset lubi tę wiadomość
-
Reset kciuki.
W listopadzie urodziła się moja pierworodna, więc oby tobie też szczęście ten miesiąc przyniósł
U mnie ostatni noce są dziwne. Dominika kręci się po łóżku jak wskazówka od zegara.
Wszędzie, tylko nie na poduszce.
W ogóle jak już nie spie, to pochwałę się, że pomysł wczoraj okna.
Oczywiście nie wszystkie, ale większość
Ale fakt jest taki, że gdyby mama nie przyszła do Dominiki, to nic bym nie zrobiła.reset lubi tę wiadomość
-
Rucola wrote:Wow Reset!! Ile Ty miałaś tych jajek? Bo to albo jedno turbo dorodne albo dwa świetne
super wynik!!!
Podgląd był w poniedziałek wieczorem i wtedy było 22 i 15 mm, zastrzyk we wtorek rano, więc zanim pękły, to to drugie mogło dorosnąć.
Rucola, pilik, olik321 lubią tę wiadomość
Reset piękny prog! Bardzo mocno zaciskamy kciuki
.
Siwulec dziękuje!
Yos to tyle dobrze. Oby szybko coś pomogło
A miałam pytać mamy kp - ostatnio często mam mocne klocie jakby w okolicy obojczyka, tak na przestrzał, jak mała pije. I ogólnie często średnio się czuje jak je. Miała tak któraś...? Może tak kp na organizm wpływać?
U nas noc z wieloma pobudkami, ale dwie trwały oo godzinie. Niby leżała, ale ciumkała rękę i sobie gadała. Koło 6 ją i udział kupa tygodnia, musiałam ją całą przebrać więc się oczywiście rozbudziła a teraz bidula już się wkurza i ziewareset lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
U nas po fatalnej poprzedniej nocy, fatalnym dniu, mieliśmy super noc. Anastazja poszła spać chwilę po 20 i spała do 4.10 i później do 6.30. Moje dziecko ma jednak sumienie i dała choć trochę odespać.
Dziś muszę zostawić Anastazje z babcią i jechać na zakupy,bo nic nie mam w domu, a jutro wszystko zamknięte.
A jeszcze pochwalę męża, niby tyle lat razem a potrafi jeszcze mnie zaskoczyć. Zostawił mi karteczkę wsunięta w opakowanie mleka Nastki w kształcie serca z napisem "kocham cię kochanie moje ❤️". Od razu świat jest lepszyLusesita, Aga9090, pilik, olik321, Morusek, Luna1993, Rucola, Jeżowa, Kaczorka, Bajkaaa, JustynaG, Karma88, emi2016, Phnappy, Emiilka, Nadzieja22, malka, Lunaris lubią tę wiadomość