Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie no Lamka, jak piszesz, ze szyjesz to trzeba pokazać. Ja Ci na słowo nie uwierzę :p
Achia, Aga9090, pilik, olik321, lamka, Jeżowa, veritaserum, Emiilka lubią tę wiadomość
#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Achia wrote:A lekarz coś mówił ,że w razie takiej sytuacji masz się pojawic w szpitalu, czy czekać spokojnie na rozwój akcji?
nie, tylko była mowa o wodach/skurczach... na SR nam mówiła położna, że przez to, że non stop mamy badaną szyjkę to często czop odchodzi szybciej.
W każdym razie dopakuję torbęLunaris, Achia, Aga9090, pilik, Jeżowa, Karma88, Emiilka lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata- udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Zamiast spać to oglądam z Ciastkiem serial
Ta sytuacja o której piszę była na moich praktykach jak miałam 21 lat czyli 16 lat temu ale mimo wszystko NIE BYŁ to odosobniony przypadeknie wiem jak się skończyła historia tego chłopca -chyba miał mieć jakiś zabieg operacyjny ale nie wiem jaki. Ci ludzie byli mocno niewykształceni i chyba robili to co im sie wydawało że trzeba albo co im powiedzieli inni ludzie... pochodzili z baaardzo małej miejscowości, Nie chcę przez to nikogo obrazić chodzi mi tylko o to że nie mieli wiele kontaktu z otoczeniem, nie sądzę że się sami interesowali. Oni naprawdę myśleli że dobrze robią
Mnie zastanawia tylko to GDZIE wtedy był pediatra z ośrodka zdrowia? bo choćby takie instytucje nadzorują rodziców w opiece na wizytach szczepiennych, kontrolnych. Bardzo smutna historia.
W tym samym czasie był 3 miesięczny chłopiec również karmiony kaszą manną na mleku krowim od urodzenia. Miał poważne zaburzenia pokarmowe, rodzicom odebrano prawa rodzicielskie... mogłabym tak pół nocy Wam pisać o różnych przypadkach z mojej zaledwie 18 letniej kariery zawodowej. Dlatego wierzcie mi że żadna z Was NIE JEST ZŁĄ MATKĄ!
Dobranoc! -
Phnappy jak na bliźniaki to ja i tak jestem w szoku że tak pięknie tą ciążę prowadzisz
dzieci mają słuszną wagę a Ty dotrwałaś do 36tc! Możesz być z siebie dumna! Jak wody nie pójdą to kto wie- może i ze 2 tyg jeszcze pochodzisz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phnappy skoro czip odchodzi to już coś do przodu. Ale wiadomo, że to może jeszcze potrwać. Lepiej niech Groszki jeszcze chwilę posiedzą.
Lunaris straszna historia z tym maluszkiem. A synkowi zdrowia życzę, mam nadzieję, że już się nie będzie męczył.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2018, 22:55
-
nick nieaktualnyO mamo. Ależ boli, kłuje w szyjce, promieniuje na wewnętrzna cześć ud, na kość ogonowa i taki ucisk tylnia cześć ciała.. Jakby mi ktos w środku wszystkie kości łamał... I te bóle takie falowe..A mała nie pomaga i się wierci jak zwariowana.. Niech już wychodzi.....
-
nick nieaktualny
-
Phnappy kochana odejście czopu może, ale nie musi oznaczać szybkiej akcji. Z racji tego, że masz jeszcze trochę czasu, to życzę, by Grochy poczekały. Ale tak jak już dziewczyny napisały - i tak masz piękny tygodniowy wynik z bliźniakami!
Rucola czyli te mufki z Ali w środku nie mają futerka tylko sam materiał, tak?
Lamka też czekam aż się pochwalisz swoimi dziełami
Amal trzymaj sięto już ostatnia prosta.
Koniecznie muszę kupić takie mufki, zwłaszcza dla mojego męża a.k.a Pana Zimne Dłonie
P.S pozdrawiam po drugim karmieniu, Mała nawaliła takie kupsko, że hej, a potem jeszcze się osikała na przewijakui nie usnęła przy piersi. Na szczęście mąż ją ululał, więc ja też pędzę spać!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 03:23
-
A u mnie standardowa pobudka o 3
ale Franio śpi! i nie wymiotuje
jestem przeszczęśliwa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć Kochane, też nie śpię od 3.00, głowa mnie boli i chyba coś mnie rozkłada.
Wzięłam paracetamol i jeszcze sobie robię herbatę z miodem i cytryną...
Jeżowa Tobie kokon powinien się spodobać, bo jest w jeżykifajnie, że mąż przejął usypianie Agatki.
Lunaris cieszę się, że z synkiem już lepiej.
Amal może już dzisiaj utulisz Nadię. Dobrze, że jesteś w szpitalu.
Za 4h mam być u położnej, to będzie piękny dzień.rozumiem, że pojedyncze bóle skurczowe w nocy na tym etapie są normalne?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 04:28
-
Phnappy mam nadzieje, ze Grochy jeszcze chwile posiedza, ale juz bliziutko.
Amal powodzenia, mam nadzieje, ze juz szybko pojdzie.
Witam sie, zaraz wstaje, bo to guzik nie spanie, a i tak po 6 lece ja ktg. Znajac zycie jak wczoraj Mala byla taka aktywna to dzis zrobi sobie dzien leniucha.
Spokojnego dnia!Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
nick nieaktualnyPoczułam pyk i jednocześnie silny ból w dole, gorszy niż na ulubione dni.. Jakby coś strzelilo.. Chciałam się przekręcić a tu leci.. Doszłam do kibelka podpaska mokra. Wróciłam do pokoju. Zabrałam podkład idę do pielęgniarki. Zanim doszłam gatki całe mokre. Zawolali lekarke. Na fotel. A tu leci.. Woda i trochę krwi.. Dała do odczynnika.. Zielone.. Czyli wody.. No i teraz mam czekać na skurcze co 10 min przez min godzinę i mnie zabiorą na dół.. A jeżeli w ciągu 18 godzin się nie ruszy to dadzą jakiś antybiotyk żeby nie było infekcji od tego że tam już idzie... Ale jak mnie brzuch w dole i plecy napier.. Gorzej niż na okres..
Z nerwów becze w łóżku.. Czemu, nie wiem.. Boję się ale nie umiem sprecyzować czego dokładnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 04:40
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTyle czasu chodziło się w ciąży.. A teraz słowo "rodzisz" brzmi... Abstrakcyjnie
Ja wiem ze to słabe porównanie ale dzisiaj urodziny ma moj piesekmoże mała też postanowi dołączyć do grona urodzinowego
A miała być za tydzień na urodziny mojej mamy