Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luna Zuzinka jest śliczna
dla jeszcze większej słodyczy poproszę o zdjęcie starszej siostry
Rucola, zdjęcie mega!Ale rozumiem Twojego M, u nad z tego powodu w użyciu są głownie body kopertowe
Lewcio cudowny
Ania, ale Oskarek się zmienił. Myślałam o Tobie wczoraj, jak sobie radzicie itd. M. na pewno wkrótce się odezwie, może ze względu na pogodę mają problemy z łącznością.
Może warto skorzystać z pomocy taty? Będziesz miała chwilę oddechu dla siebie.
U mnie wczoraj był dobry dzień. Poszłam do rodziców pieszo, droga pieszo w dwie strony i posiedzenie u nich 2 h zajęło mi prawie 4 h, więc dzień szybko zleciał. Pogoda była piękna i od razu humor lepszy. Nadal nie ogarniam nic poza opieką nad Anią, gotowaniem i praniem. Brakuje mi czasu na sprzątanie i robi to M., ale wiecie jak to jest z męskim sprzątaniem. Naprawdę myślę o zapłaceniu komuś za to, ale obawiam się jaki to będzie wydatek. Z drugiej strony mocno się to odbija na moim humorze, więc może jednak warto.
Czuję się przez to niezaradna, myślałam, że więcej będę w stanie robić przy dziecku.
Ania chyba przeszła 4 skok rozwojowy, od wczoraj znów się bardzo dużo śmieje, zwraca uwagę na coraz wiecej rzeczy, np. wodzi wzrokiem za butelką z wodą gdy piję i śmieje się z tego. Zaczęła też śmiesznie zasysać język i robić z niego rulonik. Obrotów nadal brak, dotychczas były 3, ale to raczej z przypadku.Luna1993, Rucola lubią tę wiadomość
-
Rucola wrote:kaczorka przeciez Aluska nie korzysta z łóżeczka
Ale my korzystamy, jak chcemy chwilowo "nie mieć oczu w dupie"wstawiamy ją tam i liczymy, że się czymś zainteresuje i nie zacznie się od razu drzeć.
Czasami się udajesummer86, Lunaris, Rucola, Emiilka, Morusek lubią tę wiadomość
-
Kaczorka wrote:Luna - efekt przemeblowania jest taki, że Aluśka nie ma chwilowo łóżeczka, bo całe jest zawalone bambetlami :p
Ale tak ogólnie to na plus
Summer - kiedyś zaczniesz ogarniać wszystko! A teraz luz - w końcu masz "urlop"
To określenie urlop macierzyński jest mocno ironiczne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczerze podziwiam dziewczyny ktore przy bolach maja jeszcze ochote udzielac sie na forum.
Amal swietnie dajesz sobie radę!
To ja z miłą checia napawam sie rozkosznymu kopniaczkami
Dziewczyny Wasze Skarby są rozkoszne! Milo popatrzeć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2018, 21:55
Rucola, summer86 lubią tę wiadomość
-
Amal szybkiego postępu porodu!
Czasem rozwieranie idzie jak pod górkę a za chwilę nagle z 5-6 robi się 10! Kciukamy! już się nie zatrzyma