Ex-testerki. Cudzie trwaj
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki dziewczyny polecę dzis po globulki i żel w takim razie i może się uda bo czuję się po prostu beznadziejnie . Wczoraj kolejna próba i nie dałam rady bo taki ból gdzieś głębiej. Mam nadzieję że pomoże.
A te globulki stosować przed stosunkiem czy po prostu nie wiem profikatycNie na zasadzie leku np 1 dziennie.??Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 07:45
-
Summer współczuję much...
Ja też miałam dziwna noc bo w tej części w której Zosia spała zadzwoniła koleżanka czy może przyjechać z dzieckiem bo bardzo się poklucila z mężem więc była u mnie o północy potem Zosia wstała a koło 3 pojechali bo młody nie mógł zasnąć... Kiepska sytuacja strasznie... -
veritaserum wrote:Dzięki dziewczyny polecę dzis po globulki i żel w takim razie i może się uda bo czuję się po prostu beznadziejnie . Wczoraj kolejna próba i nie dałam rady bo taki ból gdzieś głębiej. Mam nadzieję że pomoże.
A te globulki stosować przed stosunkiem czy po prostu nie wiem profikatycNie na zasadzie leku np 1 dziennie.??
Ja jestem po cc i tez tak mam, byłam oststnio na kontroli u gin i polecił to samo co dziewczyny, kazał stosować na noc co drugi dzień, wypróbowaliśmy godzinę po aplikacji i było o niebo lepiejveritaserum lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGodzina 7.03, 2950, 50cm. Więcej napiszę później bo poród koszmarny, chciałam umierać
Patrycja20, blue00, ibishka, Kaczorka, lamka, summer86, Siwulec, Karma88, Lunaris, KateHawke, Bajkaaa, JustynaG, veritaserum, Aga9090, pilik, Madzik34, Morusek, Lena21, Yoselyn82, Phnappy, Nadzieja22, Emiilka, Malwas, Jeżowa, malka, JuicyB, Rucola, -Mamunia-, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A u mnie dziś taka sytuacja100-dniówka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b70e8e8fd22.jpg
Dobrego dnia dziewczynysummer86, Lunaris, Achia, Patrycja20, olik321, Luna1993, Bajkaaa, Lusesita, Aga9090, lamka, pilik, Morusek, Rucola, -Mamunia- lubią tę wiadomość
-
Amal najgorsze za Tobą! Gratulacje calineczki, odpoczywaj po ponad 24h porodzie a jak dojdziesz do siebie to pochwal się Nadusią
BTW Dzień dobry -
Amal, gratulacje! Wszystkiego dobrego dla Was.
Dziewczyny, znów będę prosić o poradęMożecie polecić jakieś puzzle lub dużą matę podłogową? Mamy matę tiny love z zabawkami, ale chodzi mi o coś większego na czym mała mogłaby się bawić lub później przygotowywać się do raczkowania. Z góry dziękuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 09:15
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
Wybaczcie że nie nadrobię póki co ale ledwo jestem żywa.. Na partych mąż myślał że padne trupem. Nie miałam sił już jej wypchnac. Cały czas do rozwarcie na 10cm szło znieczulenie, bo już na 2 cm umieralam z bólu. A potem parte.. Jezu... Takiego bólu nawet w najgorszych koszmarach sobie nie wyobrażałam.. Darlam się że chyba całe miasto mnie słyszało. Mała nie mogła wyjść bo nie miałam sił.. Ciągle sie zbliżała i na trzecim parciu brakowało sił i się cofala.. Z godzinę walczylam z partymi, ból taki ze myślałam że wszystko w środku, wszystkie kości mi pękna.. Nie da.sie słowami opisać.. Byłam nieprzytomna z bólu praktycznie.. Coś do mnie mówił mąż, lekarz a ja nie kontaktowalam. Nie miałam sił prawidłowo oddychać przy tych partych. Każą oddychać płucami a ja się dre.. Mąż po tym co ze mną przeszedł powiedział że żadnych więcej dzieci.
Wiedziałam że poród to ból koszmarny ale takiego sobie nie wyobrazalam...
Nie cytuj ie proszę, później usunę zdjęcia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2018, 14:57
Lunaris, Achia, StaraczkaNika, Patrycja20, blue00, Bajkaaa, Ania1003, Aga9090, olik321, pilik, Madzik34, Lusesita, Nadzieja22, Emiilka, Jeżowa, KateHawke, malka, -Mamunia-, Rucola lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Witam się w 32 tc!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca2c4b57db.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2018, 16:03
Achia, Lunaris, Patrycja20, JustynaG, lamka, Bajkaaa, blue00, olik321, Luna1993, pilik, Madzik34, Morusek, Lena21, Bocianiątko, Yoselyn82, Nadzieja22, Emiilka, Kaczorka, Jeżowa, KateHawke, malka, Rucola lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadka
śliczna
Amal piątka- ja się tak darłam że potem chodziłam i przepraszałam wszystkich bo było mi strasznie wstyd (myślałam co sobie wyobrażają o porodzie te kobiety, które jeszcze czekają). Najgorsze za Wami, teraz odpoczywaj, dziecko wynagradza te męczarnie a potem człowiek mimo wszystko trochę zapomina.
Jak Emek przyjął córeczkę? -
Fozzie jak modelka! piękny brzuszek
Summer nie pomogę -u nas była tylko mata a potem już normalnie na dywanie się bawiliśmy.